Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκανε ενημερωση πριν λιγο το app της Q και εβαλαν αυτο....

http://s33.postimg.org/ysz1b6lzj/IMG_20160608_235535.jpg

Σκέψου ότι πριν λίγες μέρες έριχναν "κατάρες" κάποιοι στην Q, γιατί δεν έχει πακέτα με 1€. :p

Υ.Γ. Ο "μεγάλος αδερφός" είναι εδώ... :rolleyes:

Edited by MitsosDaBest13

Σκέψου ότι πριν λίγες μέρες έριχναν "κατάρες" κάποιοι στην Q, γιατί δεν έχει πακέτα με 1€. :p

Υ.Γ. Ο "μεγάλος αδερφός" είναι εδώ... :rolleyes:

πράγματι! Προφανώς είδαν ότι μειώθηκαν οι αγορές πακέτων και δίνουν σε μορφή επιλεκτικής προσφοράς τα 1ευρα πακέτα.

πράγματι! Προφανώς είδαν ότι μειώθηκαν οι αγορές πακέτων και δίνουν σε μορφή επιλεκτικής προσφοράς τα 1ευρα πακέτα.

http://www.wind.gr/gr/q/paketa/countdown-offers/

Δεν είναι επιλεκτική προσφορά, είναι για όλους. Απλά, λήγει αύριο, στις 17:30. Μόλις λήξει, μάλλον θα βγάλουν άλλη.

http://www.wind.gr/gr/q/paketa/countdown-offers/

Δεν είναι επιλεκτική προσφορά, είναι για όλους. Απλά, λήγει αύριο, στις 17:30. Μόλις λήξει, μάλλον θα βγάλουν άλλη.

αφου ληγει αυριο, τί είναι; μονιμο πακετο; προσφορά είναι!

αφου ληγει αυριο, τί είναι; μονιμο πακετο; προσφορά είναι!

Δε συνεννοηθήκαμε. Δεν είπα ότι είναι μόνιμο πακέτο, προσφορά είναι, όχι όμως επιλεκτική, αφού είναι διαθέσιμη για όλους.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εδω και 20 λεπτα δεν κανει login στης εφαρμογες myq και myF2G

Δεν το λες καλά. Εδώ και 20 λεπτά, αποκαταστάθηκε το πρόβλημα, ενώ πριν δεν έκανε login. Τους έκραξα και στο facebook.

Δε συνεννοηθήκαμε. Δεν είπα ότι είναι μόνιμο πακέτο, προσφορά είναι, όχι όμως επιλεκτική, αφού είναι διαθέσιμη για όλους.

Δεν το λες καλά. Εδώ και 20 λεπτά, αποκαταστάθηκε το πρόβλημα, ενώ πριν δεν έκανε login. Τους έκραξα και στο facebook.

Εμενα πριν 5'''' εκανε login πριν με τιποτα ουτε στο myq ουτε στο myF2G

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Ίσως να είναι και αυτό. Ίσως πάλι κάποιος υπάλληλος, να διαβάζει τι γράφουμε εδώ και αλλού γενικότερα... :rolleyes:

Σίγουρα αυτό το πακέτο που μιλάς με όλα τα κινητά WIND, είναι πολύ καλύτερο από το αντίστοιχο της πράσινης, που είναι μόνο προς Frog. Αρκεί να το έχει συχνά σε προσφορά.

UPDATE: Από μια διαφήμιση της Q στο Facebook, που όπως φαίνεται θα έχουν σε προσφορά και SMS και MB!!

"Ο χρόνος μετράει αντίστροφα!

Ενεργοποίησε τα Countdown offers πριν να είναι αργά & απόκτησε λεπτά, SMS & ΜΒ ακόμα πιο οικονομικά! Μόνο βιάσου γιατί οι προσφορές ισχύουν μέχρι να μηδενίσει το ρολόι: Ο χρόνος μετράει αντίστροφα!

Ενεργοποίησε τα Countdown offers πριν να είναι αργά & απόκτησε λεπτά, SMS & ΜΒ ακόμα πιο οικονομικά! Μόνο βιάσου γιατί οι προσφορές ισχύουν μέχρι να μηδενίσει το ρολόι: bit.ly/Q_CountdownOffers"

Edited by MitsosDaBest13

πολύ έξυπνη κίνηση αυτή της Q!!

Νομίζω πως υπήρξε μεγάλη κίνηση στο δίκτυό της κ κατέβασαν την υπηρεσία ... τώρα πάντως η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά.

[ f i l i p p o s ]

πολύ έξυπνη κίνηση αυτή της Q!!

Νομίζω πως υπήρξε μεγάλη κίνηση στο δίκτυό της κ κατέβασαν την υπηρεσία ... τώρα πάντως η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά.

Ας ενεργοποιήσουμε λοιπόν την προσφορά, όσο περισσότεροι μπορούμε, ακόμα κι'αν δεν καιγόμαστε άμεσα γι'αυτή, ώστε να δουν στην Q, ότι το θέλουμε τόσο πολύ το πακέτο, μήπως και μας το ξαναβάλουν κάποτε ως μόνιμη επιλογή, ή έστω να μας το δίνουν αρκετά συχνά ως προσφορά. Και τσάμπα να πάει (που όλο και κάποιον αριθμό Wind ή Q θα τύχει να καλέσουμε, μέσα σε έναν ολόκληρο μήνα), 1€ είναι, πες ότι μας το έκλεψαν με το internet daily (συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια). Παράλληλα, ας σαμποτάρουμε όσο μπορούμε, το αντίστοιχο πακέτο των 3,02€, ώστε να τους δείξουμε τη δυσαρέσκειά μας. ΥΓ. Τη γνώμη μου λέω, δεν κάνω κανενός είδους προπαγάνδα, ούτε δουλεύω σε καμία εταιρεία.

Εγω εκραζα τη κιου για τα 3ευρα τοσο καιρο και με βριζατε! Ο βάτραχος, που εχει 1ευρα πακετα ομιλιας και σμσ, είναι η λύση στις αυξήσεις της κιου.

ο κάθε ένας με τις ανάγκες του. Σε όσους θα φανεί χρήσιμο θα το ενεργοποιήσουν, άλλοι πάλι θα αρκεστούν στο κράξιμο.

Ο κάθε ένας με τα γουστα του

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ο κάθε ένας με τις ανάγκες του. Σε όσους θα φανεί χρήσιμο θα το ενεργοποιήσουν, άλλοι πάλι θα αρκεστούν στο κράξιμο.

[ f i l i p p o s ]

ΓΕΝΙΚΌΤΕΡΑ πάντως υπάρχει πολύς κόσμος εγκλωβισμένος σε ασύμφορα συμβόλαια που πληρώνουν ακριβά κάποια πακέτα τηλεφωνίας και πάλι καλά που υπάρχουν εναλακτικες όπως η Q. Μου μοιάζει αστείο κάποιοι να της κάνουν και αυστηρη κριτική για δεκάρες κλπ.Εμένα στην παρέα μου όταν μας είπαν ότι υπάρχουν τέτοια πακετάκια καρτοκινητής της Q κλπ στην αρχή νομίζαμε ότι μας δουλευουν!!! Ειλικρινα σας μιλάω, υπάρχουν χιλιάδες κόσμος που έχει συνηθίσει αυτονόητα να πληρωνει 25-30 το μήνα για κινητή παίρνοντας πολύ λίγες παροχές.....

Ας ενεργοποιήσουμε λοιπόν την προσφορά, όσο περισσότεροι μπορούμε, ακόμα κι'αν δεν καιγόμαστε άμεσα γι'αυτή, ώστε να δουν στην Q, ότι το θέλουμε τόσο πολύ το πακέτο, μήπως και μας το ξαναβάλουν κάποτε ως μόνιμη επιλογή, ή έστω να μας το δίνουν αρκετά συχνά ως προσφορά. Και τσάμπα να πάει (που όλο και κάποιον αριθμό Wind ή Q θα τύχει να καλέσουμε, μέσα σε έναν ολόκληρο μήνα), 1€ είναι, πες ότι μας το έκλεψαν με το internet daily (συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια). Παράλληλα, ας σαμποτάρουμε όσο μπορούμε, το αντίστοιχο πακέτο των 3,02€, ώστε να τους δείξουμε τη δυσαρέσκειά μας. ΥΓ. Τη γνώμη μου λέω, δεν κάνω κανενός είδους προπαγάνδα, ούτε δουλεύω σε καμία εταιρεία.

Εγω βαζω το 2€ για ομιλια.Τα MB με 3€ τα βαζω,γιατι συμφερει σε σχεση με τα 600MB με 5€.600MB με 3€ μονιμο και 1€ 300' επισης

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ε, όχι και κράξιμο, με τέτοιο πακέτο. Δώρο είναι, 300' προς 5 εκατομμύρια συνδρομητές, μόνο με 1€. ΥΓ. Γιατί ποστάρησες το ίδιο μήνυμα δύο φορές?

Ε, όχι και κράξιμο, με τέτοιο πακέτο. Δώρο είναι, 300' προς 5 εκατομμύρια συνδρομητές, μόνο με 1€. ΥΓ. Γιατί ποστάρησες το ίδιο μήνυμα δύο φορές?

Παιδια ζητηστε να αυξησουν τα 600MB και να γινουν 1GB με 5€.Γιατι πλεον με 3€ παιρνουμε ηδη 600MB.

ΓΕΝΙΚΌΤΕΡΑ πάντως υπάρχει πολύς κόσμος εγκλωβισμένος σε ασύμφορα συμβόλαια που πληρώνουν ακριβά κάποια πακέτα τηλεφωνίας και πάλι καλά που υπάρχουν εναλακτικες όπως η Q. Μου μοιάζει αστείο κάποιοι να της κάνουν και αυστηρη κριτική για δεκάρες κλπ.Εμένα στην παρέα μου όταν μας είπαν ότι υπάρχουν τέτοια πακετάκια καρτοκινητής της Q κλπ στην αρχή νομίζαμε ότι μας δουλευουν!!! Ειλικρινα σας μιλάω, υπάρχουν χιλιάδες κόσμος που έχει συνηθίσει αυτονόητα να πληρωνει 25-30 το μήνα για κινητή παίρνοντας πολύ λίγες παροχές.....

Συμφωνω,πολλοι στην ηλικια μου και νεοτεροι εχουν WU και πληρωνουν χρυσαφι τα λεπτα ή εχουν καρτοσυμβολαια.Πολλες φορες κι ολας μενουν με το zero facebook και χωρις καρτα.Και κανουν κλησεις κατω απο 3 λεπτα.Αμα ολοι ειχαν Q με 5€ θα ηταν βασιλιαδες.Λεπτα και MB,χωρια το τζαμπα WhatsApp και το zero facebook.Και με Edge να ειναι μια χαρα θα στελνουν τα μηνυματακια.Ενω σπανε και κανα ρουτερ για βαιμπερ.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Πήρε παράταση το economy talk, μέχρι και τις 30 Ιουνίου. Εξαιρετικά!

Δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονές ότι τριπλασίασε το κόστος στα (online) πακέτα από 1€ σε 3€ και διπλασίασε στα (μέσω 12200) πακέτα από 1€ σε 2€, "μπερδεύοντας" ταυτόχρονα το μενού επιλογών, γεγονός που κοστίζει την ενεργοποίηση διαφορετικών πακέτων από αυτά που θέλουν άτομα όχι πολύ εξοικειωμένα με την τεχνολογία...:X

Αμα ολοι ειχαν Q με 5€ θα ηταν βασιλιαδες.

Άμα σχεδόν όλοι είχαν Q βασιλιάδες θα ήταν όσοι είχαν WU και CU ;)

Άμα σχεδόν όλοι είχαν Q βασιλιάδες θα ήταν όσοι είχαν WU και CU ;)

Γιατι το λες αυτο; Λογω δικτυου;

• This topic was unpinned, featured and pinned