Mivas Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Κι επισήμως η Q γίνεται η πιο ακριβή καρτοκινητή. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα. https://www.wind.gr/gr/wind/media/anakoinoseis/anakoinosi/1526315274063/ Έλεος! Κοντά 7 ευρώ για κάτι που έδινε πρώτα με 3 ευρώ... Αλλά και στους άλλους δεν βλέπω κάτι καλό... Όλοι έχουν πάει στα ύψη! Πιο πάνω από τιμές Γερμανίας τα πακέτα τους... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Κι επισήμως η Q γίνεται η πιο ακριβή καρτοκινητή. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα. https://www.wind.gr/gr/wind/media/anakoinoseis/anakoinosi/1526315274063/ Με βάση το παραπάνω μπορούμε να ζητήσουμε κατάθεση του υπόλοιπου σε λογαριασμό τραπέζης ώστε να την κάνουμε αναίμακτα απ' την q??? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Με βάση το παραπάνω μπορούμε να ζητήσουμε κατάθεση του υπόλοιπου σε λογαριασμό τραπέζης ώστε να την κάνουμε αναίμακτα απ' την q??? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Με ενδιαφέρει και μένα αυτό. Αν γίνεται ποια η διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Στην ανακοίνωση αναγράφει: Οι συνδρομητές των ανωτέρω προγραμμάτων, εφόσον επηρεάζονται, έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως εντός τριάντα ημερών (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις συσκευής) από την ημερομηνία εφαρμογής των ανωτέρω τροποποιήσεων. Εάν ο συνδρομητής των υπηρεσιών καρτοκινητής τηλεφωνίας αντιταχθεί στην τροποποίηση τιμολογίων σύμφωνα με τα ανωτέρω, δύναται να υποβάλει σχετικό αίτημα προς την Εταιρεία προκειμένου να του επιστραφεί εντός τριάντα (30) ημερών το εναπομείναν στην κάρτα χρηματικό υπόλοιπο, εφόσον οι αλλαγές τίθενται σε ισχύ σε λιγότερο από τρεις μήνες από την ημερομηνία ενημέρωσης του χρήστη σχετικά με την τροποποίηση. Οι αλλαγές εφαρμόζονται 1/1/20, άρα μπορείτε μετά την 1/1 να κάνετε φορητότητα. Εντός 30 ημερών θα πρέπει να στείλετε και αίτημα στην wind (από την φόρμα επικοινωνίας) στο οποίο θα ζητάτε επιστροφή χρημάτων λόγω των μονομερών τροποποιήσεων που ανακοίνωσε η wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Ευχαριστώ. Θα κάνω την αίτηση άμεσα. Το 1G με 1 ευρώ τον μήνα και για 8 μήνες με κράταγε αλλά το κατήργησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Ευχαριστώ. Θα κάνω την αίτηση άμεσα. Το 1G με 1 ευρώ τον μήνα και για 8 μήνες με κράταγε αλλά το κατήργησαν. Εαν φέρεις φίλο σου στην Κιού, θα πάρετε και οι δύο από 12€/12μηνες, που σημαίνει το ίδιο που θες, αλλά δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Δεν υπάρχει φίλος μου που να θέλει να έρθει στην Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Στην ανακοίνωση αναγράφει: Οι αλλαγές εφαρμόζονται 1/1/20, άρα μπορείτε μετά την 1/1 να κάνετε φορητότητα. Εντός 30 ημερών θα πρέπει να στείλετε και αίτημα στην wind (από την φόρμα επικοινωνίας) στο οποίο θα ζητάτε επιστροφή χρημάτων λόγω των μονομερών τροποποιήσεων που ανακοίνωσε η wind. Τέλεια! Θα πάω σε cu μαλλον Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Διαβάστε καλύτερα το μήνυμά μου. Όχι τώρα, από 1/1 (που εφαρμόζονται οι αλλαγές) κάνετε φορητότητα στην νέα εταιρία και αίτημα στην wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Εαν φέρεις φίλο σου στην Κιού, θα πάρετε και οι δύο από 12€/12μηνες, που σημαίνει το ίδιο που θες, αλλά δωρεάν. 12 gb συνολικά για 12 μήνες δίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Ποιό θα ισχύσει τελικά; Αυτή η ανακοίνωση λέει ότι το μπόνους 1γιγα κ 1000' θα έχει παράταση μέχρι 31 Μαρτίου. Η άλλη ανακοίνωση όμως έλεγε ότι το μπόνους από 1η Ιανουαρίου θα γίνει 1500' και θα έχει 6μηνο τέλος/χρέωση. Ποιο ισχύει τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 απο f2g σε Q ή το αναποδο μεταφερεται το υπολοιπο? αν οχι μπορεις θεωρητικα να ζητησεις την επιστροφη υπολοιπου λογω τιμολογιακων αλλαγων και φορητοτητα απο την ιδια εταιρια η δε στεκει κατι τετοιο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Δεν μενει το υπόλοιπο μετά την αλλαγή. Το άλλο λίγο δύσκολο το βλέπω. Δεν είναι ξεκάθαρο τι είδους διαδικασία είναι η μεταφορά στο άλλο πακέτο,αν θεωρείται φορητότητα κι αν καλύπτει τέτοια περίπτωση. Κοινώς θα μπλέξεις για την επιστροφή των χρημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Με βάση το παραπάνω μπορούμε να ζητήσουμε κατάθεση του υπόλοιπου σε λογαριασμό τραπέζης ώστε να την κάνουμε αναίμακτα απ' την q??? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Αν προκειται να ξεκινησετε τη διαδικασια οπλιστειτε με πολλη ΠΟΛΛΗ υπομονη και ενα δευτερο νουμερο για την επικοινωνια σας. Οι άσχετοι υπαλληλοι θα σας βαλουν απειρα εμποδια. Εγω εχω ξεκινησει αντιστοιχη διαδικασια απο 05/09 και ακομη δεν εχει ολοκληρωθει μετα απο πολλα τηλεφωνα στην εξυπηρετηση και πολλες επισκεψεις στο καταστημα (μονο απο εκει μπορει να γινει η διαδικασια). Προσωπικα, περιμένω να μπουν τα χρηματα εντος της εβδομαδας και μετα θα κανω καταγγελια σε οποιον υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 (edited) Πρέπει η διαδικασία να ξεκινήσει από 1/01/2020. Οπότε θα πάω σε κατάστημα και θα κοινοποιήσω το αίτημα εκεί και στη ΕΕΤ. Έτσι και αλλιώς τον αριθμό δεν τον θέλω. Τον είχα αποκλειστικά για data και εννοείται ότι έχω και άλλο αριθμό τηλεφώνου για να με βρίσκουν. Έχω μαζέψει περίπου 50 ευρώ από ανανεώσεις και δεν σκέπτομαι να τους τα χαρίσω. Μέχρι του χρόνου ποιος ξέρει τι άλλες αυξήσεις θα κάνουν. Edited November 25, 2019 by Vox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Πρέπει η διαδικασία να ξεκινήσει από 1/01/2020. Οπότε θα πάω σε κατάστημα και θα κοινοποιήσω το αίτημα εκεί και στη ΕΕΤ. Έτσι και αλλιώς τον αριθμό δεν τον θέλω. Τον είχα αποκλειστικά για data και εννοείται ότι έχω και άλλο αριθμό τηλεφώνου για να με βρίσκουν. Έχω μαζέψει περίπου 50 ευρώ από ανανεώσεις και δεν σκέπτομαι να τους τα χαρίσω. Μέχρι του χρόνου ποιος ξέρει τι άλλες αυξήσεις θα κάνουν. Και πολύ καλά θα κάνεις. Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να τα αναφέρω για να έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα. Όταν θα ολοκληρωθεί η πίστωση των χρημάτων σε μενα, θα καταγραψω ολη τη διαδικασία για βοηθεια, αλλα κυριως για αρχειακούς λογους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 και ήμουν έτοιμος να φέρω 4 αριθμούς στην Q γιατί η cosmote δεν σύμφερε Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Γιατι δε συμφέρει?Σήμερα έχει προσφορά με 3 ευρώ 200 λεπτά προς όλους και 400mb! Σήμερα έκανα ανανέωση με 12 ευρώ και πήρα 1000 λεπτά πρός Q/Wind , 1gb για ένα μήνα (χώρια τα 12gb για ένα χρόνο απο κονέ) Πήρα το countdown 2 φορές και έχω 400 λεπτά προς όλους και 800mb και επιπλέον τα παραπάνω. Δλδ τι άλλο να ζητήσει κανείς με 6 ευρώ.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Πολύ απλά, γιατί ο περισσότερος κόσμος έχει ανάγκες για παροχές που είναι ας πούμε προγραμματισμένες χρονικά ενώ τα count down όχι. Τι θα έκανες αν πχ σήμερα δεν είχε χρόνο ομιλίας παρά μόνο mb; Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astratis Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Σωστά, άσε τις προσωπικές προσφορές, οι οποίες περιλαμβάνουν και χρόνο ομιλίας, πράγμα σχεδόν άγνωστο για την πράσινη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Εν μέρη έχετε δίκιο αλλά οι προσφορές οι βασικές δε βλέπω να διαφέρουν και τόσο, ανάλογα τι ζητάει ο καθένας βέβαια. Το μεγάλο ατού της Q ειναι τα countdown!! Καταρχήν μιλάμε για χρέωση ανά 1 δευτερόλεπτο και προσωπικά δε περιμένω να λήξουν τα λεπτά μου.. Ξέρω 2 φορές την εβδομαδα έχει countdown εκ των οποίων το ένα έχει χρόνο ομιλίας.. Χώρια για το μωβ δωράκι που δίνει άλλες προσφορές.