Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ καλη προσφορα για σήμερα από το countdown!

Τα 6gb θυμίζουν προσφορά από αλλού αλλά το ότι τολμάει και τα δίνει με αναλογία τιμής 2:1 χωρίς να κόβει σε διάρκεια (30 μέρες) μου κάνει εντύπωση για Q.

Εκτός αν αργότερα το διορθώσουν. :P

πάλι η εφαρμογή δεν δουλεύει για ανανέωση χρόνου....

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα 6gb θυμίζουν προσφορά από αλλού αλλά το ότι τολμάει και τα δίνει με αναλογία τιμής 2:1 χωρίς να κόβει σε διάρκεια (30 μέρες) μου κάνει εντύπωση για Q.

Εκτός αν αργότερα το διορθώσουν. :P

δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο απλά συμμορφώνεται με τον οδηγία Μητσοτάκη

όπως κάνουν και οι άλλες

δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο απλά συμμορφώνεται με τον οδηγία Μητσοτάκη

όπως κάνουν και οι άλλες

Δηλαδή θα δίνει από δω και πέρα πακέτα 2 προς 1 για 30 μέρες με οδηγία πρωθυπουργού; μια χαρά!

αυτό δεν το ξέρω,αυτό που ξέρω είναι ότι είπε να μειώσουν τις τιμές οι εταιρίες κινητής.....

όχι να δίνουν την ίδια τιμή διπλάσια gb

εμένα με βολεύει βέβαια ......

Πρόσβαση στις νέες τηλεπικοινωνίες. Μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε εδώ ότι το κόστος των δεδομένων στη χώρα μας παραμένει πολύ υψηλό και τόνισε πως «είναι αναγκαίο οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας να αναπροσαρμόσουν τις τιμολογιακές τους πολιτικές προς τα κάτω, καθαρές κουβέντες, καθαρές λύσεις».

Δοκιμαστική προσφορά είναι τα 6 GB να δούνε πώς θα λειτουργήσει.

Σε περίπτωση που καθιερωθεί στο countdown, βλέπω πολύ κόσμο να έρχεται στην q αν δεν απαντήσουν οι άλλοι.

Καλή κίνηση, σύμφωνη με την επιθετική πολιτική της γουιντ τον τελευταίο καιρό.

Τα ίδια λέγαμε στο προηγούμενο γαργαλιστικό countdown. Τουλάχιστον να μπορούσαμε να αδιαφορούσαμε, εκεί θα ήταν η απώλεια της Q. Αλλά κάθε που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, ερχόμαστε στο θάψιμο με τα γνωστά πεπαλαιωμένα επιχειρήματα.

ΟΚ, το καινούργιο σήμερα ήταν ότι το countdown επιβλήθηκε από τον πρωθυπουργό.

Εγώ πάντως μέχρι και συμβόλαιο θα πλήρωνα εάν είχε με 3 ευρώ 6 GB, μαζί με τους φόρους βέβαια και roaming. Edited by pavlitakis1

Εγώ πάντως μέχρι και συμβόλαιο θα πλήρωνα εάν είχε με 3 ευρώ 6 GB, μαζί με τους φόρους βέβαια και roaming.

Εαν πηγαινες συμβολαιο, θα έχανες το κοννέ...

Μια χαρά 4g έχει η Wind / Q.

Είδαμε και το 4g των άλλων, τι ωραία παίζει

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Σε εμένα η q μου δίνει άνετα σε 3G που δουλεύω 20 download + 10 upload παντού σχεδόν σε κατοικημένες περιοχές.

Επίσης οι ανάγκες μου όταν είμαι εκτός σπιτιού είναι ένα με δύο gigabyte το μήνα.

Οπότε είμαι καλυμμένος πλήρως με μερικά ευρουλάκια το μήνα.

Επίσης δεν είναι προσβολή να μην ξέρεις μαθηματικά, είναι απλώς μία πραγματικότητα που διαβάζω στα σχόλια που κάνεις.

Αφού δίνω 3 για 2 γβ γιατί να στεναχωρηθω αν πάρω 6 ? :lol:

Αξιοπρεπεστατο και σταθερότατο δίκτυο, χωρίς να σε κρεμάει ποτέ (να τα λέμε κι αυτά).

Παύλος Παυλίδης 

Αξιοπρεπεστατο και σταθερότατο δίκτυο, χωρίς να σε κρεμάει ποτέ (να τα λέμε κι αυτά).

Δε μπορεί, για αλλη Q θα μιλάνε :lol:

Η αλήθεια παιδιά να λέγεται. ακόμη και εγώ που πιστεύω ότι Wind δεν έχει πλέον θέση στην Ελλάδα με τις βλακείες που έχει κάνει και μας έχει καταστρέψει συνολικά την καρτοκινητή οφείλω να πω, όπου το έχουν φτιάξει πιάνει καλά και προσωπικά δεν θυμάμαι να με έχει κρεμάσει όπως με έχουν κάνει οι άλλες δύο αλλά για καθημερινή χρήση λόγω της κακιστης τιμολογιακής πολιτικής που έχει ακολουθήσει συν τις βλακείες διαχρονικά με το να μην προσθέτει τα bonus, για το 0,01 ευρώ και τα λοιπά γνωστά, για εμένα προσωπικά είναι άχρηστη η Wind

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δε μπορεί, για αλλη Q θα μιλάνε :lol:
κοιμάται με την κεραία αγκαλιά....:p

έρωτας

Από τη μεριά μου είμαι αδιάφορος που δεν έχει το rollover παντού, γιατί όταν αγοράζω 2GB και δεν μπορώ να τα φάω, αδιαφορώ αν τον επόμενο μήνα θα έχω 4 και πάλι να μην μπορώ να τα φάω.

Ειδικά τώρα με το καινούργιο μπόνους που έχει διάρκεια 1 έτους το ρόλοβερ είναι πρακτικά ασήμαντο.

Υπόψιν ότι έχει το σταθερότερο EDGE δίκτυο σε όλη την Ελλάδα με ταχύτητες μεγαλύτερες από τους υπόλοιπους.

Εγώ που χρησιμοποιώ το zello πολύ, στα βουνά κλειδώνω το 2G και δουλεύει άψογα.

Δυστυχώς πολλές συσκευές λόγω κόστους έχουν περιορισμένες δυνατότητες και συχνότητες και δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν πλήρως το δίκτυο.

Ακριβώς έτσι. Η Wind της έχει μείνει μόνο η q αφού το f2go το σκότωσε. Αν σκοτώσει και την q είναι τελειωμένη.

Συμφωνώ, απορώ ποιός έχει ακόμα f2g?

Σε ποιον φτάνει 1 γιγα στην εποχή μας;

Παύλος Παυλίδης 

Σε ποιον φτάνει 1 γιγα στην εποχή μας;
Περισσότεροι από τους μισούς χρήστες κινητής ίσως ούτε κάν να χρησιμοποιούν δεδομένα ή πολύ ελάχιστα.

Διαβάστε στο παρακάτω λινκ λεπτομέρειες.

Επίσης στον Καναδά που έχει ακριβά τέλη 1 στους 4 δεν έχει καν κινητό.

(...)Ένα ενδιαφέρον επίσης στοιχείο είναι ότι στην Ελλάδα το περίπου το 1/3 του δείγματος (32%) είναι κάτοχοι κινητών που δεν είναι smartphone (σ.σ. το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό πίσω από την Ρωσία) ενώ υπάρχει και ένα 10% που δεν είναι καν κάτοχοι συσκευής κινητού τηλεφώνου. Το παραπάνω ποσοστό είναι επίσης από τα υψηλότερα στον κόσμο αν και εντύπωση προκαλεί ότι η ανεπτυγμένη οικονομικά χώρα που οι κάτοικοι της αντιστέκονται στην κατοχή κινητών τηλεφώνων είναι ο Καναδάς όπου 1 στους 4 δεν διαθέτει συσκευή.(....)

https://www.news247.gr/koinonia/posoi-poioi-echoyn-smartphone-ellada.6692793.amp.html

Το κονέ σου δίνει μια κάβα 12 gb, τα οποία δεν επιμεριζονται ένα ανά μήνα από όσο γνωρίζω.

Για έναν χρόνο είναι και τα επιμερίζει ο χρήστης όπως θέλει.

Edited by pavlitakis1

Ξέρω πώς λειτουργεί το κονέ, αυτό εννοούσα.

Όσο για τα δεδομένα, η χρήση τους ανεβαίνει συνεχώς. Το ότι υπάρχουν κάποιοι που δεν χρειάζονται πολλά, είναι άλλο θέμα.

Παύλος Παυλίδης 

Προσπαθώ να κάνω online ανανέωση και δεν γίνεται! Το κάνει και σε άλλους? Απλά τραγικοί

Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου

Δοκιμάζεις μέσω εφαρμογής?

Κάνε μια δοκιμή μέσω ίντερνετ μπας και

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προσπαθώ να κάνω online ανανέωση και δεν γίνεται! Το κάνει και σε άλλους? Απλά τραγικοί

Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου

Η εφαρμογή έχει πρόβλημα εδώ και καιρό. Μπες από broswer να κάνεις ανανέωση. Να δούμε πότε θα το φτιάξουν.

Μάγκες επειδή δεν το βρίσκω. Υπάρχει SMS για φορητοτητα από f2g σε q αντίστοιχο με το αλπακ της comsote;

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• This topic was unpinned, featured and pinned