Jump to content

lordimpaler

Members
  • Δημοσιεύσεις

    99
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lordimpaler

  • Ημ. Γέννησης 18/03/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote-συμβόλαιο,Vodafone-κάρτα

lordimpaler's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. +1 στο f2g .Μετά από 10 χρόνια συμβόλαιο στην cote,το έκοψα και ησύχασα.Με τα υπάρχοντα προγράμματα δεν υπάρχει σύγκριση με άλλο.Και από οικονομία,και από σήμα στις περιοχές που κινούμαι αστέρι.
  2. Μία συμμετοχή και από μένα. Καλή τύχη και καλό μήνα σε όλους τους συμφορουμίτες!:happy:
  3. Το χρησιμοποιώ καθημερινά για youtube,streaming γενικά αλλά και για την φόρτωση ιστοσελίδων που βασίζονται κυρίως σε αυτό για να προβληθούν σωστα (skai,real κτλ.) Δυστυχώς πλέον browser που δεν υποστηρίζει flash είναι σχεδόν "ανάπηρος".. Σε γενικές γραμμές δεν πολυχρησιμοποιώ το netbook, από τότε που απέκτησα flash στο Milestone (God bless Cyanogen).:happy:
  4. Με σειρά προτεραιότητας: Ραδιόφωνο,ιντερνετ και τέλος κινητό. Με την τηλεόραση έχω τσακώθει εδώ και πολλά χρόνια..:shifty:
  5. Το Seiko και το Casio dw7300 ήταν δώρα,οπότε δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Μάλλον θα ακολουθήσω την συμβουλή σου και θα πάω μελλοντικά για το Ω seamaster που μου αρέσει υπερβολικά. Thanks για την απάντηση.
  6. Την καλησπέρα μου. Επειδή βρίσκομαι στην αναζήτηση ρολογιού, θα ήθελα γνώμες και προτάσεις από τους ειδήμονες του είδους. To budget είναι περίπου στα 300-350€. Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ ένα Seiko 5άρι από τα 70's με μαύρο καντράν,Casio dw7300 των 90's και Casio Edifice efa121. Η ύπαρξη χρονογράφου δεν με αποσχολεί. Όσο αφορα το ντύσιμο,είναι πάντα σκουρόχρωμο (κυρίως μαύρο). Π.χ.μαύρο παλτό,σκούρο πουκάμισο,μαύρο παντελόνι και παπούτσι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. Ένα και μόνο,αν και είναι όνειρο θερινής νυκτός... Mustang Shelby Gt500:happy:
  8. Υπάρχει στο android market.εάν δεν έχεις data plan μέσω wifi. Μια εβδομάδα το έχω και τώρα το ψιλομαθαίνω.:happy:
  9. Thanx για τις πληροφορίες. Ψάχνω για Android συσκευή σε entry-medium budget (καταραμένο Δ.Ν.Τ.:rocket:). Έλεγα να περιμένω για το HTC Gratia,αλλά μέχρι τότε θα πάει περίπατο η επιδότηση.. To συγκεκριμένο μου φαίνεται τίμια πρόταση σε σχέση με τον ανταγωνισμό(από κοτε μαζί με βάση και φορτιστή αυτοκινήτου,που μου χρειάζονται),όσο το βλέπω σε βιντεο-παρουσιάσεις άλλο τόσο κερδίζει πόντους και μάλλον θα το τιμήσω.:happy:
  10. Έχω και εγώ μερικές ερωτήσεις προς τους ευτυχείς κατόχους της συσκευής. Ποιες είναι οι εντυπώσεις από ένταση και ποιότητα ακουστικού (στο review του phonearena το ψιλοκράζουν γι'αυτό), ένταση ήχου κλήσης και επιδόσεις μπαταρίας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:)
  11. Τις τελευταίες 10 μέρες εξαφανίστηκε ως δια μαγείας το 3g της Voda από το κέντρο του Χαϊδαρίου.. Υπάρχει καμιά πληροφορία;:worry:
  12. Έχω την εντύπωση ότι τα ελληνικά δίκτυα λειτουργούν σε GSM και HSDPA ακριβώς σε αυτές τις συχνότητες. Οπότε ναι. Εάν δεν κάνω λάθος (αν κάνω διορθώστε με :))μόνο η Αμέρικα χρησιμοποιεί CDMA.
  13. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Οπότε το παίρνω,το σετάρω και έφυγε.:happy:
  14. Επειδή το προορίζω για δώρο,μια ερώτηση.. Από ακουστικό,μπαταρία και ένταση ήχου κλήσης πώς τα πάει?
  15. Στα προηγούμενα polls η ψήφος πήγε σε Nokia. Πλέον HTC,καθώς περιμένω την κυκλοφορία του Gratia για να αποτελέσει το επόμενό μου smartphone.:cool:
×
×
  • Create New...