Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο countdown λέει ανανέωση από 6 ευρώ και όταν πας μέσω app στην ανανέωση δεν υπάρχει , μόνο από 10

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

άκυρο το ενεργοποίησαν

Αυτή τη στιγμή που το τσέκαρα υπάρχει η ανανέωση από 6 ευρώ.

Κάποια στιγμή που το είχα δει έδειχνε λήξη σε 6 ώρες ενώ τώρα δείχνει σε άλλες 22 !

6797f065-8213-4564-a048-d6d134e18f91.jpg

Έγινε κάποιο λάθος η απλά το αφήσανε άλλη μια μέρα ;

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Κάποια στιγμή που το είχα δει έδειχνε λήξη σε 6 ώρες ενώ τώρα δείχνει σε άλλες 22 !

Έγινε κάποιο λάθος η απλά το αφήσανε άλλη μια μέρα ;

Στις 09:30 που το είδα έλεγε 1 μέρα και 7 ώρες και κάτι.

Eπανερχομαι στο θεμα που ανεφερα πιο πανω. Μου ενεργοποιησαν τηλεφωνικα το 4G και ολα παιζουν τελεια και χωρις roaming στον αριθμο που ειχα κανει φορητοτητα απο cosmote.

Μπορεί να μην το δείχνει η συσκευή, και αν τυχόν τοποθετήσεις τη sim σε κάποιο άλλο τηλέφωνο κάποια στιγμή να δεις την ένδειξη για το roaming.

Sent from my SM-G970F

Κλειστοι διακοπτες περιαγωγης από τις ρυθμισεις.

Η δευτερη q καρτα που εχω στο ίδιο τηλ και το δειχνει και δεν παιζει με κλειστο διακοπτη roaming(βγαζει σφαλμα).

Και εναλλαγη θεσεων εχω κανει, η μια παιζει χωρις και η αλλη μονο με roaming (ανοιχτοι-κλειστοι διακοπτες με καθε πιθανο συνδυασμο)

Edited by r31134

Καλησπέρα. Στις 30.03 ενεργοποίησα το πακέτο εξωτερικού TALK TO USA/CANADA με διάρκεια 30 ημέρες. Το αναμενόμενο ήταν να λήγει στις 29.04 αφού από την εμπειρία μου ξέρω πώς η ημέρα που ενεργοποιείς το πακέτο δεν λογίζεται ποτέ ως ημέρα ισχύος του πακετου. Αντ αυτού η ημερομηνία λήξης στην εφαρμογή ήταν 27.04 (δηλ 28 ημέρες διάρκεια) κάτι που με έκανε αμέσως καχύποπτο. Επικοινώνησα στο 13700 και ο εκπρόσωπος (αφου με εβαλε 2 φορες σε αναμονη για να "επιβεβαιωσει τα στοιχεία") μου ειπε πως στο σύστημα φαινεται λήξη 28.04 (κι ας έλεγε αλλα στην εφαρμογή) και αν συμπεριλάβουμε και την ημέρα ενεργοποίησης συμπληρώνεται το 30ημερο. Για να μην πολυλογώ, το πακετο έληξε 27.04 και μετα απο αρκετες ημέρες (καθως μεσολαβησε Πασχα) εδωσα αιτημα παραπονων. Ευτυχως μου επέστρεψαν ολο το ποσο που αντιστοιχουσε στην τιμη του πακετου (7,06ε), αλλα δε γνωριζουν τι εφταιξε και η συμβουλη τους ηταν "οταν θα το ξαναενεργοποιήσετε, μετρηστε τις μερες και αν διαπιστωσετε προβλημα ξαναπαρτε μας". Ειχα αρχισει σοβαρα να σκεφτομαι να φυγω απο την ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΡΑΓΙΚΗ Wind μεχρι που αρχισαν ολοι να εναρμονιζονται στο 2μηνο και τη μινιμουμ 10ευρη καρτα. Επειδη δε θελω να λεω πράγματα που ηδη εχουν ειπωθεί πολλακις, υπαρχει καποιος φιλος που θα μπορουσε να επιβεβαιωσει με βαση την εμπειρία του τι παιχτηκε εδω; Μου λεγαν μλκιες ή όντως ετσι υπολογιζεται το 30ήμερο; Ευχαριστώ κ συγγνωμη για το σεντονι...

Παίδες καλησπέρα! Πόση διάρκεια έχει το νούμερο πρίν διαγραφεί εντελώς? Δηλαδή μπορώ να έχω το νούμερο ένα χρόνο χωρίς να κάνω ανανέωση χρόνου?

13 μηνες και 5 μερες διαρκει χωρις ανανεωση. Το αν θα εχει εισερχομενες ειναι αλλο θεμα. Στους 2 μηνες σβηνει το υπολοιπο. Θεωρητικα στους 4 μπαινει φραγη,αλλα η wind ως τωρα δεν το εφαρμοζει σχεδον καθολου.

Ευχαριστώ για της απαντήσεις...Δεν με νοιάζουν οι εισερχόμενες...Μόνο για internet σε δικαρτο κινητό

Ευχαριστώ για της απαντήσεις...Δεν με νοιάζουν οι εισερχόμενες...Μόνο για internet σε δικαρτο κινητό

Σε νούμερο που έχει φραγή, μηδενικό υπόλοιπο και ενδεχομένως να μην έχει ούτε εισερχόμενες, πως θα έχεις ίντερνετ?....

Κατάλαβα τι λέτε και σας ευχαριστώ...Εγώ δεν είχα διατυπώσει σωστά την απορία μου αλλά οκ με καλύψατε!

γεια σας ,εχω 1 γκιγκα για 8 μηνες με 8€, ειμαι εξωτερικο, και ενω εχω μεγαμπαιτ με χρεωνει ,το πακετο αυτο ξερουμε αν δουλευει στο εξωτερικο? ευχαριστω εκ των προτερων !!!!!!!

Το πακέτο αυτο δουλεύει στο εξωτερικό (χώρες ΕΕ), απλά πρέπει να βεβαιωθεις οτι ξοδευει αυτα τα ΜΒ και οχι κάποια άλλα απο κάουνταουν ή προσφορα ανανέωσης.

Το πακέτο αυτο δουλεύει στο εξωτερικό (χώρες ΕΕ), απλά πρέπει να βεβαιωθεις οτι ξοδευει αυτα τα ΜΒ και οχι κάποια άλλα απο κάουνταουν ή προσφορα ανανέωσης.

παληκαρια ποιο ειναι το τηλεφωνο εξυπηρετησης πελατων της q cart ?

Από το site της Q:

13800 από κινητό Q/Wind

(με 0,25 €/ κλήση με ΦΠΑ)

13800 από άλλο πάροχο

(με χρέωση)

+30 6935 613800 από εξωτερικό

(με χρέωση)

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Παιδιά καλησπέρα αριθμός φοιτητικός F2G για να γίνει Q τι χρειάζεται;
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

παιδια πρωτη ανανεωση σε καταστημα για Q 10 ευρω. του λεω θα βαλω πακετο εγω, μου απαντα πως δεν γινεται επειδη ειναι πρωτη ανανεωση! δηλαδη αν εβαζα απο περιπτερο κωδικο τι θα γινοταν? τπ δεν το ρωταω και συναινω. βαζει 10 ευρω μενουν 13 λεπτα και μου βαζει το συστημα 1000 προς Q και 200 προς ευρωπη αυστραλια κλπ και 700mb rollover? απιστευτο στο 1225 δεν αναφερει καθολου λεπτα προς ολους! τι σημαινει rollover mb? ευχαριστω για τυχον απαντησεις σας.

υγ

τελικα ποιος τροπος ειναι πιο συμφερων για φορτιση (εκτος πρωτης ανανεωσης) με 10 ευρω απο καρτα περιπτερου η απο καταστημα wind?

Ευχαριστω...

Παντα οι εφαρμογες εχουν καποια bonus.

Τα rollover MB σημαινει ότι οσα δεν ξοδευτουν μεταφέρονται στον επομενο μηνα αρκει να ξανακανεις ανανεωση.

Για εμενα η πιο συμφερουσα και ξεκουραστη είναι η αυτοματη ανανεωση μεσω καρτας κάθε μηνα και αυτοματη επιλογή πακετου.

Το βλέπεις στην πορεια αναλογα τις ανάγκες σου.Εγω εστιαζω στα ΜΒ. Και φυσικα οι εκτακτες προσφορες που τρεχουν συχνα πυκνα.

Δεν χρειάζεται η sim για να δουλέψει η εφαρμογή της Q. Αν υπάρχει διαθέσιμο smartphone εγκατέστησε την εφαρμογή, για να κάνεις και ανανεώσεις. Με online ανανέωση από 10 ευρώ σου δίνει 1 GB και 1000 λεπτά προς Q για 30 μέρες και μέσα από κει υπάρχει και πακέτο που με 6 ευρώ παρέχει 150 προς όλους 150 προς wind και 300 mb

Στάλθηκε από Tapatalk