gpapas640 Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Καλά δε παίζονται εκεί στη Q!Στέλνω εδώ και 2 μέρες για την ενεργοποίηση του 4G, σήμερα με ρωτήσανε τι ακριβώς θέμα έχω και ότι εξαρτάται απο τι συσκευή έχω , τι καρτα sim και τοποθεσία!Τους έγραψα ότι έχω το Xiaomi mi Mix3 , δεν έχω πουθενά σημά 4G και η κάρτα είναι ολοκαίνουργια , μου απάντησαν ότι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή με 4G :lol:!! Όταν βρήκα χρόνο πήρα το 13800 και μου είπανε πως δε με βλεπουνε ακόμη στη καρτέλα διότι είμαι καινούργιος ακόμη και πως δε μπορούνε να προχωρήσουνε το αιτημά μου!!Βλέπουνε ότι έχω κάνει ενεργοποίηση στις 30/8 αλλά να πάρω απο αύριο τηλέφωνο που θα φαίνονται όλα...τι να πω... Καλώς ήλθες στο μαγευτικό κόσμο της Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Καλά δε παίζονται εκεί στη Q!Στέλνω εδώ και 2 μέρες για την ενεργοποίηση του 4G, σήμερα με ρωτήσανε τι ακριβώς θέμα έχω και ότι εξαρτάται απο τι συσκευή έχω , τι καρτα sim και τοποθεσία!Τους έγραψα ότι έχω το Xiaomi mi Mix3 , δεν έχω πουθενά σημά 4G και η κάρτα είναι ολοκαίνουργια , μου απάντησαν ότι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή με 4G :lol:!! Όταν βρήκα χρόνο πήρα το 13800 και μου είπανε πως δε με βλεπουνε ακόμη στη καρτέλα διότι είμαι καινούργιος ακόμη και πως δε μπορούνε να προχωρήσουνε το αιτημά μου!!Βλέπουνε ότι έχω κάνει ενεργοποίηση στις 30/8 αλλά να πάρω απο αύριο τηλέφωνο που θα φαίνονται όλα...τι να πω... πταίσματα.....μη δίνεις σημασία διαφορετικά για τα νεύρα σου άλλαξε εταιρία Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 δοκιμασε στο 13700 που ειναι δωρεαν,μπορει να βγαλεις ακρη αν πεσεις σε διαφορετικο πιο σχετικο υπαλληλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Βασικά πήρα το 2105100200 και με παρέπεμψαν στη Wind, λάθος έκανα με το 13800. Στο messenger απάντησα "Συγνώμη απο που συμπεράνατε ότι δεν είναι συμβατή η συσκευή μου με 4G?Το κινητό είναι τελευταίας τεχνολογίας και θεωρούνταν και απο τις ναυαρχίδες της xiaomι μέχρι κάποιους μήνες πριν.Με Cosmote και Vodafone μια χαρά 4G έχει!!Σας έγραψα και πιο πρίν ότι πρέπει να το ενεργοποιήσετε εσείς απο κεί αν είναι εφικτό" Μου απαντάνε στο τελευταίο για την ενεργοποίηση ότι "ισχύει η παραπάνω ενημέρωση :p!"Ε και γιατι δε το κοιτάτε τόση ωρα αν μπορείτε να το κάνετε?Μου απαντάνε "δώστε μας λίγο χρόνο" Εντάξει δε παίζονται...Τώρα έχει πόση ώρα που δεν έχουν απαντήσει!Μα το θέμα είναι ότι σου απαντάνε και μετα εξαφανίζονται!Δεν έχουν μια σειρά , δε βλέπουν ότι πληκτρολογώ -απαντώ αμέσως?Τουλάχιστον στο 13800 απαντάνε αμέσως , και εκεί σβάρνα είναι αλλά τουλάχιστον απαντάνε γρήγορα! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 φίλε μου,δώσε βλάβη στο 13700 δωρεάν Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 κανε και μια επανεκκινηση που και που το κινητο,αν καποια στιγμη το φτιαξουν θα φανει μετα απο επανεκκινηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Επίσης βγάλε τη σιμ και ξαναέβαλε την. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Την σιμ Γιατί να τη βγάλει; Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Έλα ντε. Αν το κλείσεις ή το βάλεις σε flight mode και το βγάλεις μετά, το ίδιο είναι. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Δε με εκνευρίζουν αυτά ακόμη, απλά τα λέω για να γελάμε λιγάκι. Το 4G θα φτιαχτεί, τι στο καλό.. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τη Q ως σήμα, το μόνο για το 4G δε ξέρω αλλά πιστεύω Λάρισα δε θα έχω πρόβλημα. Οι εφαρμογές είναι ενταξει σε υπολογιστή και κινητό, οι χρεώσεις ανά δευτερόλεπτο χρεώνονται κανονικά. Με 6 ευρώ πήρα το χθεσινό countdown 2 φορές και έχω 400 λεπτά προς όλους και 800mb χωριά τα 1000 προς q/wind., μία χαρά! Ενα άλλο θέμα που πρόσεξα είναι όταν συνομιλώ με κάποιον και με πάρει κάποιος τρίτος, δε μπορώ να δω ποιος με παίρνει εκείνη την ώρα και να βάλω σε αναμονή αυτόν που συνομιλώ. Μου έρχεται μήνυμα μετά ότι με πήρε ο τάδε τηλέφωνο, λέει ότι δεν είμαι διαθέσιμος. Με τη Vodafone δεν είχα θέμα, είχα αναμονή κλήσης κανονικά άρα δε νομίζω να χρειάζεται κάποια ρύθμιση στο ΚΙΝΗΤΟ.Ο αδερφός μου με oneplus 6 το ίδιο του κάνει με τη Q.. Εσάς? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Υπάρχει ρύθμιση που επενεργεί στη γραμμή, πιθανώς να γίνεται και με κάποιον κωδικό, αλλά νομίζω γίνεται το ίδιο και από τις ρυθμίσεις κλήσης. Ψάξε για αναμονή κλήσεων και δες σε τι κατάσταση είναι αυτή τη στιγμή. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Ανοιχτή είναι η αναμονή, τώρα το ξανακοίταξα, δε το πείραξα και καθόλου... Μήπως να το βάλω στη άλλη θέση sim, είναι δικαρτο το κινητό, αλλά δε νομίζω... Εσένα λειτουργεί κανονικά η αναμονή κλήσης? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Έκανα δοκιμή και το κάλεσα ένα q νούμερο που έχω ενώ μιλούσα ήδη, και χτυπάει κανονικά η 2η γραμμή. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Περίεργο, μήπως έχει κάνει με τη προώθηση κλήσεων τίποτα? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Τι να σου πω, εμένα είναι νούμερο χωρίς υπόλοιπο μάλιστα που απλά μπορεί να το καλεί κάποιος, και είδα ότι παίζει. Την πετάω τώρα τη sim γιατί δεν αξίζει πλέον ούτε για δοκιμή. Μιλάμε για την χειρότερη εταιρία. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Γιατί το λες αυτό.,τι θέμα έχεις? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Γιατί αποδεδειγμένα πλέον είναι η εταιρία που κοιτάζει πως θα εφεύρει τρόπους να στα πάρει όσο μπορεί περισσότερο (πχ μηδενισμός αγορασμένων παροχών όταν λήξει το χρηματικό υπόλοιπο, μίκρυνε τον μήνα στις 28 ημέρες για να σε αναγκάσει να κάνεις μια ανανέωση περισσότερη το χρόνο, χαράτσι 0,30€ σε κάθε ανανέωση), και έχει και χάλια δίκτυο. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι αυτό που περιγράφω εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7910037#post7910037 Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Τι να πω , δε σου στείλανε μήνυμα ότι πρέπει να κάνεις ανανέωση?Εγω βλέπω π.χ ότι 30/10 λήγει το πακέτο μου , τώρα δε ξέρω αν θα μου στείλουνε μήνυμα.Αλλα και what's up που είχα μονο για να με παίρνουνε αν καθυστερούσες μια μέρα σου έτρωγε τα λεφτά.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Για εμενα η Q ειναι η πιο οικονομικη για 3 λογους α)ανανεωση απο 6€ β)countdown γ)οι προσφορες στo μωβ δωρακι στο app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Μόλις μου έστειλε μήνυμα η Q ότι ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία 4G , έκανα restart το κινητό και είδα σήμα 4G :rolleyes:!!Είχανε απο εχθές να μου απαντήσουνε , τους έστειλα σήμερα πρωι τι γίνεται με το θέμα μου και σε δέκα λεπτά μου απάντησαν! Μάλιστα στο μαγαζί που είμαι τώρα, με Vodafone ούτε λόγος για 4G , τώρα με Q και καλύτερο σήμα και 4G , μένει μόνο να δούμε και σε άλλες περιοχές.. Τους έστειλα μήνυμα και για την αναμονή κλήσης μήπως είναι θέμα δικό τους , είμαι σε αναμονή! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Προσφορά στο μωβ κουτάκι δεν μου έχει έρθει ποτέ!!! Σε ερώτησή μου στην Q μου είπαν ότι απλά δεν έχει έρθει η σειρά μου.... υπόψη ότι είμαι στην q πάνω από 6 χρόνια!!!:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 (edited) Η 6αρα ανανέωση δεν είναι υπέρ του καταναλωτή, αλλά υπέρ της Q που γλιτώνει το μπόνους και αναγκάζει τον συνδρομητή να αγοράσει. Βάζετε 6 ευρω χωρίς κανένα μπόνους. Και; Κανένα δώρο. Για οτιδήποτε θα πρεπει να το αγοράσεις. Αρα ποιος βγαινει κερδισμενος και ποιος χαμένος; Στις αλλες 2 εταιρίες βάζοντας 10 ευρω παιρνεις 1,2gb εντελως δωρεαν. Edited October 3, 2019 by Mikakilo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 (edited) βαζω 6 ευρω και παιρνω οποιο countdown θελω με 2-3-4€ και μενουν και λεφτα στην καρτα,απο αυτη την αποψη συμφερει,αν στην ΧΧΧΧΧΧΧ θελεις 2 10αρες τον 2μηνο στην κιου θελεις 12€ μονο για να περασεις 2 μηνες. Edited October 5, 2019 by Vasileios άλλη ετιαρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlock7 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Αν κι εγω προσωπικα καταργησα τον αριθμο, οπως ειχα γραψει σε προηγουμενο μηνυμα θα παραθεσω τι συνεβη σε συγγενικο προσωπο. Εβαλε την προσφορα 3Gb/2€ countdown που ειχε πριν λιγες ημερες. Την επομενη ερχεται μηνυμα χρεωσης 1,20€ για χρηση data προηγουμενης ημερας. Προσπαθησε να τους βρει στο qkiniti...καμια απαντηση. Το Bot παρεπεμψε σε αποστολη μεσω της σελιδας τους για αιτημα...καμια απαντηση! Μετα απο 2 ημερες εκ νεου χρεωση 1,20€ για data. Αποστολη μηνυματος στο qkiniti να μιλησει με εκπροσωπο. Απαντησαν την επομενη ημερα μετα απο συνεχομενα μηνυματα πως θα το εξετασουν. Το τσεκαραν και "χαριστικα" επεστρεψαν τα 1,20+1,20€, καθως ειναι ενεργοποιημενο το πακετο μονο για data τα ΣΚ!!! Νεο μηνυμα πως εχει γινει λαθος, αφου ενεργοποιηθηκε το countdown και περιμενει απαντηση ηδη 2 ημερες. Σημερα εκανε καταγγελια στην ΕΕΤΤ, αφου νευριασε γιατι ηρθε κανουριο μηνυμα χρεωσης 1,20€ χωρις καν να ανοιξει τα δεδομενα χθες! Το περιστατικο ειναι αληθες, καθως εγω εκανα την αγορα του πακετου countdown εκ μερους του. Τα υπολοιπα μου τα εδειξε ως μηνυματα. Να γράψω και τον επίλογο, αφού έκανα την αρχή. Η απάντηση στην καταγγελία την τελευταία μέρα της προθεσμίας έλεγε παλι τα ίδια, δηλ πως είχε ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα data ΣΚ κι όχι το countdown. Φυσικά η απάντηση είναι για τα πανηγύρια, καθώς ο συγγενής χρεώθηκε για data Σάββατο!!!:lol: Ειλικρινά απορώ με το πόσο χαζούς περνούν τους πελάτες τους κάποιες φορές. :X Επειδή πλέον δεν υπάρχει άλλος συγγενής ή φίλος με Q και τα προβλήματα από δώ τελείωσαν....να ευχηθώ καλή συνέχεια σε όλους. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Προσφορά στο μωβ κουτάκι δεν μου έχει έρθει ποτέ!!! Σε ερώτησή μου στην Q μου είπαν ότι απλά δεν έχει έρθει η σειρά μου.... υπόψη ότι είμαι στην q πάνω από 6 χρόνια!!!:lol::lol::lol: Έχεις το εικονίδιο και δεν έχεις καθόλου προσφορές?Απο τις ρυθμίσεις αν πας στην επικοινωνία έχεις τικάρει να δέχεσαι ενημερώσεις απο τη Wind? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts