bill27 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Αν τα χρειάζεσαι βάλε λεφτά. Σε εμένα τα έβαλαν μόνοι τους αλλά και μόνοι τους μου έδωσαν το δώρο. Γιατι να βαλω λεφτα?την ανακοινωση την ειδες τι γραφει?αυτο που εγραψα το ειδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 (edited) παναθεμα και κατάλαβα τίποτα,να βάλω 16€ και αν φτάνουν για να πάρω αυτά που δίνει ? ρε δεν πάνε λέω εγώ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited March 19, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Δε βλέπω να μπήκε Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Γιατι να βαλω λεφτα?την ανακοινωση την ειδες τι γραφει?αυτο που εγραψα το ειδες?Ναι τα είδα όλα. Η κιου όμως όταν μηδενίσει το υπόλοιπο κόβει το ίντερνετ. Αν λοιπόν δεν θέλεις να ρισκάρεις και να τρέχεις στα μηνύματα να βρεις το δίκιο σου και να χάνεις την ώρα σου, βάλε 6€ που θα έβαζες έτσι κι αλλιώς. Αν δεν έχεις σκοπό να βάλεις λεφτά τότε μην βάζεις τίποτα και ότι γίνει. Εγώ είπα τι έγινε σε μένα. Μην τα βάζεις μαζί μου, δεν είμαι εγώ ο εχθρός αλλά η καταραμένη η φτώχια που μας ταλαιπωρεί όταν προσπαθούμε να γλυτώσουμε 1€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 (edited) Δε βλέπω να μπήκεπήγαινε στα πακέτα και θα το δεις το θέμα είναι από που τρώει πρώτα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited March 19, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Σε q με μηδενικό υπόλοιπο δεν ενεργοποιείται, πάντως. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 (edited) ΠΡΟΣΟΧΉ ΠΡΟΣΟΧΉ το μπόνους των 15 GB έχει προτεραιότητα στην κατανάλωση οπότε εάν έχετε πακέτα που λήγουν πιο νωρίς καλύτερα να βάλετε το δώρο όταν λήξουν τα πακέτα που έχετε. Εάν το βάλετε πριν λήξουν τα πακέτα που έχετε θα πρέπει να το φάτε γρήγορα και μετά να συνεχίσετε με τα πακέτα που έχετε, αλλιώς θα πάνε χαμένα. ΟΠΌΤΕ ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΏΡΟ ΌΤΑΝ ΛΉΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΚΈΤΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΉΔΗ. Edited March 20, 2020 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 H τελευταια μερα που μπορει να ενεργοποιηθει ειναι η 31/3/2020 οποτε μεχρι τοτε καταναλωνουμε τα ηδη ενεργοποιημενα πακετα data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Έκανα ανανέωση 10 ευρώ και δε μου έδωσε τα 1000 λεπτά προς Q, γιατί? Επίσης προσέξτε όσοι πάτε να βάλετε κάποιο πακέτο, πήγα να βάλω το countdown σήμερα και μου έβγαλε κάτι πήγε στραβά, ξανά προσπάθησε! Έκανα πάλι προσπάθεια και πάλι κολλούσε. Όμως μετά είδα ότι πήρε το πακέτο 2 φορές, τους ξεχέζεις τώρα? Όχι τίποτα με 5 ευρώ είχα προσφορά για 400 προς όλους και δώρο 1Gb... Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Έκανα ανανέωση 10 ευρώ και δε μου έδωσε τα 1000 λεπτά προς Q, γιατί? Επίσης προσέξτε όσοι πάτε να βάλετε κάποιο πακέτο, πήγα να βάλω το countdown σήμερα και μου έβγαλε κάτι πήγε στραβά, ξανά προσπάθησε! Έκανα πάλι προσπάθεια και πάλι κολλούσε. Όμως μετά είδα ότι πήρε το πακέτο 2 φορές, τους ξεχέζεις τώρα? Όχι τίποτα με 5 ευρώ είχα προσφορά για 400 προς όλους και δώρο 1Gb... Κατευθείαν πες τους να σου γυρίσουν τα χρήματα και να σου πάρουν το πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Έκανα ανανέωση 10 ευρώ και δε μου έδωσε τα 1000 λεπτά προς Q, γιατί? Επίσης προσέξτε όσοι πάτε να βάλετε κάποιο πακέτο, πήγα να βάλω το countdown σήμερα και μου έβγαλε κάτι πήγε στραβά, ξανά προσπάθησε! Έκανα πάλι προσπάθεια και πάλι κολλούσε. Όμως μετά είδα ότι πήρε το πακέτο 2 φορές, τους ξεχέζεις τώρα? Όχι τίποτα με 5 ευρώ είχα προσφορά για 400 προς όλους και δώρο 1Gb... Τα συστηματα της Wind είναι αντίστοιχα του Internet Explorer για τους browsers. Τα 1500 (και οχι 1000) λεπτά προς Q Ίσως σου έρθουν αργότερα. Η κατα λαθος διπλή ενεργοποίηση του πακέτου είναι παγιδα που εχει ξαναναφερθει. Πρώτα λοιπον περιμενεις λιγο και ξαναελεγχεις το υπολοιπο. Αυτο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να παρεις τηλ στο 13700 και να ζητησεις ακύρωση της ενεργοποιησης του πακέτου και επιστροφή χρημάτων (θα αργησει όμως, ειδικα υπο τις παρούσες συνθηκες). Εσυ επιλεγεις. Γνωμη μου ειναι οτι δεν αξίζει για 1ευρω διαφορά να μπεις σε αυτη τη διαδικασια (ειδικα αφου για data εχεις τα 15GB). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 (edited) Τα 1500 προς Q όντως ήρθανε μόλις!Το θέμα είναι ότι τα 200 λεπτά του σημερινού countdown μου έφτανε μιας και έχω απεριόριστα σταθερά από το σταθερό μου τέτοιες μέρες που ζούμε.. Αν τους στείλω στο messenger θα μου επιστρέψουνε τα λεφτά όμως? Edit:πήρα το 13700 αλλά βγαίνει μήνυμα ότι πρέπει να πάρω στο 13800 με χρέωση... Edited March 20, 2020 by boltsis Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Τα 1500 προς Q όντως ήρθανε μόλις!Το θέμα είναι ότι τα 200 λεπτά του σημερινού countdown μου έφτανε μιας και έχω απεριόριστα σταθερά από το σταθερό μου τέτοιες μέρες που ζούμε.. Αν τους στείλω στο messenger θα μου επιστρέψουνε τα λεφτά όμως? Οχι στο messenger. Πρεπει να παρεις τηλέφωνο, να διασταυρωσουν τα στοιχεια σου και να δωσουν αιτημα ακυρωσης. Εγω το εχω κανει και μου ειχαν επιστρέψει τα χρηματα, ομως εκανε 1 βδομάδα σε κανονικες συνθηκες. Αφου δεν προκειται να τα χρησιμοποιησεις, καντο. Συμβαινει σε αλλον αυτο; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Edit:πήρα το 13700 αλλά βγαίνει μήνυμα ότι πρέπει να πάρω στο 13800 με χρέωση... Εκει που σε ρωταει γιατι θα θελατε να εξυπηρετηθειτε πες "προβλημα με internet" και θα σε συνδεσει στην εξυπηρέτηση δωρεαν. Κανεις δεν ελεγχει γιατι καλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Το εζησα κ αυτο στην q...υπολοιπο 3 ευρω ακριβως κανω ενεργοποιηση countdown με 3 ευρω κ πηρα τα 3...εχεις ξεμεινει!!!:kill: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Έχει μία λογική από τη στιγμή που το πακέτο περιλαμβάνει internet το οποίο για να χρησιμοποιηθεί χρειάζεται 0,01. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Πρέπει πάντα να με΄νει 0,01 αλλιώς δεν λειτουργεί το internet. Για αυτό και δεν μπορεις να ενεργοποιήσεις το πακέτο των 3 ευρώ με 3 ευρώ ακριβώς υπόλοπο. επίσης το υπόλοιπο το ακούς στρογγυλοποιημένο ενώ η ετιαρεία το έχει στα αρχεία της με 4 ψηφία . Δηλαδή δεν αποκλείετε να έχεις 2,9996 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Εκτός αν έπαιξε τίποτα με διπλή ενεργοποίηση όπως παραπάνω στο φίλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Εφ οσον εχεις 3ε μεσα και 3ε κοστίζει το πακέτο, θα επρεπε να μπορείς να το αγοράσεις. Ασχετο αν δε μπορεις να χρησιμοποιήσεις το ιντερνετ μετα. Και ουτε μπορεις να κανεις χρηση της επεκτασης υπολοιπου γιατι έχεις πανω απο 2ε. Οποτε υποχρεωτικά ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Όντως έχουν πέσει όλα αυτή τη στιγμή η εφαρμογή δεν λειτουργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Ουτε διπλη ενεργοποιηση ουτε στρογγυλοποιηση 3 ευρω δωρο απο την q αυτοι τα βαλανε οταν εστειλαν την καινουρια σιμ πριν ενα μηνα...αφου δεν τα θελουν θα στειλω αυριο μνμ με 2,99 στην τατιανα που κληρωνει toyota yaris:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Και στης γυναίκας μου έγραφε το ουπς πατάω δεύτερη λέει μείνατε.ευτυχως είχα λιγότερο από έξι ευρώ.ειχε ενεργοποίηθει από την πρώτη.θελει προσοχή.οπως και τα 15 όλο ουπς ουπς αλλά τα έδωσε κάποια στιγμή...τα έχει φτύσει η εφαρμογή.καλο cowtdown συν το δωρεάν ίντερνετ γίνεται χαμός Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 αφού μένετε σπίτι τι το θέλετε? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Κάποιοι διαμένουμε/φιλοξενουμαστε σε σπίτια που δεν έχουν σταθερό internet, πόσες φορές πρέπει να το γράψουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Πάντα είναι καλοδεχούμενα τα δώρα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 αφού μένετε σπίτι τι το θέλετε? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Γιατί πέρα από ότι κάποιοι δεν έχουν σταθερό ίντερνετ, η πλειοψηφία των συνδρομητών που έχει είναι συνδέσεις adsl με μέση ταχύτητα τα 14mbps. Αν δεν το θέλεις μπορείς πολύ εύκολα να μην το ενεργοποιησεις και να απορρίψεις το δώρο. Δωρεάν είναι για όλους. Κανείς δεν σε υποχρεώνει να το πάρεις όμως. Φιλικά πάντα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts