Jump to content

bill30968

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bill30968

  1. Καλημέρα. Μια χάρη από όποιον έχει το απλό s23 θα μπορούσατε να δοκιμάσετε την selfie κάμερα σε διάφορες αποστάσεις για να δούμε αν εστιάζει το ίδιο καλά το πρόσωπο κρατώντας το με το χέρι ή με selfie stick λίγο πιο μακριά ; ή αν υπάρχουν πάνω από 1 άτομο στην φωτογραφία. Ευχαριστώ πολύ.
  2. Στο countdown λέει ανανέωση από 6 ευρώ και όταν πας μέσω app στην ανανέωση δεν υπάρχει , μόνο από 10 ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- άκυρο το ενεργοποίησαν
  3. Χίλια ευχαριστώ η πιο γρήγορη λύση για 4g
  4. Ευχαριστώ και πάλι, με τόση προθυμία μου έρχεται να κάνω 100 ερωτήσεις :)
  5. Ευχαριστώ πολύ μια ακόμα ερώτηση, που βρίσκουμαι τις stock rom για 32 gb ;
  6. Μιά ερώτηση, γίνεται να πάρω backup της rom πριν κάνω root για μελλοντικές αναβαθμίσεις ; (συγνώμη για την αρχάρια ερώτηση).
  7. παιδια, τελικά δεν το πήρα, όχι τίποτ' άλλο αλλά δεν μου αρέσει η "κοροιδία", πάω στο μαγαζί και η αναγραφόμενη τιμή ήταν 224€ και μου λένε στο κάνουμε 199€ (εκθεσιακό) αλλά ειναι υποχρεωτική η αγορά της δικής μας εγγύησης (29€) με αποτέλεσμα το κινητο να κοστίσει 228€, έτσι "τα πήρα" και έφυγα, sorry αν σας "έπρηξα".
  8. Μετά τις απαντήσεις σας μου φαίνεται ότι ήλθε η ώρα να αλλάξω το blade, ευχαριστώ !!
  9. Μιά ερώτηση σε εσας που το κινητό το ξέρετε. Βρήκα το black (εκθεσιακό multirama) στα 195€ αξίζει να το πάρω; ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...