Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό γράφτηκε σε τόπικ της κοσμοτέ. Σοβαρά τώρα,μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο?

Υ.Γ. προς αποφυγή παρεξήγησης δεν αμφισβητώ τον φίλο που το έγραψε.

Μεταφέρεσαι στην πρώτη πιο φτηνή εταιρία πχ vodafone cu ή frog ή κάτι άλλο (δεν ξέρω το κόστος) και γυρνάς στην q με online αίτηση (κόστος 10€ μένει στην κάρτα). Αν σου αρέσει εκεί που πήγες τότε κρίμα σε έχαναν και από πελάτη και καλά να πάθουν. 50€ δεν θα δώσεις είναι κλοπή!

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

εμ ελα που δεν γινεται σε ολες τις εταιριες πλεον 30 ευρω ζητανε για φορητοτητα.

εμ ελα που δεν γινεται σε ολες τις εταιριες πλεον 30 ευρω ζητανε για φορητοτητα.

"Χαζοί" είναι;

Μη τυχόν κ μιλήσει κανείς για (οποιουδήποτε τύπου) συντονισμό, έτσι;

Αααα : Και δεν ξέρουμε ακόμα αν ο "πήχης" σταματάει στο 30, έτσι;

Ιούνη μόλις είναι η τελευταία που το εφάρμοσε. Και ο "χειμώνας" είναι μπροστά....

Edited by jimmiss

Αν βαλω τα 5 ευρω απο το site της wind φανταζομαι δεν μπορω να παρω ειτε τον χρονο προς σταθερα ειτε τα 120mb.Σωστά?

Send By Opto

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Σωστά θα μπουν ατόφια 4.46 στο λογαριασμό σου και δεν θα τα πάρεις. Μόνο από κατάστημα δίνονται με επιβάρυνση 0.30

Ok..Ευχαριστω

Send By Opto

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Για όσους έχουν ενεργοποιήσει το πακέτο των 1GB/μήνα για 8 μήνες (ως Φλεβάρη 2018),

επειδή ανανεώνεται μηνιαίως ανάλογα με τη μέρα (και ώρα) που το ενεργοποιήσαμε:

Και οι πρώτες δυνατότητες ενεργοποίησής του ήταν 7-8-9 του μηνός πριν 2 μήνες (αλλά και όλο τον Ιούνη κατά περιόδους),

Και επειδή ο Αύγουστος έχει 31 μέρες

Και μάλλον λόγω αδυναμίας των συστημάτων της Q/Wind (όπως διαπιστώσαμε τον Ιούλη):

Θα το δείτε να μπαίνει την επόμενη μέρα (δλδ όσοι πχ το έβαλαν 7 Ιουνίου ===> Θα μπει την 8 Αυγούστου) για αυτή την 3η δόση του.

Έτσι νομίζω...Και την ίδια ώρα με αυτή που το ενεργοποιήσαμε και χωρίς sms ειδοποίησης,

ΑΝ δε διόρθωσαν αυτή την αδυναμία από τη Wind/Q....

Μεταφέρεσαι στην πρώτη πιο φτηνή εταιρία πχ vodafone cu ή frog ή κάτι άλλο (δεν ξέρω το κόστος) και γυρνάς στην q με online αίτηση (κόστος 10€ μένει στην κάρτα). Αν σου αρέσει εκεί που πήγες τότε κρίμα σε έχαναν και από πελάτη και καλά να πάθουν. 50€ δεν θα δώσεις είναι κλοπή!

Εγώ μεταφέρθηκα σε q από f2g στις αρχές του Ιουλίου. Είχα πάρει τηλέφωνο στο 1260 πρώτα και μου είχε πει η εκπρόσωπος ότι ΔΕΝ είναι φορητότητα για να έχει την αντίστοιχη χρέωση αλλά αλλαγή προγράμματος αφού πρόκειται για το ίδιο δίκτυο και μπορεί μόνο να χρεωθώ την κάρτα sim. Όταν πήγα στο κατάστημα στα Χανιά μου έκανε την αλλαγή και μου είπε να περιμένω μέχρι 1 ώρα και μόλις χάσει το σήμα η παλιά κάρτα να βάλω την καινούργια και να πάω να βάλω κατόπιν χρόνο ομιλίας. Όντως μετά από δέκα λεπτά είχε ενεργοποιηθεί η γραμμή και μάλιστα δεν με χρέωσαν τίποτα! Έβαλα και μία 10ευρη και ήμουν έτοιμος! Αν τώρα άλλαξε όλο αυτό μέσα σε ένα μήνα τι να πω; Ρωτήστε σε κατάστημα και αν σας πουν τρελά πράγματα πάρτε στην εξυπηρέτηση πελατών...

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Εγώ μεταφέρθηκα σε q από f2g στις αρχές του Ιουλίου. Είχα πάρει τηλέφωνο στο 1260 πρώτα και μου είχε πει η εκπρόσωπος ότι ΔΕΝ είναι φορητότητα για να έχει την αντίστοιχη χρέωση αλλά αλλαγή προγράμματος αφού πρόκειται για το ίδιο δίκτυο και μπορεί μόνο να χρεωθώ την κάρτα sim. Όταν πήγα στο κατάστημα στα Χανιά μου έκανε την αλλαγή και μου είπε να περιμένω μέχρι 1 ώρα και μόλις χάσει το σήμα η παλιά κάρτα να βάλω την καινούργια και να πάω να βάλω κατόπιν χρόνο ομιλίας. Όντως μετά από δέκα λεπτά είχε ενεργοποιηθεί η γραμμή και μάλιστα δεν με χρέωσαν τίποτα! Έβαλα και μία 10ευρη και ήμουν έτοιμος! Αν τώρα άλλαξε όλο αυτό μέσα σε ένα μήνα τι να πω; Ρωτήστε σε κατάστημα και αν σας πουν τρελά πράγματα πάρτε στην εξυπηρέτηση πελατών...

Ρεεε φίλεε συντοπίτη:

Μιλάμε για Χανιά-Κρήτη: Τόνισέ το αυτό: Εδώ είναι "αλλιώς" τα πράματα: Πες τους το.......:p

ΑΝ δε το "ζήσει" κανείς (σε σχέση με άλλα μέρη της Ελλάδας) και απλά το ακούει, είναι λογικό να το αμφισβητεί...!

Για την sim χρεώθηκες 5 ευρώ ή στο έκαναν δωρεάν?

Παρόλο που στο 1260 μου είχαν πει ότι ενδέχεται να μου την χρεώσουν στο κατάστημα μου είπαν ότι δεν έχει καμία χρέωση για την αλλαγή από f2g σε q. Καλό θα είναι να τους ψαρωνετε στα καταστήματα που πάνε να βουτήξουν ότι μπορούν λέγοντας τους ότι σας είπαν τηλεφωνικά πως δεν έχει χρέωση γιατί υπάρχουν και επιτήδειοι. Εκτός αν άλλαξε κάτι και δεν το γνωρίζω. Πάντως επίσημη ανακοίνωση για χρέωση στο σάιτ της Wind δεν έχω δει ακόμα...

Έκανα φορητότητα από cosmote σε Q και έδωσα 30€ . Όταν τσέκαρα το υπόλοιπο ήταν 33€!

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Mi 9 Lite 128 GB Aurora Blue

COSMOTE WHATS UP

Όλοι πλέον χρεώνουν 30€ για φορητότητα αριθμού αν και η Q ακόμα έχει στο σάιτ της την επιλογή για φορητότητα αριθμού με 10 και 15€ που σου δίνει και την αντίστοιχη κάρτα ανανέωσης εφόσον γίνει η διαδικασία online. Εσύ από κατάστημα την έκανες;

Φυσικά και στο δίνουν το ποσό στην κάρτα ενώ με την ενεργοποίηση της sim σου αποδίδει και 3 ευρώ αν δεν κάνω λάθος. Δεν σου αφαίρεσαν τον φόρο κινητής όμως;

Edited by Dimos_Vav
Προσθήκη σχολίου

Έκανα φορητότητα από cosmote σε Q και έδωσα 30€ . Όταν τσέκαρα το υπόλοιπο ήταν 33€!

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι:

Δίνει 3€ για 3 μήνες.

Τα 30€, όμως, αφού από κατάστημα κ όχι online την έκανες, όπως κατάλαβα: Ισχύουν για 30 μέρες:

Για τσέκαρέ το.

Μπορεί και να κάνω λάθος, από το f2go που ισχύει αυτό (το για 30 μέρες).

γεια ειδοποίήση κλήσεων τι να κάνω ;;

"Μπορείς να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις το Q-Who called, ορίζοντας σαν αριθμό προώθησης τον αριθμό 699-555-4444 στις επιλογές προώθησης: Όταν είναι κλειστό, όταν η σύνδεση δεν είναι εφικτή, ή όταν το τηλέφωνό σου είναι κατειλημμένο.

Αν όμως έχεις προσωπικό τηλεφωνητή, μην αλλάξεις τις προωθήσεις που ήδη υπάρχουν. Το Q-Who called είναι έτσι κι αλλιώς διαθέσιμο."

ενα πραγμα που δεν καταλαβα ειναι γιατι πρεπει στην Q να με δειχνει οτι κανω περιαγωγή

Mi 9 Lite 128 GB Aurora Blue

COSMOTE WHATS UP

Μου ήρθε μήνυμα που αφορά το F2G, σε αριθμό Q! Μήπως παίζει και με Q η προσφορά; :blink:

GEGAFPm.jpg

Για το 2ο λες? Σχεδόν όλες οι προσφορές του f2g δίνονται και σε q κατα καιρούς.

ενα πραγμα που δεν καταλαβα ειναι γιατι πρεπει στην Q να με δειχνει οτι κανω περιαγωγή

Γιατι παταει στο δικτυο της Wind μεσω roaming.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Επιβεβαιωνω και εγω για το μηνυμα που ηρθε στον φιλο πιο πανω. Να οριστε:

5GB MONO 5€ ΓIA 30 MEPEΣ, ΓIA ATEΛEIΩTO ΣEPΦAPIΣMA! ΣTEIΛE 55 ΣTO 12410 EΩΣ 09/08 & ΠAPE THN AΠOKΛEIΣTIKH SURF ΠPOΣΦOPA!

Και εννοειται ο αποστολεας ειναι το F2G!! Εχουν μπλεξει τα μπουτια τους εκει εις τον ανεμον.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Έχει συμβεί και πιο παλιά.

Καταγγέλλω δημοσίως το "ελεύθερο να πάει" ότι εποφθαλμίει την κιου.

Τι να πω εμένα πρώτη φορά μου συμβαίνει. Οκ τότε.

Καλή προσφορά την λες, λίγο καλύτερη από το 4,44€/4gb της frog.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

• This topic was unpinned, featured and pinned