Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι να δοκιμάσουμε? Αν ειναι προσφορά μεσω 12410,ειναι μονο για οσους την λαμβανουν και οχι για ολους.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το ειχα γραψει παλι,οταν ειχες παραθεσει το μηνυμα τοτε

Εχετε δοκιμασει το 1ε για 3GB? Το εχω γραψει σε προηγουμενο ποστ.

Έχει έρθει και σε εμένα, απλά δε το ανέφερα διότι είναι ατομική.

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι από εκεί που μου δώσανε περιθώριο ενεργοποίησης στις 27/4, τώρα έγινε 1/5.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Εμένα μου έρχεται καθημερινά το μήνυμα συν 1-2 άλλες προσφορές. Σαν να μου λέει ή θα αγοράσω πακέτο, ή θα με ενοχλεί με σμσ.

Παιδιά ερώτηση. Η προσφορά για 1500 στο 12410 είναι μόνιμη αν λάβεις το μήνυμα;

Ευχαριστώ!

Στον αδερφό μου έχει έρθει από πέρυσι τον Ιούλιο δεν την ενεργοποίησε κ συνεχίζει να του έρχεται.

Κατα τα λεγόμενα του cc ειναι μονιμη για την q. Στην αντιστοιχη του f2g λένε οτι θέλει τουλάχιστον 1 φορα το 6μηνο ενεργοποιηση για να μην την κόψουν.

αύριο το countdown θα είναι 120' προς όλους και 300mb,να ξέρετε,με 3€

κατά πάσα πιθανότητα αν τελικά το επιλέξουν σύμφωνα με την ψηφοφορία στο φεις

Δηλαδη θα πρεπει να ερχεται μηνυμα καθε μηνα για να ισχυει;

Αν αναφερεσαι στο προνομιακο οχι. Απαξ και ερθει μια φορά το ενεργοποιείς οποτε θες. Μπορείς να πιστοποιεις οτι ακομα ίσχυει ακόμα το πακέτο οποτε θες καλωντας το 12200. Εχει την αναγγελια του εκει και μπορεις αν θες να το ενεργοποιήσεις και απο εκει.

για data υπάρχει κρυφό sms όπως το 60

στο 12000 που να δίνει περισσότερα gb ?

Edited by akalos

Νομιζω οχι. Υπήρχε το 60 στο 12410 που εδινε 1 γιγα με 4.44 αλλα απο τη στιγμή που τρεχει ηδη το 1γιγα/4€ δεν εχει νοημα. Και για παραπανω που προφανως ρωτας εκτος απο αυτα τα συνδυαστικα με λεπτα Ρουμανιας/Βουλγαρίας δεν υπάρχει κατι περισσότερο. Μονο αν ερθει καποιο απο τα "ατομικα" sms του 12410 με π.χ. 5 γιγα με 5€,αλλά αυτά είναι αν και οποτε ερθουν.

Είδη έχω και q 1500αρι και f2g μου είπε μια φορά το 6μηνο θέλει ενεργοποίηση και στα δύο όταν τηλεφώνησα να ρωτήσω. Μάλλον το κάνουν επίτηδες για να το ενεργοποιείς 2 φορές τον χρόνο.

Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Οσον αφορά την q η απαντηση πριν καιρο οσο υπηρχε το τσατ ηταν "κανενας περιορισμος" (πλην του προφανους να βαζεις λεφτα στο διμηνο πλεον). Απο τοτε μπορει να το αλλαξαν ή απλα να πηραν τετοια γραμμη να λένε για 6μηνο...

Kαλημερα σας. Μου ηρθε ενα μυνημα χθες (φωτο) για μια εγγραφη που ποτε δεν εκανα...Και μου πηραν απο το λογαριασμο της Q 7 ευρω που ειχα.Καλεσα σε ενα τηλ. που εχουνε αλλα τιποτα...Δεν καλει...Τι κανω τωρα;

https://photos.google.com/search/_tra_/photo/AF1QipMcjiyABAy0BZSBym3sUBCr2a4SlEIm5dds4NBd

Edited by giorgos1966

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

δεν φαίνεται τίποτα

αν είναι από τα γνωστά μηνύματα πάρε τους τηλέφωνο και ζητά φραγή 5ψηφιων

Επισης στο 1ο μηνυμα (αν μιλάμε για 5ψήφια τυπου 54χχχ) υπάρχει τροπος διαγραφης απο την υπηρεσια,συνηθως μηνυμα σε διαφορετικο 5ψηφιο ωστε να μη σε χρεώνει ωσπου η εταιρεία να ενεργοποιήσει τη φραγή.

Θα ζητήσεις από την εξυπηρέτηση πελατών φραγή χρεώσιμων 5ψηφίων ώστε να μην επαναληφθεί στο μέλλον.

Εντάξει παιδιά θα το κάνω.Τα λαμόγια μου φάγανε 7 ευρώ που δε μπορώ να τα πάρω τώρα...

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Εντάξει παιδιά θα το κάνω.Τα λαμόγια μου φάγανε 7 ευρώ που δε μπορώ να τα πάρω τώρα...

Η χρέωση λογαριασμών συνδρομητών μέσω πενταψήφιων (χωρίς τη βούληση του εκάστοτε συνδρομητή), είναι ο,τι πιο αισχρό υπάρχει στον χώρο των τηλεπικοινωνιών.

Με την ανοχή των τριών εταιρειών. Κάλεσε την Wind, ζήτα φραγή πενταψηφιων και ζήτα το πόσο πίσω. Αν ο υπάλληλος δεν σε καλύψει, ζήτα να μιλήσεις με τον προϊστάμενο τους τμήματος.

Τέλος κάνε μια καταγγελία ηλεκτρονικά, στην ΕΕΤΤ.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Μετά το 2μηνο και το 0,30 περιμένω να αρθεί το 30αρι φορητότητας και έφυγα ασυζητητί. Παλιά η Κιου ανταγωνιζόταν τη Φρογκ. Τώρα ακόμη και το What's Up συμφέρει περισσότερο από Κιου

Προσωπική άποψη,αν περιμένεις να αρθεί το 30αρι,ίσως χρειαστεί να περιμένεις πολύ... Edited by kmpatra

Μετά το 2μηνο και το 0,30 περιμένω να αρθεί το 30αρι φορητότητας και έφυγα ασυζητητί. Παλιά η Κιου ανταγωνιζόταν τη Φρογκ. Τώρα ακόμη και το What's Up συμφέρει περισσότερο από Κιου

και μόλις πας τσουπ και τα βρήκες πάλι μπροστά σου

φίλε μου δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει όπου κι αν πάμε

• This topic was unpinned, featured and pinned