Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κα ετσι την ηπιαμε παλι με το Q-economy 4,60 ευρω τα 150 προς ολους και 150 προς Q-Wind και 150 mb,,,,εντω μεταξυ και τα 140 λεπτα προς ολους εχουν ιδια τιμη παντα μιλαμε μεσω app.Και φανταστειτε οτι σκεφτομουν να κανω μια φορητοτητα να παω στο frog της cosmote αλλα παλι δεν συμφερει γιατι το μονο πακετο που εχει χρεωση ανα δευτερολεπτο ειναι 60 λεπτα προς ολους με 3 ευρω οποτε δεν συμφερει,,,ξερετε να μου πειτε σε ποια εταιρια εχει πακετακι ανα δευτερολεπτο σε καλη τιμη???..η τελικα ειναι μονοδρομος να μεινουμε στην Q???

Αυτό μάλιστα. Τώρα μας "ζορίζει" η Q. Πλέον δε φτάνει το 10ρικο για να βγάλουμε 2 μήνες, χρειάζεται να βάλουμε 12€ για να ενεργοποιούμε 1 πακέτο τον μήνα. Για τα τηλέφωνα που χρησιμοποιούνται λίγο είναι μια αύξηση τουλάχιστον 20%

Προσοχή όμως στο 2μηνο, γιατί μόλις ολοκληρωθεί ο 2ος μήνας όλα μηδενίζονται. Γενικά πολύ αγχωτική η όλη φάση.

ακριβώς.. Το παράκαναν αλλά είπαμε ας όψεται ο χειρότερος ανταγωνισμός.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Αυτό μάλιστα. Τώρα μας "ζορίζει" η Q. Πλέον δε φτάνει το 10ρικο για να βγάλουμε 2 μήνες, χρειάζεται να βάλουμε 12€ για να ενεργοποιούμε 1 πακέτο τον μήνα. Για τα τηλέφωνα που χρησιμοποιούνται λίγο είναι μια αύξηση τουλάχιστον 20%

Αρκούν 11 ευρώ για να βγάλεις δύο μήνες εφόσον 11/1,12 =9,82 και τα δύο πακέτα κοστίζουν 9,20 . Άρα σου περισσεύουν και 0,62.

Άρα για τα τηλέφωνα που χρησιμοποιούνται λίγο είναι μία αύξηση 10%.

Προσοχή όμως στο 2μηνο, γιατί μόλις ολοκληρωθεί ο 2ος μήνας όλα μηδενίζονται. Γενικά πολύ αγχωτική η όλη φάση.

για αυτούς που δεν το δουλεύουν ή έχουν 5-6 σιμ.... ναι

----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αρκούν 11 ευρώ για να βγάλεις δύο μήνες εφόσον 11/1,12 =9,82 και τα δύο πακέτα κοστίζουν 9,20 . Άρα σου περισσεύουν και 0,62.

0,32 η κάνω λάθος

λάθος μου, το διαίρεσα με το 1,24 Δεν πειραζει, θα μείνει "κάβα" και στην επομενη ανανεωση θα μπεί 10αρικάκι.

Φορτώνω τα τηλέφωνα των παιδιών, απ'οτι εχω παρατηρήσει ξοδεύουν πολύ λίγα λαπτα ομιλίας καθε μηνα αλλά "ρημάζουν" τα ΜΒ

@akalos

Δεν χρεώνεται, ως τωρα τουλάχιστον, το 0.30 στις online συναλλαγες,οπως στο f2g. Αν εννοείς αυτό.

@akalos

Δεν χρεώνεται, ως τωρα τουλάχιστον, το 0.30 στις online συναλλαγες,οπως στο f2g. Αν εννοείς αυτό.

ναι αυτό εννοώ

προσπαθώ να κάνω ανανέωση με χρεωστική μαέστρο της Εθνικής από την εφαρμογή αλλά δεν,το ίδιο πρόβλημα είχα κάποτε και με f2g

από το σάιτ βάσανο....

Ξεχνα την μαεστρο παει για καταργηση,ζητα νεα mastercard απο την τράπεζα.

τι πάει να πει ξέχνα?δεν θέλω πιστωτική.... τέλος

είναι καθαρά πρόβλημα wind,που δεν κάνει τίποτα....

αμα την καταργήσουν θα δούμε τότε

Edited by akalos

τι πάει να πει ξέχνα?δεν θέλω πιστωτική.... τέλος

είναι καθαρά πρόβλημα wind,που δεν κάνει τίποτα....

αμα την καταργήσουν θα δούμε τότε

Εκτός απο πιστωτικές υπάρχουν και χρεωστικές Mastercard.

Όπως εχεις τώρα την maestro αλλά είναι mastercard

[ f i l i p p o s ]

H maestro οπως ειπα ειναι προς κατάργηση,το εχει ανακοινωσει η τραπεζα πανω απο χρονο οτι σταδιακά αντικαθιστώνται απο χρεωστικές mastercard.

βρε εγώ το ξέρω,αλλα περιμένω να λήξει,γιατί τώρα ζήτησαν 5€ χρέωση

για την αλλαγή,θα δουμε...

φυσικά δεν μου είπαν τίποτα για χρεωστική αλλά πιστωτική

θα ξανά ρωτήσω πάντως γιατί ο υπάλληλος μου φάνηκε λίγο γκαου

Edited by akalos

Δεν χρεώνεται η αλλαγη σε χρεωστικη νομίζω. Να το διευκρινησεις γιατι τους συμφερει να σε φορτωσουν πιστωτικη. Εχεις δικαίωμα να πάρεις χρεωστικη κανονικα ανεξάρτητα τι θελουν αυτοι. Τελος το offtopic :)

Αυτό το "1229 - Ελευθερία ανανέωσης" το έχει δοκιμάσει κανείς;

Η Q λέει: " μπορείς να φορτώσεις χρόνο ομιλίας σε έναν άλλο Q αριθμό που έχει ξεμείνει ή το αντίστροφο" και "όσο θες, και απ’ όπου θες, και όποτε θες."

Δεν εχω καταλάβει αν δίνεις χρήματα απο το υπόλοιπο σου ή αγοράζεις κάρτα για κάποιον άλλο ή αν μπορείς να παραχωρήσεις λεπτά ή Mb που δεν θα χρησιμοποιήσεις.

(πχ. κάθε μήνα μου περισσεύουν Mb)

Έχει ξαναπαίξει και μάλιστα το έχω ακόμα ενεργό. Και το περίμενα πώς και πώς γιατί λήγει το προηγούμενο. Για ελάχιστη ομιλία με ελάχιστο δυνατό κόστος είναι ιδανικό.

Κι εγω το έχω ακόμα, το έδωσε στις 18-4, ενα μηνα πριν. Περιμένω να περάσουν τα μεσάνυχτα για να κερδίσω μια μέρα και θα το αγοράσω Χ2, είναι το καλύτερο Countdown για τις ανάγκες μου

σπανια. Συνήθως 50 μηνύματα προς όλους με 2 € εδωσε 1-2 φορες.

Ευχαριστώ για την απάντηση... Δεν τα έχω πετύχει ποτέ! :(

Μεταφορά υπολοίπου δεν γίνεται. Αυτό στο 1229 δινει την δυνατότητα να ανανεώσεις το χρόνο ομιλίας τρίτου,με 16ψηφιο κωδικό (από ξυστή κάρτα ή μηχανάκι περιπτέρου).

Θέμα : Bonus ανανέωσης 1GB για 15 μερες .

Ολα ξεκίνησαν οταν πήρα μια καρτα των 10 ευρω απο το περιπτερο . Κανω ανανέωση με τον 16-ψηφιο κωδικο και περιμενω να ερθουν τα bonus data των 1 GB . Δεν ήρθαν ποτέ . Παιρνω τηλέφωνο στην Q κεντρο εξυπηρέτησης πελατών με 0.22 λεπτα / ανα κλήση και αφου ρωτάω τον υπάλληλο γιατι δεν μου προστέθηκε το bonus , παίρνω απαντηση πως ειναι πλεον απο 12 ευρω και πάνω . Τότε τον ρωτάω γιατί , εφοσον στο site της q γραφει συγκεκριμένα οτι με "καθε" ανανεωση 10 ευρω λαμβάνεις και ολα τα bonus . Μου απαντάει πως αυτο ισχύει αν κανεις ανανέωση online με χρεωστική / πιστωτική κάρτα .

Συμπέρασμα / TLDR :

Τέρμα τα data bonus του 1 GB αν δεν κανεις ανανεώση online των 10 ευρω χρησιμοποιώντας πιστωτική / χρεωστική κάρτα και όχι καρτα απο το περίπτερο .

Αυτή η q ποτέ δεν πρόκειται να δημιουργήσει ένα αντίστοιχο mi ούτως ώστε να μας προστατεύει από το να υπερκαταναλωσουμε δεδομένα και άρα ευρώ... Την έπαθα μόλις τώρα παρόλο που κοιτούσα κάθε τρεις και λίγο την εφαρμογή. Μου έφαγαν 3,02€.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Θέμα : Bonus ανανέωσης 1GB για 15 μερες .

Ολα ξεκίνησαν οταν πήρα μια καρτα των 10 ευρω απο το περιπτερο . Κανω ανανέωση με τον 16-ψηφιο κωδικο και περιμενω να ερθουν τα bonus data των 1 GB . Δεν ήρθαν ποτέ . Παιρνω τηλέφωνο στην Q κεντρο εξυπηρέτησης πελατών με 0.22 λεπτα / ανα κλήση και αφου ρωτάω τον υπάλληλο γιατι δεν μου προστέθηκε το bonus , παίρνω απαντηση πως ειναι πλεον απο 12 ευρω και πάνω . Τότε τον ρωτάω γιατί , εφοσον στο site της q γραφει συγκεκριμένα οτι με "καθε" ανανεωση 10 ευρω λαμβάνεις και ολα τα bonus . Μου απαντάει πως αυτο ισχύει αν κανεις ανανέωση online με χρεωστική / πιστωτική κάρτα .

Συμπέρασμα / TLDR :

Τέρμα τα data bonus του 1 GB αν δεν κανεις ανανεώση online των 10 ευρω χρησιμοποιώντας πιστωτική / χρεωστική κάρτα και όχι καρτα απο το περίπτερο .

Εγώ πάντως εδώ και κάνα χρόνο κάνω ανανέωση online μέσω credit card στην εφαρμογή της Q. Είτε για να βάλω 5€ ή 10€. Όχι τίποτα άλλο, γλιτώνω και το πουρπουαρ του περιπτερά που έχει μπει τους τελευταίους 3 μήνες.

Όχι τίποτα άλλο, γλιτώνω και το πουρπουαρ του περιπτερά που έχει μπει τους τελευταίους 3 μήνες.

καινούρια κόλπα είναι αυτά?

παιδια να ρωτησω κατι για περιαγωγη?

αν παω κυπρο, θα μπορω να χρησιμοποιησω τα πακετα "προς ολους" και mb που εχω ενεργοποιησει?

αν ναι, τι εννοει προς ολους? και σε Ελλαδα και σε κυπρο?

εδω το λεει καπως ετσι https://www.wind.gr/gr/q/paketa/paketa-omilias/4-to-all/

αλλα το Q Supreme, SMART EU COMBO, Q NO LIMITS γιατι υπαρχουν?

Το "προς όλους" είναι προς όλα τα σταθερά και κινητά, οποιοδήποτε παρόχου ΜΟΝΟ στην Ελλάδα. Άμα πάρεις σε κυπριακό αριθμό, θα πρέπει , αν δεν κάνω λάθος το Q No Borders (?!) του οποίου εχει λεπτά και για Κύπρο. Αλλά δεν ξέρω άμα ισχύει εκτός Ελλάδας, εντός ΕΕ.

EDIT: Βλέπω πως ήδη απαντήθηκε.

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

καινούρια κόλπα είναι αυτά?

Όταν παίρνεις κάρτα ανανέωσης από περίπτερο σου λέει έχει επιβάρυνση 0.50€. Υπάρχει και ένα κίτρινο χαρτί κρεμασμένο.

Αυτή η q ποτέ δεν πρόκειται να δημιουργήσει ένα αντίστοιχο mi ούτως ώστε να μας προστατεύει από το να υπερκαταναλωσουμε δεδομένα και άρα ευρώ... Την έπαθα μόλις τώρα παρόλο που κοιτούσα κάθε τρεις και λίγο την εφαρμογή. Μου έφαγαν 3,02€.

Δυο λυσεις υπαρχουν για μη χρεωθεις

Ειτε φροντιζεις να εχεις συνεχως Mb απο καποιο πακετο, ειτε οταν βλεπεις οτι τα δεδομενα τελειωνουν κανεις αιτηση για φραγη δεδομενων πριν μηδενιστουν κ σε χρεωσουν (εγω το εχω κανει μεσω δωρεαν κλησης).

• This topic was unpinned, featured and pinned