Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια.

Όπως είναι αλήθεια και ότι το wu έχει κυριαρχήσει στις ηλικίες 13-50 οπότε ο κύκλος της wu "παρέας" είναι πολύ μεγάλος

Παιδια μην μπερδευεστε.πραγματικη οικονομια για καποιον που συναναστρεφεται μονο με ολους οσους εχουν γουατς απ,η εστω με τους περισσοτερους,ειναι ναχει και αυτος γουατς απ..

Οσο φθηνες και αν ειναι οι χρεωσεις της κιου

εσταλη απο το κ*λοφτιαγμενο μου xperia X10 mini pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια μην μπερδευεστε.πραγματικη οικονομια για καποιον που συναναστρεφεται μονο με ολους οσους εχουν γουατς απ,η εστω με τους περισσοτερους,ειναι ναχει και αυτος γουατς απ..

Οσο φθηνες και αν ειναι οι χρεωσεις της κιου

εσταλη απο το κ*λοφτιαγμενο μου xperia X10 mini pro

Το θέμα είναι οτι είναι πρακτικά αδύνατο να μιλάς μόνο προς wu.Θα έρθει η στιγμή που θα χρειαστεί να καλέσεις και σε άλλη εταιρία η σταθερό και τότε πάει η κάρτα.

TCL 40 NXTPAPER

Το θέμα είναι οτι είναι πρακτικά αδύνατο να μιλάς μόνο προς wu.Θα έρθει η στιγμή που θα χρειαστεί να καλέσεις και σε άλλη εταιρία η σταθερό και τότε πάει η κάρτα.

Ετσι ακριβώς. Χρειαζόμουν να μιλήσω επειγόντως με Αγγλία, και κάλεσα σε αγγλικό κινητό και με χρέωσε 10€ για 10'. Αν είχα Vodafone International δεν θα είχα πληρώσει τόσα...

ειμαι ισως απο τους λιγους που πραγματικα ΟΛΟΙ εκτος μερικων εξαιρεσεων (οπου εχω και αλλους τροπους να επικοινωνω μαζι τους) εχουν γουατς απ.:rolleyes:

και αν ειναι να χρειαστει κααααποια στιγμη να καλεσω εκτος γουατς απ σιγουρα θα χω δωσει λιγοτερα απο το να καλω μεσω κιου (γουιντ)που δεν εχει κανενας απο οσους γνωριζω εκτος απο τον αδερφο μου..:confused:

Ετσι ακριβώς. Χρειαζόμουν να μιλήσω επειγόντως με Αγγλία, και κάλεσα σε αγγλικό κινητό και με χρέωσε 10€ για 10'. Αν είχα Vodafone International δεν θα είχα πληρώσει τόσα...

ε,ενταξει μιλας για ενα συγκεκριμενο,μεμονομενο γεγονος..ειτε εισαι στην κιου,ειτε στην κοσμοτε ισχυουν αθλιες χρεωσεις προς το εξωτερικο...

αξιζει ομως να βαλεις το voda international για μια μονο φορα που χρειαστηκε να καλεσεις εξωτερικο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και το vodafone international πάλι 10 ευρω θα σε χρέωνε για Αγγλία . Θέλεις ΑΒ για Αγγλία

Δεν πιστεύω τι διαβάζω. Το να είναι κάποιος καλομαθημένος, άντε και το δέχομαι. Το να μην έχει όμως συναίσθηση ούτε αριθμών ούτε απόλυτων τιμών πραγματικά με εκπλήσσει.

3 ευρώ --> 300 λεπτά = 1 ευρωλεπτo/λεπτό (!). Xαρισμένος γάιδαρος.

1 ευρώ --> 300 λεπτά = 0,33 ευρωλεπτά/λεπτό (!!!). Xαρισμένος γάιδαρος και γεύμα δωρεάν.

1 ευρώ --> 1200 λεπτά = 0,083 ευρωλεπτά/λεπτό (!!! :blink::blink::blink:) . Xαρισμένος γάιδαρος και η εταιρία σου παίρνει και τσ*****ι.

Πιστεύει κανεις σοβαρά ότι οι δυο παλιότερες προσφορες ήταν διατηρήσιμες; Θα σκίζουν οικονομολόγοι τα πτυχία τους αν διαβάζουν τις διαμαρτυρίες κάποιων εδώ μέσα. Ακόμη και η τωρινή δεν είναι, ξεκολλήστε. Το κόστος είναι το 1/3 αστικής χρέωσης. Τα περί αυξήσεων 200% είναι απλά παραπλανητικά. Κι εγώ χάρηκα όταν μου χάριζαν τον γάιδαρο, αλλα ήξερα ότι δεν θα συνεχιστεί για πάντα. Κι αυτή η προσφορα είναι πολύ καλή, αν όχι η καλύτερη της αγοράς. Σίγουρα η καλύτερη για εμενα μια και τηλεφωνω και σε αλλα δίκτυα και όχι μονο ενδοδικτυακα. Όσοι δε συνιστατε άλλες εταιρίες ή αλλα προγράμματα, να λέτε ότι οι εκτος δικτύου χρεώσεις τους είναι ακριβότερες της Q.

Ναι, όλοι ξενερώσαμε λίγο, όλοι ζοριζόμαστε λόγω κρίσης, σε όλους μας άρεσε το ΕΝΤΕΛΏΣ τζάμπα. Αν όμως κλείσει η WIND, τότε να δούμε. Παρεμπιπτόντως, δεν εργάζομαι για αυτούς ούτε σχετίζομαι μαζί τους. Απλά με συμφέρει να έχω Q εδώ και χρονια. Όταν γίνει στα αλήθεια ακριβή (κι όχι αυτά που γράφονται εδώ) τότε θα αλλάξω.

εσύ που έχεις συναίσθηση των αριθμών θα ήθελα να μου πεις το +1200% τι σου λέει.

Δε σε ενοχλεί γιατί το βρίσκεις φτηνό; Να διαμαρτυρηθείς και να ζητήσεις να γίνει +3000% μπας και γίνει η "προσφορά" "διατηρήσημη"

Ο καθένας έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΑΥΞΗΣΗ.

Πλεον δεν υπάρχει καμιά προσφορά.Υπάρχει μονο ένα πακέτο που σχεδόν το ίδιο το βρίσκεις και σε άλλες εταιρίες,άσε που βρίσκεις και καλύτερο (wind 5€ 600λεπτά).Τα άλλα είναι απλές οδοντόπαστες,να 'χαμε να λέγαμε...

Netman ηρέμησε λίγο γιατί έχει δίκιο.

Αν βγει μια προσφορά με 1 ευρώ πίτσα από πίτσα φαν, όταν πας να φας κανονική πίτσα με 6 ευρώ θα τους πεις ότι κάνανε αύξηση 600%;

Προσφορές ήταν και λήξανε.

Παράλογη αύξηση δεν έγινε ποτέ. Αυτό για το οποίο μπορείς να διαμαρτυρηθείς είναι η μείωση που δεν έγινε ποτέ μιας και οι αρχικές τιμές στην ελλάδα ήταν και ακόμα είναι τραγικές.

για πλοήγηση στο ιντερνετ η Q έχει μόνο το 5 ευρό για 500 ΜΒ ή υπάρχει και κάτι άλλο;

εγω ηξερα 60 mb με 3 ευρω που στα διπλασιαζει.και 100 με 5 ευρω που παλι στα διπλασιαζει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Netman ηρέμησε λίγο γιατί έχει δίκιο.

Αν βγει μια προσφορά με 1 ευρώ πίτσα από πίτσα φαν, όταν πας να φας κανονική πίτσα με 6 ευρώ θα τους πεις ότι κάνανε αύξηση 600%;

Προσφορές ήταν και λήξανε.

Παράλογη αύξηση δεν έγινε ποτέ. Αυτό για το οποίο μπορείς να διαμαρτυρηθείς είναι η μείωση που δεν έγινε ποτέ μιας και οι αρχικές τιμές στην ελλάδα ήταν και ακόμα είναι τραγικές.

Σωστά. Δεν μπορεί να επιβιώσει μια εταιρία προσφέροντας πακέτα για απεριόριστη επικοινωνία με 1ευρώ.Ηταν μία προσφορά και έληξε. Οι εταιρίες έχουν λειτουργικά έξοδα,προσωπικό,καταστήματα και ανάπτυξη δικτύου και κάπως πρέπει να πληρωθούν όλα αυτά αλλιώς θα κλείσουν.Δεν είναι φιλανθρωπικές εταιρίες για να παρέχουν σχεδόν τζάμπα υπηρεσίες.Δεν λέω, πολλές φορές το παρακάνουν με υπηρεσίες πανάκριβες αλλά δεν μπορούν να δίνουν πάντα πακέτα με 1 ευρώ.

TCL 40 NXTPAPER

Σωστά. Δεν μπορεί να επιβιώσει μια εταιρία προσφέροντας πακέτα για απεριόριστη επικοινωνία με 1ευρώ.Ηταν μία προσφορά και έληξε. Οι εταιρίες έχουν λειτουργικά έξοδα,προσωπικό,καταστήματα και ανάπτυξη δικτύου και κάπως πρέπει να πληρωθούν όλα αυτά αλλιώς θα κλείσουν.Δεν είναι φιλανθρωπικές εταιρίες για να παρέχουν σχεδόν τζάμπα υπηρεσίες.Δεν λέω, πολλές φορές το παρακάνουν με υπηρεσίες πανάκριβες αλλά δεν μπορούν να δίνουν πάντα πακέτα με 1 ευρώ.

μπορεί να δίνει με 1€ λιγότερα λεπτά, κι επίσης τα μνματα μπορεί να τα δίνει φθηνότερα γτ έχουν πολύ χαμηλό κόστος για την εταιρία, ειδικά όταν πρόκειται για μνματα εντός του δικτύου της

μπορεί να δίνει με 1€ λιγότερα λεπτά, κι επίσης τα μνματα μπορεί να τα δίνει φθηνότερα γτ έχουν πολύ χαμηλό κόστος για την εταιρία, ειδικά όταν πρόκειται για μνματα εντός του δικτύου της

Δηλαδή αν έδινε με 1ευρώ 100' προς το ίδιο δίκτυο θα είμασταν ευχαριστημένοι;Επίσης στο πακέτο με 3ευρώ 300sms

το sms στοιχίζει 0,01ευρώ.Δεν νομίζω να το θεωρείς ακριβό.Όσο για τα sms που είναι ακριβά προς τα υπόλοιπα δίκτυα θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.

TCL 40 NXTPAPER

Μου αρέσει που αρχίσαμε όλοι με το τι θα μπορούσε ή με το τι έπρεπε να κάνει.

Να σκίσουν τα πτυχία τους οι οικονομολόγοι και οι marketίστες ρε παιδιά να κάνουμε εμείς την δουλειά τους :Ρ

Το τι κάνουν δεν το αποφάσισε ένας άνθρωπος εκεί που έπινε τον καφέ του στην παραλία. Έχουν γίνει meeting, αναλύσεις κτλ κτλ.

Το γιατί; Προφανώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες όπως α) Η ελλάδα που είναι σκατά γενικά και για να επιβιώσεις θέλεις να έχεις αυτές τις κακές τιμές, γιατί δεν φταίει μόνο η κάθε εταιρεία αλλά και η χώρα με τους νόμους της και β) εννοείται ο ανταγωνισμός και οι τιμές του.

Μου αρέσει που αρχίσαμε όλοι με το τι θα μπορούσε ή με το τι έπρεπε να κάνει.

Να σκίσουν τα πτυχία τους οι οικονομολόγοι και οι marketίστες ρε παιδιά να κάνουμε εμείς την δουλειά τους :Ρ

Το τι κάνουν δεν το αποφάσισε ένας άνθρωπος εκεί που έπινε τον καφέ του στην παραλία. Έχουν γίνει meeting, αναλύσεις κτλ κτλ.

Το γιατί; Προφανώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες όπως α) Η ελλάδα που είναι σκατά γενικά και για να επιβιώσεις θέλεις να έχεις αυτές τις κακές τιμές, γιατί δεν φταίει μόνο η κάθε εταιρεία αλλά και η χώρα με τους νόμους της και β) εννοείται ο ανταγωνισμός και οι τιμές του.

Βέβαια αν και οικονομολόγος χωρις να χρειαστεί να σκίσω το πτυχίο της ασοεε μπορώ να πω ότι όταν τόσα χρόνια μια εταιρεία βουλιάζει διαρκώς και χειροτερευει κάτι κάνει λάθος, δε φταίει η ελλάδα γι΄αυτό αλλά η πολιτική της εταιρείας οπότε κάποιοι δε κάνουν καλά τη δουλειά τους και αυτό φαίνεται, οποιασδήποτε οικονομολόγος ξέρει ότι όταν έρχεσαι τελευταιος πρέπει να κάνεις πολυ πιο δελεαστικό το προιον σου για να σε προτιμησουν αν πουλάς το ίδιο με το πρώτο απλά έχασες το παιχνίδι και οι μαρκετιστες της wind αυτο δε το καταλαβαινουν ειναι το μονο σιγουρο...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

...οι μαρκετιστες της wind αυτο δε το καταλαβαινουν ειναι το μονο σιγουρο...

Οπότε καταλήγουμε πάλι στο ότι εγώ και εσύ ξέρουμε καλύτερα από τους τόσους μαρκετίστες που έχει η wind και η q. Δεν υπάρχουν άλλα εμπόδια/φραγμοί δηλαδή σε μια εταιρεία;

Εσένα αν σου δώσουν να χειριστείς όλη την wind θα κάνεις δηλαδή μια προσφορά με 1 ευρώ και θα σώσεις την εταιρεία;

Έλεος ρε παιδιά τι λέμε..

Προφανώς και θα κοιτάξουν να αισχροκερδίσουν, αλλά όπως το πες, όταν βουλιάζει, κάτι άλλο δεν πάει καλά.

Δεν νομίζω ότι ο CEO και οι manager της wind θέλουν να βουλιάξει (με αυτά που λέτε, αυτό υποστηρίζετε).

Οπότε καταλήγουμε πάλι στο ότι εγώ και εσύ ξέρουμε καλύτερα από τους τόσους μαρκετίστες που έχει η wind και η q. Δεν υπάρχουν άλλα εμπόδια/φραγμοί δηλαδή σε μια εταιρεία;

Εσένα αν σου δώσουν να χειριστείς όλη την wind θα κάνεις δηλαδή μια προσφορά με 1 ευρώ και θα σώσεις την εταιρεία;

Προφανώς και θα κοιτάξουν να αισχροκερδίσουν, αλλά όπως το πες, όταν βουλιάζει, κάτι άλλο δεν πάει καλά.

Δεν νομίζω ότι ο CEO και οι manager της wind θέλουν να βουλιάξει (με αυτά που λέτε, αυτό υποστηρίζετε).

Εννοείτε οτι δεν θέλουν να βουλιάξει αλλά προσπαθουν να σωθούν με λάθος τρόπο.Με τον τρόπο της αρπαχτής.

TCL 40 NXTPAPER

απλά η απλή οικονομική σκέψη χωρις καν να εχεις διαβασει τα δεκαδες οικονομικά βιβλια που μπορει να χω διαβασει εγω λογω σπουδων λέει ότι δε μπορεις να ανταγωνιστείς το πρώτο αντιγράφωντας τις αυξησεις αλλα μονο τις μεώσεις για να μη χάσεις πελατία, όταν λοιπον cote και voda ανακοινώνουν μια αύξηση, η μια καταργηση πακέτου είναι σχεδον βεβαιο οτι αν ο μικροτερος παικτης ακολουθησει τη κινηση θα χασει πολυ παραπανω απο το μεγάλο ειναι ο νομος της αγοράς αυτός και στη wind δε τον κατανοουν... Όπως και να το κανουμε δε μπορεις να πας στο σουπερ μαρκετ να δεις τρια παρόμοια προϊόντα με την ιδια προσφορά τα δυο επωνυμα και το τριτο noname και να παρεις το noname ετσι και στη κινητη δε μπορει καποιος ευκολα να προτιμησει τη wind οταν δινει καρμπόν οτι και οι άλλοι γιατι αν και συνδρομητης της ξερω οτι ειναι noname προϊόν πλέον και με κακή φημη που η ιδια δημιουργησε βεβαια

George Bernard Shaw

Ενημερωτικα και επειδη εχω περασει απο διαφορες εταιρειες, ειλικρινα δεν παει το μυαλο σας ποσο αχρηστοι ειναι οι μαρκετιστες.

Ωρες ωρες νομιζεις οτι υπαρχουν απλα για να υπαρχουν.

Εχω πολλα παραδειγματα. Κορυφαιο ειναι οταν δουλευα στην οτενετ και τους ειχα πει σε μιτινγκ οτι πρεπει οπως και δηποτε να καταργηθει η 12μηνη δεσμευση που ειχε το ondsl κιτ (σε αντιθεση με την 6μηνη ΤΟΤΕ του conn-x το οποιο επισης προωθουσαν με 1000 τα oteshops) σχεδον με ειχαν βρισει.

Σε 1 μηνα ακριβως καταργησαν το 12μηνο.

Γενικα υπαρχουν δεκαδες παραδειγματα που λες "αυτο ειναι παραλογο, αλλα κατι θα ξερουν αυτοι παραπανω" και τελικα ειναι οντως παραλογο.

Ακομα και οταν οι εταιρειες κινητης εβγαζαν προσφορες και επιδοτησεις που με την απλη λογικη ελεγες οτι μπαινουν μεσα γιατι επαιρνες διπλη επιδοητηση απ'οτι πληρωνες σε παγια, τελικα οντως εμπαιναν μεσα.

Παιδιά η προσφορά που αναγράφεται στη σελίδα της wind 5€/ 500MB ισχύει κανονικά; http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/kartokiniti-q/q-card/neos-pronomiakos-timokatalogos/ πάντως τόσο καιρό με Q στο ipad ήμουν πολύ ευχαριστημένος.

απλά η απλή οικονομική σκέψη χωρις καν να εχεις διαβασει τα δεκαδες οικονομικά βιβλια που μπορει να χω διαβασει εγω λογω σπουδων λέει ότι δε μπορεις να ανταγωνιστείς το πρώτο αντιγράφωντας τις αυξησεις αλλα μονο τις μεώσεις για να μη χάσεις πελατία, όταν λοιπον cote και voda ανακοινώνουν μια αύξηση, η μια καταργηση πακέτου είναι σχεδον βεβαιο οτι αν ο μικροτερος παικτης ακολουθησει τη κινηση θα χασει πολυ παραπανω απο το μεγάλο ειναι ο νομος της αγοράς αυτός και στη wind δε τον κατανοουν... Όπως και να το κανουμε δε μπορεις να πας στο σουπερ μαρκετ να δεις τρια παρόμοια προϊόντα με την ιδια προσφορά τα δυο επωνυμα και το τριτο noname και να παρεις το noname ετσι και στη κινητη δε μπορει καποιος ευκολα να προτιμησει τη wind οταν δινει καρμπόν οτι και οι άλλοι γιατι αν και συνδρομητης της ξερω οτι ειναι noname προϊόν πλέον και με κακή φημη που η ιδια δημιουργησε βεβαια

Δυστυχώς στο υπόδειγμα του ολιγοπωλίου, με ηγέτη και ακολούθους δεν ισχύει απόλυτα η σκέψη σου

Δυστυχώς στο υπόδειγμα του ολιγοπωλίου, με ηγέτη και ακολούθους δεν ισχύει απόλυτα η σκέψη σου

ετσι κινείται η αγορά όμως υπάρχει ηγεσία τιμής στη κινητη αυτη τη στιγμή και ηγετης ειναι η cote τη wind σαν τελευταια δε την αντιγράφουν ευκολα μονο σε τρανταχτα φαινομενα στυλ 9€ για ενα χρονο free, στα συμβολαια πχ κανεις δεν εδωσε οσα η wind αλλα πολυ λιγοτερα και η wind ξαναλλαξε τα δικά της να φανταστεις αυτο δειχνει οτι δε την υπολογιζουν και πολύ οι άλλοι δυο και αυτ θα μπορουσε ανετα να το εκμεταλευτει ως πλεονεκτημα

George Bernard Shaw

συγκριση Q με το vodafone international:

ελαχ.χρεωση: 1'' (το ιδιο και το international)

ομιλια: q 0,27/λεπτο (0,25/λεπτο το ιντερνασιοναλ)

sms: q 0,0644 (0,041 το ιντερνασιοναλ και απο 1/8 0,054)

Παει η πρωτιά της Q.. να δω πότε θα κανει το 1'' σε 60''..

Από την πρώτη του Αυγούστου και στο International η ομιλία πηγαίνει 0,27

• This topic was unpinned, featured and pinned