Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό με τα 5 ευρώ είναι με 3λεπτή κατανάλωση

3λεπτη ελάχιστη με δευτερόλεπτο στη συνέχεια φαντάζομαι, όπως όλες οι "κρυφές" προσφορές.

Έχει δοκιμάσει κανείς βιντεοκλήση σε Q μέσω δικτύου σε κάποια συσκευή που το υποστηρίζει;

Μου έκανε εντύπωση που δοκίμασα καλώντας από Cosmote και Vodafone και δεν δούλευε βγάζοντας μήνυμα πως αυτή η κλήση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Στο καπάκι αντικαθιστώντας τη SIM με μια F2G, λειτουργεί κανονικά σε βιντεοκλήση.

Sent from my SM-G930F

Μήπως λόγω περιαγωγής δεν επιτρέπεται? Βασικά δεν ήξερα οτι η wind επιτρέπει έστω και εισερχόμενες βιντεοκλήσεις. Υπάρχει πουθενά τιμοκατάλογος? Στα πακέτα δεν πρέπει να περιλαμβάνονται.

Μήπως λόγω περιαγωγής δεν επιτρέπεται? Βασικά δεν ήξερα οτι η wind επιτρέπει έστω και εισερχόμενες βιντεοκλήσεις. Υπάρχει πουθενά τιμοκατάλογος? Στα πακέτα δεν πρέπει να περιλαμβάνονται.

Στον τιμοκατάλογο του f2g μνημονεύονται οι video κλήσεις. Στην Q δεν βρήκα αναφορά.

Για μένα λες ?

Αν ναι τα πρώτα εννοώ τα countdown

Και τα δεύτερα είναι τα μώβ

Και όχι το πρώτο από τα μώβ

Επειδη έκανε παράθεση το έγραψα έτσι

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Διαβάζω για μωβ και δεν καταλαβαίνω. Ειναι κάποιες προσφορές; που τα βλέπω;

Στον τιμοκατάλογο του f2g μνημονεύονται οι video κλήσεις. Στην Q δεν βρήκα αναφορά.

Και επι info-quest δεν έπρεπε να υπήρχαν,δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα κάποια υποδομή που να μην το επιτρέπει.

----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Διαβάζω για μωβ και δεν καταλαβαίνω. Ειναι κάποιες προσφορές; που τα βλέπω;

Στην εφαρμογή,στη σελίδα που γράφει τα υπόλοιπα,πάνω δεξιά στα εμφανίζει αν υπάρχουν για σένα. Δίπλα στο καμπανάκι.

Στην εφαρμογή,στη σελίδα που γράφει τα υπόλοιπα,πάνω δεξιά στα εμφανίζει αν υπάρχουν για σένα. Δίπλα στο καμπανάκι.

Δίπλα στο καμπανάκι ή πάνω σε αυτό; Ρωτάω γιατι μου ηρθε μια ειδοποίηση στο καμπανακι και οταν πάτησα πάνω μου έβγαλε μια προσφορά για 150' σε ενα μωβ φόντο. Αυτό είναι;

edit: Μολις ειδα οτι το καμπανάκι με βγαζει στο countdown, οπότε θα το δω δίπλα οπως ειπες. ευχαριστω.

Edited by thant

αριστερα απο το καμπανακι βγαινει,αλλα αν δεν το εχει μπορει να μην υπαρχει καποια προσφορα για σενα αυτες τις μερες.

Δεν έχω Q αλλά ενδιαφέρομαι να μάθω, ειδικά μετά τα τελευταία που έκανε η cosmote έχω αρχίσει να σκέφτομαι να τους αφήσω. Αυτό το μωβ δωράκι που λέτε, αφορά προνομιακούς χρήστες ή κάθε φορά δίνεται σε διαφορετικούς και κάποια στιγμή ο καθένας θα έχει πάρει και προσφορά από μωβ δωράκι; Επίσης αυτό είναι προσβάσιμο μόνο μέσα από την εφαρμογή του Q; Σε παλιότερα κινητά που δε τρέχουν εφαρμογές τι γίνεται;

Επίσης, αγορά ίδιου πακέτου, πχ Q Economy talk, αν ανανεωθει πριν τη λήξη μεταφέρει τυχόν υπόλοιπα λεπτών ή αυτό γίνεται μόνο σε αυτά που λένε rollover;

Edited by apagogeas

Εγώ μέχρι το καλοκαίρι που είχα κάποιες χρεώσεις λόγω roaming επειδή βρέθηκα "κοντα" στα σύνορα, ανακάλυψα πως έχω δεδομένα και με κλειστό το roaming. Χρόνια τώρα, το είχα ανοιχτό γιατί νόμιζα πως αν το κλείσω, δεν θα έχω δεδομένα... b074435deea8eadcb0b6b9ece8ed6ff5.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν έχω Q αλλά ενδιαφέρομαι να μάθω, ειδικά μετά τα τελευταία που έκανε η cosmote έχω αρχίσει να σκέφτομαι να τους αφήσω. Αυτό το μωβ δωράκι που λέτε, αφορά προνομιακούς χρήστες ή κάθε φορά δίνεται σε διαφορετικούς και κάποια στιγμή ο καθένας θα έχει πάρει και προσφορά από μωβ δωράκι; Επίσης αυτό είναι προσβάσιμο μόνο μέσα από την εφαρμογή του Q; Σε παλιότερα κινητά που δε τρέχουν εφαρμογές τι γίνεται;

Επίσης, αγορά ίδιου πακέτου, πχ Q Economy talk, αν ανανεωθει πριν τη λήξη μεταφέρει τυχόν υπόλοιπα λεπτών ή αυτό γίνεται μόνο σε αυτά που λένε rollover;

όπου έχει το rollover εκεί μπορείς με ενεργοποίηση του ίδιου πακέτου πριν την λήξη του να μεταφέρεις μόνο τα mb internet στον επόμενο μήνα. δεν υπάρχει τρόπος να μεταφέρεις τα λεπτά ομιλίας στον επόμενο μήνα στην wind και κιου ! μόνο στην Vodafone και στην cosmote υπάρχει αυτό.

Το μωβ δωράκι έρχεται λογικά σε όλους αν και δεν είναι ίδιες οι προσφορές για όλους. Ειναι προσβάσιμο απο την εφαρμογή αλλά τις περισσότερες φορές έρχεται και αντίστοιχο sms ώστε να ενεργοποιηθεί η προσφορά και με sms. Για το rollover απαντήθηκε.

όπου έχει το rollover εκεί μπορείς με ενεργοποίηση του ίδιου πακέτου πριν την λήξη του να μεταφέρεις μόνο τα mb internet στον επόμενο μήνα. δεν υπάρχει τρόπος να μεταφέρεις τα λεπτά ομιλίας στον επόμενο μήνα στην wind και κιου ! μόνο στην Vodafone και στην cosmote υπάρχει αυτό.

Στο Q Supreme (και auto Supreme) με τα 8,5€ μεταφερονται και τα λεπτά!

Δηλαδή σε όλους τους άλλους

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Εγώ πάντως μωβ δωράκι δεν πήρα ποτέ

Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

Ναι οι προσφορές στα μωβ και απο 12410 ειναι 3λεπτη ελάχιστη και μετά ανα δευτερόλεπτο

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ πάντως μωβ δωράκι δεν πήρα ποτέ

Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απο 12410 παίρνεις προσφορές? Αν όχι, δοκίμασε από τις ρυθμίσεις επικοινωνίας της εφαρμογής να τσεκάρεις την ανάλογη επιλογή που λέει για προσφορές

Τα 500 λεπτα και 50 sms με 4.44 ειναι 3λεπτα?

Ναι οι προσφορές στα μωβ και απο 12410 ειναι 3λεπτη ελάχιστη και μετά ανα δευτερόλεπτο

Έχω την εντύπωση ότι τα 500 λεπτά + 50 sms είναι χωρίς ελάχιστη χρέωση.

(Γι' αυτό το λόγο αποτελεί την αγαπημένη μου προσφορά άλλωστε :happy: )

Γνωρίζετε πόσες φορές μέσω εφαρμογής μπορούμε να βάλουμε χρήματα; 5/12 έβαλα 5 ευρώ και τώρα που πάω να βάλω μου γράφει ότι ξεπέρασα το όριο συναλλαγών
[sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/

Μια το 24ωρο αν δεν κάνω λάθος

Τώρα εσύ έβαλες 5/12 και δεν σ αφήνει ? παράξενο

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Edited by akalos

Στις 5/12, ήταν η 1η φορά που ανανέωσες μέσω της εφαρμογής;

Υπάρχει ένα περίεργο όριο την 1η φορά που θα χρησιμοποιήσουμε το online σύστημα.

Την είχα πατήσει κι εγώ έτσι.

Μετά από επικοινωνία με την Εξυπηρέτηση πελατών, έμαθα ότι το όριο υπάρχει σαν δικλείδα ασφαλείας, σε περίπτωση που κάποιος έχει κλεμμένη κάρτα (κάτι τέτοιο τελοσπάντων)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,5-12 έβαλα για πρώτη φορά και τώρα μου λέει ότι ξεπέρασα το οριο,μήπως γνωρίζετε το τηλέφωνο εξυπηρέτησης;

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/

13700 είναι χωρίς χρέωση για βλάβες. Πιστεύω από κει να σε βοηθήσουν χωρίς να σε παραπέμψουν στο 13800. Αλλιώς @qkiniti στο messenger.

Έχω την εντύπωση ότι τα 500 λεπτά + 50 sms είναι χωρίς ελάχιστη χρέωση.

(Γι' αυτό το λόγο αποτελεί την αγαπημένη μου προσφορά άλλωστε :happy: )

Πανω δεξια εκει που γραφοι Οροι γραφει οτι ειναι 3λεπτο

Αυτό ισχύει για τα μωβ δώρα.

Εγώ αναφερόμουν στο "12" @ 12410.

Όπως και το "15" (700' προς όλους)

Γενικά, οι προσφορές του 12410 είναι μπερδεμένες.

Σε άλλες εφαρμόζεται ελάχιστη χρέωση τρίλεπτου ενώ σε άλλες όχι.

Edited by user_one

• This topic was unpinned, featured and pinned