GREGORYMO Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Έγινε αυτό που φοβόμουν. Τριτη-Τεταρτη και μετά Παρασκευή και κάτι από τριήμερο. Έπεσα κοντά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Πολύ καλη προσφορα για σήμερα από το countdown! Τα 6gb θυμίζουν προσφορά από αλλού αλλά το ότι τολμάει και τα δίνει με αναλογία τιμής 2:1 χωρίς να κόβει σε διάρκεια (30 μέρες) μου κάνει εντύπωση για Q. Εκτός αν αργότερα το διορθώσουν. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 πάλι η εφαρμογή δεν δουλεύει για ανανέωση χρόνου.... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα 6gb θυμίζουν προσφορά από αλλού αλλά το ότι τολμάει και τα δίνει με αναλογία τιμής 2:1 χωρίς να κόβει σε διάρκεια (30 μέρες) μου κάνει εντύπωση για Q. Εκτός αν αργότερα το διορθώσουν. :Pδεν κάνει κάτι ιδιαίτερο απλά συμμορφώνεται με τον οδηγία Μητσοτάκη όπως κάνουν και οι άλλες Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο απλά συμμορφώνεται με τον οδηγία Μητσοτάκη όπως κάνουν και οι άλλες Δηλαδή θα δίνει από δω και πέρα πακέτα 2 προς 1 για 30 μέρες με οδηγία πρωθυπουργού; μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 αυτό δεν το ξέρω,αυτό που ξέρω είναι ότι είπε να μειώσουν τις τιμές οι εταιρίες κινητής..... όχι να δίνουν την ίδια τιμή διπλάσια gb εμένα με βολεύει βέβαια ...... Πρόσβαση στις νέες τηλεπικοινωνίες. Μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε εδώ ότι το κόστος των δεδομένων στη χώρα μας παραμένει πολύ υψηλό και τόνισε πως «είναι αναγκαίο οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας να αναπροσαρμόσουν τις τιμολογιακές τους πολιτικές προς τα κάτω, καθαρές κουβέντες, καθαρές λύσεις». Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Δοκιμαστική προσφορά είναι τα 6 GB να δούνε πώς θα λειτουργήσει. Σε περίπτωση που καθιερωθεί στο countdown, βλέπω πολύ κόσμο να έρχεται στην q αν δεν απαντήσουν οι άλλοι. Καλή κίνηση, σύμφωνη με την επιθετική πολιτική της γουιντ τον τελευταίο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Τα ίδια λέγαμε στο προηγούμενο γαργαλιστικό countdown. Τουλάχιστον να μπορούσαμε να αδιαφορούσαμε, εκεί θα ήταν η απώλεια της Q. Αλλά κάθε που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, ερχόμαστε στο θάψιμο με τα γνωστά πεπαλαιωμένα επιχειρήματα. ΟΚ, το καινούργιο σήμερα ήταν ότι το countdown επιβλήθηκε από τον πρωθυπουργό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 (edited) Εγώ πάντως μέχρι και συμβόλαιο θα πλήρωνα εάν είχε με 3 ευρώ 6 GB, μαζί με τους φόρους βέβαια και roaming. Edited February 28, 2020 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Εγώ πάντως μέχρι και συμβόλαιο θα πλήρωνα εάν είχε με 3 ευρώ 6 GB, μαζί με τους φόρους βέβαια και roaming. Εαν πηγαινες συμβολαιο, θα έχανες το κοννέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Μια χαρά 4g έχει η Wind / Q. Είδαμε και το 4g των άλλων, τι ωραία παίζει Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Σε εμένα η q μου δίνει άνετα σε 3G που δουλεύω 20 download + 10 upload παντού σχεδόν σε κατοικημένες περιοχές. Επίσης οι ανάγκες μου όταν είμαι εκτός σπιτιού είναι ένα με δύο gigabyte το μήνα. Οπότε είμαι καλυμμένος πλήρως με μερικά ευρουλάκια το μήνα. Επίσης δεν είναι προσβολή να μην ξέρεις μαθηματικά, είναι απλώς μία πραγματικότητα που διαβάζω στα σχόλια που κάνεις. Αφού δίνω 3 για 2 γβ γιατί να στεναχωρηθω αν πάρω 6 ? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Αξιοπρεπεστατο και σταθερότατο δίκτυο, χωρίς να σε κρεμάει ποτέ (να τα λέμε κι αυτά). Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Αξιοπρεπεστατο και σταθερότατο δίκτυο, χωρίς να σε κρεμάει ποτέ (να τα λέμε κι αυτά). Δε μπορεί, για αλλη Q θα μιλάνε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Η αλήθεια παιδιά να λέγεται. ακόμη και εγώ που πιστεύω ότι Wind δεν έχει πλέον θέση στην Ελλάδα με τις βλακείες που έχει κάνει και μας έχει καταστρέψει συνολικά την καρτοκινητή οφείλω να πω, όπου το έχουν φτιάξει πιάνει καλά και προσωπικά δεν θυμάμαι να με έχει κρεμάσει όπως με έχουν κάνει οι άλλες δύο αλλά για καθημερινή χρήση λόγω της κακιστης τιμολογιακής πολιτικής που έχει ακολουθήσει συν τις βλακείες διαχρονικά με το να μην προσθέτει τα bonus, για το 0,01 ευρώ και τα λοιπά γνωστά, για εμένα προσωπικά είναι άχρηστη η Wind Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Δε μπορεί, για αλλη Q θα μιλάνε :lol:κοιμάται με την κεραία αγκαλιά....:p έρωτας Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Από τη μεριά μου είμαι αδιάφορος που δεν έχει το rollover παντού, γιατί όταν αγοράζω 2GB και δεν μπορώ να τα φάω, αδιαφορώ αν τον επόμενο μήνα θα έχω 4 και πάλι να μην μπορώ να τα φάω. Ειδικά τώρα με το καινούργιο μπόνους που έχει διάρκεια 1 έτους το ρόλοβερ είναι πρακτικά ασήμαντο. Υπόψιν ότι έχει το σταθερότερο EDGE δίκτυο σε όλη την Ελλάδα με ταχύτητες μεγαλύτερες από τους υπόλοιπους. Εγώ που χρησιμοποιώ το zello πολύ, στα βουνά κλειδώνω το 2G και δουλεύει άψογα. Δυστυχώς πολλές συσκευές λόγω κόστους έχουν περιορισμένες δυνατότητες και συχνότητες και δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν πλήρως το δίκτυο. Ακριβώς έτσι. Η Wind της έχει μείνει μόνο η q αφού το f2go το σκότωσε. Αν σκοτώσει και την q είναι τελειωμένη. Συμφωνώ, απορώ ποιός έχει ακόμα f2g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Σε ποιον φτάνει 1 γιγα στην εποχή μας; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Σε ποιον φτάνει 1 γιγα στην εποχή μας; Σε κάποια παιδάκια που ψάχνουν κοννε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 (edited) Σε ποιον φτάνει 1 γιγα στην εποχή μας;Περισσότεροι από τους μισούς χρήστες κινητής ίσως ούτε κάν να χρησιμοποιούν δεδομένα ή πολύ ελάχιστα. Διαβάστε στο παρακάτω λινκ λεπτομέρειες. Επίσης στον Καναδά που έχει ακριβά τέλη 1 στους 4 δεν έχει καν κινητό. (...)Ένα ενδιαφέρον επίσης στοιχείο είναι ότι στην Ελλάδα το περίπου το 1/3 του δείγματος (32%) είναι κάτοχοι κινητών που δεν είναι smartphone (σ.σ. το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό πίσω από την Ρωσία) ενώ υπάρχει και ένα 10% που δεν είναι καν κάτοχοι συσκευής κινητού τηλεφώνου. Το παραπάνω ποσοστό είναι επίσης από τα υψηλότερα στον κόσμο αν και εντύπωση προκαλεί ότι η ανεπτυγμένη οικονομικά χώρα που οι κάτοικοι της αντιστέκονται στην κατοχή κινητών τηλεφώνων είναι ο Καναδάς όπου 1 στους 4 δεν διαθέτει συσκευή.(....) https://www.news247.gr/koinonia/posoi-poioi-echoyn-smartphone-ellada.6692793.amp.html Το κονέ σου δίνει μια κάβα 12 gb, τα οποία δεν επιμεριζονται ένα ανά μήνα από όσο γνωρίζω. Για έναν χρόνο είναι και τα επιμερίζει ο χρήστης όπως θέλει. Edited February 28, 2020 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Ξέρω πώς λειτουργεί το κονέ, αυτό εννοούσα. Όσο για τα δεδομένα, η χρήση τους ανεβαίνει συνεχώς. Το ότι υπάρχουν κάποιοι που δεν χρειάζονται πολλά, είναι άλλο θέμα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Προσπαθώ να κάνω online ανανέωση και δεν γίνεται! Το κάνει και σε άλλους? Απλά τραγικοί Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Δοκιμάζεις μέσω εφαρμογής? Κάνε μια δοκιμή μέσω ίντερνετ μπας και Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Προσπαθώ να κάνω online ανανέωση και δεν γίνεται! Το κάνει και σε άλλους? Απλά τραγικοί Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου Η εφαρμογή έχει πρόβλημα εδώ και καιρό. Μπες από broswer να κάνεις ανανέωση. Να δούμε πότε θα το φτιάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Μάγκες επειδή δεν το βρίσκω. Υπάρχει SMS για φορητοτητα από f2g σε q αντίστοιχο με το αλπακ της comsote; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts