Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μην βασιζεσαι και πολυ στα μηνυματα. Καλυτερα βαλε υπενθυμιση στο κινητο.

Αυτό θα κάνω για σιγουριά!! θενκ γιου :)

1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7

εχω την αμυδρη εντυπωση οτι το απαιτουμενο bandwidth για voip δεν χρειαζεται adsl.

δες εδω και πες μου αν τα 5.3-64kbps απαιτουν 24mbps. Δεν νομιζω.

Οσο για τους υπολοιπους με την μεγαλη γλωσσα, δεν θα τους σχολιασω.

Ας σταματησει εδω το off-topic. Αυτα και καλο βραδυ.

Γνωρίζει κανείς με βεβαιότητα αν κάνω αίτηση μεταφοράς από Q σε F2G πόσο χρόνο παίρνει κι αν μεταφέρεται το υπόλοιπο του λογαριασμού;

Ευχαριστώ.

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Γνωρίζει κανείς με βεβαιότητα αν κάνω αίτηση μεταφοράς από Q σε F2G πόσο χρόνο παίρνει κι αν μεταφέρεται το υπόλοιπο του λογαριασμού;

Ευχαριστώ.

γίνεται μέσα στην ίδια μέρα και το υπολοιπο χάνεται.

Edited by kmpatra

Σήμερα ανανέωσα χρόνο, με 10€, στην Q, μέσω Paypal, και πήρα, εκτός από τα 2€ (bonus PayPal), α) 1000' προς Q, β) 120' προς Wind & Q και γ) 500ΜΒ.

Νομίζω ότι δεν θα αγοράσω πακέτο προς όλους προς το παρόν ...

Σήμερα ανανέωσα χρόνο, με 10€, στην Q, μέσω Paypal, και πήρα, εκτός από τα 2€ (bonus PayPal), α) 1000' προς Q, β) 120' προς Wind & Q και γ) 500ΜΒ.

Νομίζω ότι δεν θα αγοράσω πακέτο προς όλους προς το παρόν ...

Δλδ αν χρειαστεί να πάρεις σε cosmote,Vodafone τι θα κάνεις;

εχω την εφαρμογη του F2G καιρο και δουλευε καλα εβαλα και της Q και αυτη δουλευε καλα εχει τωρα 10 μερες που συνεχεια μου ζηταει τους κωδικους για να συνδεθη κατι αλαξε καμοια ιδεα

Πριν 2 μέρες, νομίζω, διαγράφηκαν όλοι οι λογαριασμοί F2G και Q που είχα στο κινητό μου και αυτό συνέβη σε πολλούς συμφορουμίτες, αφού ανάρτησα το θέμα σε άλλη ενότητα. Όπως ειπώθηκε, ίσως οφείλεται σε αναβάθμιση των εφαρμογών τους.

εχω την εφαρμογη του F2G καιρο και δουλευε καλα εβαλα και της Q και αυτη δουλευε καλα εχει τωρα 10 μερες που συνεχεια μου ζηταει τους κωδικους για να συνδεθη κατι αλαξε καμοια ιδεα

κι εμένα το ίδιο και με έχει αναγκάσει να καταργήσω το widget. :mad:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Και σε εμένα διαγράφηκαν και οι 3 λογαριασμοί που διατηρούσα στην εφαρμογή της q μετά την τελευταία αναβάθμιση, αλλά όταν τους ξαναπέρασα δεν μου ζήτησε εκ νέου εισαγωγή user και κωδικών.

Μεταφορά του αριθμού μου Vodafone καρτοκινητό στην q γίνεται; Πόσο χρόνο θέλει;

Εννοείται ότι γίνεται. Αν δεν έχεις φραγή, σε 3 μέρες το πολύ, αλλά παίζει να σε καθυστερήσουν λίγο παραπάνω. Θέμα τύχης θα έλεγα γιατί έχουν πολλές φορητότητες τελευταία.

Αλλά να πας σε κατάστημα για πιο γρήγορα γιατί ονλαιν θα περιμένεις πιο πολύ.

έκανα σήμερα αίτηση φορητοτητας σε q και όταν ζήτησα microsim μου είπε ότι δεν βγαίνουν οι κάρτες της q σε micro και μου έκοψε μια κανονική.

ισχύει αυτό η μου είπαν μ...... για να μου δώσει την κομμένη;;

Καλησπερα!!!

Στα πακετα συνδυασμοι οικονομιας 1000’ προς Q & 800’ προς WIND/Q & 900MB + 160’ προς όλους θα ηθελα να ρωτησω η χρεωση ειναι ανα δευτερολεπτο στα λεπτα ομιλιας...;

Ευχαριστω!!

Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

έκανα σήμερα αίτηση φορητοτητας σε q και όταν ζήτησα microsim μου είπε ότι δεν βγαίνουν οι κάρτες της q σε micro και μου έκοψε μια κανονική.

ισχύει αυτό η μου είπαν μ...... για να μου δώσει την κομμένη;;

Οχι καλα στα ειπαν, δεν εχει mcrosim η Q.

Παιδιά έχω 18 ευρα σε ένα νούμερο, μπορώ να τα δώσω σε άλλο;Q και τα δύο
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Παιδιά έχω 18 ευρα σε ένα νούμερο, μπορώ να τα δώσω σε άλλο;Q και τα δύο

Μεταφορά έως τώρα δεν υπάρχει. Να δούμε στο άμεσο μέλλον τι θα κάνει η πρώτη καρτοκινητή των φτωχών :lol:

μετα απο 2+ εβδομαδες με καρτα Q και αφου εχω περασει απο vodafone συνδεση,cosmote συνδεση,wind καρτα και wind συνδεση θα σας πω το κονκλουζιον.Οτι πληρωνεις παιρνεις.

Η Q εχει χειροτερο σημα απο ολες και αυτο οφειλεται στο οτι λειτουργει με roaming απο την wind.Kαθομαι ακινητος σε σημειο με 4 γραμμες σημα και το σημα παιζει σαν equalizer,χωρις να μετακινουμαι απο 4 γραμμες σε 2 μετα σε 3 μετα σε 1 μετα παλι σε 4 μετα για δευτερολεπτα εκτος δικτυου (!). (Οχι,το κινητο μου δεν εχει προβλημα,λειτουργει μια χαρα)

Kαι το 3g?Hμουν 2 χρονια στην wind και τοσο χαλια ταχυτητες δεν ειχα ποτε.Πραγματικα αν δεν ηταν τσαμπα οι χρεωσεις στην Q θα την εκανα,οπως φανταζομαι και οι περισσοτεροι εδω μεσα.Καταλαβαινω οτι θα βγουν τωρα διαφοροι και θα πουν σε μενα μια χαρα ειναι,οποτε θα τους προλαβω.Οκ μπορεις να παρεις τηλεφωνα και να μπεις στο Internet αλλα σαν τις αλλες δεν ειναι,ουτε καν σαν την wind (για να μη νομιζει κανεις οτι θελω να σπρωξω κανεναν προς αλλη εταιρια)

μετα απο 2+ εβδομαδες με καρτα Q και αφου εχω περασει απο vodafone συνδεση,cosmote συνδεση,wind καρτα και wind συνδεση θα σας πω το κονκλουζιον.Οτι πληρωνεις παιρνεις.

Η Q εχει χειροτερο σημα απο ολες και αυτο οφειλεται στο οτι λειτουργει με roaming απο την wind.Kαθομαι ακινητος σε σημειο με 4 γραμμες σημα και το σημα παιζει σαν equalizer,χωρις να μετακινουμαι απο 4 γραμμες σε 2 μετα σε 3 μετα σε 1 μετα παλι σε 4 μετα για δευτερολεπτα εκτος δικτυου (!). (Οχι,το κινητο μου δεν εχει προβλημα,λειτουργει μια χαρα)

Kαι το 3g?Hμουν 2 χρονια στην wind και τοσο χαλια ταχυτητες δεν ειχα ποτε.Πραγματικα αν δεν ηταν τσαμπα οι χρεωσεις στην Q θα την εκανα,οπως φανταζομαι και οι περισσοτεροι εδω μεσα.Καταλαβαινω οτι θα βγουν τωρα διαφοροι και θα πουν σε μενα μια χαρα ειναι,οποτε θα τους προλαβω.Οκ μπορεις να παρεις τηλεφωνα και να μπεις στο Internet αλλα σαν τις αλλες δεν ειναι,ουτε καν σαν την wind (για να μη νομιζει κανεις οτι θελω να σπρωξω κανεναν προς αλλη εταιρια)

Το σήμα μπορεί να παίζει γιατί αλλάζει κεραίες, αλλά όταν καλέσεις δεν έχεις πρόβλημα.

Δοκίμασε να το κάνεις χειροκίνητα 2g να δεις διαφορά.

Αν το έχεις στο αυτόματο ψάχνει συνεχώς και αδειάζει και την μπαταρία.

Το θέμα είναι να γίνεται η δουλειά με λίγα λεφτά. Οι άλλες εταιρίες είναι εκεί και περιμένουν. Τα 400ΜΒ δεν είναι για χόρταση. Με γρήγορο δίκτυο ταφαγες σε 3 ημερες. :lol: για το καλό μας το κάνει.

Και βασικά δεν φτύνουμε εκεί που τρώμε :lol:

• This topic was unpinned, featured and pinned