Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πάντως εμένα πριν λιγες ημερες που εληγε το 6μηνο, μου ηρθε μηνυμα που ελεγε 'σε λιγες ημερες θα ακυρωθεί η σύνδεση σας', Μήπως εχει αλλαξει κατι;

Η χαλαρότητα αυτή έχει και τα καλά της.

Ενεργοποίησα απο δικό μου λάθος ένα πακέτο (πάτησα το λάθος κουμπί) , τους πήρα αμέσως τηλέφωνο κ ζήτησα να γίνει ακύρωση και πίστωση του ποσού.

Το αίτημα καταχωρήθηκε και μετά απο μέρες έγινε δεκτό. Πιστώθηκα τα χρήματα αλλά εδω και μια βδομάδα παρατηρώ πως το ενεργοποιημένο (απο λάθος) πακέτο εξακολουθεί να υπάρχει. Στο myQ οι χρόνοι ομιλίας του πακέτου εμφανίζονται κανονικά.

Τι να πω...

[ f i l i p p o s ]

Όσοι έχουμε το 1GB ίντερνετ κάθε μήνα μέχρι τον Αύγουστο από την προσφορά των €8, έχουμε ακούσει κάτι καινούργιο που θα υπάρχει μετέπειτα;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτές οι προσφορές που μετράνε αντίστροφα πάντως, εξυπηρετούν...αγόρασα σε 2 συγγενικά μου πρόσωπα χρόνο ομιλίας για wind/q με 1 euro. Μια χαρά τους ήρθε.

Γινεται στην Q να βαλω σε αλλον μοναδες μεσα απο την εφαρμογη?

Opto

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Αν εχει προφιλ MyQ και εχεις τα στοιχεια του για να κανεις login μπορεις να προσθεσεις οσους λογ/μους θελεις και να τους χειριζεσαι απο εκει.

καλημερα και απο μενα,το πακετο με τα 8 ευρω και τα 1500λεπτα και 1500mb ειναι μονο γαι ενα μηνα αν σου ερθει το μυνημα;;ευχαριστω!!!

καλημερα και απο μενα,το πακετο με τα 8 ευρω και τα 1500λεπτα και 1500mb ειναι μονο γαι ενα μηνα αν σου ερθει το μυνημα;;ευχαριστω!!!

Για πάντα είναι φίλε.Όσο ισχύει δηλαδή και στους άλλους η προσφορά.

Αν εχει προφιλ MyQ και εχεις τα στοιχεια του για να κανεις login μπορεις να προσθεσεις οσους λογ/μους θελεις και να τους χειριζεσαι απο εκει.

Δηλαδή μέσα από το app myQ μπορώ να διαχειρίζομαι ταυτόχρονα 3 νούμερα q? Είχα μία ήδη μια q κάρτα και σήμερα μόλις, έκανα αίτηση να μετατραπούν 2 καρτοσυμβόλαια wind σε q. Οπότε θέλω να ελέγχω 3 νούμερα q.

Μέσω της εφαρμογής myQ βλέπω ότι πρέπει να προσθέσω νέο λογαριασμό. Άρα κάθε νούμερο πρέπει να αντιστοιχεί σε διαφορετικά username's και passwords?

Δηλαδή μέσα από το app myQ μπορώ να διαχειρίζομαι ταυτόχρονα 3 νούμερα q? Είχα μία ήδη μια q κάρτα και σήμερα μόλις, έκανα αίτηση να μετατραπούν 2 καρτοσυμβόλαια wind σε q. Οπότε θέλω να ελέγχω 3 νούμερα q.

Μέσω της εφαρμογής myQ βλέπω ότι πρέπει να προσθέσω νέο λογαριασμό. Άρα κάθε νούμερο πρέπει να αντιστοιχεί σε διαφορετικά username's και passwords?

Μέσα στην εφαρμογή myQ μπορείς να προσθέσεις κι άλλα νουμερα Q και να τα εναλλάσσεις κάθε φορά που θες να ελέγξεις το κάθε νουμερο.

Οπότε εισαι κομπλέ για όσα νουμερα Q έχεις...

[ f i l i p p o s ]

Υπάρχει κανείς που να έχει καταφέρει να επικοινωνήσει με τον εξωτερικό συνεργάτη της εταιρείας στο 211 211 6081 για παραγγελία νέου πακέτου Q ; Ρωτάω, γιατί μετά από μιάμιση ώρα αναμονή δεν σηκώνει κανείς τηλέφωνο.Κι όχι μόνο σήμερα αλλά από την προηγούμενη Παρασκευή.

εδω και λιγες μερες δε μπορω να χρησιμοποιησω το whatsapp με χρηση δεδομενων της q

σε wifi Ολα οκ. 4

κανεις αλλος με το ιδιο θεμα;

μπορω να κανω κατι;

εδω και λιγες μερες δε μπορω να χρησιμοποιησω το whatsapp με χρηση δεδομενων της q

σε wifi Ολα οκ. 4

κανεις αλλος με το ιδιο θεμα;

μπορω να κανω κατι;

Άλλαξες κάτι σε σχέση με πριν που μπορούσες;

APN έλεγξες;

Περιαγωγή δεδομένων ανοικτή;

Γράψτο κι εδώ! :p

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=438895

1. φλασαρισμα ρομ. ειχα cm12.1 ολα ηταν οκ. ξαναφλασαρω cm12.1 δε λειτουργει το whatsapp, φλασαρω μιυι πριν λιγη ωρα, ακομη δε μπορω να το λειτουργησω.

2. τσεκ

3. τσεκ

ειμαι 99% σιγουρος οτι δε φταιει το 1

1. φλασαρισμα ρομ. ειχα cm12.1 ολα ηταν οκ. ξαναφλασαρω cm12.1 δε λειτουργει το whatsapp, φλασαρω μιυι πριν λιγη ωρα, ακομη δε μπορω να το λειτουργησω.

2. τσεκ

3. τσεκ

ειμαι 99% σιγουρος οτι δε φταιει το 1

Για να βεβαιωθείς ότι ΔΕ φταίει το κινητό:

Βάλε τη sim Q σε άλλο κινητό με το ίδιο app με τα σωστά APN και ανοικτή περιαγωγή δεδομένων

Και χρησιμοποίησε το app.

Αλήθεια, άλλα voip app σου δουλεύουν σε αυτό το κινητό που φλασάρισες (με την Q sim μέσα);

Φίλε scream επειδή φαίνεται να το κατέχεις το θέμα ήθελα να ρωτήσω αν τα 1500 λεπτά και τα 1500 mb με 8 ευρώ λήγουν σε 30 ημέρες δηλ τα χάνεις αν δεν τα καταναλώσεις σε 1 μήνα ή ισχύουν μέχρις ότου καταναλωθούν;;Γιατί το για πάντα που γράφεις δεν το κατάλαβα...

Ευχαριστώ.

Τα λεπτα και τα ΜΒ σε καθε πακετο της Q ληγουν στην ημερομηνια ληξης, δεν συνεχιζουν μετα, οτι δεν καταναλωσεις το χανεις, ετσι απλα :)

το για παντα σημαινει οτι εφ'οσον σου ηρθε το μνμ και ενεργοποιησεις το πακετο μια φορα, μετα το εχεις το δικαιωμα να το ενεργοποιεις οποτε θελεις για παντα.

Μαζί με αναπάντηση μου ήρθε προσφορά:

Καλοκαιρινές εκπτώσεις: 2GB με 6€ αποκλειστικά σε ένα κατάστημα WIND! :blink:

Επειδή στο μυνημα που μου έρχεται κατά καιρούς δεν γράφει οτι ισχύουν για 30 ημερες.Γιατί αν είναι μέχρι να καταναλωθούν πιστεύω συμφέρει αλλιώς...

Όποιος το ξέρει καλά το θέμα ας απαντήσει.

Ευχαριστώ.

Ολα τα πακέτα στην καρτοκινητή ολων των εταιρειών έχουν ημερομηνία λήξης. Συνήθως 30 μέρες οχι παραπάνω. Το συγκεκριμένο στην q είναι 30 μέρες,το αντίστοιχο στο f2g είναι 25 μέρες. Οτι δεν χρησιμοποιείς χάνεται.

• This topic was unpinned, featured and pinned