costas_pro Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Έχεις δίκιο. Δεν το είχα κοιτάξει καλά. :XΠάντως η μόνη αύξηση στη Q είναι το μήνυμα από τα 4 στα 5 λεπτά. Αύξηση στις χρεώσεις κλήσεων δεν έχει. Κα το 0,21/λεπτό ομιλίας είναι πολύ καλό σε σχέση με το 0,37 του F2G, 0,4 της καρτ. Wnd και των αντιστοίχων τιμών των αλλων εταιριών. Και η χρέωση από το 1ο δευτερόλεπτο είναι πολύ καλή... Βουρ για φορητοτητα Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 είναι η πιο οικονομική καρτοκινητή αυτή τη στιγμή. Με εναν πολύ πρόχειρο υπολογισμό, ένα 5λεπτό ομιλίας κοστίζει 1 ευρώ (χωρίς χρήση κάποιου πακέτου προσφοράς) Με 1 ευρώ 5 λεπτά... ενώ στις άλλες τα 5 λεπτά κοστίζουν 2ευρώ και βάλε Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 καλα ειναι δυνατον με υπολοιπο 80 λεπτα, να μην σε αφηνει να καλεσεις;;; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 (edited) είναι η πιο οικονομική καρτοκινητή αυτή τη στιγμή. Με εναν πολύ πρόχειρο υπολογισμό, ένα 5λεπτό ομιλίας κοστίζει 1 ευρώ (χωρίς χρήση κάποιου πακέτου προσφοράς) Με 1 ευρώ 5 λεπτά... ενώ στις άλλες τα 5 λεπτά κοστίζουν 2ευρώ και βάλε Μέ έναν πολύ πρόχειρο υπολογισμό που ξεχνάει το τέλος κινητής τηλεφωνίας 12% στην πραγματικότητα το λεπτό πληρώνεις 0,216*1,12 = 0,242 τελικά με 1 ευρώ μιλας 4 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα. Εκτός αν ανανεώνεις από κατάστημα με πάνω από 20 ευρώ οπότε κερδίζεις το 12% Edited July 20, 2010 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordimpaler Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Καλησπέρα,να σας ρωτήσω άν έχετε καμιά ιδέα.Έχω ένα αριθμό Q τον οποίο δήλωσα από τον Φεβρουάριο και μετά τον έκανα φορητότητα σε f2g.Μετά από ένα μήνα τον ξαναέκανα φορητότητα σε Q.Eδώ και ένα μήνα επί καθημερινής βάσης με έχουν τρελάνει στα μηνύματα να πάω να το δηλώσω γιατί όπως γράφουν είναι αδήλωτο..Είναι δυνατόν μετά από διπλή φορητότητα να μην έχουν καταχωρηθεί τα στοιχεία της δήλωσης στο σύστημά τους(αλλιώς απ΄όσο ξέρω δεν θα την πραγματοποιούσαν)? Παράθεση Only a nation that dare not speak its name Nor can ever shed its pain Just give me one thing to live or die for.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Καλησπέρα,να σας ρωτήσω άν έχετε καμιά ιδέα.Έχω ένα αριθμό Q τον οποίο δήλωσα από τον Φεβρουάριο και μετά τον έκανα φορητότητα σε f2g.Μετά από ένα μήνα τον ξαναέκανα φορητότητα σε Q.Eδώ και ένα μήνα επί καθημερινής βάσης με έχουν τρελάνει στα μηνύματα να πάω να το δηλώσω γιατί όπως γράφουν είναι αδήλωτο..Είναι δυνατόν μετά από διπλή φορητότητα να μην έχουν καταχωρηθεί τα στοιχεία της δήλωσης στο σύστημά τους(αλλιώς απ΄όσο ξέρω δεν θα την πραγματοποιούσαν)? Πρεπει να το ξαναδηλωσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Εγώ νομίζω πως είσαι δηλωμένος. Αφού όταν κάνεις φορητότητα δίνεις στοιχεία ούτως ή άλλως. Σε όλους στέλνουν το μήνυμα... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 για πήγαινε σε ένα κατάστημα και τσέκαρέ το. για καλό και για κακό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Μέ έναν πολύ πρόχειρο υπολογισμό που ξεχνάει το τέλος κινητής τηλεφωνίας 12% στην πραγματικότητα το λεπτό πληρώνεις 0,216*1,12 = 0,242 τελικά με 1 ευρώ μιλας 4 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα. Εκτός αν ανανεώνεις από κατάστημα με πάνω από 20 ευρώ οπότε κερδίζεις το 12% Μα τα 0.0036euro / sec δεν είναι με το ΦΠΑ? Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Εκτός από το Φ.Π.Α. (23%) Υπάρχει και το τέλος κινητής τηλεφωνίας (12%) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 το οποίο όμως δεν το πληρώνεις με τις κάρτες που αγοράζεις; μου φαίνεται πως έχω μείνει λίγο πίσω... Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Τελικά ισχύει ότι στέλνουν το μήνυμα για την δήλωση στοιχείων σε όλους...; Ακόμα και σε αυτούς που τα έχουν δηλώσει; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 το οποίο όμως δεν το πληρώνεις με τις κάρτες που αγοράζεις; μου φαίνεται πως έχω μείνει λίγο πίσω... Όχι. Βάζεις μια κάρτα των 10 ευρώ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ και σου προστίθενται 10/1,12= 8,93 ευρώ. Δηλαδή το προπλήρωσες από την αρχή τον φόρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 στην q θα υπάρχει αυξήσει στις χρεώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Όχι. Βάζεις μια κάρτα των 10 ευρώ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ και σου προστίθενται 10/1,12= 8,93 ευρώ. Δηλαδή το προπλήρωσες από την αρχή τον φόρο... ναι, αυτό έγραψα κι εγώ αλλά ο φόρος 12% μπαίνει και στις χρεώσεις ομιλίας ; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Ο φόρος μπαίνει στην κάρτα Με λίγα λόγια πληρώνεις 10 ευρώ και πέρνεις 8,93 έτσι όταν λέμε ότι η χρέωση ανά λεπτό είναι π.χ 0,216 σημαίνει ότι 0,216 σου αφαιρεί από το υπόλοιπο της κάρτας Εσένα όμως σου στοιχίζει 0,242 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Τελικά ισχύει ότι στέλνουν το μήνυμα για την δήλωση στοιχείων σε όλους...; Ακόμα και σε αυτούς που τα έχουν δηλώσει; Σε οσα νουμερα εχω δηλωσει, δεν μου ερχεται μηνυμα. Σε οσα ειναι αδηλωτα μου ερχονται 2 μηνυματα τη μερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Άντε να περάσει αυτό το μαρτύριο, γιατί κουράστηκα να περιμένω 25 δευτερόλεπτα μέχρι να ακούσω επιτέλους το υπόλοιπο της κάρτας μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Kαλησπερα. Ξερετε αν γινεται οταν εχεις τα 100ΜΒ της Qcard να δωσεις ιντερνετ σε αλλη συσκευη. Θελω να δινω καποιες φορες απο το HD2 στο iPad. Στην wind μας ειπαν οχι αλλα πως θα το ξερουν; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Kαλησπερα. Ξερετε αν γινεται οταν εχεις τα 100ΜΒ της Qcard να δωσεις ιντερνετ σε αλλη συσκευη. Θελω να δινω καποιες φορες απο το HD2 στο iPad. Στην wind μας ειπαν οχι αλλα πως θα το ξερουν; φίλε μου γίνεται αλλά μόνο μια κάποια εφαρμογή. δηλαδή ψάξε για εφαρμογή που κάνει το κινητό σου router ή ασύρματο tethering (tether). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 (edited) κενό σμσ στο 1225 για να μάθεις το υπόλοιπο της κάρτας σου υπ1500 στο 12200 για να μάθεις το υπόλοιπο της προσφοράς 1500' + 1500 σμσ Edited July 24, 2010 by Petros the Great Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 κενό σμσ στο 1225 για να μάθεις το υπόλοιπο της κάρτας σου υπ1500 στο 12200 για να μάθεις το υπόλοιπο της προσφοράς 1500' + 1500 σμσ ή κενό μήνυμα στο 1269 (για υπόλοιπο κάρτας) και YP ή UP ή YΠ στο 1245 (για το υπόλοιπο της προσφοράς 1500) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Πφφφ.. τι κάνουμε εμείς που το κινητό μας δεν στέλνει κενό μήνυμα; :ΡΡΡ Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Πφφφ.. τι κάνουμε εμείς που το κινητό μας δεν στέλνει κενό μήνυμα; :ΡΡΡ κενό μπορείς να κάνεις και με την απόσταση (το κενό-space bar) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 κενό μπορείς να κάνεις και με την απόσταση (το κενό-space bar) Έτσι νόμιζα και εγώ. Δοκίμασε το στο HTC Desire όμως και θα δεις.. :Ρ Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts