Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στο κινητο εχω και εγω προβλημα δεν ανοιγει. 14 λεπτά ειναι η χρεωση του sms. Δειτε και αυτο:

Νέα Σύνδεση

ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 30 €

(ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ 10€ ΕΩΣ 31/03/17, , ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ Ή ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΙΔΙΩΤΩΝ Ή ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ)

Αρα πλέον δεν θα τολμάς να μεταβείς από συμβόλαιο σε q απευθείας γιατί αν κατάλαβα καλά η ταρίφα θα είναι 30 ευρώ.

Επίσης βγήκε countdown με 1 ευρώ 300' προς wind/q από χτες προφανώς,εγω τώρα το είδα και λήγει στις 5. Συνήθως στέλνει ειδοποίηση η εφαρμογή αλλά αυτή την φορά με ξέχασε.

Τί καλό λέτε να μου στείλει την Τρίτη αυτή;

http://i66.tinypic.com/70jndd.png

Εννοείται ότι δεν το παίζω έξυπνος.

Η χρέωση στα 500΄είναι 1΄΄ ή 3΄? Γιατί είναι Q, έτσι;

Τρίλεπτο είναι αυτές οι προσφορές. Είναι "γενικές" έρχονται και στο f2g και στην q.

Δειτε και αυτο:

Νέα Σύνδεση

ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 30 €

(ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ 10€ ΕΩΣ 31/03/17, , ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ Ή ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΙΔΙΩΤΩΝ Ή ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ)

Αρα πλέον δεν θα τολμάς να μεταβείς από συμβόλαιο σε q απευθείας γιατί αν κατάλαβα καλά η ταρίφα θα είναι 30 ευρώ.

Πήγαμε σήμερα με τη γυναίκα μου να μεταφέρουμε το κινητό της από Wind F2G σε Q, και μας είπαν ότι για να γίνει η μεταφορά ήθελαν 30€ και ότι αυτό ισχύει από σήμερα (συγκεκριμένα είπε ότι αν είχαμε πάει χτες, δε θα χρειαζόταν να πληρώσουμε τα 30€). Τους εξήγησα ότι έχασαν έναν πελάτη και φύγαμε... :mad:

Στην παρένθεση της ανακοίνωσης της Q, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι τώρα ισχύουν τα 10€ και από τον Απρίλιο τα 30€, ενώ όσοι μεταφέρονται από συμβόλαια στην Q εξαιρούνται από το Κόστος Ενεργοποίησης Καρτοκινητού.

Αν ισχύει, μάλλον δεν τα ήξεραν καλά στο μαγαζί (αν και μιλούσε 5 λεπτά με κεντρικά επειδή υπήρχε κάποιο άλλο θέμα και εκεί της το εξήγησαν και το νέο κόστος). Πάντως με 10€ μας συμφέρει να πάμε στην Q... ;)

Πήρα την εξυπηρέτηση πελατών και ρώτησα για το σχετικό.

Μου είπαν ότι δεν το θεωρούν φορητότητα (από Free2Go σε Q), αλλά απλή μεταφορά και δεν ισχύει το παραμικρό κόστος!!

Άκυρο λοιπόν το 30€ αλλά και το 10€!!!!:happy:

Στους υπαλλήλους ποιος θα το εξηγήσει ομως?Ας κάνουν την διαδικασία από τα κεντρικά με την γνωστή διαδικασία - αποστολή της νέας q sim συνοδευόμενης με 10ευρη ξυστή κάρτα,με κούριερ.Δεν το κόβω να δέχονται όμως. Edited by kmpatra

Πήρα την εξυπηρέτηση πελατών και ρώτησα για το σχετικό.

Μου είπαν ότι δεν το θεωρούν φορητότητα (από Free2Go σε Q), αλλά απλή μεταφορά και δεν ισχύει το παραμικρό κόστος!!

Άκυρο λοιπόν το 30€ αλλά και το 10€!!!!:happy:

Αφου δεν το θεωρούν φορητοτητα,γιατι δεν το κάνουν όπως οι αλλες 2 εταιρίες,με ένα τηλέφωνο η ένα μήνυμα να γινεται η αλλαγή;;Για ποιο λόγο αφου δεν θεωρείται φορητοτητα πρέπει να τρέχουμε σε καταστήματα και να ακούμε την καθε λανθασμένη ενημέρωση του υπαλλήλου;

Ουσιαστικά οι ίδιοι δεν το θεωρούν φορητότητα,στην wind ανήκει το νούμερο. Για τυπικούς λόγους q και wind δουλεύουν ανεξάρτητα ακόμα σε ορισμένα θέματα (γι'αυτό και η περιαγωγή στην q) οπότε και η διαδικασία μοιάζει τεχνικά με κανονική φορητότητα (αλλαγή σιμ,χρονικό διάστημα για την εναλλαγή κλπ).

Αφου δεν το θεωρούν φορητοτητα,γιατι δεν το κάνουν όπως οι αλλες 2 εταιρίες,με ένα τηλέφωνο η ένα μήνυμα να γινεται η αλλαγή;;Για ποιο λόγο αφου δεν θεωρείται φορητοτητα πρέπει να τρέχουμε σε καταστήματα και να ακούμε την καθε λανθασμένη ενημέρωση του υπαλλήλου;

Προφανως η Q κατεχει μια εξτρα αδεια που η wind δεν θελει να την καψει και την θεψρει περιουσιακο στοιχειο, στην περιπτωση που θελησει να την πουλησει. Αυτη βεβαια ειναι δικη μου εκτιμηση.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

όπως την συμφέρει "παίζει" με την Q. Άλλοτε σαν να είναι μία εταιρία (πχ δεν μου έκαναν φορητότητα από wind σε q σε 4 μέρες αλλά σε 30 γιατί είναι η "ίδια" εταιρία και δεν υποχρεούνται σε 4 μέρες έλεγαν) και η χρέωση στα πακέτα της είναι συχνότερα κοινή για wind/q από ότι σε άλλους (voda/cote), ενώ γενικά την λειτουργούν σαν να είναι άλλη εταιρία πχ έχει άλλες sim (για αυτό δεν μπορείς να αλλάξει με sms από f2g σε q), είναι σε εσωτερικό roaming κτλ κτλ..

Η ίδια είναι όμως και ευτυχώς.. Άλλο οικονομικό προσανατολισμό έχει.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Λοιπον αυτοι εκει στην Q / Wind δεν εχουν σωτηρια.

Σημερα ελαβα ενα μηνυμα οτι χρεωθηκα 1 ευρω για χρηση Internet. Που δεν εκανα. Δεν εχω καν ενεργοποιημενα τα πακετα ever (ουτε roaming σε πακετα, αλλιως δεν λειτουργει το Internet). Εχει ξανασυμβει στο παρελθον και σε μερικες περιπτωσεις μου γυρισαν το 1 ευρω πισω.

Αυτην την φορα ομως εχει ενα ιδιαιτερο ενδιαφερον η χρεωση, γιατι ΔΕΝ ΕΙΧΑ ενα ευρω στον λογαριασμο μου (ειχα 0.47 ευρω).

Πως αραγε με χρεωσαν 1 ευρω αν δεν ειχα 1 ευρω ; Φυσικα πηραν τα 0.47. Αλλα πως χρεωνεις καποιον οταν δεν εχει καβα στο λογαριασμο ; Δεν νομιζω οτι γινεται.

Τους εχω ειλικρινα βαρεθει οσο δεν λεγεται. Επισης βαριεμαι να αρχισω καταγγελιες κλπ κλπ.

Edited by impreza_sti

Το είχα πάθει κι εγώ το καλοκαίρι, έχοντας αντίστοιχο ποσό μέσα. Η πλάκα είναι πως μου επέστρεψαν 1€ χωρίς να το ζητήσω, με το οποίο δεν μπορείς να αγοράσεις πακέτο.

Sent from my XT1524

Mou ήρθε μήνυμα "δώρο ένα smartwatch από την q Ελα σε ένα κατάστημα βάλε κάρτα 40 ευρώ έως 31-1 και πάρε εντελώς δωρεάν ένα smartwatch τελευταίας τεχνολογίας και τα 40 ευρώ μένουν στην κάρτα να τα κάνεις ότι θελεις"

Το ίδιο και σε μένα.

Δεν αναφέρει αν μένουν τα χρηματα στο υπολοιπο ή χάνονται μετα από ενα διάστημα (πχ στο μηνα πανω)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Το ίδιο και σε μένα.

Δεν αναφέρει αν μένουν τα χρηματα στο υπολοιπο ή χάνονται μετα από ενα διάστημα (πχ στο μηνα πανω)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Από ό,τι έχουν πει άλλοι που το'καναν: Μένουν, δε χάνονται στο μήνα.

θα φαινεται online αν χανονται ή οχι. Αυτά τα 40 απ'οτι εχει γραφτει λογιζονται ως συνηθισμενη ανανεωση,διαρκουν 3 μηνες κανονικα.

θα φαινεται online αν χανονται ή οχι. Αυτά τα 40 απ'οτι εχει γραφτει λογιζονται ως συνηθισμενη ανανεωση,διαρκουν 3 μηνες κανονικα.

Το ρολογακι ειναι υποφερτό ή τελείως μάπα;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Μια χαρά είναι το ρολογάκι, το έχω πάρει και δεν έχω παράπονα.

Με ενυπωσίασε η πολύ καλή ποιότητα συμομιλίας κατά τη διάρκεια κλήσης, όπως τουλάχιστον μου έχουν πει οι συνομιλητές μου.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

40€ είναι 4Χ1000 λεπτά q και 4X1000mb εφόσον βάζεις 10€ κάθε μήνα.

κρίμα να τα "χάσεις" για κάτι που δεν χρειάζεσαι (δεν είναι κυριολεκτικά smartwatch αλλά είναι ένα gsm κινητό watch που κάνεις κλήσεις btw).. Για να καλύψεις μέρος από αυτά τα δωρεάν πακέτα που χάνεις ίσως χρεωθείς αγοράζοντας άλλα πακέτα στη θέση τους. Οπότε δεν είναι "προσφορά" για όλους

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Μια χαρά είναι το ρολογάκι, το έχω πάρει και δεν έχω παράπονα.

Με ενυπωσίασε η πολύ καλή ποιότητα συμομιλίας κατά τη διάρκεια κλήσης, όπως τουλάχιστον μου έχουν πει οι συνομιλητές μου.

Μπορείς να συνομιλησεις με ανοικτή ακρόαση, ή μόνο με Bluetooth;

Εγώ το συνδέω μέσω Bluetooth με το κινητό και είναι σαν να έχω ακουστικό Bluetooth. Μιλάω δηλαδή με ανοιχτή ακρόαση από το μικρόφωνο του smartwatch.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Εγώ έχω bluetooth h/f που δέχεται 2 συσκευές και βάζω ένα κινητό και το ρολόι. Σχετικά καλή ποιότητα ήχου έχει, αλλά θα ήθελα καλύτερη μπαταρία. Για περιστασιακή χρήση οκ είναι.

• This topic was unpinned, featured and pinned