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Μη βλέπετε μόνο τα countdown, αλλά και τις υπόλοιπες χρεώσεις και τη γενική συμπεριφορά της εταιρίας. Εάν δείτε ότι σας συμφέρει, τη χρησιμοποιείτε. Ο καθένας κουμάντο στο πορτοφόλι του κάνει. Καλό είναι να είναι "απλωμένοι" οι συνδρομητές, ώστε να μην "βάζει χέρι" στον καλύτερο η επιτροπή ανταγωνισμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 (edited) Εδώ και δυο εβδομάδες έχει εξαφανιστεί το μωβ δωράκι από την εφαρμογή και έχουν σταματήσει να μου έρχονται και μηνύματα με προσφορές. Συνήθως είχα 2-3 προσφορές στο δωράκι και 2-3 μηνύματα την ημέρα. Στις ρυθμίσεις επικοινωνιας της εφαρμογής έβαλα ναι στην πρώτη επιλογή πριν καμία βδομάδα αλλά και πάλι τίποτα. Ρωτησα και στο Facebook της q και μου είπαν να βάλω ‘ναι’ στις ρυθμίσεις επικοινωνίας της εφαρμογής και όταν τους είπα το έχω κάνει ήδη μου απάντησαν ότι οι προσφορές είναι τυχαίες! Να καλέσω και την εξυπηρέτηση; Έχει τύχει αυτό σε κανέναν; Edited November 26, 2019 by Driver_3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 και ήμουν έτοιμος να φέρω 4 αριθμούς στην Q γιατί η cosmote δεν σύμφερε Όλα σχετικά είναι, στην πράξη τίποτα δεν συμφέρει πλέον με όλα όσα έχουν επιβληθεί ολιγοπωλιακά (2/3μηνη ανανέωση, πάγια ενεργοποίησης "παλιών προσφορών", υπερβολική αύξηση βασικών χρεώσεων κλπ) κι η ΕΕΤΤ στον ρόλο παρατηρητή...:X:mad: Εν μέρη έχετε δίκιο αλλά οι προσφορές οι βασικές δε βλέπω να διαφέρουν και τόσο, ανάλογα τι ζητάει ο καθένας βέβαια. Το μεγάλο ατού της Q ειναι τα countdown!! Καταρχήν μιλάμε για χρέωση ανά 1 δευτερόλεπτο και προσωπικά δε περιμένω να λήξουν τα λεπτά μου.. Ξέρω 2 φορές την εβδομαδα έχει countdown εκ των οποίων το ένα έχει χρόνο ομιλίας.. Χώρια για το μωβ δωράκι που δίνει άλλες προσφορές.. Η Q έχει αλλάξει πολιτική εδώ και μερικά χρόνια και πλέον είναι ασύμφορη. Να θυμίσω τα πακέτα ομιλίας με 3€, sms από 1€ κλπ. Να υπενθυμίσω τις τελευταίες αυξήσεις της χρέωσης πακέτων που ανακοινώθηκαν με "δόλωμα" την (άχρηστη για τους πολλούς) άυξηση των παροχών: https://www.wind.gr/gr/wind/media/anakoinoseis/anakoinosi/1526315274063/ ... και να προτείνω το νέο σλόγκαν: "Έλα στην Καρτοκινητή Q, σύντομα θα γίνει ακόμα ακριβότερη"!:rolleyes::lol::X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Καλό είναι να είναι "απλωμένοι" οι συνδρομητές, ώστε να μην "βάζει χέρι" στον καλύτερο η επιτροπή ανταγωνισμού. Πρώτον, η επιτροπή ανταγωνισμού παρεμβαίνει όπου βλέπει οτι αλλοιώνεται ο ανταγωνισμός. Αν ενας εχει καλες υπηρεσιες και οι αλλοι οχι, τοτε ειναι λογικο να πάνε ολοι στον πρώτο. Ετσι μονο θα υπάρξει κινητρο στο πάροχο που χανει πελατες να βελτιωσει τις υπηρεσιες του. Δευτερον, η επιτροπη ανταγωνισμού κοιμάται ορθια. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εν μέρη έχετε δίκιο αλλά οι προσφορές οι βασικές δε βλέπω να διαφέρουν και τόσο, ανάλογα τι ζητάει ο καθένας βέβαια. Το μεγάλο ατού της Q ειναι τα countdown!! Καταρχήν μιλάμε για χρέωση ανά 1 δευτερόλεπτο και προσωπικά δε περιμένω να λήξουν τα λεπτά μου.. Ξέρω 2 φορές την εβδομαδα έχει countdown εκ των οποίων το ένα έχει χρόνο ομιλίας.. Χώρια για το μωβ δωράκι που δίνει άλλες προσφορές.. Σωστο αυτο που λες για τα countdown, αλλα δε μπορούν ολοι να ειναι απίκο στην εφαρμογή για να δουν ποτε θα βάλει προσφορά για την προλάβουν. Κατα τη γνώμη μου, η Q οσο εχει ακομη καλα countdown, 6ευρη ανανεωση και δεν εφαρμοζεται η φραγη εισερχομενων ειναι ιδανικο για δευτερο νούμερο, σε περίπτωση που χρειαστεις εξτρα χρονο ομιλιας και πετύχεις καλο πακετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts