oxxy Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Δεν αντιλέγω. Απλως λεω οτι η οποια καταγγελία δεν έχει νόημα να μένει μόνο εδώ. Υπάρχουν ανεξάρτητες αρχές που τις εξετάζουν και μάλιστα μερικές κάνουν απρόσμενα καλά τη δουλειά τους.Αυτό σωστό είναι. Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 (edited) https://community.myq.gr/t5/%CE%A6%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%9D%CE%9F%CE%A3-%CE%99%CE%94%CE%95%CE%A9%CE%9D/%CE%9D%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CE%BB%CE%AE%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%B1-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BB%CE%AE%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82/idi-p/3554 Είχε αναφερθεί στο forum της q. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για τα q star και international combo. Πού το θυμήθηκες το International Combo? Υπάρχει άνθρωπος που το ενεργοποιεί? Είναι η μεγαλύτερη απάτη ever. Πραγματικά δεν υπάρχει, 35' με 8,5€, προς 9 χώρες εκ των οποίων οι 7 περιλαμβάνονται στο Q Star, οπότε μπορείς να έχεις 200' με τα ίδια χρήματα. Edited May 7, 2020 by Gm87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Δεν το θυμήθηκα. Ούτε καν το ήξερα απλά ανέφερα τα πακέτα τα οποία δεν μηδενίζονται με τη λήξη του χρόνου ομιλίας. Όντως υπάρχουν πακέτα τα οποία δεν έχουνε νόημα ύπαρξης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Δεν αντιλέγω. Απλως λεω οτι η οποια καταγγελία δεν έχει νόημα να μένει μόνο εδώ. Υπάρχουν ανεξάρτητες αρχές που τις εξετάζουν και μάλιστα μερικές κάνουν απρόσμενα καλά τη δουλειά τους.Σ αυτές τις αρχές πάντως δεν περιλαμβάνεται η καθ' ύλην αρμόδια ΕΕΤΤ. Αυτοί παριστάνουν μόνο τους ταχυδρόμους μεταξύ καταγγέλοντα και καταγγελομενου. Εγώ πάντως σταμάτησα να χάνω τον χρόνο μου με δαυτους. Μήπως ξέρεις και πόσες καταγγελίες έχουν γίνει για το daily internet? Sent from my LEX820 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Δεν το θυμήθηκα. Ούτε καν το ήξερα απλά ανέφερα τα πακέτα τα οποία δεν μηδενίζονται με τη λήξη του χρόνου ομιλίας. Όντως υπάρχουν πακέτα τα οποία δεν έχουνε νόημα ύπαρξης. Πάντως, το πακέτο που ενεργοποιώ εγώ κάθε μήνα, όχι μόνο δεν μηδενίζεται με τη λήξη του χρηματικού υπολοίπου, αλλά παρατείνει και τη διάρκεια του ίδιου του χρηματικού υπολοίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 (edited) Για μια ακόμα φορά η συζήτησε ξέφυγε. Αναγκάζομαι για μια φορά ακόμα να τονίσω . Εδώ μιλάμε για την Q . Υπάρχουν αντίστοιχοι χώροι στους οποίους μιλάμε για την cosmote και την Vodafone. Μυνήματα που άμμεσα ή έμεσα αναφέρονται σε άλλες εταιρείες σβήνονται. Ή εξύβριση μελών και η δημόσι κριτική ενεργειών των διαχιρειστών απαγορεύονται από τους όρους χρήσης. Edited May 8, 2020 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Q έχω. Για την ακρίβεια, έχω τα πάντα, αλλά το post μου αναφέρεται 100% σε πακέτο της Q. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πριν λίγο, μου ήρθε μήνυμα για 1500' προς όλους+1,5 (όχι 2) GB για τέσσερις εβδομάδες με 8,5 (όχι 10,4) €. Ενεργοποιείται με αποστολή 2000 στο 12410 έως 10 Μαΐου. Να σημειώσω ότι έχω Q International προνομιακό. Δε γνωρίζω αν αφορά όλα τα προνομιακά Q ή είναι επιλεκτική προσφορά μόνο για μένα. Ίσως να είδαν ότι από τότε που έβαλαν την αύξηση στο πακέτο δεν το έχω ενεργοποιήσει και προσπαθούν να με δελεάσουν για να το αγοράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Q έχω. Για την ακρίβεια, έχω τα πάντα, αλλά το post μου αναφέρεται 100% σε πακέτο της Q. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πριν λίγο, μου ήρθε μήνυμα για 1500' προς όλους+1,5 (όχι 2) GB για τέσσερις εβδομάδες με 8,5 (όχι 10,4) €. Ενεργοποιείται με αποστολή 2000 στο 12410 έως 10 Μαΐου. Να σημειώσω ότι έχω Q International προνομιακό. Δε γνωρίζω αν αφορά όλα τα προνομιακά Q ή είναι επιλεκτική προσφορά μόνο για μένα. Ίσως να είδαν ότι από τότε που έβαλαν την αύξηση στο πακέτο δεν το έχω ενεργοποιήσει και προσπαθούν να με δελεάσουν για να το αγοράσω. Αυτό έρχονταν και σε μένα, σε απλό Q, εδώ και χρόνια. Αν το αγοράσω καλώς. Αν δεν το αγοράσω ισχύει συνεχώς, είτε έχω μήνυμα είτε όχι. Δηλαδή σαν να μου το έχουν κάνει προνομιακό χωρίς να το ζητήσω και να έχω δικαίωμα με μήνυμα μόνο να αγοράσω 1500' και 1,5 γβ όταν θελήσω με 8,57€ για την ακρίβεια με ενημέρωση ότι ισχύει για πάντα. Αλλά αποστολή 1500 στο 12410. Είναι επιλεκτική προσφορά. Αλλά επειδή είναι τρίλεπτο το ελάχιστο και επειδή κάνω πολλές κλήσεις μικρής διάρκειας βάζω από τα καουντντάουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Αυτό έρχονταν και σε μένα, σε απλό Q, εδώ και χρόνια. Αν το αγοράσω καλώς. Αν δεν το αγοράσω ισχύει συνεχώς, είτε έχω μήνυμα είτε όχι. Δηλαδή σαν να μου το έχουν κάνει προνομιακό χωρίς να το ζητήσω και να έχω δικαίωμα με μήνυμα μόνο να αγοράσω 1500' και 1,5 γβ όταν θελήσω με 8,57€ για την ακρίβεια με ενημέρωση ότι ισχύει για πάντα. Αλλά αποστολή 1500 στο 12410. Είναι επιλεκτική προσφορά. Αλλά επειδή είναι τρίλεπτο το ελάχιστο και επειδή κάνω πολλές κλήσεις μικρής διάρκειας βάζω από τα καουντντάουν. Είναι διαφορετικό πακέτο. Το δικό σου (λεκτικό 1500) είναι το κανονικό προνομιακό. Αυτό δίνει πλέον 2GB και κοστίζει 10,4€ εδώ και μερικούς (νομίζω 3-4 περίπου) μήνες. Αυτό το έχω κι'εγώ ως μόνιμο πακέτο. Τώρα, με το λεκτικό 2000, μου δίνουν τη δυνατότητα να το αγοράσω (μέχρι τις 10 Μαΐου) με την τιμή και τις παροχές που είχε πριν την αύξηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Korak42 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Καλημέρα σε online ανανέωση τα 1500 προς q είναι μόνο για αριθμούς q ή και για wind όπως γίνεται στο f2g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Καλημέρα σε online ανανέωση τα 1500 προς q είναι μόνο για αριθμούς q ή και για wind όπως γίνεται στο f2g Μόνο για Q δυστυχώς. Και ας τα πληρώνουμε 1,7€ ανά τετράμηνο πλέον. Το πακέτο με τα 1500' προς Wind&Q, είναι η μετεξέλιξη του (ωραιότατου) πακέτου 300' προς Wind&Q με 1€ που ενεργοποιούσαμε κάποτε (στα ωραία χρόνια της Q). Μόνο που η σημερινή του τιμή (6,9€) τσούζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Αν βάλεις10 € δεν χρεώνει το 1,70€ και δίνει κανονικά τα δώρα, τουλάχιστον μέχρι χτες.:lol: Πολλοί λίγοι βάζουν πακέτα εκτός καουντντάουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Korak42 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 πάντως με την λίγη εμπειρία που έχω με καρτοκινητη έχω 2 2fg προνομιακά για μένα και τη σύζυγο μου τα οποία θα τα γυρίσω(νέα σύνδεση ) σε q προνομιακά συμφέρει, να σκεφτείς έχω συμβόλαιο στην vod από το military club(2 νούμερα) που μου δίνει δωρεάν σε συγκεκριμενους αριθμούς του προγράμματος και με χρέωση -15% νομίζω στους υπόλοιπους και δεν έχω δώσει κάτω από 30/35 ευρώ τον μήνα και για τα 2 και με πάγιο γιατί παίρνω τηλέφωνα εκτός του προγράμματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 πάντως με την λίγη εμπειρία που έχω με καρτοκινητη έχω 2 2fg προνομιακά για μένα και τη σύζυγο μου τα οποία θα τα γυρίσω(νέα σύνδεση ) σε q προνομιακά συμφέρει, να σκεφτείς έχω συμβόλαιο στην vod από το military club(2 νούμερα) που μου δίνει δωρεάν σε συγκεκριμενους αριθμούς του προγράμματος και με χρέωση -15% νομίζω στους υπόλοιπους και δεν έχω δώσει κάτω από 30/35 ευρώ τον μήνα και για τα 2 και με πάγιο γιατί παίρνω τηλέφωνα εκτός του προγράμματοςΑν θέλεις οικονομία δυστυχώς η Q είναι μονόδρομος. Νομίζω γίνεται φορητότητα για να μην χάσεις τον αριθμό και στο κάνουν και προνομιακό. Αν και οι προσφορές καουντντάουν με την χρέωση ανά δευτερόλεπτο, φτάνουν τα λεπτά των προνομιακων που έχουν ελάχιστη τρίλεπτο. Τα συμβόλαια γενικά είναι ακριβά αλλά αυτά κρατάνε ζωντανές τις εταιρείες για να μπορούμε κι εμείς να έχουμε φτηνότερες υπηρεσίες. Αρκεί να μην υπάρχει μεγάλη διαρροή προς καρτοκινητά και αλλάξουν τακτική.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Korak42 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Πήρα τηλέφωνο δεν το γυρνάμε από f2g προνομιακό σε q προνομιακό απλά θα ψάξω να δώσω σε κανέναν φίλο, συγγενή τα νούμερα για να μήν χαθούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Πήρα τηλέφωνο δεν το γυρνάμε από f2g προνομιακό σε q προνομιακό απλά θα ψάξω να δώσω σε κανέναν φίλο, συγγενή τα νούμερα για να μήν χαθούνΑν δεν βιάζεσαι περίμενε μέχρι Τρίτη μήπως μπορέσω και βρω τις ακριες που είχα παλιά. Δεν υπόσχομαι τίποτα αλλά αν δεν σε ενδιαφέρει ο αριθμός να μην προσπαθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Korak42 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 (edited) Φίλε μου σε ευχαριστώ αλλά τίς έχω παραγγείλει ήδη περιμένω να έρθουν και δεν καίγομαι για τα νούμερα ιδιαίτερα κάπου θα βρω να τις δώσω στο τετράμηνο πρώην λήξουν Edited May 9, 2020 by Korak42 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Φίλε μου σε ευχαριστώ αλλά τίς έχω παραγγείλει ήδη περιμένω να έρθουν και δεν καίγομαι για τα νούμερα ιδιαίτερα κάπου θα βρω να τις δώσω στο τετράμηνο πρώην λήξουνΛήγουν μετά από έναν χρόνο από την τελευταία ανανέωση και μπορείς να δέχεσαι εισερχόμενες για όλο αυτό το διάστημα. Μην ξεχάσεις και το δώρο ενεργοποίησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Και το κονέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Korak42 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Ναι θα γίνει κονέ μετά τις συζύγου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 Καλημέρα Ισχύουν ακόμη τα bonus online ανανέωσης που δίνει 1GB και 1500 λεπτά προς Q με ανανέωση 10€ και πάνω; Από λεπτά προς όλους τι συμφέρει για 300 λεπτά τον μήνα περίπου; Τα MB μαζεύονται όπως σε what's up ή λήγουν ακόμα κι αν ενεργοποιηθεί κάποιο πακέτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 Καλημέρα Ισχύουν ακόμη τα bonus online ανανέωσης που δίνει 1GB και 1500 λεπτά προς Q με ανανέωση 10€ και πάνω; Από λεπτά προς όλους τι συμφέρει για 300 λεπτά τον μήνα περίπου; Τα MB μαζεύονται όπως σε what's up ή λήγουν ακόμα κι αν ενεργοποιηθεί κάποιο πακέτο;Για πακέτα θα αγοράζεις καουντ νταουν. Ότι σε συμφέρει. Είναι προσφορές δύο φορές τη βδομάδα με τα οικονομικότερα πακέτα της αγοράς. Τα πακέτα ΔΕΝ προστίθενται και έχουν διάρκεια 30 ημέρες. Τα καουντντάουν έχουν χρέωση ανά δευτερόλεπτο και ισχύουν σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά οι προσφορές στο μωβ κουτάκι έχουν ελάχιστη χρέωση τρίλεπτου και μετά ανά δευτερόλεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 4gb με 4€ μέχρι και αύριο. Και κάτι καινούργιο... Πρώτη φορά βλέπω ειδική προσφορά με δεκαπενθήμερο. Ενδιαφέρον σαν γέφυρα αν δεν σου έρχεται το countdown που θέλεις. :P 150 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 500MB ΓIA 15 HMEPEΣ MONO ME 2€! ΣTEIΛE 91 ΣTO 12410 MEXPI KAI 15/5 ΓIA NA ENEPΓOΠOIHΣEIΣ TH MONAΔIKH ΠPOΣΦPOPA! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 4gb με 4€ μέχρι και αύριο. Και κάτι καινούργιο... Πρώτη φορά βλέπω ειδική προσφορά με δεκαπενθήμερο. Ενδιαφέρον σαν γέφυρα αν δεν σου έρχεται το countdown που θέλεις. :P 150 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 500MB ΓIA 15 HMEPEΣ MONO ME 2€! ΣTEIΛE 91 ΣTO 12410 MEXPI KAI 15/5 ΓIA NA ENEPΓOΠOIHΣEIΣ TH MONAΔIKH ΠPOΣΦPOPA![/QUOTE] Ειναι προσωποποιημένη προσφορά μάλλον. Σε εμένα στέλνει πίσω η προσφορά δεν ειναι διαθέσιμη στο οικονομικό σας πρόγραμμα... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts