gpapas640 Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Παιδιά, δε θέλω να ακούω ανοησίες, το σημερινό countdown ήταν απόλυτα προβλέψιμο, οπως και όλα τα υπόλοιπα. Απλα ειναι τόσο αυτονόητα που κανείς δε τα γράφει εδώ γιατι... εεε αφού τα ξερετε, τι αλλο θελετε δηλαδή; Δεν εχω κάποια σχέση με τον Εδεσσαϊκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Όπως προσωπική - επιλεκτική φαίνεται να είναι, για την ώρα τουλάχιστον, η δίμηνη παράταση λήξης του υπολοίπου, που έχουν αναφέρει κάποιοι. Δϊκιο έχεις. Σε μένα ήρθε, σε άλλο μέλος της οικογένειας όχι... Ίσως έχει να κάνει με την κατανάλωση, π.χ. χρησιμοποιώ περισσότερο άλλη SIM και VoIP, οπότε δεν ξοδεύω στην Q, ίσως γιαυτό να ήρθε (σου λέει αυτός δεν ξοδεύει, μπορεί να θέλει να την καταργήσει, κάτσε να τον καλοπιάσουμε!)... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Αλλά ξέχασα, δεν έχω κιού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Αλλά ξέχασα, δεν έχω κιού... Έως 22/04, γράφει. Προλαβαίνεις, να έρθεις στην Q και να πάρεις την προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Έως 22/04, γράφει. Προλαβαίνεις, να έρθεις στην Q και να πάρεις την προσφορά. Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 "Θα είναι σαν να έχετε κιου, αλλά δεν θα έχετε..." Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 "Θα είναι σαν να έχετε κιου, αλλά δεν θα έχετε..." Sent from my Galaxy S10e "θα βλέπω πορτοκαλί σιμ, αλλά δεν θα είναι πορτοκαλί"... " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Εμφανίστηκε και στην εφαρμογή και σε στέλνει κατευθείαν στην ανανέωση χρόνου ομιλίας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 εννοεί ότι πρέπει να ξανά έρθεις Q για ευνόητους λόγους ... connection Γκουχου γκουχου...lol Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ήρθε και αυτό ΔΩPO 100Λ ΠPOΣ OΛOYΣ & 1GB ΓIA 15 MEPEΣ ME KAΘE ANANEΩΣH AΠO 12€ ΣTIΣ EΠOMENEΣ 2 MEPEΣ (ΓIA ONLINE ANANEΩΣH ΠATHΣE EΔΩ https://tinyurl.com/vaqf2km)! ΓIA NA MHN ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ EΔΩ bit.ly/WIND-epikoinonia Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Δϊκιο έχεις. Σε μένα ήρθε, σε άλλο μέλος της οικογένειας όχι... Ίσως έχει να κάνει με την κατανάλωση, π.χ. χρησιμοποιώ περισσότερο άλλη SIM και VoIP, οπότε δεν ξοδεύω στην Q, ίσως γιαυτό να ήρθε (σου λέει αυτός δεν ξοδεύει, μπορεί να θέλει να την καταργήσει, κάτσε να τον καλοπιάσουμε!)...Ακριβώς έτσι είναι. Εγώ μόλις λήξουν δεν αγοράζω αμέσως αν δεν τρέχει προσφορά και δουλεύω το Voip για 2-3 μέρες το πολύ. Αμέσως σκάνε προσφορές αλλά τον τελευταίο χρόνο μου στέλνουν από πριν πλέον. Αν δούνε ότι δεν χώνεις το χέρι στην τσέπη, σου στέλνουν προσφορές συνεχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 έτσι είναι επειδή εσείς το κάνετε έτσι,σε μένα και χωρίς υπόλοιπο και με υπόλοιπο μέχρι το Νοέμβριο του 19 έρχονταν προσφορές πραγματικές ,σήμερα είναι η πρώτη φορά που ξανά παίρνω και είμαι και με υπόλοιπο και αγορασμενα πακέτα έχω Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 έτσι είναι επειδή εσείς το κάνετε έτσι,σε μένα και χωρίς υπόλοιπο και με υπόλοιπο μέχρι το Νοέμβριο του 19 έρχονταν προσφορές πραγματικές ,σήμερα είναι η πρώτη φορά που ξανά παίρνω και είμαι και με υπόλοιπο και αγορασμενα πακέτα έχω Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Τι προσφορά, πήρες ? ΥΓ. Και εγώ, έχω να λαβω προσφορά από τον Νοέμβριο του 2019. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 ΔΩPO 100Λ ΠPOΣ OΛOYΣ & 1GB ΓIA 15 MEPEΣ ME KAΘE ANANEΩΣH AΠO 12€ ΣTIΣ EΠOMENEΣ 2 MEPEΣ τίποτα το ιδιαίτερο αλλά οκ κάτι είναι και αυτό Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Προσοχή, επειδή εγώ τουλάχιστον δεν το βλέπω στην εφαρμογη, η ανανέωση των 10 ευρώ πρέπει να γίνει μέχρι 20/4 για να πάρει κάποιος τα 10 gb. https://www.myq.gr/gr/online-ananeosi/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Έχεις δίκιο. Στην εφαρμογή δεν γράφει τίποτα για μέχρι πότε ισχύει η προσφορά. Μόνο στο myq.gr αναφέρει ότι η ισχύς απόδοσης των 10 GB είναι μέχρι τις 20/4. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Θα έπρεπε να το αναφέρει και στην εφαρμογή όμως. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Για την Q (Wind) μιλάμε. Δεν υπάρχει πρέπει. Μόνο το ότι να'ναι... :p Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Καλημερα,καλη Μεγαλη Εβδομαδα σε ολους.Σημερα ανανεωσα 10ευρω και μου εδωσαν δωρο: -10GB για 14 ημερες, -1GB για 30 ημερες, -1500' προς Q για 30 ημερες -500' προς ολους για 30 ημερες -2GB για 30 ημερες Απο τα 10 ευρω εμειναν μεσα 8.63 ευρω Πολυ δυνατα δωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 πως μπορω να ερθω και εγω στην οικογενεια Q? εχω νουμερο στην WIND απο συμβολαιο και θελω να το κρατησω ομως!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 (edited) πως μπορω να ερθω και εγω στην οικογενεια Q? εχω νουμερο στην WIND απο συμβολαιο και θελω να το κρατησω ομως!!!! Διαδικτυακα απο την σελιδα της Q και αμεσα θα τακτοποιηθεις. https://www.wind.gr/q-sim-paraggelia/ Edited April 13, 2020 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Φαντάζομαι το πρόσωπο του όταν δει ότι τα περισσότερα που έγραψες είναι επιλεκτικές προσφορές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Καλημερα,καλη Μεγαλη Εβδομαδα σε ολους.Σημερα ανανεωσα 10ευρω και μου εδωσαν δωρο: -10GB για 14 ημερες, -1GB για 30 ημερες, -1500' προς Q για 30 ημερες -500' προς ολους για 30 ημερες -2GB για 30 ημερες Απο τα 10 ευρω εμειναν μεσα 8.63 ευρω Πολυ δυνατα δωρα Δυνατα δώρα! Άχρηστα όλα για εμένα αλλά για κάποιον που χρησιμοποιει κιου είσαι σουπερ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Δυνατα δώρα! Άχρηστα όλα για εμένα αλλά για κάποιον που χρησιμοποιει κιου είσαι σουπερ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνω. Τα 500 λεπτα και οτι δεν κρατησαν τα λεφτα ηταν το καλυτερο για μενα. Τα GB αυτες τις μερες που ειμαστε λιγο πολυ ολοι συνδεμενοι σε καποιο wifi στα σπιτια μας,ειναι λιγο περιττα.Εφτασα λογω ημερων να εχω 31 GB Ελπιζω μετα την κριση αυτη,να κρατησουν χαμηλα την μπαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Καλημερα,καλη Μεγαλη Εβδομαδα σε ολους.Σημερα ανανεωσα 10ευρω και μου εδωσαν δωρο: -10GB για 14 ημερες, -1GB για 30 ημερες, -1500' προς Q για 30 ημερες -500' προς ολους για 30 ημερες -2GB για 30 ημερες Απο τα 10 ευρω εμειναν μεσα 8.63 ευρω Πολυ δυνατα δωρα Πολύ καλό δώρο !! Το ερώτημα είναι αν δίνεται σε όλους η σε μερικούς σαν πχ προσωπικη προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts