Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

με κάθε επιφύλαξη, υποπτεύομαι πως πρέπει να εχει bug το σύστημά τους και να μου πιστώνει κάθε μερα το 1€ το οποίο δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω για bonus και να μου το τρώει για την χρήση ιντερνετ (και μετά να μου το ξανα πιστώνει)

[ f i l i p p o s ]

Μολις εσκασε μυτη sms που λεει σε καταστημα με 6€, 2gb internet μεχρι 30/9 η προσφορα.

Και σε μενα... Για ενα μήνα;

«Εγγραφή κάρτας SIM απέτυχε», τι σημαίνει; (Νέα ενεργοποίηση). Πρέπει να περιμένω 2-3 ώρες;

Έχει κάτι ρυθμίσεις το site της Wind για Nokia Ε52. Της Q, δεν έχει για Nokia.

Ρυθμίσεις, κανείς;;

Το 13833 λέει δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τώρα...

καταθέτω την εμπειρία μου με τη φορητότητα μήπως φανεί σε κάποιον χρήσιμο. Σήμερα ολοκληρώθηκε επιτυχώς η μετάβαση από την cosmote (συμβόλαιο) στην q, μετά από τρεις εργάσιμες αναμονή, και ως δια μαγείας αφού έχω αλλάξει κάρτες και έχω μπει στο δίκτυο της wind με καλούν από την cosmote για να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο της προηγούμενη προσφορά που μου είχαν κάνει, προσφέροντας αυτή την φορά το cosmote xl με 29 ευρώ τελική. Δεν δέχτηκα απλά το λέω για κάποιον που μπορεί να θέλει να κερδίσει κάτι παραπάνω με το κόλπο της φορητότητας. Μου είπαν ότι ακόμη και αν έχεις αλλάξει τον πάροχο έχεις 14 μέρες να κάνεις την επιστροφή, δίχως χρεώσεις η οποιουδήποτε είδους πέναλτι. Ακόμη και αν έχεις μεταβεί σε συμβόλαιο της wind.

τελικά σήμερα μηδενίστηκε το υπόλοιπο κ δεν ξανα έγινε πίστωση 1€ ... οποτε τέρμα το ιντερνετ.

[ f i l i p p o s ]

«Εγγραφή κάρτας SIM απέτυχε», τι σημαίνει; (Νέα ενεργοποίηση). Πρέπει να περιμένω 2-3 ώρες;

Έχει κάτι ρυθμίσεις το site της Wind για Nokia Ε52. Της Q, δεν έχει για Nokia.

Ρυθμίσεις, κανείς;;

Το 13833 λέει δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τώρα...

βαλε χειροκίνητα το apn

τελικά σήμερα μηδενίστηκε το υπόλοιπο κ δεν ξανα έγινε πίστωση 1€ ... οποτε τέρμα το ιντερνετ.

σιγά μη δε παιρναν το ευρω!

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

καταθέτω την εμπειρία μου με τη φορητότητα μήπως φανεί σε κάποιον χρήσιμο. Σήμερα ολοκληρώθηκε επιτυχώς η μετάβαση από την cosmote (συμβόλαιο) στην q, μετά από τρεις εργάσιμες αναμονή, και ως δια μαγείας αφού έχω αλλάξει κάρτες και έχω μπει στο δίκτυο της wind με καλούν από την cosmote για να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο της προηγούμενη προσφορά που μου είχαν κάνει, προσφέροντας αυτή την φορά το cosmote xl με 29 ευρώ τελική. Δεν δέχτηκα απλά το λέω για κάποιον που μπορεί να θέλει να κερδίσει κάτι παραπάνω με το κόλπο της φορητότητας. Μου είπαν ότι ακόμη και αν έχεις αλλάξει τον πάροχο έχεις 14 μέρες να κάνεις την επιστροφή, δίχως χρεώσεις η οποιουδήποτε είδους πέναλτι. Ακόμη και αν έχεις μεταβεί σε συμβόλαιο της wind.

Να υποθέσω ότι η Αίτηση για φορητότητα έγινε τη Δευτέρα από κατάστημα WIND;

Θα δει χαρά η τσέπη σου... οχι πως δεν έχει στραβά η q, αλλά λέμε... όσο για την κοσμοτε, αυτό κάνει :lol:

αφού έχεις ολοκληρώσει τη μετάβαση κάνει προσφορά. Ρε άντε γειά λέμε...

Θα δει χαρά η τσέπη σου... οχι πως δεν έχει στραβά η q, αλλά λέμε... όσο για την κοσμοτε, αυτό κάνει :lol:

αφού έχεις ολοκληρώσει τη μετάβαση κάνει προσφορά. Ρε άντε γειά λέμε...

Ακριβώς αυτό ελπίζω και εγώ!:D

Να υποθέσω ότι η Αίτηση για φορητότητα έγινε τη Δευτέρα από κατάστημα WIND;

Η αίτηση μέσω internet την προηγούμενη τετάρτη, δευτέρα ο courier την κάρτα και σήμερα η ενεργοποίηση. Το καλό είναι ότι ενώ στο κατάστημα σου ζητάνε 10 ευρώ για τη διαδικασία, αν το κάνεις μέσω internet πληρώνεις 10 ευρώ αλλά σου δίνει μια κάρτα των 10 και έχει και αρχικό υπόλοιπο 3 ευρώ με το που κάνεις την ενεργοποίηση.;)

Καλησπέρα!Σκεφτομαι να βαλω q γιατι πλεον στο σπιτι μου πιανει καμπανα.Εδω και 8 χρονια δεν ειχαμε σημα.Τωρα εχω cu,και ο,τι Mbyte δε μου εχουν τελειωσει απο τον προηγουμεν μήνα μεταφεροντε στον επόμενο.Πχ τωρα εχω 3000 Myte.Στο q συμβαινει το ιδιο? ή μηδενιζοντε ολα?Επισης τι τροπος υπάρχει για να εξασφαλισω 2000 Mbyte τουλαχιστιν τον μηνα?
Aντώνης

Στην Q τα υπόλοιπα μηδενίζονται, δε μεταφέρεται κάτι σε άλλο μήνα.

Για τα 2GB που λες, το 1ο μπορεί να είναι δώρο με την πρώτη ανανέωση 10€ στο μήνα και μετά ανάλογα τη χρήση σου θα αγοράζεις το πακέτο που σε εξυπηρετεί ή κάποια άλλη περιστασιακή προσφορά που τυχόν θα βγει.

Letv X800 US

Καλησπέρα!Σκεφτομαι να βαλω q γιατι πλεον στο σπιτι μου πιανει καμπανα.Εδω και 8 χρονια δεν ειχαμε σημα.Τωρα εχω cu,και ο,τι Mbyte δε μου εχουν τελειωσει απο τον προηγουμεν μήνα μεταφεροντε στον επόμενο.Πχ τωρα εχω 3000 Myte.Στο q συμβαινει το ιδιο? ή μηδενιζοντε ολα?Επισης τι τροπος υπάρχει για να εξασφαλισω 2000 Mbyte τουλαχιστιν τον μηνα?

Δε μας είπες όμως, πόσα λεφτά είσαι διατεθειμένος να ξοδεύεις κάθε μήνα. Για μένα καλύτερα να πήγαινες F2G.

Στο F2G, μπορείς να έχεις 1GB με 5€ και αμέσως μετά πας και αγοράζεις ένα πακέτο Turbo με 2€ και θα έχεις άλλα 500MB, ξοδεύοντας 7€. Αν βάζεις 10€ κάρτα κάθε μήνα, θα έχεις άλλο 1GB δώρο, σύνολο 2,5GB. Μόνο για 1 ανανέωση το μήνα ισχύει το δώρο.

https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/f2g-turbo-button/

Η Q είναι καλή μόνο για όσους χρειάζονται λίγα. Για όποιον θέλει να συνδυάζει πολλά, βγαίνει ακριβότερη.

2 πακετα με 3€ 600MB και 1GB απο τη 10ευρη καρτα.Επισης μπορεις μεσα απο το myQ App να βαλεις 150 προς ολους και 150 προς Wind/Q με 3€.

Δεν μεταφερεται κανενα MB και ληγουν οπως ειπαν και τα παιδια στις 30 μερες.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Δε μας είπες όμως, πόσα λεφτά είσαι διατεθειμένος να ξοδεύεις κάθε μήνα. Για μένα καλύτερα να πήγαινες F2G.

Στο F2G, μπορείς να έχεις 1GB με 5€ και αμέσως μετά πας και αγοράζεις ένα πακέτο Turbo με 2€ και θα έχεις άλλα 500MB, ξοδεύοντας 7€. Αν βάζεις 10€ κάρτα κάθε μήνα, θα έχεις άλλο 1GB δώρο, σύνολο 2,5GB. Μόνο για 1 ανανέωση το μήνα ισχύει το δώρο.

https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/f2g-turbo-button/

Η Q είναι καλή μόνο για όσους χρειάζονται λίγα. Για όποιον θέλει να συνδυάζει πολλά, βγαίνει ακριβότερη.

Kαρτα βαζω 20 ευρη

Α και κατι αλλο,αν πχ 1 του μηνος κανω ανανεωση και παρω ενα γιγα,τον αλλο μηνα αν κανω την ανανεωση στις 5 του μηνα,τον παραλλο μηνα πρεπει να την ξανακανω 5 ΄η μπορω και 1?

Edited by therion1985
Aντώνης

ειναι για την πρώτη ανανεωση του ημερολογιακου μήνα.

μπορεις να κάνεις τελευταια μερα και πρωτη του επομενο. θα παρεις 2gb ;)

ομως το δωρο 1gb (και τα χιλια λεπτα πρός q) ειναι μπονους. το οποιο νομίζω ληγει 30/9

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Μολις εσκασε μυτη sms που λεει σε καταστημα με 6€, 2gb internet μεχρι 30/9 η προσφορα.

Αυτά τα 6€ τα πληρώνουμε στο κατάστημα η αφαιρούνται από το υπόλοιπο;

Γνωριζετε τι παιζει με το zero facebook στην Q? Θελει να εχεις κατω απο 1€; Υπαρχει περιπτωση να χρεωθω το 1€ για το ιντερνετ; Οποιος ξερει ας απαντησει και ας κανει μια δοκιμη αμα θελει.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Άμα δεν Έχεις πακέτο και ανοίξεις το internet για να μπεις στο 0.Facebook η πιθανότητα να μην χρεωθείς ειναι το κενό σύνολο .

Γενικώς ανοικτό internet στοιχίζει ένα ευρω και αρκετές φορές και κλειστό internet χωρίς πακέτο .

, στοιχιζειν ένα ευρώ

Edited by Vasileios

Άμα δεν Έχεις πακέτο και ανοίξεις το internet για να μπεις στο 0.Facebook η πιθανότητα να μην χρεωθείς ειναι το κενό σύνολο .

Γενικώς ανοικτό internet στοιχίζει ένα ευρω και αρκετές φορές και κλειστό internet χωρίς πακέτο .

, στοιχιζειν ένα ευρώ

Το ξερω αλλα στην αλλη καρτα που εχω δεν χρεωνομαι καθολου.Ουτε 0,01€ και λιωνω το 0.facebook

Αυτά τα 6€ τα πληρώνουμε στο κατάστημα η αφαιρούνται από το υπόλοιπο;

Λογικα πας στο καταστημα και πληρωνεις 6€ για να σου βαλουν τα 2GB. Μεχρι 30/9