Jump to content

mich

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mich

  1. Δηλαδη θα πρεπει να ερχεται μηνυμα καθε μηνα για να ισχυει;
  2. Παιδιά ερώτηση. Η προσφορά για 1500 στο 12410 είναι μόνιμη αν λάβεις το μήνυμα; Ευχαριστώ!
  3. mich

    Lenovo K3 Note

    Εγω το κάνω με το Link2SD (Convert to system app)
  4. mich

    Lenovo K3 Note

    Μετά από πολλές δοκιμές κατέληξα σε ChompSMS για SMS και True Phone για dialer και επαφές. Έκανα freeze την stock εφαρμογή για κλήσεις και SMS και έκανα system app την True Phone για να μπορεί να πάρει και το 112. Κάνει edit τις επαφές, έχει δική της ταξινόμηση όπως θες, οι 2 κάρτες δουλεύουν άψογα και έχει πολλές επιλογές εμφάνισης και λειτουργιών. Σε αντίθεση με τις άλλες εφαρμογές που έχουν έτοιμα κομμάτια από το android και έχει ως συνέπεια να μην παίζει η ταξινόμηση και η 2 sim σε κάποιες ROM, αυτή η εφαρμογή τα έχει όλα γραμμένα από την αρχή και δουλεύουν ανεξάρτητα αν το android τα έχει ή όχι.
  5. mich

    Lenovo K3 Note

    Η κάρτα είναι περίπου 3 ετών f2g και άρα πρέπει να υποστηρίζει. Απο που πρέπει να ζητήσω να έχω 4G? Edit: Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι ήθελε ενεργοποίηση από αυτούς και οτι θα το έχω διαθέσιμο σε λιγάκι, οπότε αναμένω... Ευχαριστώ για την βοήθεια!
  6. mich

    Lenovo K3 Note

    Καλησπέρα, Παρατήρησα ότι δεν έχω πουθενά 4G. Στην αρχή νόμιζα οτι απλά δεν βγάζει ένδειξη αλλά όταν το έψαξα είδα οτι όταν του έβαζα LTE only δεν είχε καν σήμα. Οι γύρω μου είχαν 4G κανονικά και με την ίδια εταιρία (Wind). Αυτό συμβαίνει με όλες τις ROM. Καμιά ιδέα?
  7. mich

    Lenovo K3 Note

    Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στην κάμερα. Αν προσέξεις που θα κάνεις focus μπορείς να βγάλεις κάτι καλύτερο. To LED και το double tap είναι σημαντικά για κάποιους. Επίσης η συγκεκριμένη ROM κάνει σβήσιμο οθόνης αν κάνεις tap πάνω δεξιά που είναι το ίδιο βολικό όσο και το double tap. Εγώ ακόμα δοκιμάζω. Εχω περάσει μέσα 4 ROM, έχω πάρει backup αφού έβαλα μερικές εφαρμογές και κάνω συνέχεια restore για να δοκιμάζω. Το restore βολεύει από το να κάνεις flash και να περιμένεις το πρώτο άναμα και επίσης δεν χρειάζεται σετάρισμα κάθε φορά.
  8. mich

    Lenovo K3 Note

    Απο όσες έχω δοκιμάσει ίσως η καλύτερη. Το LED δουλεύει κανονικά για όλες τις εφαρμογές. Όμως: Επαφές ταξινομημένες με το επώνυμο ξέχνα το. Δεν υπάρχει καν σαν επιλογή και ακόμα και εφαρμογή να κατεβάσεις δεν παίζει εκτός από μερικές που έχουν δικό τους τρόπο εμφάνισης και το κάνουν αλλά δεν βρήκα καμιά που να μου αρέσει για να την κρατήσω. Πολύ Old fashioned για το Lollipop Με λιγοστό φως καλύτερα να μην βάζεις φλας μιας και βγαίνουν πιο σκοτεινές με φλας παρά χωρίς. Αν εδώ κάποιος ξέρει κανένα fix με έσωσε. Αν θες λειτουργία 2G Only για να μην τρως την μπαταρία τότε αυτό το κάνεις είτε μέσα από το Engineering Setings ή κατεβάζεις μια εφαρμογή Switch Network type Υπάρχει και η προηγούμενη 5.0 του Ιταλού που τα παραπάνω δουλεύουν σωστά αν θες να δοκιμάσεις. Η κάμερα είναι λίγο σκοτεινή αλλά όχι τόσο όσο στην 5.1
  9. mich

    Lenovo K3 Note

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Γενικά δοκιμάζω ROM. Το καλό είναι οτι υπάρχουν αρκετές επιλογές που τα λύνουν όλα.. Το κακό είναι οτι δεν έχουν λυθεί όλα μέσα απο μία ROM!!!:lol: Με λίγο πείραγμα θα πετύχει...
  10. mich

    Lenovo K3 Note

    Δοκίμασα μερικές ROM. Πράγματι οι νεότερες λύνουν το θέμα με τον launcher παρόλα αυτά έχουν χάλια Contacts Manager Dialer και SMS apps χωρίς ρυθμίσεις (Εμφανίζονται όλες οι επαφές ακόμα και αυτές που δεν έχουν νούμερο, δεν αλλάζει η ταξινόμηση και η εμφάνιση κλπ). Δοκίμασα: Stock LENOVO_K3_LOLLIPOP_5.0_ROW_v1.12_CUOCO92 LENOVO_K3_LOLLIPOP_5.1_R1540D_ROW_v15.40_CUOCO92 VIBEUI_V2.8_1540_LEMONADE Σε καμία δεν μπόρεσα να αποφύγω το swipe πριν απο το κλείδωμα. Δεν υπάρχει κάποια ρύμθμισξη Μόνο η ROW 5.0 έχει επιλογή "Μόνο 2G" στο δίκτυο το οποίο το χρειάζομαι Οι Vibe 2.8 έχουν μάπα επαφές, κλήσεις και sms. Δεν μου έχουν πουθενά ρυθμίσεις ούτε καν για τον τρόπο εμφάνισης. Οτι θέλει ο κινέζος όπως το θέλει ΤΕΛΟΣ!! Επίσης έχουν μόνο "2G/3G auto" στο δίκτυο που δεν το θέλω με τίποτα γιατί τρώει μπαταρία και χάνεται συνέχεια το σήμα όταν είσαι σε νεκρή ζώνη του 3G. Προς το παρόν είμαι στην LENOVO_K3_LOLLIPOP_5.0_ROW_v1.12_CUOCO9 η οποία μου ψιλοκάνει αλλά έχει φορτωμένα πολλά και αφήνει λιγότερη μνήμη ελεύθερη σε σχέση με τις άλλες. Ίσως δεν έχω βρει ακόμα τη ROM που μου ταιριάζει. Υπάρχει κάποια πρόταση για ROM που να λειτουργούν σωστά τα βασικά (λαμπάκι, επαφές με ρυθμίσεις εμφάνισης, μηνύματα στα Ελληνικά χωρίς να τα κόβει, που θα εμφανίζει την επαφή όταν καλεί αν δεν έχει το +30, να έχει επιλογή "Μόνο 2G" ή "Μόνο GSM" στα δίκτυα και να αφήνει λίγο παραπάνω μνήμη? Τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν, θα τα βάλω μόνος μου. Α και το swipe πριν το ξεκλείδωμα...
  11. mich

    Lenovo K3 Note

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Το δοκίμασα αυτό με το link2sd αλλα δεν έπαιξε. Θα το κάνω με το άλλο προγραμματάκι ή manually. Ο Hola launcher συνεχίζει το ίδιο βιολί και δεν βάζει widget. Ο Nova έπαιξε. Για το pattern καμιά ιδέα?
  12. mich

    Lenovo K3 Note

    Καλησπέρα. Σήμερα πήρα το κινητό και το έκανα root με το Kinroot το οποίο έπαιξε με την τρίτη προσπάθεια. Μέχρις στιγμής έχω βρει 2 προβλήματα: 1. Δεν μπορώ να βάλω widget με άλλον launcher εκτός από τον μαμίσιο. Δοκίμασα 2-3 και μου έβγαζε error κάθε φορά 2. Έχω βάλει pattern για lock screen και με αναγκάζει να κάνω πρώτα swipe και μετά να βάλω το pattern. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ
  13. mich

    Lenovo S820

    Αν το πρόβλημα εμφανίζεται στην αρχή της κλήσης και όχι τυχαία κατά τη διάρκεια, μπορείς να δοκιμάσεις κάτι το οποίο αν δουλέψει δεν είναι λύση αλλά "κρύβει" το πρόβλημα. Κατέβασε το Bluetooth Auto Connect και ρύθμισε το να ανοίγει το ΒΤ όταν λαμβάνεις κλήση και να το κλείνει όταν τερματίζεται η κλήση. Ισως έτσι αποφύγεις το πρόβλημα μέχρι να βρεις κάποια λύση.
  14. mich

    Lenovo S820

    Αυτό συνεχίζει να γίνεται και χωρίς το ΒΤ ή μόνο με το ΒΤ το παθαίνεις?
  15. mich

    Lenovo S820

    Το κατάλαβα για τη γλώσσα και το root και το play store αλλά αυτό είναι κάτι που θα το φτιάξω μετά (ελπίζω :worry:) Το ΟΤΑ δεν μου κάνει αυτόματη αναβάθμιση. Πρέπει να την κάνουμε manualy? Παίζει να κάνω download τη ROM και μετά να κάνω update από τα menu ή θέλει άλλο recovery και flashαρισμα όπως αναφέρεται στο πρώτο ποστ? Αν γενικά κάτι πάει στραβά και κολλήσει η διαδικασία ή δεν κάνει boot, υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω βάζοντας το κινέζικο recovery και τη ROM που φορούσε όπως μου το έστειλαν? Ευχαριστώ για τις πληροφορίες
  16. mich

    Lenovo S820

    Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τα Upgrade τα έκανα ήδη και παρατήρησα οτι έγιναν παρόλο που το κινητό δεν επέτρεπε εγκατάσταση από άλλες πηγές. Η νέα έκδοση έχει μια επιλογή Yellow Page. 1. Μπορεί να φύγει αυτό το πράμα γιατί μου βγάζει κινέζικες υπηρεσίες? 2. Παραμένει μεγάλος πονοκέφαλος αυτό με το viber και δεν βρήκα καμία λύση, ούτε κάτι εφαρμογές που σβήνουν την οθόνη αυτόματα βοήθησαν. Αν κάποιος ξέρει κάτι ας μου δώσει τα φώτα του. Το θέμα του Play Store αν είναι bug και άλλων συσκευών τότε θα διορθωθεί. 3. Τελος να ρωτήσω αν η διαδικασία αναβάθμισης firmware έχει κανένα κίνδυνο να brickαρει το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Το έχω κάνει για πολλές άλλες συσκευές αλλά πάντα είχα backup plan αν κάτι πάει στραβά. Εδω είδα ένα κινέζικο recovery το οποίο δε νομίζω να με βοηθήσει αν κάτι πάει στραβά. Ευχαριστώ και πάλι.
  17. mich

    Lenovo S820

    Γεια χαρά και από εμένα, Σήμερα το παρέλαβα και με λίγο ψάξιμο βρήκα μερικά λαθάκια. Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Το default dialer app βγάζει όλες τις επαφές ακόμα και όταν δεν έχουν αριθμό τηλ. Ετσι έχω γεμίσει με επαφές mail. Δεν βρίσκει σωστά τις επαφές στην αναζήτηση. Γράφω νούμερα και δεν μου εμφανίζει τις επαφές. Επίσης στη λίστα κλήσεων βγάζει και κάτι κινέζικα, μάλλον για την περιοχή θα είναι. Αυτά νομίζω λύνονται με άλλον dialer αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κανένας καλός συμβατός με 2 sim. Τώρα το σπαστικό που παρατήρησα και είναι το πιο σοβαρό μέχρι στιγμής είναι οτι με το viber εγκατεστημένο και μετά από χαμένη κλήση ή μηνυμα viber δεν σβήνει την οθόνη και φυσικά ούτε κάνει κλείδωμα οθόνης. Επίσης παρατήρησα οτι μόλις έκανει Update το play store στην τελευταία του έκδοση, το διάφανο μέρος των εικονιδίων στο play store γίνεται μαύρο. Ολα τα εικονίδια εφαρμογών στο play store έχουν μαυρο φόντο ακόμα και τα κουμπιά "Εφαρμογές" "Παιχνίδια" "Βιβλία" κλπ Υπάρχει καμιά ιδέα?
  18. mich

    ZTE Blade V

    Εχει μια επιλογή στης εφαρμογές να εγκαθίστανται στην εσωτερική η εξωτερική κάρτα. Το δοκίμασες αυτό? Αν αυτό δεν δουλεψει τότε ίσως να μπορείς να κάνεις κάτι με το Link2SD κάνοντας partitioning στην κάρτα και μετά link για να αυξήσεις την εσωτερική μνήμη. Αν θες οδηγίες τότε δες αυτό: http://www.noypigeeks.com/android/tutorial-a-guide-to-link2sd/ Μία άλλη λύση ισως ήταν να βρεις το apk και να το κάνεις απευθείας εγκατάσταση χωρίς να χρειαστείς να το κατεβάσεις.
  19. mich

    ZTE Blade V

    Σωστό. Εγω χάρηκα με την CWM και το έκανα flash αλλά μετά ξαναπέρασα την stock μιας και δεν υπάρχουν ROM.
  20. mich

    ZTE Blade V

    Το CWM σε ρωτάει αν θα κάνει root κατά την έξοδο και στο κάνει μόνο του αλλά με CWM δεν μπορείς να βάλεις την Stock ROM που είναι η μοναδική ROM που υπάρχει μέχρι στιγμής. Δεν γνωρίζω αν αντικαθιστά το Stock Recovery - αν το κάνει τότε πως θα βάλεις την stock ROM αν χρειαστεί? Πρέπει πάλι να βγάλεις την CWM και να βάλεις τη Stock Recovery. Είναι λίγο μπελάς στο σύνολο του γιαυτό και απέφυγα να αναλύσω αυτόν τον τρόπο στο post μου. Το κινέζικο προγραμματάκι κάνει root με ένα κλικ. Το ίδιο και το kingo το οποίο από οτι είδα σου βάζει και το superSU μέσα και είναι κομπλέ. Για να παίξει το fastboot αν δεν το έχεις ήδη, πρέπει να κατεβάσεις το Android SDK και αφού το τρέξεις και κάνει update, είναι στο φάκελο platform-tools μαζί με το adb.exe και το adbWinApi.dll που είναι τα 3 αρχεία που χρειάζονται.
  21. mich

    ZTE Blade V

    Εμένα δουλεύει κανονικά και αν κάποιες φορές αργεί να πάρει κάποια μυνήματα αμέσως, τα παίρνει μετά από λίγο. Ομως το ίδιο συμβαίνει και με το άλλο μου τηλέφωνο. Τώρα κάτι προγράμματα σαν και αυτό αλλάζουν τη συχνότητα λήψης push notifications. Θέλει root https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andqlimax.pushfixer
  22. mich

    ZTE Blade V

    Το κινητό εχει γκρι εικονίδια όταν είναι στο WiFi αλλά γίνονται μπλε με χρήση δεδομένων. Δεν έχω πρόβλημα με notifications, έρχονται όλα κανονικά. Παρατήρησα οτι αν πάω στους λογαριασμούς και μπω μέσα στον google λογαριασμό, παρόλο που κάνει συγχρονισμό, το στρογγυλό εικονίδιο συγχρονισμού παραμένει σε κάποια στοιχεία συνήθως (gmail, calendar). Ισως έκεί υπάρχει κάποιο bug και δεν κάνει το εικονίδιο μπλε, ίσως και να είναι απλά τυχαίο. Ομως και στα 2 blade που έχουμε, κάνει κανονικά συγχρονισμό. Τώρα για το θέμα κάποιων router, όπως είπα και σε παλαιότερο post, δεν συνδέεται με κάποιους που έχουν ένα συγκεκριμένο λογισμικό. Λέγοντας δεν συνδέεται εννοώ δεν συνδέεται καν στο ασύρματο, οχι σύνδεση αλλά χωρίς Internet. Είναι συνήθως κάτι μάυροι Philips και ασημί SAGEM που έδινε παλιά ο OTE. Εχθες έλαβα νέο router και πάγωσα όταν είδα οτι έμοιαζε με τον Philips (χωρίς τα λογότυπα - μπορεί να ήταν και ίδιος) και έχει το ίδιο λογισμικό. Ευτυχώς όμως συνδέθηκε μια χαρά και μετά είδα οτι το λογισμικό ήταν λιγάκι διαφορετικό στις επιλογές, προφανώς νέα έκδοση.
  23. mich

    ZTE Blade V

    Βγήκε νέα έκδοση λογισμικού v2.1 για την UK Virgin. Ισως δούμε και για τα δικά μας σύντομα! Σήμερα κατεύθασαν και οι ζελατίνες για την προστασία της οθόνης. Είναι για Blade III αλλά ταιριάζουν μια χαρά.
  24. mich

    ZTE Blade V

    Βάλε το Link2SD και πήγαινε στις System Εφαρμογές. Θα δεις πολλές... Αν εννοείς το CWM, δεν το έκανα γιατί καλύπτομαι προς το παρόν με το stock αλλά ο Τρόπος 1 λέει πως να το βάλεις. Ομως Recovery έχει το τηλέφωνο. Το σβήνεις (κανονικό shutdown) Κρατάς πατημένο το + της έντασης και πατάς το power Αφήνεις το + της έντασης μόλις δεις το ρομποτάκι και σε βάζει στο menu Να 'σαι καλά φίλε μου
  25. mich

    ZTE Blade V

    Οκ πάμε πάλι... Υπάρχουν 2 τρόποι να κάνεις root. Ο πρώτος είναι μέσω CWM αλλά δεν τον έκανα γιατί δεν είμαι σίγουρος αν σβήνει το stock recovery ΔΕΝ ΦΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ. ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ 1ος Τρόπος http://www.modaco.com/topic/365228-recovery-clockworkmod-6036-for-zte-blade-v/ Μόλις πάτε να κάνετε exit από το CWM σας ρωτάει αν θέλετε να σς κάνει και root!!! Προσοχή: Σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες δεν είναι δυνατόν να γίνει εγκατάσταση της Stock ROM, αν χρειαστεί κάποια στιγμή, μέσω CWM 2ος Τρόπος. (αυτό έκανα και δουλεψε) Δεν παραθέτω Link με οδηγίες γιατί ο τύπος μετά από κάποιο βήμα τα έχει κάνει $%#^@ και δεν δουλεύει. Επίσης το πάει μέσω Κούβας ενώ μπορεί να γίνει πιο απλά. 0. Γυρίστε το τηλέφωνο στα Αγγλικά (βοηθάει να μη βαίνει το κινέζικο su στα κινέζικα). Θα κάνουμε ξεκινέζιαμα στην πορεία 1. Βάζετε drivers στο PC συνδέωντας το τηλέφωνο σε Drivers Mode. 2. Κατεβάζετε αυτό και κάνετε εγκατάσταση. http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2183996&d=1376320977 Είναι στα κινέζικα. Πατάτε το μεσαίο κάτω δεξιά κουμπί που προφανώς είναι το ΝΕΧΤ σε κάθε βήμα. 3. Συνδέετε το τηλέφωνο σε PC Mode και τρέχετε το πρόγραμμα από το εικονίδιο που στο desktop, αν δεν τρέξει μόνο του μετά την εγκατάσταση. 4. Αναγνωρίζει το τηλέφωνο σαν Blade II. Κανένα πρόβλημα. Μετά κάνει μόνο του αναβάθμιση σε νέα έκδοση του προγράμματος rootmaster. 5. Μολις τελειώσει η αναβάθμιση και τρέξει πάλι, πατάτε το πράσινο κουμπί κάτω δεξιά που λεει κάτι κινέζικα και ROOT. Το τηλέφωνο έγινε root και κάνει reboot!! Εχει όμως κινέζικο SU ΞΕΚΙΝΕΣΙΑΣΜΑ (Αυτό ήταν λίγο παιδεμα, το βρήκα μόνος μου) Το su είναι κινέζικο. Δεν είναι κακό αλλά εγώ δεν το θέλω. Αν θέλετε και σας αρέσει μπορείτε να το κρατήσετε και να σταματήσετε εδώ. Ομως αν χρησιμοποιείτε Ελληνικά μενού τότε η εφαρμογή θα είναι στα κινέζικα. 6. Κατεβάζετε την εφαρμογή SuperSU από το Play Store 7. Οταν τρέξει ζητάει να κάνει αναβάθμιση του SU. Το δέχεστε και γενικά αποδέχεστε όλα που λέει το SuperSU. Αν σας ρωτήσει επιλέξτε NORMAL mode 8. Πάτε στις ρυθμίσεις του supersu και επιλέξτε να κανει αυτοαπεγκατάσταση ώστε να το ξανακάνετε "καθαρή" εγκατασταση από το Play Store. Αυτό το βήμα σβήνει και το κινέζικου su. 8a Μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε άλλη εφαρμογή SU μετά πχ το superuser. Σε αυτή την περίπτωση επιλέξτε να κάνει απεγκατάσταση ώστε να βάλετε άλλη εφαρμογή su. 9. Εγκαταστήστε ξανά το SuperSU από το Play Store ή αν επιλέξατε το 8a βάλτε το superuser και ακοουθήστε πάλι τις οδηγίες του. 10. Γυρίστε στα Ελληνικά αν θέλετε. Σημειώσεις: Κατά το rootαρισμα δεν θυμάμαι να έβαλα USB Debugging. Αν δεν παίξει χωρίς, απλά δοκιμάστε με USB Debugging αλλά νομίζω δεν χρειάζεται. Αν επιλέξετε το 8a και πάτε να κάνετε Update το superuser αφου το τρέξετε (2 φορές για να βγει και το μήνυμα root access) το superuser θα κρασάρει. Μην ανυσηχείτε μολις τρέξετε μια εφαρμογή που χρειάζεται root access και βγει το μηνυμα το superuser θα τρέχει πάλι κανονικά όταν το τρέχετε μόνοι σας Οταν θα βάλετε και θα τρέξετε το supersu το κινέζικο su θα σας ρωτήσει αν θέλετε να δώσετε root access στο supersu. Φυσικά του δίνετε και εδώ χρειάζεται η Αγγλική γλώσσα γιατί το μηνυμα αλλιώς θα βγει στα κινέζικα. Επίσης σε κάποιο σημείο πριν βγει το κινεζικο su θα σας ανοίξει ένα παράθυρο ή ειδοποίηση να ρυθμίσετε τις boot εφαρμογές. Απλά πατήστε back να φύγει και αγνοήστε το. Αλλωστε θα απεγκατασταθεί στα επόμενα βήματα Απεγκατάσταση εφαρμογών ή πάγωμα Το τηλέφωνο έχει πάρα μα πάρα πολλές εφαρμογές τις οποίες οι περισσότεροι θα θέλατε να τις σβήσετε. Με το Link2SD μπορείτε να σβήσετε όλα τα άχρηστα που έχει μέσα. Είχα κάνει μια λίστα αλλά όπως έγραψα στο προηγούμενο post τα έχασα και θέλει πολύ ώρα να τα γράφω όλα ένα προς ένα >.< Γενικά έκανα τα εξής: Εσβησα ΟΛΕΣ τις γλώσσες από το touchpal και κράτησα τα Ελληνικά Εσβησα τις εφαρμογές google όπως gmail, maps, search, street view, talk κλπ (ΠΡΟΣΟΧΗ όχι το Play Store) και τις κατέβασα πάλι από το Play Store και τις έβαλα στην κάρτα για να μην πιάνουν χώρο στο Internal Storage. Εσβησα όλα τα Widget, Ρολόγια, Ημερολόγιο, Amazon, File Manager, Radio και γενικά ότι εφαρμογή υπάρχει στο menu και δεν την χρειάζομαι ή μπορώ να την κατεβάσω ή μπορώ να κατεβάσω άλλη καλύτερη και να την βάλω στην κάρτα Μην σβήσετε το Phone, τα Storage (Calendar, Media, Contact, κλπ), τον mifavor (stock launcher), τα Google ... Sync και γενικά ότι είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του τηλεφώνου. Αν δεν είστε σίγουροι για κάτι να μην το σβήσετε και αν σας "τρωει" κάντε το πρώτα πάγωμα να δείτε μηπως προκαλέι κάποιο άλλο πρόβλημα. Εκανα Πάγωμα με το Link2SD των παρακάτω γιατί δεν ξέρω αν κάτι από αυτά χρειάζεται και απλά δεν το έχω πάρι χαμπάρι ακόμα, μέχρι να τα σβήσω τελείως ή απλά μέχρι να τα χρειαστώ. O browser μου κρασαρει όταν παω να κάνω download αλλά τίποτα από τα παρακάτω δεν το προκάλεσε (ίσως κάτι που έσβησα και δεν πρόσεξα). Κανένα πρόβλημα όμως μιας και χρησιμοποιώ άλλο browser και όλα πάνε ρολοι: Android Live Wallpapers com.android.launcher.res (δεν είναι ο launcher) com.android..providers.partnerbookmarks com.android.provision com.andorid.qrd.configurationprompt com.google.android.voicesearch (εκτος αν θελετε φωνητική αναζήτηση) com.qrd.omadownload com.android.privinit com.qualcomm.shudownlostener com.zte.emode com.zteemodespec LunarService newService Picasa Uploader WidevineBoot Wiper App ZdmDaemon "Αυξηση" χωρητικότητας της εσωρερικής SD Γίνεται με χρήση links με το Link2SD. Όμως το τηλέφωνο παρέχει δυνατότητα απευθείας χρήσης της εξωτερικής SD για αποθήκευση εφαρμογών και άρα δεν υπάρχει μεγάλη ανάγκη για κάτι τέτοιο. Αν χρειάζεστε οδηγίες μπορώ κάποια άλλη στιγμή να κάνω ένα post ή να ενημερώσω αυτό. Επαναφορά στην αρχική κατάσταση όπως όταν βγήκε από το κουτί Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά ή αν θέλετε να επαναφέρετε το τηλέφωνο στην αρχική του κατάσταση μπορείτε να κάνετε ένα manual update με την stock ROM είτε μέσα από το μενου του τηλεφώνου είτε μέσω του recovery ξεκινώντας το τηλέφωνο κρατώντας πατημένο το πλήκτρο + της έντασης μέχρι να βγει το ρομποτάκι. Η stock ROM είναι εδώ http://download.ztedevices.com/UpLoadFiles/product/541/3645/soft/2013091611092151.zip Το zip έχει μέσα το update.zip που το βάζετε στην ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ SD καρτα σας και τις οδηγίες. Είναι πολύ απλό. Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι. Καλή τύχη και μην ξεχνάτε ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ Τροποποιήσεις: 23/10/2013: Το Content Adaptive Backlight Settings φαιρέθηκε από τις FROZEN εφαρμογές μιας και είναι το φλας!! Αν το κάνατε Freeze απλά κάντε το Unfreeze και reboot το τηλέφωνο. 24/10/2013: Μικρές λεκτικές διορθώσεις ανευ σημασίας για την όλη διαδικασία.
×
×
  • Create New...