Vasileios Δημ. November 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2021 (edited) Στην Βόρεια Αμερική ανήκει και ο Καναδάς, οπότε δεν χρειάζεται να το γράφουμε δύο φορές . Αλλά ανήκει και το Μεξικό όπου δεν υπάρχουν οι μισθοί που λέτε. Η μεξικανική εθνική επιτροπή για τον κατώτερο μισθό (CONASAMI) ενέκρινε χθες Τετάρτη κατά πλειοψηφία την αύξηση του κατώτερου ημερομίσθιου στα 141,70 πέσος (5,85 ευρώ) από 123,22 πέσος σήμερα. https://www.newmoney.gr/roh/diethni/mexiko-afxisi-katotatou-misthou-kata-15-to-2021/ Πραγματικά δεν υπάρχουν μισθοί των 300 ευρώ... 140 ευρώ είναι. Edited November 29, 2021 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpef Δημ. November 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2021 Παρεμπιπτόντως το πακετάκι με sms στο 1,5 ευρώ είναι πάρα πολύ καλό γιατί δίνει επέκταση υπολοίπου με λίγα λεφτά.Αυτο με μνμ (sms) ειναι προσωπικό πακέτο η υπάρχει στην εφαρμογή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. November 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2021 Αύριο το νέο cd. Πιστεύω θα είναι ομιλία πάλι. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panossgo Δημ. November 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2021 (edited) Παιδιά προσπαθώ να υπολογίσω ΦΠΑ και τέλος κινητής και πώς μου τρώει λεφτά η Q: -έβαλα 10 ευρώ στο myq, οπότε αφαιρέθηκαν ΦΠΑ και τέλη (αυτά πως τα υπολογίζω; ) και μείνανε 8 και κάτι (νομίζω 8,64 ευρώ) -αγόρασα ένα πακέτο αξίας 7,5 ευρώ (500 λεπτά προς όλους και κάποια GB data) και μου έμειναν 1,14 ευρώ -το κοιτάω πριν από λίγο και είχαν μείνει...0,14!!! Πού στο @#$%# πήγε το 1 ευρώ; Το μόνο που έκανα ήταν ότι πήρα ένα τηλέφωνο. Μου τη σπάει με τους κ$λοκλέφτες, υποτίθεται πήγα Q για να τους αποφύγω... Edited November 30, 2021 by panossgo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2021 10/1,12 =8,93. Η Q και η Wind κρατάνε 0,30 για τέλος ανανέωσης 8,93-0,30 = 8,63. Τώρα για να σου λείπει ένα ευρώ, μηπως το πακέτο έκανε 8,5 και όχι 7,5 ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panossgo Δημ. November 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2021 Όχι 7,5 έκανε, ήτανε προσφορά. Αλλά αν έκανε 8,5 ευρώ γιατί μου είχανε μείνει 1,14 ευρώ υπόλοιπο; (τόσο ήτανε πριν αρπάξουν το 1 ευρώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. November 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2021 Κλέφτικα κόλπα ......που τα μάθανε από την Αμερική....😂😂 Μεξικό μεριά εκεί που πληρώνουν με Πέσος και αν υποβάλλεις παράπονο.....δεν το έχουν ανάγκη να σου ρίξουν κ ολας!!!! Άστα να πάνε..... Χάλασε η εταιρεία 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2021 Παιδιά προσπαθώ να υπολογίσω ΦΠΑ και τέλος κινητής και πώς μου τρώει λεφτά η Q: -έβαλα 10 ευρώ στο myq, οπότε αφαιρέθηκαν ΦΠΑ και τέλη (αυτά πως τα υπολογίζω; ) και μείνανε 8 και κάτι (νομίζω 8,64 ευρώ) -αγόρασα ένα πακέτο αξίας 7,5 ευρώ (500 λεπτά προς όλους και κάποια GB data) και μου έμειναν 1,14 ευρώ -το κοιτάω πριν από λίγο και είχαν μείνει...0,14!!! Πού στο @#$%# πήγε το 1 ευρώ; Το μόνο που έκανα ήταν ότι πήρα ένα τηλέφωνο. Μου τη σπάει με τους κ$λοκλέφτες, υποτίθεται πήγα Q για να τους αποφύγω... Μήπως έκανες κάποιο τηλέφωνο εκτός πακέτου? Αν όχι στείλε στο τσατ να στο επιστρέψουν. Υποθέτω ότι έκανες την συνδιαλλαγή μέσω WiFi.Η χρέωση εκτός πακέτου στοιχίζει πολύ σε όλες τις εταιρείες, πιο ακριβά από κλήση στην ΕΕ.Επίσης δεν βάζουμε 10 ευρώ αλλά 11. Κλέφτικα κόλπα ......που τα μάθανε από την Αμερική.... Μεξικό μεριά εκεί που πληρώνουν με Πέσος και αν υποβάλλεις παράπονο.....δεν το έχουν ανάγκη να σου ρίξουν κ ολας!!!! Άστα να πάνε..... Χάλασε η εταιρείαΔεν βοηθάς τον φίλο με τέτοιες απαντήσεις, το αντίθετο υποτιμάς την αξία του φόρουμ και όλους εμάς που προσπαθούμε να βοηθήσουμε. Όταν ζητούσες εσύ βοήθεια δεν σου δίναμε τέτοιες απαντήσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panossgo Δημ. November 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2021 (edited) Just now, pavlitakis1 said: Μήπως έκανες κάποιο τηλέφωνο εκτός πακέτου? Αν όχι στείλε στο τσατ να στο επιστρέψουν. Υποθέτω ότι έκανες την συνδιαλλαγή μέσω WiFi. Αυτό σκέφτηκα κι εγώ αλλά πώς να κάνω τηλέφωνο εκτός πακέτου; Ακόμα και να θέλω, δεν ξέρω τον τρόπο. (εκτός πακέτου μπορούσα να κάνω μόνο ΠΡΙΝ ενεργοποιήσω το πακέτο. Δεν έκανα.) Ποια συνδιαλλαγή εννοείς; Edited November 30, 2021 by panossgo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2021 Αυτό σκέφτηκα κι εγώ αλλά πώς να κάνω τηλέφωνο εκτός πακέτου; Ακόμα και να θέλω, δεν ξέρω τον τρόπο. (εκτός πακέτου μπορούσα να κάνω μόνο ΠΡΙΝ ενεργοποιήσω το πακέτο. Δεν έκανα.) Ποια συνδιαλλαγή εννοείς;Εννοώ την ονλαιν ανανέωση. Γιατί αν δεν είχες δεδομένα μήπως χρέωσε ημερήσιο.Υποθέτω ότι δεν είσαι σε παραμεθόριο να σου χρέωσε περιαγωγή.Σε κάθε περίπτωση επικοινώνησε να το επιστρέψουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panossgo Δημ. November 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2021 (edited) 26 minutes ago, pavlitakis1 said: Εννοώ την ονλαιν ανανέωση. Την ανανέωση την έκανα από το desktop (στο σάιτ της Q), όχι από το κινητό. Edited November 30, 2021 by panossgo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapore Δημ. November 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2021 6 minutes ago, panossgo said: Την ανανέωση την έκανα από το desktop (στο σάιτ της Q), όχι από το κινητό. Έμπλεξες. Δεν είσαι ο μόνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2021 Παρεμπιπτόντως το πακετάκι με sms στο 1,5 ευρώ είναι πάρα πολύ καλό γιατί δίνει επέκταση υπολοίπου με λίγα λεφτά.Αυτο με μνμ (sms) ειναι προσωπικό πακέτο η υπάρχει στην εφαρμογή ;Αυτό επερνα συνέχεια, αλλά δυστυχώς δεν το πήρα για 2 μήνες και δεν μου το βγάζει πλέον ---------- Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. December 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2021 17 ώρες πριν, pavlitakis1 said: Δεν βοηθάς τον φίλο με τέτοιες απαντήσεις, το αντίθετο υποτιμάς την αξία του φόρουμ και όλους εμάς που προσπαθούμε να βοηθήσουμε. Όταν ζητούσες εσύ βοήθεια δεν σου δίναμε τέτοιες απαντήσεις. τι να βοηθησω εδω η ιδια η Q δεν βοηθα και κατακλεβει τον ΚΟΣΜΟ σε ανανεωσεις σε χρονο ομιλιας και σε δεδομενα!!! Αλλα συμφωνει με τον πελατη και αλλα κανει!!!!!! Πλακα μου κανεις??? τι θες να κανω να παρω χαρτομαντηλα και να κλαιω μαζι του !!! ΑΠΑΤΗ Εταιρεια ειναι ΤΕΛΟΣ και η ανανεωση των 6 ευρω απο σημερα μεσω online συστημα οταν εχει καουντ νταουν προσφρορα!!! Ελαχιστη καρτα ανανεωσης 10 ευρω !!!! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2021 Επισης δεν γραφει την διαρκεια στο countdown. Ειναι αραγε 30ημερο ή 15ημερο? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2021 4 minutes ago, bbbb said: Επισης δεν γραφει την διαρκεια στο countdown. Ειναι αραγε 30ημερο ή 15ημερο? Απο εδώ και πέρα πρέπει να γράφει. Για να μην μπερδευομαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2021 Έχω 4 στην οικογένεια. Είναι για να φεύγουμε....... Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. December 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2021 47 minutes ago, bbbb said: Επισης δεν γραφει την διαρκεια στο countdown. Ειναι αραγε 30ημερο ή 15ημερο? Δεν το γράφει πράγματι. Είναι όμως 30 ημερών. Το αγόρασα και φαίνεται ότι είναι 30 ημερών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. December 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2021 Έτοιμος για Αναχώρηση και εγώ είμαι όχι ένα τέσσερα νούμερα.... Ξέρει κανείς τι παίζει με cu. Unlimited? Αφού θέλει έτσι η Q ...., έχουμε ελευθερία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2021 25 minutes ago, Green_Dragon said: Δεν το γράφει πράγματι. Είναι όμως 30 ημερών. Το αγόρασα και φαίνεται ότι είναι 30 ημερών. Θα μαδάμε την παπαρούνα κάθε φορά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2021 1 hour ago, bbbb said: Επισης δεν γραφει την διαρκεια στο countdown. Ειναι αραγε 30ημερο ή 15ημερο? Δεν πρόσεξες τα μικρά γράμματα κάτω από την εικόνα της προσφοράς. Εκεί λέει 30 μέρες. 4 minutes ago, Pedro_G said: Έτοιμος για Αναχώρηση και εγώ είμαι όχι ένα τέσσερα νούμερα.... Ξέρει κανείς τι παίζει με cu. Unlimited? Αφού θέλει έτσι η Q ...., έχουμε ελευθερία Θα διαβάσεις το νήμα για τον πάροχο που θέλεις. Αυτό είναι για την Q. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2021 Κλείνει ένας μήνας από την τελευταία φορά που έδωσε data countdown, αν δεν κάνω λάθος. Επίσης όπως ανέφερε φίλος παραπάνω δεν έχει ανοίξει η ανανέωση από 6 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. December 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2021 εκεί ομως επιμένει η κουφάλα ...να μην δίνει data ....Αν συνεχισει ετσι αντε γεια και απο μενα .Καλο ηταν οσο κρατησε ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2021 Το θέμα είναι να πάμε που; cu λόγω της προσφοράς; Η βατράχι; Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. December 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2021 Ψυχραιμία χρειάζεται τώρα. Να το παρακολουθήσουμε το θέμα για 2-3 εβδομάδες, να δούμε που το πάει η Q με τα countdowns (τις παροχές και τη διάρκεια). Και μετά αποφασίζει ο καθένας με βάση τις ανάγκες και την τσέπη του. Εμένα λήγουν τα data που είχα εξασφαλίσει πέρυσι τέτοιο καιρό με το Q cone και ψάχνω να βρω μια λύση. Είτε με νέο cone που είναι δύσκολο, γιατί δεν έχω κάποιον να φέρω στην Q. Είτε με κάποια sim μόνο για data. Αν έχετε κάποια ιδέα να μου προτείνετε, ευχαρίστως να το δω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts