elteo Δημ. November 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2021 Eφτιαξε. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 Καλημέρα, έβαλα 12 ευρώ στην κάρτα της γυναίκας μου και μου τράβηξε το 1,70, το οποίο έχει γίνει δίμηνο. Συνήθως βέβαια βάζω 10 ευρώ, οπότε δεν το είχα ξαναδεί αυτό. Αφού δεν ισχύει στην ανανέωση με 10, γιατί κάποιος να βάζει 12 και πάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 6, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 Αφαιρέθηκαν off topic / flame posts. Να θυμίσω ωστόσο ότι εδώ συζητάμε για την Q card και μόνο. Για συγκρίσεις εταιριών, πακέτων κτλ, υπάρχουν ξεχωριστά θέματα όπου μπορείτε να απευθυνθείτε. Παρακαλώ προς συμμόρφωση βάσει των κανονισμών για να μην υπάρξουν στεναχώριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 7 ώρες πριν, nikotsal said: Καλημέρα, έβαλα 12 ευρώ στην κάρτα της γυναίκας μου και μου τράβηξε το 1,70, το οποίο έχει γίνει δίμηνο. Συνήθως βέβαια βάζω 10 ευρώ, οπότε δεν το είχα ξαναδεί αυτό. Αφού δεν ισχύει στην ανανέωση με 10, γιατί κάποιος να βάζει 12 και πάνω; Οι ειδικοί του forum θεωρούν λάθος και το δεκάευρο. 11€ είναι η σωστή ανανέωση. Την άλλη φορά να το θυμηθείς. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 Καλημέρα, έβαλα 12 ευρώ στην κάρτα της γυναίκας μου και μου τράβηξε το 1,70, το οποίο έχει γίνει δίμηνο. Έχει γίνει μηνιαίο. Οπότε βάζεις 11€ και παίρνεις και το μπόνους και γλυτώνεις και το 1,70€. Έχει ενημερώσει από το καλοκαίρι για τις αλλαγές. Καλύτερα να βάζεις 11€ για να αποφεύγεις και το 0,30 τέλος ανανέωσης που είναι και το ίδιο στα 6€. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 για ενημερωση υπολοιπων απο πακετα υπαρχει εντολη με sms? δοκιμασα στο 1225 κ 12200 αλλα τιποτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 για ενημερωση υπολοιπων απο πακετα υπαρχει εντολη με sms? δοκιμασα στο 1225 κ 12200 αλλα τιποταΥΠ στο 1285 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 8 ώρες πριν, pavlitakis1 said: 11 ώρες πριν, dkostas said: για ενημερωση υπολοιπων απο πακετα υπαρχει εντολη με sms? δοκιμασα στο 1225 κ 12200 αλλα τιποτα ΥΠ στο 1285 Νομίζω κάποτε λειτουργούσε. Τελευταία οι απαντήσεις που δίνει είναι άκυρες. Στην υποστήριξη στο myq.gr δεν προτείνεται υπηρεσία ενημέρωσης με SMS πλέον. Μόνο το ίδιο το site ή το app ή δωρεάν κλήση στα 1225/12200. https://www.myq.gr/gr/support/ipolipo-ananeosi-chronou-omilias/pos-tha-matho-to-ipolipo-chronou-omilias-mou Παρεπιμπτόντως, έχουν φτάξει όμορφα τη σελίδα της υποστήριξης για τις πιο κοινές ερωτήσεις. Πρέπει να είναι πρόσφατη ανακαίνιση. https://www.myq.gr/gr/support/?d=null&locale=el_GR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 το δοκιμασα λειτουργει το ΥΠ στο 1285. σπανια βεβαια να το χρησιμοποιησει καποιος αλλα χτες εκαναν συντηρηση στο app και τη καρτα την εχω σε router Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 1 minute ago, dkostas said: το δοκιμασα λειτουργει το ΥΠ στο 1285. σπανια βεβαια να το χρησιμοποιησει καποιος αλλα χτες εκαναν συντηρηση στο app και τη καρτα την εχω σε router Σε μένα απαντάει ότι δεν έχω δωρεάν υπόλοιπο, ενώ έχω απ' όλα. Και το κάνει καιρό τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 Σε μένα απαντάει ότι δεν έχω δωρεάν υπόλοιπο, ενώ έχω απ' όλα. Και το κάνει καιρό τώρα...Δεν είναι για υπόλοιπο. Σου λέει τι χρόνους ομιλίας, δεδομένων και σμς έχεις και αν ισχύουν για περιαγωγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 29 minutes ago, pavlitakis1 said: Δεν είναι για υπόλοιπο. Σου λέει τι χρόνους ομιλίας, δεδομένων και σμς έχεις και αν ισχύουν για περιαγωγή. Ναι. Λέω, έχω απ' όλα (και ευρώ και ομιλία και SMS και δεδομένα) και μου απαντάει ένα ξερό "δεν έχεις τίποτα". Μπορεί να είναι bug και να συμβαίνει μόνο σε μένα. Γι' αυτό ανταλλάσσουμε εμπειρίες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 Ναι. Λέω, έχω απ' όλα (και ευρώ και ομιλία και SMS και δεδομένα) και μου απαντάει ένα ξερό "δεν έχεις τίποτα". Μπορεί να είναι bug και να συμβαίνει μόνο σε μένα. Γι' αυτό ανταλλάσσουμε εμπειρίες.Απαντάει μόνο για πακέτα, όχι για € το συγκεκριμένο μήνυμα. Θεωρεί και τα πακέτα δωρεάν Εντάξει έχουν ένα θέμα με τα λογισμικά τους, αλλά αυτό μειώνει τα έξοδα για καλούς προγραμματιστές για να έχει χαμηλές τιμές. Οπότε μικρό το κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 εγω ειχα το data σ/κ παντως κ που το ελεγε κανονικα. Σημερα μου πεταει τους λογαριασμους που ειχα στο app. ζηταει συνεχεια login. μαλλον εφτιαξαν 1 χτες και χαλασαν 2-3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2021 Μου ήρθε μύνημα να βάλω 12€ και να πάρω δώρο για 15 ημέρες. Το δίνει ακόμα με 10€ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2021 (edited) 3 ώρες πριν, GREGORYMO said: Μου ήρθε μύνημα να βάλω 12€ και να πάρω δώρο για 15 ημέρες. Το δίνει ακόμα με 10€ ? Ναι ισχύει με 10, αλλά θα σου πρότεινα να βάλεις 11€ αντί για 10€. 11€ είναι η ιδανική ανανέωση για Q γιατί παίρνεις όλα τα δώρα και αποφεύγεις το 1,70€ που μπαίνει από 12€ και πάνω. 15 μέρες δεν είναι και πολύ πάντως. Αν έχεις ανάγκη πάρτο αλλά αν δεν το πάρεις, συνήθως έρχεται πιο μεγάλο δώρο. Edited November 8, 2021 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2021 33 minutes ago, pavlitakis1 said: 2 ώρες πριν, GREGORYMO said: Μου ήρθε μύνημα να βάλω 12€ και να πάρω δώρο για 15 ημέρες. Το δίνει ακόμα με 10€ ? Ναι ισχύει με 10, αλλά θα σου πρότεινα να βάλεις 11€ αντί για 10€. 11€ είναι η ιδανική ανανέωση για Q γιατί παίρνεις όλα τα δώρα και αποφεύγεις το 1,70€ που μπαίνει από 12€ και πάνω. 15 μέρες δεν είναι και πολύ πάντως. Αν δεν έχεις ανάγκη πάρτο αλλά αν δεν το πάρεις, συνήθως έρχεται πιο μεγάλο δώρο. Καθε εβδομάδα, μου έρχεται αυτό το μήνυμα. 4' φορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 Παρήγγειλα νέο αριθμό Q online. Το πακέτο ήρθε αρκετά γρήγορα (εντός 2 εργάσιμων) αλλά χωρίς την κάρτα ανανέωσης 10€. Ειλικρινά, αυτή η Wind θα μπορούσε να εκδώσει βιβλίο με τίτλο "ο,τι μπορεί να πάει λάθος θα το κάνουμε εμείς". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 Παρήγγειλα νέο αριθμό Q online. Το πακέτο ήρθε αρκετά γρήγορα (εντός 2 εργάσιμων) αλλά χωρίς την κάρτα ανανέωσης 10€. Ειλικρινά, αυτή η Wind θα μπορούσε να εκδώσει βιβλίο με τίτλο "ο,τι μπορεί να πάει λάθος θα το κάνουμε εμείς".Μήπως στα έχουν πιστώσει; Και εγώ όταν πήρα τελευταία δεν είχε κάρτα αν θυμάμαι καλά Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 Παρήγγειλα νέο αριθμό Q online. Το πακέτο ήρθε αρκετά γρήγορα (εντός 2 εργάσιμων) αλλά χωρίς την κάρτα ανανέωσης 10€. Ειλικρινά, αυτή η Wind θα μπορούσε να εκδώσει βιβλίο με τίτλο "ο,τι μπορεί να πάει λάθος θα το κάνουμε εμείς".Κάνε ενεργοποίηση και ίσως τα έχουν πιστώσει. Αν δεν τα έχουν πιστώσει καλύτερα να πάρεις τα μπόνους από ονλαιν ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 @gpapas640 δεν στέλνουν κάρτα μόλις ενεργοποιηθεί θα είναι μέσα τα χρήματα, εμένα μου έβαλαν και άλλα 10€ δώρο για 1 μήνα, έτσι ψαχνωμουν και εγώ, μην ανησυχείςΣτάλθηκε από το iPlay_40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 1 ώρα πριν, pavlitakis1 said: 3 ώρες πριν, gpapas640 said: Παρήγγειλα νέο αριθμό Q online. Το πακέτο ήρθε αρκετά γρήγορα (εντός 2 εργάσιμων) αλλά χωρίς την κάρτα ανανέωσης 10€. Ειλικρινά, αυτή η Wind θα μπορούσε να εκδώσει βιβλίο με τίτλο "ο,τι μπορεί να πάει λάθος θα το κάνουμε εμείς". Κάνε ενεργοποίηση και ίσως τα έχουν πιστώσει. Αν δεν τα έχουν πιστώσει καλύτερα να πάρεις τα μπόνους από ονλαιν ανανέωση. Επικοινώνησα με τη Wind και είπαν ότι θα το διευθετήσουν και θα με ειδοποιήσουν. Δε θέλω να ρισκάρω να το ενεργοποιήσω γιατί αν απλώς μου τα πιστώσουν (και δε θεωρηθεί ανανέωση αλλά απλώς πίστωση) θα πρέπει να κάνω εκ νέου ανανέωση για να πάρω τα μπόνους (αλλά και το κονε) και θα βρεθώ με πολλαπλάσια αχρειαστα ευρώ στην κάρτα... 2 ώρες πριν, tolisfar said: Μήπως στα έχουν πιστώσει; Και εγώ όταν πήρα τελευταία δεν είχε κάρτα αν θυμάμαι καλά Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε εσένα τα είχαν πιστώσει; Θεωρήθηκε κανονική ανανέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 Σε εσένα τα είχαν πιστώσει; Θεωρήθηκε κανονική ανανέωση;Δεν θυμάμαι. Απλά είχε χρήματα μέσα.... Πόσα κτλ δεν θυμάμαι. Αλλά σε κάθε ανανέωση για 6 μήνες τα διπλασίαζεΣτάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 2 ώρες πριν, gpapas640 said: για να πάρω τα μπόνους (αλλά και το κονε) και θα βρεθώ με πολλαπλάσια αχρειαστα ευρώ στην κάρτα... Μην ανησυχείς για τα χρήματα γιατί δεν λήγουν, μέχρι να τα τελειώσεις. Κάθε φορά που πηγαίνουν να λήξουν αγοράζεις ένα πακέτο και η λήξη μεταφέρεται στην ημερομηνία λήξης του πακέτου. Οπότε ακόμα και αν βάλεις παραπάνω χρήματα, δεν χάνεις τίποτα στο τέλος. Υπόψιν ότι ο διπλασιασμός δεν μεταφέρεται στον επόμενο μήνα και λήγει στις 30 ημέρες. Δεν ξέρω αν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις τόσο γρήγορα. Οι φίλοι που έχουν πάρει διπλασιασμό μπορούν να μας πούνε λεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n70-spec Δημ. November 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2021 (edited) Ο διπλασιασμος ληγει στον μηνα και οχι πιο μετα αν δεν κανω λαθος. Στην online προσφορα για νεο αριθμο η φορητοτητα με διπλασιασμο τους πρωτους 3 μηνες ειχε ορο το 10ευρω το οποιο πληρωνες στον κουριερ. Edited November 10, 2021 by n70-spec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts