Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας βρε παιδια.Σημερα εκανα διακοπη του καρτοσυμβολαιου στη cosmote:mad: γιατι αγανακτησα και τωρα σκεφτομαι να ερθω προς q μερια.Μπηκα στην ιστοσελιδα της q και θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το πακετο ομιλιας με τα 3€.Αν το ενεργοποιησω online (online bonus το αναφερει) θα μου δωσει εκτος απο τα 60' και 40' επιπλεον?Επισης, με μια καρτα ανανεωσης των 10€ θα μου δινει καποιο δωρο (π.χ.1GB)?Σας ευχαριστω

Λοιπον,κανεις εγγραφη στο MyQ.

Με 10€ 1GB,100' προς ολους(2 φορες) και ενα πακετο 600' με 2€ απο το 12200

Πατας 2 και 1 και ενεργοποιειται.

Με κενο sms στο 1225 μαθαινεις το υπολοιπο της καρτας

Μεσα απο το myQ και το 1225(κληση) μαθαινεις τα υπολοιπα απο πακετα-και bonus οπως και το υπολοιπο της καρτας.Επισης εχει δωρεαν πλοηγηση στο whatsapp(αντιστοιχο του viber).Μπορεις να στελενεις δωρεαν μηνυματα.Κλησεις χρεωνονται κανονικα απο τα MB σου.Απλα δες τι σημα εχει στην περιοχη σου,γιατι η Wind φημιζεται για το εντονο 2G στην επαρχια.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Γεια σας βρε παιδια.Σημερα εκανα διακοπη του καρτοσυμβολαιου στη cosmote:mad: γιατι αγανακτησα και τωρα σκεφτομαι να ερθω προς q μερια.Μπηκα στην ιστοσελιδα της q και θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το πακετο ομιλιας με τα 3€.Αν το ενεργοποιησω online (online bonus το αναφερει) θα μου δωσει εκτος απο τα 60' και 40' επιπλεον?Επισης, με μια καρτα ανανεωσης των 10€ θα μου δινει καποιο δωρο (π.χ.1GB)?Σας ευχαριστω

Επίσης με καρτα 10€ εκτός από το 1GB θα έχεις και 1000' προς Q.Η ανανέωση online η μέσω καταστήματος πρέπει να γίνει για να πάρεις τα δώρα.Τελος αν δεν μένεις Αθήνα κράτα αυτό που είπε ο Νικόλας παραπάνω με το σήμα γιατί μπορεί να βρεθείς προ εκπληξεων μιας και στην επαρχία έχει ακόμα θέματα.Να σου δώσω ένα παράδειγμα για την περιοχή μου όπου η Κοσμοτε έχει 37 κεραίες συνολικά (πόλη και χωριά) ενώ η Wind 6.Εχω και τις 2 εταιρίες, δυστυχώς μεγάλη διαφορά στο σήμα(λογικό).Δες λοιπόν εκεί που μένεις-κινεισαι τι σήμα έχει η εταιρεία.

Ναι, σου δίνει 100' με 3€ αν ενεργοποιήσεις το πακέτο online ή μέσω της εφαρμογής myQ. Αν είχες έρθει στην Q 2+ μήνες νωρίτερα, θα είχες προλάβει και τη φοβερή προσφορά που μία φορά πληρώνεις 8€ και έχεις 1GB δεδομένα κάθε μήνα για 8 μήνες (δεν αποκλείεται να το κάνει και 12 μετά). Δεν πειράζει, του χρόνου πάλι. :p

Αν είσαι από τη Χίο (όπως λέει το username σου, εκτός κι αν είναι επώνυμο :lol:), η WIND φαίνεται να έχει στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού το παλιό 3G (με γαλάζιο). Έστω και με αυτό, η δουλειά γίνεται. Ακόμα το νησί δεν έχει αναβαθμιστεί. Ένα πολύ μικρό κομμάτι με σκούρο μπλε, είναι το νέο 3G. Ακόμα και να μην έχεις καλό σήμα στην περιοχή, υπομονή και σε λίγο καιρό θα το φτιάξουν κι εκεί. :) Δες το χάρτη "Ελλάδα" (scroll down) στο σύνδεσμο:

https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/3g/

Το εστειλα και μου λεει οτι δεν υπάρχει διαθέσιμη προσφορά

Σε μενα παντος μια χαρα δουλεψε η προσφορα.

Αποστολη sms 12:01 :D

Αν και για μια μερα δεν λεει αλλα κατι ειναι και αυτο :rolleyes:

Έχω ενεργοποιήσει την προσφορά των €8 για 8 μήνες ίντερνετ.

Το χρησιμοποιώ σε tablet. Δεν κάνω καθόλου κλήσεις ή άλλη χρήση.

Κάθε πότε πρέπει να βάλω κάρτα; Υπάρχει περίπτωση να το διακόψουν αν δε βάζω κάρτα ως τον Οκτώβριο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω ενεργοποιήσει την προσφορά των €8 για 8 μήνες ίντερνετ.

Το χρησιμοποιώ σε tablet. Δεν κάνω καθόλου κλήσεις ή άλλη χρήση.

Κάθε πότε πρέπει να βάλω κάρτα; Υπάρχει περίπτωση να το διακόψουν αν δε βάζω κάρτα ως τον Οκτώβριο;

Αν δε βάλεις κάρτα, σε 6 μήνες (182 ημέρες για την ακρίβεια) από την ημερομηνία της τελευταίας σου ανανέωσης, θα μηδενιστεί το χρηματικό υπόλοιπο της κάρτας σου. Η προσφορά του 1 GB κάθε μήνα, δε θα διακοπεί, αλλά δε θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα υπολοιπόμενα MB σου, αφού η χρήση τους απαιτεί ελάχιστο ποσό χρηματικού υπολοίπου 0,01 ευρώ, το οποίο δε θα έχεις. Επομένως, θα πρέπει να ανανεώσεις με τουλάχιστον 5 ευρώ, το αργότερο 6 μήνες από την τελευταία σου ανανέωση, ώστε να μπορείς να αξιοποιήσεις τα προσφερόμενα μηνιαία GB.

Σε μενα παντος μια χαρα δουλεψε η προσφορα.

Αποστολη sms 12:01 :D

Αν και για μια μερα δεν λεει αλλα κατι ειναι και αυτο :rolleyes:

Επειδη δεν το καταλαβα,τα χιλια λεπτα, ισχυουν και πρεπει να καταναλωθουν μονο σημερα?

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Επειδη δεν το καταλαβα,τα χιλια λεπτα, ισχυουν και πρεπει να καταναλωθουν μονο σημερα?

Ναι. Ετσι ειναι το δωρο

MOΛIΣ AΠEKTHΣEΣ 1000 ΔΩPEAN ΛEΠTA ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA ΓIA ΣHMEPA! MHN ΞEXNAΣ NA ENHMEPΩNEΣAI ΓIA TO YΠOΛOIΠO AΠO TON ONLINE ΛOΓAPIAΣMO ΣOY!

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Ισχύουν, ναι, αλλά δεν πρέπει :)

Ισχύουν, ναι, αλλά δεν πρέπει :)

Ακομη κι αν θελεις, δεν μπορεις. Απομενουν μονον 756 λεπτα ακομη σημερα ....... Για να τελιωσει η μερα

3λεπτη η ελάχιστη χρέωση και μετά ανά δευτερόλεπτο. Μια χαρά τα μηδενίζει κάποιος!!!

Όταν ως 740΄ (από 11:40 έως 23:59) χρεώνονται τα 1000΄΄ κλήσεων 1΄΄ !!!

Μια χαρά.

1000΄΄ είναι πόσα λεπτά, είπαμε?

Μια χαρά.

Χιλια λεπτα δινει, οχι χιλια δευτερολεπτα

χαχαχα, ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια!

Το ξεσκισαμε το θεμα.

Εγω δεν το εκανα παντως μπας και στειλει καμμια καλυτερη! Πχ. 1000 λεπτα το μηνα για ολο το 2016! :p

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Χιλια λεπτα δινει, οχι χιλια δευτερολεπτα

Αυτό "κατάλαβες" εσύ από το post μου;:

Μια χαρά.

1΄΄ ως 3΄ χρεώνονται ως 3΄ εννοούσα αν δεν "κατάλαβες".

Μια χαρά τα 1000΄΄ "τρώγονται" σήμερα στα εναπομείναντα 690΄ (12:30 ως 23:59) και χρεώνονται ως 1000΄ !!

Αν μετατραπεί το θέμα από Q σε μαθηματικά, έχω κάτι απορίες για ολοκληρώματα :lol:

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Μια χαρά τα 1000΄΄ "τρώγονται" σήμερα στα εναπομείναντα 690΄ (12:30 ως 23:59) και χρεώνονται ως 1000΄ !!

Αλλο τι εννοουσες φιλε μου και αλλο τι εγραψες :)

Ναι φιλε μου αυτο καταλαβα. Αν ειχαμε ολοι τον ιδιο τροπο σκεψης, την ιδια αντιληψη και τον ιδιο δεικτη εφιειας, δεν θα υπηρχαν τα φορουμ γιατι κανενας δεν θα ρωτουσε

Αν μετατραπεί το θέμα από Q σε μαθηματικά, έχω κάτι απορίες για ολοκληρώματα :lol:

Χαχαχαχαχα Να μην ξέρω το my phone, όταν έδινα! :lol:

Huawei Nova 5T

3λεπτη η ελάχιστη χρέωση και μετά ανά δευτερόλεπτο. Μια χαρά τα μηδενίζει κάποιος!!!

Ιδανικό για τηλεφωνάκηδες;)

:lol::lol::lol:

χαχαχα, ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια!

Το ξεσκισαμε το θεμα.

Εγω δεν το εκανα παντως μπας και στειλει καμμια καλυτερη! Πχ. 1000 λεπτα το μηνα για ολο το 2016! :p

Πολύ καλά θα ταν!

από αγορά χρόνου μέσω κάρτας και ενώ έχει έρθει email αναγράφοντας ότι έχει γίνει επιτυχημένη συναλλαγή από την τράπεζα πειραιώς, πόση ώρα χρειάζεται να δώ τα χρήματα στον λογαριασμό για να αγοράσω πακέτο; μίλησα με το τσατ και μου είπαν μπορεί και μία ώρα.

Τελικά έπρεπε να περάσει μια ώρα.

Edited by belial
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

από αγορά χρόνου μέσω κάρτας και ενώ έχει έρθει email αναγράφοντας ότι έχει γίνει επιτυχημένη συναλλαγή από την τράπεζα πειραιώς, πόση ώρα χρειάζεται να δώ τα χρήματα στον λογαριασμό για να αγοράσω πακέτο; μίλησα με το τσατ και μου είπαν μπορεί και μία ώρα.

Τελικά έπρεπε να περάσει μια ώρα.

Σε μένα πάντα άμεσα εμφανίζονται κι έρχονται και τα ανάλογα sms στο κινητό εντός 10 δευτερολέπτων

Αν κάνω ανανέωση μέσω ίντερνετ, χσνω μόνο τα 120 λεπτά προς σταθερά με 0.30€ σε σχέση με το κατάστημα?

Αν κάνω ανανέωση μέσω ίντερνετ, χσνω μόνο τα 120 λεπτά προς σταθερά με 0.30€ σε σχέση με το κατάστημα?

Ναι,τα 120MB ή 120' σε σταθερα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

• This topic was unpinned, featured and pinned