alfa Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Το bonus μου το έβαλαν (120ΜΒ) αλλά για μένα είναι άχρηστο ενώ τα 120' πάρα πολύ χρησιμα. Αυτο λέω Εφ'όσον η εταιρία μου δινει το δικαίωμα της επίλογης, γιατί να μην μου το γνωστοποιήσουν. Να ξερεις ομως οτι τα 120' ειναι μονο για σταθερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Τελικά μπορούμε να κάνουμε μεταφορά ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ σε άλλο αριθμό Q, από έναν άλλον??? :wacko::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasa18 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 θέλω να κάνω φορητότητα απο f2go .Γίνεται on line και πως ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Τελικά μπορούμε να κάνουμε μεταφορά ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ σε άλλο αριθμό Q, από έναν άλλον??? :wacko::confused: οχι θέλω να κάνω φορητότητα απο f2go .Γίνεται on line και πως ; οχι,ή σε καταστημα θα πας ή με τηλεφωνο στο 13846. http://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/foritotita-arithmou/eisai-sundromitis-allou-diktuou/ Online μόνο παραγγελία νέου αριθμού μπορείς να κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Τελικά μπορούμε να κάνουμε μεταφορά ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ σε άλλο αριθμό Q, από έναν άλλον??? :wacko::confused: Τελικά ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε μεταφορά σε άλλο αριθμό Q ..... Είπε ποτέ κανείς το αντίθετο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Τελικά ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε μεταφορά σε άλλο αριθμό Q ..... Είπε ποτέ κανείς το αντίθετο ; 12 Ιούν. 2015, 18:56 με ποιον αριθμο μπορουμε να μεταφερουμε ενα μερος του υπολοιπου μας σε αλλον αριθμο Q; ή να ζητησουμε να μας βαλουν ενα ποσο και να αφαιρεθει απο την επομενη ανανεωση; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Αν διαβάσεις πιο κάτω από την ερώτηση που παραθέτεις του απαντούν πως γίνεται το 2ο και μπορείς να πάρεις μισό €. Δεν γράφτηκε κάπου ότι μπορείς να στείλεις χρήματα από ένα νούμερο σε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Τελικά μας έχουν για βλάκες; πριν λίγο μου ήρθε το παρακάτω μνμ. TA ΔΩPEAN MB ΣOY TEΛEIΩΣAN. ΣTEIΛE 100MB ΣTO 1210 KAI AΓOPAΣE AΛΛA 500MB ME MONO 5E ΓIA 30 HMEPEΣ... Και γιατί ρε σαΐνια της Q να μην πάρω με 4 ευρώ 800ΜΒ; Καταντάει γελοίο το θέμα αυτό με τα μνμτ. που στέλνει κάθε τόσο, ειδικά όταν σου αφήνει την αίσθηση ότι πάει να σε κ..λοπιασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimius Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Τελικά μας έχουν για βλάκες; πριν λίγο μου ήρθε το παρακάτω μνμ. TA ΔΩPEAN MB ΣOY TEΛEIΩΣAN. ΣTEIΛE 100MB ΣTO 1210 KAI AΓOPAΣE AΛΛA 500MB ME MONO 5E ΓIA 30 HMEPEΣ... Και γιατί ρε σαΐνια της Q να μην πάρω με 4 ευρώ 800ΜΒ; Καταντάει γελοίο το θέμα αυτό με τα μνμτ. που στέλνει κάθε τόσο, ειδικά όταν σου αφήνει την αίσθηση ότι πάει να σε κ..λοπιασει. Ρε φίλε όντως καλά τα λες, απλά σκέψου ότι υπάρχει και κόσμος ο οποίος δεν χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα για να πάρει τα πακέτα που αναφέρεις! Αυτοί στέλνουν και όπου πιάσει! ;) ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά ρε παιδιά αυτό το 0,30€ που λένε ότι χρεώνει στην ανανέωση τι είναι?? Γίνεται να μην δεχτείς τα ανόητα δώρα τους και να κρατήσεις τα 0,30€ ή τα βάλανε και αυτά νταβατζιλίκι όπως κάναν και με τον φόρο της καρτοκινητής?? Σε λίγο θα βάζεις 5€ κάρτα και θα σου την τρώει νταβατζιλίκι θες δε θες, δίνοντας σου ηλίθια δώρα! (τα δώρα βέβαια δεν βλέπω πουθενά γιατί στην ουσία πληρώνεις για να λάβεις λεπτά ή ΜΒ)... Άλλωστε εκεί το πάνε αφού μειώνουν συνεχώς τη διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου.. :kill::shoot::rocket: Παράθεση 1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Τελικά μας έχουν για βλάκες; πριν λίγο μου ήρθε το παρακάτω μνμ. TA ΔΩPEAN MB ΣOY TEΛEIΩΣAN. ΣTEIΛE 100MB ΣTO 1210 KAI AΓOPAΣE AΛΛA 500MB ME MONO 5E ΓIA 30 HMEPEΣ... Και γιατί ρε σαΐνια της Q να μην πάρω με 4 ευρώ 800ΜΒ; Καταντάει γελοίο το θέμα αυτό με τα μνμτ. που στέλνει κάθε τόσο, ειδικά όταν σου αφήνει την αίσθηση ότι πάει να σε κ..λοπιασει. το πακετο αυτο υπαρχει και στη σελιδα και δινει με 5 ευρω 500mb + 100 online bonus. Στα μηνυματα ερχονται τα πακετα χωρις μπονους αφου ενεργοποιουνται χωρις ιντερνετ,με sms.Λογική η απορια σου,το ειχαμε επισημανει εξ'αρχης οτι το πακετο δεν εχει ιδιαιτερο λογο υπαρξης περαν του οτι αποφευγει καποιος την ενεργοποιηση του ιδιου πακετου 2 φορες. 4 ενεργοποιησεις το μηνα μπορουν να γινουν για το καθε πακετο,οποτε μαλλον οποιος θελει πανω απο 1,6 γιγα αναγκαστικα πεφτει στην λυση του πακετου των 5 ευρω. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά ρε παιδιά αυτό το 0,30€ που λένε ότι χρεώνει στην ανανέωση τι είναι?? Γίνεται να μην δεχτείς τα ανόητα δώρα τους και να κρατήσεις τα 0,30€ ή τα βάλανε και αυτά νταβατζιλίκι όπως κάναν και με τον φόρο της καρτοκινητής?? Σε λίγο θα βάζεις 5€ κάρτα και θα σου την τρώει νταβατζιλίκι θες δε θες, δίνοντας σου ηλίθια δώρα! (τα δώρα βέβαια δεν βλέπω πουθενά γιατί στην ουσία πληρώνεις για να λάβεις λεπτά ή ΜΒ)... Άλλωστε εκεί το πάνε αφού μειώνουν συνεχώς τη διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου.. :kill::shoot::rocket: Εχουμε επανελλειμενα γραψει στις προηγουμενες σελιδες για την χρεωση των 0,30. Το ερωτημα ειναι το μπονους που δινει στην ανανεωση το επιλεγει ο συνδρομητης τελικα? το επιλέγει ο υπάλληλος και βαζει οτι θελει? ή το δινει το συστημα αυτοματα,χωρις να το διαλέξει ο πελάτης? Όταν εκανες την ανανεωση σε ρωτησαν αν θελεις 120' προς σταθερα ή 120 mb ή μπηκε μονο του καποιο απο τα δυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Εγώ ανανέωσα το περασμένο Σάββατο και με ρώτησε αν θέλω τα λεπτά για σταθερά ή τα mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 το πακετο αυτο υπαρχει και στη σελιδα και δινει με 5 ευρω 500mb + 100 online bonus. Στα μηνυματα ερχονται τα πακετα χωρις μπονους αφου ενεργοποιουνται χωρις ιντερνετ,με sms.Λογική η απορια σου,το ειχαμε επισημανει εξ'αρχης οτι το πακετο δεν εχει ιδιαιτερο λογο υπαρξης περαν του οτι αποφευγει καποιος την ενεργοποιηση του ιδιου πακετου 2 φορες. 4 ενεργοποιησεις το μηνα μπορουν να γινουν για το καθε πακετο,οποτε μαλλον οποιος θελει πανω απο 1,6 γιγα αναγκαστικα πεφτει στην λυση του πακετου των 5 ευρω. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχουμε επανελλειμενα γραψει στις προηγουμενες σελιδες για την χρεωση των 0,30. Το ερωτημα ειναι το μπονους που δινει στην ανανεωση το επιλεγει ο συνδρομητης τελικα? το επιλέγει ο υπάλληλος και βαζει οτι θελει? ή το δινει το συστημα αυτοματα,χωρις να το διαλέξει ο πελάτης? Όταν εκανες την ανανεωση σε ρωτησαν αν θελεις 120' προς σταθερα ή 120 mb ή μπηκε μονο του καποιο απο τα δυο? Εγώ δεν βάζω ούτε το πακέτο των 2ευρώ. Στέλνω μνμ στο 12410 τον αριθμό 60 και με 4,40 ευρώ μου δίνει ένα γιγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 ακομα ψαχνω για ποιους συνδρομητες και με ποια λογικη ισχυουν οι προσφορες του 12410. Χτες μου ηρθε σε 2ο νουμερο προσφορα με 4,4 ευρω 500' και 50 sms. Απο το βασικο μου νουμερο οταν στελνω μου λεει οτι η προσφορα δεν ειναι διαθεσιμη. Εχω στειλει και ερωτημα στη wind σε σχεση με τα μηνυματα προσφορων αλλα απαντηση δεν πηρα ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 ακομα ψαχνω για ποιους συνδρομητες και με ποια λογικη ισχυουν οι προσφορες του 12410. Χτες μου ηρθε σε 2ο νουμερο προσφορα με 4,4 ευρω 500' και 50 sms. Απο το βασικο μου νουμερο οταν στελνω μου λεει οτι η προσφορα δεν ειναι διαθεσιμη. Εχω στειλει και ερωτημα στη wind σε σχεση με τα μηνυματα προσφορων αλλα απαντηση δεν πηρα ποτε Δεν ξερω να σου απαντησω... και μενα σε αλλα 2 κινητα στην οικογενεια, κανενα δεν εχει την δυνατοτητα αυτη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Υποστηριζει HD Voice η Q? To site της wind λεει οτι υποστηριζει απο το 2G δικτυο της, οχι μονο στο 3G. Ποια η γνωμη σας? εχετε δοκιμασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Πως καταλαβαινεις οτι δουλευει το hd voice? Και το κινητό μου υποτίθεται οτι το υποστηριζει,αλλα πως ξεχωριζει η λειτουργία hd σε σχεση με την απλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Ειναι κατι παραπανω απο ορατη η διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Υποστηρίζει. Η σύζυγός μου έχει Q και μιλάμε με hd voice. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Υποστηρίζει. Η σύζυγός μου έχει Q και μιλάμε με hd voice. Και πώς το καταλαβαίνεις; την διαφορά εννοώ με το απλό ας πούμε voice; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Έχω χάσει επεισόδια. Τι είναι το HD voice, κ ποιες συσκευές το υποστηρίζουν; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Έχω χάσει επεισόδια. Τι είναι το HD voice, κ ποιες συσκευές το υποστηρίζουν; http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/upiresies/hd-voice-sti-wind/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Και πώς το καταλαβαίνεις; την διαφορά εννοώ με το απλό ας πούμε voice; Μόλις το ακούσεις θα το καταλάβεις. Πίστεψέ με είναι τεράστια η διαφορά. Θυμιζει ποιότητα συνομιλίας ανάλογης με αυτην του viber, skype και αλλων voir προγραμμάτων όταν χρησιμοποιείς wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Υποστηρίζει. Η σύζυγός μου έχει Q και μιλάμε με hd voice. Σε 2g ή 3g σημα μιλατε? Η wind υποστηριζει οτι αυτο γινεται και σε 2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Υπάρχει κάπου λίστα με τις συσκευές που έχουν hd voice? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Σε 2g ή 3g σημα μιλατε? Η wind υποστηριζει οτι αυτο γινεται και σε 2G. δεν ειμαι πολυ καλος στις τεχνικες ερμηνειες,αν το 2g υποστηριζει ευρος για την κληση αναλογο με την ταχυτητα δεδομενων του,τοτε με βαση αυτο http://www.webopedia.com/TERM/H/HD_voice.html πρεπει να παιζει και σε 2g. Αν ειναι σωστη η λογικη μου βεβαιως βεβαιως :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts