tasgr86 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 ρε παιδιά, αν δεν κάνω λάθος τα παλιά με το 1 € δεν τα καταργήσανε τα βλέπω κανονικά στην εφαρμογή. απλώς τους αλλάξανε θέση. τα βλέπω στο μενού Προσφορές /ΤΟΡ Πακέτα για ρίξτε μια ματιά να μου πείτε αν έχω δίκιο Δε νομίζω εγώ μόνο με 2€ βλέπω.Έχεις σίγουρα τη τελευταία έκδοση της εφαρμογής; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Κι εγώ 2€ βλέπω μόνο. Δεν έχει κάνει update μάλλον ακόμα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 (edited) Δε νομίζω εγώ μόνο με 2€ βλέπω.Έχεις σίγουρα τη τελευταία έκδοση της εφαρμογής; σίγουρα... δέστε κι ένα screenshot https://www.dropbox.com/s/wbk8fhaie2n7j0o/Screenshots_2014-03-06-20-51-21.png edit μόλις τσέκαρα το playstore μου βγάζει αναβάθμιση της εφαρμογής αλλά δεν θα την κάνω όπως είμαι, μου δίνει το δικαίωμα να ενεργοποιήσω το παλιό πακέτο Edited March 6, 2014 by spyrospatras Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 δεν έχεις κάνει update.... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimius Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 καλησπέρα παίδες και από μένα...να ρωτήσω...καταρχήν που λέει στο σάιτ ότι τα δώρα που σου δίνει με την πρώτη ανανέωση του μήνα είναι μέχρι τον Μάιο?? Γιατί εγώ δεν τα βρήκα πουθενά...και επίσης, αν κάνω φορητότητα από άλλο νούμερο κοσμοτέ χάνονται τα ευρά που έχω στην κάρτα?? Παράθεση 1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 (edited) Για κάτσε να δοκιμάσω να βάλω το πακέτο με το 1 € αν το πάρει, δεν πρόκειται να κάνω το update ποτέ ενημερώνω σε λίγο edit ενώ ανέφερε το πακέτο με το 1 ευρώ όπως έδειξα στο screenshot, πάτησα να το ενεργοποιήσω και μου ενεργοποίησε το καινούριο με τα 2 € συνεπώς κάνω αναβάθμιση Edited March 6, 2014 by spyrospatras Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Πάντως εγω ενω δεν έκανα κανένα update με έβαλε κατευθείαν στα 2ευρα πακέτα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Επίσημα ξέρουμε αν έχει καταργηθεί το πακέτο με το 1 ευρώ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Καταργήθηκε. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Η Wind γνωριζει οτι οι περισσοτεροι δεν καταναλωνουμε τα 400λ. και μας εδωσε 800λ. να τα πληρωσουμε διπλά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Νέα προσφορα στην κιου με ανανέωση δέκα ευρώ αυτόματα δωρο 500mb internet και χίλια λεπτά προς κιου. Αυτο που δεν μου άρεσε στην διαφήμιση στο μεγκα με τον ζανγκλοντ από τα μαυρα μεσάνυχτα είναι στο τέλος της διαφήμισης γράφει κιου και όχι wind μην πως σταμάτησε να διαφημίζεται η wind από την κιου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Οχι γιατι στην ιστοσελιδα της wind διαφημιζεται η q. Ασχετο αλλα να ηξερα το πορτοκαλί τι το θελανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Ασχετο αλλα να ηξερα το πορτοκαλί τι το θελανε; Ελα ντε; :wacko: Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Η Wind γνωριζει οτι οι περισσοτεροι δεν καταναλωνουμε τα 400λ. και μας εδωσε 800λ. να τα πληρωσουμε διπλά!!! Εντάξει και πολύ το κράτησε. Δεν βγαίνει τελικά. Ας ελπίσουμε να κρατήσει το διάστημα του χρόνου στην ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Ασχετο αλλα να ηξερα το πορτοκαλί τι το θελανε; παίζει να είμαι ο μόνος που του άρεσε το πορτοκαλί.... :lol: Δηλαδή προτιμάτε το ξεβαμμένο μπλε (στυλ πυτζάμα); :p Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Ασχετο αλλα να ηξερα το πορτοκαλί τι το θελανε;Και γω το βρίσκω αταίριαστο με αυτό το μπλε. Πριν ήταν πολύ καλύτερο το μπλε με το άσπρο. Θα ταν καλύτερα αν το κάνανε μπλε με κίτρινο. Έτσι δείχνει πάντως πολύ πρόχειρο... Απορώ γιατί αλλάζουν κάτι όταν είναι μια χαρά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 αυτο με τις οnline ενεργοποιησεις που κερδιζεις καποια bonus λεπτα,mb κλπ πως γινεται? Πρεπει να πληρωσεις μεσω paypal η τραπεζικης καρτας online,η απλα αγοραζεις χρονο απο το καταστημα και το ενεργοποιεις στο site?Sorry αν λεω οτι να ναι (πολυ πιθανον) αλλα δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει η φαση,τωρα θα βαλω καρτα πρωτη φορα μετα το 1997..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 αυτο με τις οnline ενεργοποιησεις που κερδιζεις καποια bonus λεπτα,mb κλπ πως γινεται? Πρεπει να πληρωσεις μεσω paypal η τραπεζικης καρτας online,η απλα αγοραζεις χρονο απο το καταστημα και το ενεργοποιεις στο site?Sorry αν λεω οτι να ναι (πολυ πιθανον) αλλα δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει η φαση,τωρα θα βαλω καρτα πρωτη φορα μετα το 1997..! από τα χρήματα που έχεις ήδη στο τηλέφωνο, μπαίνεις online και ενεργοποιείς πακέτα (και σου αφαιρείται αυτόματα το ποσό). Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 αυτο με τις οnline ενεργοποιησεις που κερδιζεις καποια bonus λεπτα,mb κλπ πως γινεται? Πρεπει να πληρωσεις μεσω paypal η τραπεζικης καρτας online,η απλα αγοραζεις χρονο απο το καταστημα και το ενεργοποιεις στο site?Sorry αν λεω οτι να ναι (πολυ πιθανον) αλλα δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει η φαση,τωρα θα βαλω καρτα πρωτη φορα μετα το 1997..! Ανανεώνεις (αγοράζεις) χρόνο είτε με paypal (με εξυπηρετεί η διαδικασία με paypal) είτε με κάρτα και όποτε θέλεις ενεργοποιείς το πακέτο που θέλεις. Από χθες ισχύει το bonus που αναφέρεται παραπάνω στην online ανανέωση. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Λενε οτι ισχυει χρεωση ανα δευτερολεπτο. Εγω λιγες μερες πριν την νεα προσφορα και πακετα, ειχα βαλει το πακετο με τα 3 ευρω που δινει 80 λεπτα προς ολους. Δεν ειχα καταναλωσει καθολου δηλαδη ειχα 80 λεπτα. Κανω σημερα μια κληση με διαρκεια 2 λεπτα και δεκα δευτερολεπτα και τσουκ το υπολοιπο μου μικρυνε κατα 3 λεπτα. Για ποια χρεωση ανα δευτερολεπτι μιλατε;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Λενε οτι ισχυει χρεωση ανα δευτερολεπτο. Εγω λιγες μερες πριν την νεα προσφορα και πακετα, ειχα βαλει το πακετο με τα 3 ευρω που δινει 80 λεπτα προς ολους. Δεν ειχα καταναλωσει καθολου δηλαδη ειχα 80 λεπτα. Κανω σημερα μια κληση με διαρκεια 2 λεπτα και δεκα δευτερολεπτα και τσουκ το υπολοιπο μου μικρυνε κατα 3 λεπτα. Για ποια χρεωση ανα δευτερολεπτι μιλατε;;;;;;; ειχες ενεργοποιησει πριν βγει το νεο.εγω που βαλα σημερα τα 80 προς ολους ειναι ανα δευτερολεπτο.απλα το ενεργοποιησες πριν βγαλει τα νεα πακετα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Λενε οτι ισχυει χρεωση ανα δευτερολεπτο. Εγω λιγες μερες πριν την νεα προσφορα και πακετα, ειχα βαλει το πακετο με τα 3 ευρω που δινει 80 λεπτα προς ολους. Δεν ειχα καταναλωσει καθολου δηλαδη ειχα 80 λεπτα. Κανω σημερα μια κληση με διαρκεια 2 λεπτα και δεκα δευτερολεπτα και τσουκ το υπολοιπο μου μικρυνε κατα 3 λεπτα. Για ποια χρεωση ανα δευτερολεπτι μιλατε;;;;;;; το αυτονόητο δεν το σκέφτηκες;; ειχες ενεργοποιησει πριν βγει το νεο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Σχετικά με ανανέωση μέσω PayPal κερδίζουμε κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Σε εμένα όταν έβαλα 10€ μου έδωσε 120' σε wind-Q. Την επόμενη φορά που θα ξαναβάλω κάρτα δεν θα δώσω 2€ για ομιλία. Μου φτάνουν. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 παίζει να είμαι ο μόνος που του άρεσε το πορτοκαλί.... :lol: Δηλαδή προτιμάτε το ξεβαμμένο μπλε (στυλ πυτζάμα); :p Καλό ήταν και το παλιό και το νέο καλό είναι.. Απλά κάποια πράγματα γίνονται για αλλαγή (ανανέωση). :rolleyes: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts