tsamadas Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Το έκανα αλλά δυστυχώς δεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Το έκανα αλλά δυστυχώς δενΚανε και επανεκκίνηση. Sent from my LEX820 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 πρέπει να έχεις ανοικτό το roaming Data και να ρυθμίσεις το ΑΡΝ : Myq Και στον τύπο apn γράφεις default,supl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 (edited) Δεν θέλει για κανένα λόγο. Edit Στο ulefone power 3 δεν θέλει για κανένα λόγο Στο mi Max 3 αν βάλω την περιαγωγή στο πάντα έχω δεδομένα αλλά το r δεν φεύγει. Αν βάλω την περιαγωγή στο ποτέ σταματάω να έχω δεδομένα. Αν την αφήσω στο ενεργό θα έχω θέμα; Edited March 11, 2019 by tsamadas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 roaming ενεργό πάντα φυσικά για να δουλέψει η Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 ;;;; στο mi max 2 το έχω κλειστό και λειτουργεί κανονικά. Συν ότι στο ulefone power δεν έχω δεδομένα είτε ανοιχτό είτε κλειστό. Λίγο χαζή η ερώτηση αλλά με ανοιχτό λέει ότι ενδέχεται να υπάρχουν χρεώσεις. Εννοεί σε περίπτωση που πάω εξωτερικό; η λέω μπούρδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Σε περίπτωση που πας εξωτερικό εννοείται! Εδώ στην Ελλάδα είναι απαραίτητο να είναι ενεργοποιημένο το roaming στην Q γιατί δουλεύει πάνω στο δίκτυο της Wind. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Άρα το r είναι για το roaming ; και γιατί στο άλλο κιν δεν χρειάζεται;;; τι κουλό είναι αυτό. Θα το δοκιμάσω πάλι. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Άρα το r είναι για το roaming ; και γιατί στο άλλο κιν δεν χρειάζεται;;; τι κουλό είναι αυτό. Θα το δοκιμάσω πάλι. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Έτσι είναι, σε άλλα το δείχνει και σε άλλα όχι, μην ανησυχείς. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Τα Xiaomi όπως και τα iPhone αναγνωρίζουν το national Roaming Sent from my LG-H870 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 (edited) Τι χαλια ειναι αυτα στο ανανεωμενο site της Q, το ειδατε? Αγγλικες λεξεις γραμμενες στα Ελληνικα, κομιουνιτυ, κιου σοπ, κανε κονε, μπλα μπλα του ολ, ντατα σκ (σκ@τά σημαινει?)..Μα σε ποιους νομιζουν πως απευθυνονται..? Ουτε να το φτυσω.. Edited March 12, 2019 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Το ίδιο ακριβώς πιστεύω κι εγώ από την πρώτη στιγμή που το είδα. Κάποιος είχε αυτή την ιδέα και φαίνεται πως τους άρεσε στο marketing. Απαίσιο πραγματικά. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Ανεμος "προόδου" ακομα και εδω..:dizzy::dizzy::dizzy: Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Niktak Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Καλή Σαρακοστή. Η κόρη μου ειναι στην Πολωνία με πρόγραμμα ERASMUS και μου Εκανε παραπονο οτι δεν μπορεί να χρησιμοποιισει παραπανω απο 50mb για δεδομενα ανα ημερα. τι γίνετε; αλλάζει; φταίει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Καλή Σαρακοστή. Η κόρη μου ειναι στην Πολωνία με πρόγραμμα ERASMUS και μου Εκανε παραπονο οτι δεν μπορεί να χρησιμοποιισει παραπανω απο 50mb για δεδομενα ανα ημερα. τι γίνετε; αλλάζει; φταίει κατι; στείλε μήνυμα στο messenger της Q και ρώτα αναλυτικά. Κι εγω που ήμουν Αγγλία μου επέτρεπαν να χρησιμοποιώ ενα μέρος των ΜΒ απο κάθε πακέτο, αλλά δεν μου έθεταν ημερήσιο περιορισμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Καλησπέρα, μετά από επικοινωνία με την q στο messenger. Μου έστειλαν τις ρυθμίσεις σε κάποιο έπρεπε να βάλω default σαν επιλογή και όλα κομπλέ. Σας ευχαριστώ για την βοήθειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 (edited) Τι χαλια ειναι αυτα στο ανανεωμενο site της Q, το ειδατε? Αγγλικες λεξεις γραμμενες στα Ελληνικα, κομιουνιτυ, κιου σοπ, κανε κονε, μπλα μπλα του ολ, ντατα σκ (σκ@τά σημαινει?)..Μα σε ποιους νομιζουν πως απευθυνονται..? Ουτε να το φτυσω.. Είμαι 25 χρονών και μου φαίνεται αηδία αυτό το πράγμα (κάουντ ντάουν)... Φανταστείτε στους μεγαλύτερους... Καλύτερα greeklish δηλαδή. :p Edited March 12, 2019 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Καλή Σαρακοστή. Η κόρη μου ειναι στην Πολωνία με πρόγραμμα ERASMUS και μου Εκανε παραπονο οτι δεν μπορεί να χρησιμοποιισει παραπανω απο 50mb για δεδομενα ανα ημερα. τι γίνετε; αλλάζει; φταίει κατι; ήμουν μισή μέρα Πολωνία η Q δεν έπαιζε με τίποτα και η wind με το ζόρι! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Πότε είπαμε ότι βγαίνει το επόμενο countdown? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Τα ίδια έλεγα κι εγώ για τη νέα μόδα της Q και μου έσβησαν το post. Το νου σας :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Είμαι 25 χρονών και μου φαίνεται αηδία αυτό το πράγμα (κάουντ ντάουν)... Φανταστείτε στους μεγαλύτερους... Καλύτερα greeklish δηλαδή. :p Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ !!!!!!! ΥΓ. Είναι κουραστικό !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Τα ίδια έλεγα κι εγώ για τη νέα μόδα της Q και μου έσβησαν το post. Το νου σας :D Στο "κομιουνιτυ" εννοείς? ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πότε είπαμε ότι βγαίνει το επόμενο countdown? Παρασκευή λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Προσωπικά προτιμούσα το παλιό UI Αυτά που λέτε πιο πάνω μου είναι μπιαχ Η ελληνικά η αγγλικά Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Τι χαλια ειναι αυτα στο ανανεωμενο site της Q, το ειδατε? Αγγλικες λεξεις γραμμενες στα Ελληνικα, κομιουνιτυ, κιου σοπ, κανε κονε, μπλα μπλα του ολ, ντατα σκ (σκ@τά σημαινει?)..Μα σε ποιους νομιζουν πως απευθυνονται..? Ουτε να το φτυσω.. Συμφωνώ και επαυξάνω, όπως σχεδόν όλοι. Το μόνο καλό είναι ότι ίσως κάποιοι καταλάβουν έτσι το πόσο απαίσια είναι τα γκρικλις ! :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Προσωπικά προτιμούσα το παλιό UI Αυτά που λέτε πιο πάνω μου είναι μπιαχ Η ελληνικά η αγγλικά Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Ίνγκλις ορ γκρικ... :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts