elephant Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Ασχετο αλλα να ηξερα το πορτοκαλί τι το θελανε;Και γω το βρίσκω αταίριαστο με αυτό το μπλε. Πριν ήταν πολύ καλύτερο το μπλε με το άσπρο. Θα ταν καλύτερα αν το κάνανε μπλε με κίτρινο. Έτσι δείχνει πάντως πολύ πρόχειρο... Απορώ γιατί αλλάζουν κάτι όταν είναι μια χαρά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 αυτο με τις οnline ενεργοποιησεις που κερδιζεις καποια bonus λεπτα,mb κλπ πως γινεται? Πρεπει να πληρωσεις μεσω paypal η τραπεζικης καρτας online,η απλα αγοραζεις χρονο απο το καταστημα και το ενεργοποιεις στο site?Sorry αν λεω οτι να ναι (πολυ πιθανον) αλλα δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει η φαση,τωρα θα βαλω καρτα πρωτη φορα μετα το 1997..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 αυτο με τις οnline ενεργοποιησεις που κερδιζεις καποια bonus λεπτα,mb κλπ πως γινεται? Πρεπει να πληρωσεις μεσω paypal η τραπεζικης καρτας online,η απλα αγοραζεις χρονο απο το καταστημα και το ενεργοποιεις στο site?Sorry αν λεω οτι να ναι (πολυ πιθανον) αλλα δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει η φαση,τωρα θα βαλω καρτα πρωτη φορα μετα το 1997..! από τα χρήματα που έχεις ήδη στο τηλέφωνο, μπαίνεις online και ενεργοποιείς πακέτα (και σου αφαιρείται αυτόματα το ποσό). Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 αυτο με τις οnline ενεργοποιησεις που κερδιζεις καποια bonus λεπτα,mb κλπ πως γινεται? Πρεπει να πληρωσεις μεσω paypal η τραπεζικης καρτας online,η απλα αγοραζεις χρονο απο το καταστημα και το ενεργοποιεις στο site?Sorry αν λεω οτι να ναι (πολυ πιθανον) αλλα δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει η φαση,τωρα θα βαλω καρτα πρωτη φορα μετα το 1997..! Ανανεώνεις (αγοράζεις) χρόνο είτε με paypal (με εξυπηρετεί η διαδικασία με paypal) είτε με κάρτα και όποτε θέλεις ενεργοποιείς το πακέτο που θέλεις. Από χθες ισχύει το bonus που αναφέρεται παραπάνω στην online ανανέωση. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Λενε οτι ισχυει χρεωση ανα δευτερολεπτο. Εγω λιγες μερες πριν την νεα προσφορα και πακετα, ειχα βαλει το πακετο με τα 3 ευρω που δινει 80 λεπτα προς ολους. Δεν ειχα καταναλωσει καθολου δηλαδη ειχα 80 λεπτα. Κανω σημερα μια κληση με διαρκεια 2 λεπτα και δεκα δευτερολεπτα και τσουκ το υπολοιπο μου μικρυνε κατα 3 λεπτα. Για ποια χρεωση ανα δευτερολεπτι μιλατε;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Λενε οτι ισχυει χρεωση ανα δευτερολεπτο. Εγω λιγες μερες πριν την νεα προσφορα και πακετα, ειχα βαλει το πακετο με τα 3 ευρω που δινει 80 λεπτα προς ολους. Δεν ειχα καταναλωσει καθολου δηλαδη ειχα 80 λεπτα. Κανω σημερα μια κληση με διαρκεια 2 λεπτα και δεκα δευτερολεπτα και τσουκ το υπολοιπο μου μικρυνε κατα 3 λεπτα. Για ποια χρεωση ανα δευτερολεπτι μιλατε;;;;;;; ειχες ενεργοποιησει πριν βγει το νεο.εγω που βαλα σημερα τα 80 προς ολους ειναι ανα δευτερολεπτο.απλα το ενεργοποιησες πριν βγαλει τα νεα πακετα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Λενε οτι ισχυει χρεωση ανα δευτερολεπτο. Εγω λιγες μερες πριν την νεα προσφορα και πακετα, ειχα βαλει το πακετο με τα 3 ευρω που δινει 80 λεπτα προς ολους. Δεν ειχα καταναλωσει καθολου δηλαδη ειχα 80 λεπτα. Κανω σημερα μια κληση με διαρκεια 2 λεπτα και δεκα δευτερολεπτα και τσουκ το υπολοιπο μου μικρυνε κατα 3 λεπτα. Για ποια χρεωση ανα δευτερολεπτι μιλατε;;;;;;; το αυτονόητο δεν το σκέφτηκες;; ειχες ενεργοποιησει πριν βγει το νεο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Σχετικά με ανανέωση μέσω PayPal κερδίζουμε κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Σε εμένα όταν έβαλα 10€ μου έδωσε 120' σε wind-Q. Την επόμενη φορά που θα ξαναβάλω κάρτα δεν θα δώσω 2€ για ομιλία. Μου φτάνουν. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 παίζει να είμαι ο μόνος που του άρεσε το πορτοκαλί.... :lol: Δηλαδή προτιμάτε το ξεβαμμένο μπλε (στυλ πυτζάμα); :p Καλό ήταν και το παλιό και το νέο καλό είναι.. Απλά κάποια πράγματα γίνονται για αλλαγή (ανανέωση). :rolleyes: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Mονο θετικο το ιντερνετ. Το πακετο προς ολους παραμενει ιδιο. Μονο που μας διπλασιασε 100% με το ετσι θελω το ποσο προς wind/q. Και μην μου πειτε ορισμενοι πως εχω διπλασια λεπτα ομιλιας γιατι δεν τα χρειαζομαι οπως και η πλειοψηφια αυτων που εχουν Q. Η μαγκια θα ηταν να με 1 ευρω να σου δινει 600 λεπτα και οχι αυτη η πονηρια που εγινε τωρα. :down::down::down::down::down::down: :shoot:Q:rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Mονο θετικο το ιντερνετ. Το πακετο προς ολους παραμενει ιδιο. Μονο που μας διπλασιασε 100% με το ετσι θελω το ποσο προς wind/q. Και μην μου πειτε ορισμενοι πως εχω διπλασια λεπτα ομιλιας γιατι δεν τα χρειαζομαι οπως και η πλειοψηφια αυτων που εχουν Q. Η μαγκια θα ηταν να με 1 ευρω να σου δινει 600 λεπτα και οχι αυτη η πονηρια που εγινε τωρα. :down::down::down::down::down::down: :shoot:Q:rocket: Δηλαδη η χρεωση ανα δευτερολεπτο ειναι το ιδιο με το βημα χρεωσης το λεπτο; Η το πακετο με τα sms προς ολους, κατι που δεν ειχε, και το οποιο μαλιστα ειναι 50 και οχι 100 που σε αναγκαζουν να προαγορασεις οι αλλες εταιριες, ουτε αυτο ειναι θετικο; Να λεμε τα αρνητικα αλλα να ειμαστε δικαιοι και στα θετικα. Μην ειμαστε μονο για το κραξιμο. Και για να σε προλαβω, δεν με ενδιαφερει προσωπικα το πακετο των sms αλλα δεν σημαινει οτι δεν ειναι θετικο επειδη δεν ενδιαφερει εμενα. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 το πορτοκαλί με το μπλέ στο εικονίδιο της εφαρμοφής του iphone ιριδίζει και δεν φαινεται καλα στο μάτι . Πέρα απο αυτό, μου άρεσε που το πιο φθηνό πακέτο του ιντερνετ κατέβηκε απο τα 3 ευρώ στα 2 μιας κ αυτό χρησιμοποιώ. Τα 80 λεπτά προς όλους παρέμειναν στα 3 ευρω. Γενικά οι νέες αλλαγές ειναι θετικές και καλοδεχούμενες Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Mονο θετικο το ιντερνετ. Το πακετο προς ολους παραμενει ιδιο. Μονο που μας διπλασιασε 100% με το ετσι θελω το ποσο προς wind/q. Και μην μου πειτε ορισμενοι πως εχω διπλασια λεπτα ομιλιας γιατι δεν τα χρειαζομαι οπως και η πλειοψηφια αυτων που εχουν Q. Η μαγκια θα ηταν να με 1 ευρω να σου δινει 600 λεπτα και οχι αυτη η πονηρια που εγινε τωρα. :down::down::down::down::down::down: :shoot:Q:rocket: Οπως και να το πεις όπως και να το δεις η wind/Q είναι η πιο φθηνή εταιρεία αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Ολα τα άλλα είναι περιττά. Ενα μεγάλο μπράβο για το βήμα χρέωσης ανά δευτερόλεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Οπως και να το πεις όπως και να το δεις η wind/Q είναι η πιο φθηνή εταιρεία αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Ολα τα άλλα είναι περιττά. Ενα μεγάλο μπράβο για το βήμα χρέωσης ανά δευτερόλεπτο. Για αυτο και ειμαι συνδρομητης wind απο το 1998 και q απο το 2010. Αλλα αυτος ειναι και ο λογος που επιλεγω την εταιρεια και οχι για την ποιοτητα της. Καο οτι και να λεμε υστερει ιδιαιτερα σε σχεση με την κοσμοτε. Ακομα και σημερα σε πολλα σημεια στην αττικη και στην αθηνα το σημα της wind με εχει κρεμασει. Και μιλαω για 2g. Το γεγονος ειναι ενα οτι εκανε διπλασιασμο του παγιου-χρεωσης οπως θελετε πειτε το απο 1 ευρω σε 2. Να θυμησω πως 2 χρονια πριν με 1 ευρω ιδινε 1500 λεπτα προς wind/q 1500sms kai 1500mb ιντερνετ. Κοιταξτε το τοτε κοιταξτε και το τωρα. Λοιπόν εγω δεν θα λιβανιζω την wind και καμια wind. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το νεο μοντελο αφορα αυξησεις και οχι μειωσεις. Ο καθενας εχει δικαιωμα στην αποψη του. Αλλα αρκετοι με εμενα εχουν την ιδια αποψη στο facebook που κραζουν τις νεες "προσφορες". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Δε ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ έδινα 3€ για 240MB και τώρα είδα πως με 2€ δίνει 400€. Το φθηνότερο πακέτο ιντερνετ στην Ευρώπη Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 το πορτοκαλί με το μπλέ στο εικονίδιο της εφαρμοφής του iphone ιριδίζει και δεν φαινεται καλα στο μάτι . Πέρα απο αυτό, μου άρεσε που το πιο φθηνό πακέτο του ιντερνετ κατέβηκε απο τα 3 ευρώ στα 2 μιας κ αυτό χρησιμοποιώ. Τα 80 λεπτά προς όλους παρέμειναν στα 3 ευρω. Γενικά οι νέες αλλαγές ειναι θετικές και καλοδεχούμενες Ήταν ευχάριστη έκπληξη η αλλαγή του χρώματος στην εφαρμογή, πολύ περισσότερο αφού έχω εφαρμογή στο κινητό, τόσο της f2g (για 3 κινητά) όσο και της Q (για 2 κινητά), για να τα παρακολουθώ, και οι μέχρι χθες διαφορές στο χρώμα των εφαρμογών ήταν ελάχιστες και έπρεπε να προσέξω το logo για να επιλέξω την κατάλληλη. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Η εφαρμογή της q για iOS 7 σας δουλεύει κανονικά μετά το update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Εμένα μου βγάζει και τα παλιά πακέτα... Οι αλλαγές ειναι μόνο για τους καινούριους;; Sent from my nexus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Εμένα μου βγάζει και τα παλιά πακέτα... Οι αλλαγές ειναι μόνο για τους καινούριους;; Sent from my nexus 7 Πως γενκεν; Όχι τα πακέτα άλλαξαν για όλους (μέσω brouser πάντα, εφαρμογή δεν δοκίμασα). Πάτα ένα F5 (ανανέωση) να ξεκολλήσει.. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Τίποτα συνεχίζει.. Δεν έχω ακόμα ανάγκη να βάλω.. Θα δείξει τέλος του μήνα... [ATTACH]42104[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 To θέμα είναι όπως και σε έναν άλλο χρήστη που ανέφερε κάτι παρόμοιο ότι όταν πήγε να ανανεώσει με το 1€ δεν τον άφησε. Τον πήγε αναγκαστικά στα 2. Και σε εσένα το ίδιο θα κάνει 101%. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Τίποτα συνεχίζει.. Δεν έχω ακόμα ανάγκη να βάλω.. Θα δείξει τέλος του μήνα... [ATTACH]42104[/ATTACH] Κατ αρχήν βάλε την καινούργια έκδοση με το πορτοκαλί. Κάνε διακοπή της παλιάς και καθάρισε την μνήμη. Έχει κρατήσει τα παλιά μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Για αυτο και ειμαι συνδρομητης wind απο το 1998 Να θυμησω πως 2 χρονια πριν με 1 ευρω ιδινε 1500 λεπτα προς wind/q 1500sms kai 1500mb ιντερνετ. Κοιταξτε το τοτε κοιταξτε και το τωρας". Ξέχασες να αναφέρεις το non stop το 2001-2002 που μπορούσες να μιλάς 24 ωρες το 24ωρο χωρίς δραχμή, με μόνο περιορισμό ότι κάθε 2 ωρες έπεφτε η γραμμή και επρεπε να ξανακαλέσεις. Εγώ μιλάω για μένα που είχα 2 αριθμούς Q γιατί δεν με έφταναν τα 1600 λεπτά με τον ενα αριθμο. Και πολύ φασαρία κάνετε για 1 ευρώ το μήνα που θα δίνετε σε μια εταιρεία που σας γλυτώνει πολαπλάσια. Ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ξέχασες να αναφέρεις το non stop το 2001-2002 που μπορούσες να μιλάς 24 ωρες το 24ωρο χωρίς δραχμή, με μόνο περιορισμό ότι κάθε 2 ωρες έπεφτε η γραμμή και επρεπε να ξανακαλέσεις. Εγώ μιλάω για μένα που είχα 2 αριθμούς Q γιατί δεν με έφταναν τα 1600 λεπτά με τον ενα αριθμο. Και πολύ φασαρία κάνετε για 1 ευρώ το μήνα που θα δίνετε σε μια εταιρεία που σας γλυτώνει πολαπλάσια. Ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι. Για αυτο και ειμαι συνδρομητης wind απο το 1998 και q απο το 2010. Αλλα αυτος ειναι και ο λογος που επιλεγω την εταιρεια και οχι για την ποιοτητα της. Καο οτι και να λεμε υστερει ιδιαιτερα σε σχεση με την κοσμοτε. Ακομα και σημερα σε πολλα σημεια στην αττικη και στην αθηνα το σημα της wind με εχει κρεμασει. Και μιλαω για 2g. Το γεγονος ειναι ενα οτι εκανε διπλασιασμο του παγιου-χρεωσης οπως θελετε πειτε το απο 1 ευρω σε 2. Να θυμησω πως 2 χρονια πριν με 1 ευρω ιδινε 1500 λεπτα προς wind/q 1500sms kai 1500mb ιντερνετ. Κοιταξτε το τοτε κοιταξτε και το τωρα. Λοιπόν εγω δεν θα λιβανιζω την wind και καμια wind. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το νεο μοντελο αφορα αυξησεις και οχι μειωσεις. Ο καθενας εχει δικαιωμα στην αποψη του. Αλλα αρκετοι με εμενα εχουν την ιδια αποψη στο facebook που κραζουν τις νεες "προσφορες". Το ότι έκαναν οι εταιρίες προωθητικές ενεργειες με τις οποίες «έμπαιναν μέσα» δε σημαίνει πως μπορούν να «μπανουν μεσα» μονιμα. Αλλιώς θα χρεωκοπήσουν Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts