NickTheGreek99 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Δεν ειναι τυχαίο που ποτέ μια διαφήμιση της δεν έχει ως προβολή την κάλυψη της ή την ταχύτητα δεδομένων της... Τουλάχιστον είναι ειλικρινής :ninja: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Στην Αθήνα το σήμα είναι άψογο. Σε επαρχεία, εξαρτάται την περιοχή[/quote αυτό λέει και η δική μου εμπειρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 ο ορος που εχω ακουσει για τη q,οτι χρησημοποιει "εσωτερικο ρομινγκ"σε σχεση με την υποληπη wind ισχυει?επειρεαζει αυτο κ την ταχυτητα στο ιντερνετ? Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 ο ορος που εχω ακουσει για τη q,οτι χρησημοποιει "εσωτερικο ρομινγκ"σε σχεση με την υποληπη wind ισχυει?επειρεαζει αυτο κ την ταχυτητα στο ιντερνετ? καθόλου!:):):) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Με τη συνεργασία που έκανε στην κοινή ανάπτυξη δικτύου, σε περιοχές εκτός Αθήνας που δεν έχει (όντως) καλή κάλυψη (πχ. Καρπενήσι που το ξέρω), δεν τραβάει 3G από τη Voda; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALIARMOTHS Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ισχύει ακόμα η συνεργασία της wind me tin vodafone, στις περιοχές που είχαν ανακοινωθεί τότε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Σε επαρχία παίδες το σήμα είναι ΧΑΛΙΑ!!! Μιλάω για Βόλο κ Δράμα!!! Καλά για 3G δεν μιλάμε...είδος προς εξαφάνιση!!! Μου θυμίζει εποχές 2001 που πουθενά δεν είχε σημα... Κακά τα ψέματα παίδες η wind έχει ΧΑΛΙΑ σημα!!! Δεν ειναι τυχαίο που ποτέ μια διαφήμιση της δεν έχει ως προβολή την κάλυψη της ή την ταχύτητα δεδομένων της... Στο σήμα 3G θα συμφωνήσω κι εγώ για εδω τον Βολο, ειναι τραγικά τα πράγματα. ΑΛΛΑ απο κάλυψη δικτύου όμως , σε επιπεδο κλήσεων και μηνυμάτων, δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Μονο στο ιντερνετ που έχει συνέχεια Edge και όχι 3G. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Αυτή είναι η σωστή κίνηση και προσθέτω, ως παθών, ότι ακόμη και restore να κάνεις, ΔΕΝ πρέπει να έχεις sim στο κινητό μέχρι να αποκαταστήσεις τις ρυθμίσεις στο off. δεν ειναι θεμα των παροχων,η google βαζει την επιλογη να ξεκιναει με ανοιχτα τα data.Πρωτα σε ρωταει αν εχεις wifi να συνδεθεις εκει.Ακομα και η cyanogenmod ετσι ξεκιναει ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην Αθήνα το σήμα είναι άψογο. Σε επαρχεία, εξαρτάται την περιοχή τι ειναι?!Στις περισσοτερες περιοχες το 3g ειναι 1-2 γραμμες.Το 2g ειναι αυτονοητο νομιζω ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ο ορος που εχω ακουσει για τη q,οτι χρησημοποιει "εσωτερικο ρομινγκ"σε σχεση με την υποληπη wind ισχυει?επειρεαζει αυτο κ την ταχυτητα στο ιντερνετ? φυσικα και επιρρεαζει,διαβασε τις προηγουμενες σελιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 δεν ειναι θεμα των παροχων,η google βαζει την επιλογη να ξεκιναει με ανοιχτα τα data.Πρωτα σε ρωταει αν εχεις wifi να συνδεθεις εκει.Ακομα και η cyanogenmod ετσι ξεκιναει Δεν νομίζω ότι σε ρωτάει, όπως υποστηρίζεις. Έχει εξ ορισμού την επιλογή data και αυτός που δεν γνωρίζει την πατάει. Γιαυτό έγραψα ότι πρέπει να μην έχεις sim μέσα, όταν κάνεις restore. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Δεν υπαρχει καμμια διαφορά στη καλυψη με το ρομινγκ. Ιδια καλυψη και ιδια ποιοτητα στις κλησεις, σμσ και ιντερνετ εχει η κιου με τις αντιστοιχες της γουιντ. Οπως οταν ειναι καποιος σε ρομινγκ στο εξωτερικο. Δεν υπαρχει τιποτε διαφορετικο. Δοκιμαστε στην ιδια συσκευη εναν αριθμο κιου και μετα εναν αριθμο γουιντ, ακριβως το ιδιο ειναι. Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Δεν νομίζω ότι σε ρωτάει, όπως υποστηρίζεις. Έχει εξ ορισμού την επιλογή data και αυτός που δεν γνωρίζει την πατάει. Γιαυτό έγραψα ότι πρέπει να μην έχεις sim μέσα, όταν κάνεις restore. Δεν ξέρω για άλλες εταιρείες, αλλά τουλάχιστον σε διάφορα sony που είχα και τώρα στο lg, όποτε κάνω επαναφορά ρυθμίσεων με ρωτάει πως θέλω να συνδέεται το κινητό στο internet, είτε μέσω wifi , είτε μέσω wifi + δεδομένων και αν κάποιος πατήσει το wifi, δεν κατεβάζει ούτε τις ρυθμίσεις. Γενικά όμως καλό είναι κάποιος είτε να μην έχει κάρτα sim μέσα, είτε να έχει κάποιο mb που έτσι κι αλλιώς θα του χρειαστεί στη συνέχεια. Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Δεν ξέρω για άλλες εταιρείες, αλλά τουλάχιστον σε διάφορα sony που είχα και τώρα στο lg, όποτε κάνω επαναφορά ρυθμίσεων με ρωτάει πως θέλω να συνδέεται το κινητό στο internet, είτε μέσω wifi , είτε μέσω wifi + δεδομένων και αν κάποιος πατήσει το wifi, δεν κατεβάζει ούτε τις ρυθμίσεις. Γενικά όμως καλό είναι κάποιος είτε να μην έχει κάρτα sim μέσα, είτε να έχει κάποιο mb που έτσι κι αλλιώς θα του χρειαστεί στη συνέχεια. Ακριβως αυτο. Δεν χρειαζεται να μην εχεις sim μεσα. Αρκει να τρεξεις τον οδηγο μετα το restore και να μην ενεργοποιησεις εκει τα δεδομενα. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Μπορεί το λογισμικό στα συγκεκριμένα κινητά να ρωτάει πως θα συνδέεται αλλά δεν έχουν όλοι τα κινητά αυτά και, επομένως, είναι καλλίτερο να είσαι προφυλαγμένος από τις κακοτοπιές, βγάζοντας τη sim, παρά να χρεώνεσαι χωρίς λόγο το 1 ευρώ πχ από την Wind, κατά την επαναφορά ρυθμίσεων. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Ποιο σήμα η κατάσταση είναι χάλια δεν μπορείς να βγάλεις κλήση καλή ολο διακοπές και ανύπαρκτη κάλυψη ιδικά έξω απο την Αθήνα:mad: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 (edited) Δεν νομίζω ότι σε ρωτάει, όπως υποστηρίζεις. Έχει εξ ορισμού την επιλογή data και αυτός που δεν γνωρίζει την πατάει. Γιαυτό έγραψα ότι πρέπει να μην έχεις sim μέσα, όταν κάνεις restore. η προηγουμενη ερωτηση απο το να κανεις sign in στον google account ειναι για να συνδεθεις αν εχεις σε καποιο wifi.Προχθες εβαλα νεα rom.Εκτος κι αν βαλεις καποια custom οπου αυτος που την εχει φτιαξει εχει αφαιρεσει εντελως το apk με τις αρχικες ρυθμισεις,πραγμα που δεν το εχω δει σε καμια rom.Δεν μιλαω για restore (αν εννοεις το factory restore,ουτε φυσικα το restore απο backup) μιλαω για clean install που ειναι η βασικη διαδικασια Edited May 2, 2014 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Ποιο σήμα η κατάσταση είναι χάλια δεν μπορείς να βγάλεις κλήση καλή ολο διακοπές και ανύπαρκτη κάλυψη ιδικά έξω απο την Αθήνα:mad: Στην Αθήνα(οχι κεντρο) που ήμουν πριν καμία 20αρια μέρες είχα σήμα καμπάνα πάντως. Δε μιλάω για 2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Δεν υπαρχει καμμια διαφορά στη καλυψη με το ρομινγκ. Ιδια καλυψη και ιδια ποιοτητα στις κλησεις, σμσ και ιντερνετ εχει η κιου με τις αντιστοιχες της γουιντ. Οπως οταν ειναι καποιος σε ρομινγκ στο εξωτερικο. Δεν υπαρχει τιποτε διαφορετικο. Δοκιμαστε στην ιδια συσκευη εναν αριθμο κιου και μετα εναν αριθμο γουιντ, ακριβως το ιδιο ειναι. αν δεν το ειχα δοκιμασει δεν θα μιλαγα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Στην Αθήνα(οχι κεντρο) που ήμουν πριν καμία 20αρια μέρες είχα σήμα καμπάνα πάντως. Δε μιλάω για 2g. Εγω στο Χαϊδάρι στο Στρατόπεδο μέσα σε λόχο δεν έχω σήμα ούτε μια μπάρα ενω της cosmote & wind καμπάνες ... Και Στα περίχωρα Θεσσαλονίκης υπάρχει πρόβλημα όλο κόβεται η κλήση .... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Εγω στο Χαϊδάρι στο Στρατόπεδο μέσα σε λόχο δεν έχω σήμα ούτε μια μπάρα ενω της cosmote & wind καμπάνες ... Δεν έχεις σήμα με Q και έχεις σήμα με wind????!!!! :blink: Να το θεωρήσουμε λάθος εκ παραδρομής, ε ?!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Την προσφορά που έβγαλε η Q στην σελίδα της την είδατε που δίνει συσκευές? Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 εδω και καιρο υπαρχει αυτη η προσφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 εδω και καιρο υπαρχει αυτη η προσφορα ωχ σοβαρά? χαμπάρι δεν πήρα φαντάσου σήμερα το είδα. :( Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Από τη στιγμή που την είδα με μπήκαν σκέψεις να την χρησιμοποιήσω... Όταν το ξανασκεφτηκα είδα ότι δε ΜΕ συμφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Σημερινό δελτίο τύπου: Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε ανακοινώνει την από 02/05/2014 τροποποίηση του βήματος χρέωσης για κλήσεις προς εξωτερικό στον βασικό τιμοκατάλογο και για όλα τα προγράμματα καρτοκινητής Q card. Η χρέωση θα πραγματοποιείται πλέον ανά λεπτό και όχι ανά δευτερόλεπτο που ίσχυε έως τώρα. Ως εκ τούτου, μία κλήση που διαρκεί διάστημα μικρότερο του λεπτού, θα χρεώνεται ως κλήση ενός λεπτού. Το βήμα χρέωσης που ισχύει όταν καταναλώνεται χρόνος ομιλίας μέσα από προπληρωμένα πακέτα εξωτερικού παραμένει ως έχει. H WIND διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή/ και τερματισμού ή ανάκλησης όλων των παραπάνω εμπορικά διαθέσιμων πακέτων/προσφορών ή/και της μετατροπής των σχετικών όρων ή/και τροποποίησης των ανωτέρω προσφορών, ακολουθώντας την προσήκουσα διαδικασία ενημέρωσης των συνδρομητών, όπως εκάστοτε ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία. Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της WIND http://www.wind.gr ή την εξυπηρέτηση πελατών WIND/ καρτοκινητή Q, καλώντας 1222 από κινητό Q card (0,24€/ κλήση) ή 6935601260 από σταθερό τηλέφωνο (με χρέωση για κλήσεις προς κινητά). Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Την προσφορά που έβγαλε η Q στην σελίδα της την είδατε που δίνει συσκευές? Προσφορά? Το Nokia 208 3g που κοστίζει στην "προσφορά" 59€, στο http://www.skroutz.gr το βρίσκει κάποιος από 45,25€ & το ενώ το LG optimus L1 II που μας το "προσφέρουν" στα 69€, στο http://www.skroutz.gr ξεκινάει από 55,75€...:blink::wacko::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts