Jump to content

GUADANAMO

Members
  • Δημοσιεύσεις

    293
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GUADANAMO

  1. Να εισαι καλα φιλε θα το δοκιμασω να δω αν γινει...
  2. Γεια σε ολους...υπαρχει καποιος φιλος που εχει κανει online φορητοτητα απο what's up σε frog να γραψει αναλυτικα την διαδικασια γιατι δεν βγαζω ακρη...
  3. Εχω το M21 με 6000 μπαταρια...βγαζει μια εβδομαδα με νορμαλ χρηση...τωρα ψαχνω το M51 με 7000 μπαταρια...δυστυχως η σειρα M δεν εισαγεται επισημα με οτι αυτο συνεπαγεται!
  4. Αμολα Κατσαρολα Και Φατους Την Μπριζολα...:dance::yahoo:
  5. Αμολα κατσαρολα κ φατους την μπριζολα:!::blink::wacko:
  6. Ουτε διπλη ενεργοποιηση ουτε στρογγυλοποιηση 3 ευρω δωρο απο την q αυτοι τα βαλανε οταν εστειλαν την καινουρια σιμ πριν ενα μηνα...αφου δεν τα θελουν θα στειλω αυριο μνμ με 2,99 στην τατιανα που κληρωνει toyota yaris:!:
  7. Το εζησα κ αυτο στην q...υπολοιπο 3 ευρω ακριβως κανω ενεργοποιηση countdown με 3 ευρω κ πηρα τα 3...εχεις ξεμεινει!!!:kill:
  8. Καλα Χριστουγεννα κ ευτυχισμενος ο νεος χρονος με υγεια για ολο τον κοσμο!:happy:
  9. Καλες Γιορτες κ Καλη Χρονια με Υγεια κ Αγαπη:!:
  10. Ok να ειστε καλα φιλοι zananiro κ junglist για τις απαντησεις σας παω για το 4Κ κ αν χασω τη μπαλα θα δειτε προσεχως ποσταρισμα μου!
  11. Για το στικ το απλο ή το 4Κ?
  12. Φιλε Junglist υπαρχει κ μια καινουρια tv 43" 4Κ ποια ειναι η γνωμη σου να παρω το απλο στικ ή το 4Κ μιας κ βλεπω οτι εχει κ ωραιο τηλεχειριστηριο!
  13. Καλησπερα σε ολους επειδη ειμαι ασχετος με το σπορ κ δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ασχοληθω με box ρωτω τους γνωστες αν βαλω το στικ σε tv που δεν εχει ιντερνετ μονο για στριμαρισμα αγωνων απο σαιτ κ εφαρμογες...(οχι kodi) το σερφαρισμα πως γινεται χωρις ποντικι με το τηλεχειριστηριο του???:confused:
  14. αμολααα...κατσαρολααα!!!:lol::lol::lol:
  15. δε σπαει δε χαλαει ειναι zer κ κραταει!!!
×
×
  • Create New...