Laz5 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Μολις άνοιξε η προσφορά της Μ.Πεμπτης, έγραφε από κάτω ότι θα λήξει την Δευτέρα του Πάσχα, δηλαδή χθες. Αυτό σημαίνει ότι για αυτήν την εβδομάδα ΔΕΝ υπήρξε νέα προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Μολις άνοιξε η προσφορά της Μ.Πεμπτης, έγραφε από κάτω ότι θα λήξει την Δευτέρα του Πάσχα, δηλαδή χθες. Αυτό σημαίνει ότι για αυτήν την εβδομάδα ΔΕΝ υπήρξε νέα προσφορά. Παίζεις με τις λέξεις, αλλά θέλω να πιστεύω ότι το καταλαβαίνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Δεν παίζω καθόλου. Με τη δική σου λογική, την προηγούμενη εβδομάδα είχε 6 προσφορές Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή. Χθες έδινε αυτά που έδινε από την Πέμπτη. Δεν καταλαβαίνεις ή δεν θες να καταλάβεις, όπως ο πονηρουλης που μου απάντησε πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Δεν παίζω καθόλου. Με τη δική σου λογική, την προηγούμενη εβδομάδα είχε 6 προσφορές Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή. Χθες έδινε αυτά που έδινε από την Πέμπτη. Δεν καταλαβαίνεις ή δεν θες να καταλάβεις, όπως ο πονηρουλης που μου απάντησε πριν. Την περασμένη εβδομάδα είχε 2 προσφορες που κράτησαν 5 ημέρες. Η 1' είχε MB και η 2' χρόνο ομιλίας. Αυτός, δεν είναι ο στόχος ? ΜΕΣΑ, στην κάθε εβδομάδα να έχουμε μια προσφορά ΜΒ και μια προσφορά χρόνο ομιλίας ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Εγώ λέω ότι μειώνονται τα καουνταουν και η εταιρία το επιβεβαιώνει. Ο μόνος λόγος που το αναφέρω είναι επειδή θεωρώ λάθος την παραπληροφορηση ότι δίνει στάνταρ 2 νέες προσφορές κάθε εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Δεν είναι παραπληροφόρηση . Διαπίστωση είναι. Οι τυχόν εξαιρέσεις απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Εγώ λέω ότι μειώνονται τα καουνταουν και η εταιρία το επιβεβαιώνει. Ο μόνος λόγος που το αναφέρω είναι επειδή θεωρώ λάθος την παραπληροφορηση ότι δίνει στάνταρ 2 νέες προσφορές κάθε εβδομάδα. Μίλησες, κανείς, για STANDARD ? Αλλά, εσύ τετραγωνιζεις το κύκλο! Όσοι, έχουμε το app, έχουμε στο μυαλό μας ότι ΚΑΘΕ εβδομάδα, από ΔΕΥ έως ΠΑΡ υπάρχει ένα countdown για ομιλία και ένα για ΜΒ. Δεν είναι ΣΙΓΟΥΡΟ, αλλά ελάχιστες φορές έχει λαθεψει. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το countdown, προς το παρόν, έχει και ΑΛΛΗ χρησιμότητα: ανανεώνεις με 6€ !!! ΕΣΥ, τώρα εκμεταλλευόμενος, το EXTRA ΔΩΡΟ, την παράτασης του countdown Μ. Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα, ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ να το μετράς ως ΜΕΙΟΝ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Τι να το κάνω το 6ευρο; με 6 ευρώ ανανέωση μένουν 4 μέσα, ίσα ίσα για 1 καουνταουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Τι να το κάνω το 6ευρο; με 6 ευρώ ανανέωση μένουν 4 μέσα, ίσα ίσα για 1 καουνταουν.Αφού δεν έχεις Q γιατί γράφεις εδώ? Άμα είχες δεν θα έλεγες τέτοια πράγματα. Μιλάμε για σύνδεση που κάνεις χρήση, όχι για σιμ που την έχεις ξεχασμένη σ'ένα συρτάρι δύο χρόνια.:lol: Εντάξει μας έπεισες. Σε ποιά εταιρεία θέλεις να κάνουμε φορητότητα? Άντε να πάμε που δίνει περισσότερα με λιγότερα λεφτά. Εκεί που είσαι εσύ δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 6€:1,12=5,36-0,30=5,06€ σου απομένουν από την εξάευρη ανανέωση. Να τα λέμε σωστά να μην μπερδεύονται και νέοι συνφορουμίτες με Q και χάνουν την μπάλα... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Pavlitakis και βέβαια έχω κιού! Δηλαδή όποιος έχει κιου απαγορεύεται να γράφει οτιδήποτε δεν εγκρίνεις; Μήπως σου ανήκει το τοπικ; Μήπως σου ανήκει και ολόκληρο το φόρουμ; Μου κάνει εντύπωση που οι μοντς σε αφήνουν να γράφεις τέτοια πράγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Υπάρχει και η λίστα αγνοησης για όποιον θέλει. Δεν έχει νόημα αυτό που γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Υπάρχει και η λίστα αγνοησης για όποιον θέλει. Δεν έχει νόημα αυτό που γίνεται. Ακριβώς, εαν δεν αρέσουν στον pavlitakis αυτά που γράφω, ας με βάλει στη λίστα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Pavlitakis και βέβαια έχω κιού! Δηλαδή όποιος έχει κιου απαγορεύεται να γράφει οτιδήποτε δεν εγκρίνεις; Μήπως σου ανήκει το τοπικ; Μήπως σου ανήκει και ολόκληρο το φόρουμ; Μου κάνει εντύπωση που οι μοντς σε αφήνουν να γράφεις τέτοια πράγματα...Εννοείται ότι μπορείς να γράφεις ότι θέλεις και βέβαια όλοι μπορούν. Και βέβαια και η κριτική όσων γράφουμε επιτρέπεται. Απλώς να υπάρχει κάποια λογική. Η λίστα αγνόησης δεν υπάρχει στο σκεπτικό μου, μπορείς να το κάνεις εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Καλησπέρα :) Έχει κανείς υπόψη του αν γίνονται φορητότητες προς Q μέσω τηλεφώνου; Οι οδηγίες στο Q website λένε να υποβληθεί αίτημα μέσω του κιου μποτ στο facebook. Με ενδιαφέρει να μεταφέρω μια σύνδεση που τώρα είναι σε What's Up αλλά θα ήθελα να αποφύγω το κατάστημα αυτή την περίοδο για ευνόητους λόγους. Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Μπες εδώ: https://www.wind.gr/q-sim-paraggelia/ Δίνεις το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο σου και σε καλούν αυτοί για τα περαιτέρω. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 παιδια ποτε θα βγει νεο count down?? ειχε εχθες αλλα δε το προλαβα!! :X:X:X:X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 παιδια ποτε θα βγει νεο count down?? ειχε εχθες αλλα δε το προλαβα!! Μεθαύριο. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 τι γίνεται ρε παιδιά με το volte στα καρτοκινητα?γάργαρα το καναν Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Νέο Countdown offer 4GB με διάρκεια 30 μέρες για 4€. Μπορείτε να το πάρετε έως αύριο το απόγευμα γύρω στις 16:00. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Μία ερώτηση σχετικά με τις ανανεώσεις. Μπορείς να βάζεις μόνο προσφορές απο countdown; Εαν βάζω 10€ κάθε 2 μήνες τί κρατήσεις θα έχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Μία ερώτηση σχετικά με τις ανανεώσεις. Μπορείς να βάζεις μόνο προσφορές απο countdown; Εαν βάζω 10€ κάθε 2 μήνες τί κρατήσεις θα έχω; Ναι, μπορείς να αγοράζεις μόνο τις προσφορές, αν σε καλύπτουν. Αυτό κάνω και στο κινητό της συζύγου. Με 10€ ανανέωση θα μείνει υπόλοιπο 10/1,12-0,30= 8,93-0,30= 8,63€ Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Μία ερώτηση σχετικά με τις ανανεώσεις. Μπορείς να βάζεις μόνο προσφορές απο countdown; Εαν βάζω 10€ κάθε 2 μήνες τί κρατήσεις θα έχω;μα δεν έχει πακέτα μόνο countdown και προσφορές Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Δεν έχει πακέτα η Κιου; Από πότε; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 δεν τα βρίσκω που είναι? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts