Lucretious Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Να μην αρχίσω με το κ#$%%site τους που τόσα χρόνια μόνο διαφημίσεις με πουλιά και π@#@Ια ξέρουν να σηκώνουν! Έχω δοκιμάσει ένα σωρό συνδυασμούς GPRS και proxy αλλά μέχρι τώρα πήρα τα #$%#$%!@ μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Να μην αρχίσω με το κ#$%%site τους που τόσα χρόνια μόνο διαφημίσεις με πουλιά και π@#@Ια ξέρουν να σηκώνουν! Έχω δοκιμάσει ένα σωρό συνδυασμούς GPRS και proxy αλλά μέχρι τώρα πήρα τα #$%#$%!@ μου! Πόσο δίκιο έχεις φίλε που κράζεις... Εγώ να σκεφτείς πως πρώτα τσεκάρισα αν μπορώ να εκμεταλλευτώ την προσφορά του ίντερνετ και μετά έκανα φορητότητα. Δοκίμασε κάτι άλλο, μήπως και βγάλεις άκρη, γιατί με τα ζώα της Wind, όσο και να μιλάς, δεν σε καταλαβαίνουν (συγγνώμη κιόλας που προσβάλω το ζωικό βασίλειο)... Αν έχεις δεύτερη συσκευή που να είναι nokia ή sonyericsson, βάλε την κάρτα σου εκεί, στείλε sms στο 19234 και κλείστην αμέσως. Πέρασε πάλι τη sim σου στο HTC σου και δες μήπως τελικά έρθουν ρυθμίσεις και δουλέψει το ρημάδι το ίντερνετ. Εγώ, το είχα δοκιμάσει για μια κινεζιά και δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Πόσο δίκιο έχεις φίλε που κράζεις... Εγώ να σκεφτείς πως πρώτα τσεκάρισα αν μπορώ να εκμεταλλευτώ την προσφορά του ίντερνετ και μετά έκανα φορητότητα. Κι εγώ το ίδιο έκανα. Ισχύει τελικά οτι μονο μια φορά το μήνα μπορείς να ενεργοποιήσεις τα 100ΜΒ? Και μεσα σε 5 μέρες που μεταφέρθηκα με φορητότητα κατάλαβα πόσο καμμένοι είναι οι υπάλληλοι στην Q. Μετά απο 5 τηλέφωνα στην εξυπηρέτηση πελατών μάθαν τελικά πως ενεργοποιούν τον τηλεφωνητή… ΑΛΛΑ μόνον στο 1 απο τα 3 νούμερα που ζήτησα! Κι εγώ ζήτησα πολλά! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Tα 1500 λεπτά + 1500 σμσ και κατ' επέκταση και τα 100ΜΒ μπορείς να τα ενεργοποιήσεις έως 4 φορές το μήνα. δηλ με 4 ευρώ έχεις 400ΜΒ στην ουσία αν την έχεις μόνο για νετ την κάρτα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Ρε παιδιά πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει καλή εξυπηρέτηση, πόσο μάλλον για μια μικρή εταιρεία που προσφέρει τόσα πολλά. Η wind πάει για κλείσιμο και περιμένετε να έχουν εξειδικευμένο προσωπικό να ξέρει για το πιό αγ@#$το κινητό τι ρυθμίσεις χρειάζεται για gprs/3g? Εκμεταλευτείτε όσο μπορείτε την οικονομική προσφορά γιατί αν μας κλείσουν και το γυρίσετε σε vodafone, να δούμε πόσο ωραία θα είναι τα διπλάσια χρήματα που θα πληρώνουμε για λιγότερα πράγματα. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Tα 1500 λεπτά + 1500 σμσ και κατ' επέκταση και τα 100ΜΒ μπορείς να τα ενεργοποιήσεις έως 4 φορές το μήνα. δηλ με 4 ευρώ έχεις 400ΜΒ στην ουσία αν την έχεις μόνο για νετ την κάρτα. Τα 100 ΜΒ ενεργοποιούνται μόνο μία φορά ανά μήνα. Και 4 φορές να ενεργοποιήσεις το πακέτο, μόνο 100 ΜΒ θα πάρεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Για να μάθουμε πόσα μας έχουν μείνει παίρνουμε στο 12200 ή στέλνουμε ΥΠ1500 στο 12200? Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Ρε παιδιά πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει καλή εξυπηρέτηση, πόσο μάλλον για μια μικρή εταιρεία που προσφέρει τόσα πολλά. Η wind πάει για κλείσιμο και περιμένετε να έχουν εξειδικευμένο προσωπικό να ξέρει για το πιό αγ@#$το κινητό τι ρυθμίσεις χρειάζεται για gprs/3g? Εκμεταλευτείτε όσο μπορείτε την οικονομική προσφορά γιατί αν μας κλείσουν και το γυρίσετε σε vodafone, να δούμε πόσο ωραία θα είναι τα διπλάσια χρήματα που θα πληρώνουμε για λιγότερα πράγματα. Θα πρέπει να σ' ενημερώσω πως δεν πρόκειται για καθόλου μικρή εταιρία, όπως επίσης πως δεν πάει για κλείσιμο, άσχετα με το τι θέλουν οι άλλοι να πιστεύουν. Από κει και πέρα, το να ζητήσεις ρυθμίσεις ίντερνετ για το κινητό, δεν είναι καθόλου δύσκολες, η μόνη κίνηση που κάνουν είναι να πληκτρολογούν στο σύστημα τον αριθμό σου, άντε και να τσεκάρουν τη συσκευή που χρησιμοποιείς. Αν το τμήμα εξυπηρέτησης δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτά, ποιος ο λόγος ύπαρξής του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Τα 100 ΜΒ ενεργοποιούνται μόνο μία φορά ανά μήνα. Και 4 φορές να ενεργοποιήσεις το πακέτο, μόνο 100 ΜΒ θα πάρεις. Αυτο το εχεις τσεκαρει ? Γιατι ειχα κανει προ καιρου τη συγκεκριμενη ερωτηση στο τμημα εξυπηρετησης πελατων μεσω email (ακριβως επειδη ηταν ασαφης η διατυπωση της προσφορας), με καλεσαν και μου ειπαν οτι καθε φορα ανανεωνονται τα 100mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Αυτο το εχεις τσεκαρει ? Γιατι ειχα κανει προ καιρου τη συγκεκριμενη ερωτηση στο τμημα εξυπηρετησης πελατων μεσω email (ακριβως επειδη ηταν ασαφης η διατυπωση της προσφορας), με καλεσαν και μου ειπαν οτι καθε φορα ανανεωνονται τα 100mb. Από το cc μόνο, δυστυχώς δεν υπάρχει (απ'όσο ξέρω) τρόπος να ελέγχεις τα υπολειπόμενα ΜΒ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Τα 100 ΜΒ ενεργοποιούνται μόνο μία φορά ανά μήνα. Και 4 φορές να ενεργοποιήσεις το πακέτο, μόνο 100 ΜΒ θα πάρεις. δεν ισχύει αυτό που λες. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkaralis Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Εγω ρε παιδια εχω μια καρτα Q μονο κ μονο για να μπαινω nternet απο το κινητο και ειχα ενεργοποιησει την προσφορα με το 1 ευρω απο τον απριλιο ή το μαιο,δε θυμαμαι,και εχω ακομα δωρεαν ιντερνετ χωρις καμια χρεωση και χωρις καμια ανανεωση.Συνεχιζω να μπαινω δωρεαν και καθε μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 το καλύτερο θα ήταν να επικοινωνούσα με το cc της Q αλλά ανίδεοι είναι όλοι τους. Δεν τους εμπειστεύομαι. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 δεν ισχύει αυτό που λες. Αυτό μου είπαν από το cc, αυτό λέω. Δυστυχώς δεν μπορεί να εξακριβωθεί, εφόσον δεν υπάρχει ενημέρωση υπολοίπου ΜΒ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Αυτό μου είπαν από το cc, αυτό λέω. Δυστυχώς δεν μπορεί να εξακριβωθεί, εφόσον δεν υπάρχει ενημέρωση υπολοίπου ΜΒ. έχω μετρητή στο Νοκια. Και δεν ισχύει αυτό που λες. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgreek Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 ρε παιδια σε αντροιντ και iphone βαλαμε το ιντερνετ..μην παιζει τπτ αλλο?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Τι εννοείς? Μια χαρά παίζει και σε μη-smartphones :confused: Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 το υπολοιπο απο τα 100 ΜΒ, δεν το λεει πουθενα, αν καταλαβα; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Καλά κατάλαβες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Παιδια ειδα τις αλλαγες στον τιμοκαταλαγο της wind( 0,10 to sms????) και τρελαθηκα! Στην Q θα υπαρξουν αντιστοιχες αυξησεις??( Ειναι της wind αν δεν κανω λαθος). Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Παιδια ειδα τις αλλαγες στον τιμοκαταλαγο της wind( 0,10 to sms????) και τρελαθηκα! Στην Q θα υπαρξουν αντιστοιχες αυξησεις??( Ειναι της wind αν δεν κανω λαθος). Οι αυξησεις είναι μόνο στα μη εμπορικά πακέτα, με σκοπό να σε"σπρώξουν" σε αυτά που ισχύουν τώρα, που σε αυτά παραμένει ως έχει η τιμή τους(0,05/μήνυμα). Με λίγα λόγια για τα F2G 1,2,3,...8 και τα παλια WIND CARD. Δεν νομίζω πως έχεις να φοβάσαι κάτι το ουσιαστικό για την Q. Πόσο μάλλον που με το 1 ευρώ και τις τρομερές χρεώσεις + internet είναι ο πρωταθλητης της οικονομίας με διαφορά , πλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 (edited) Οι αυξησεις είναι μόνο στα μη εμπορικά πακέτα, με σκοπό να σε"σπρώξουν" σε αυτά που ισχύουν τώρα, που σε αυτά παραμένει ως έχει η τιμή τους(0,05/μήνυμα). Με λίγα λόγια για τα F2G 1,2,3,...8 και τα παλια WIND CARD. Δεν νομίζω πως έχεις να φοβάσαι κάτι το ουσιαστικό για την Q. Πόσο μάλλον που με το 1 ευρώ και τις τρομερές χρεώσεις + internet είναι ο πρωταθλητης της οικονομίας με διαφορά , πλέον... Με προσεκτική ανάγνωση της σχετικής ανακοίνωσης γίνεται αντιληπτό ότι οι αυξήσεις αφορούν όλα τα πακέτα ανεξαιρέτως και έχουν ως εξής για το διαθέσιμο πακέτο f2g η τιμή εξερχόμενου sms διαμορφώνεται σε 0,10 ευρώ για την νέα καρτοκινητή, ΜΟΜΑD, wind international, AB καρτοκινητή και όλα τα μη διαθέσιμα εμπορικά πακέτα (f2gΧ και λοιπά) σε 0,12 ευρώ Ανακοινώθηκαν αυξήσεις και για την Qcard, ωστόσο διατηρείται η χρέωση χωρίς ελάχιστο χρόνο κλήσης. http://www.wind.com.gr/TopMenu/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B1/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%A4%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%A7%CF%81%CE%B5%CF%8E%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-Q-Card.aspx Edited July 19, 2010 by hostis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Με προσεκτική ανάγνωση της σχετικής ανακοίνωσης γίνεται αντιληπτό ότι οι αυξήσεις αφορούν όλα τα πακέτα ανεξαιρέτως και έχουν ως εξής για το διαθέσιμο πακέτο f2g η τιμή εξερχόμενου sms διαμορφώνεται σε 0,10 ευρώ για την νέα καρτοκινητή, ΜΟΜΑD, wind international, AB καρτοκινητή και όλα τα μη διαθέσιμα εμπορικά πακέτα (f2gΧ και λοιπά) σε 0,12 ευρώ Ανακοινώθηκαν αυξήσεις και για την Qcard, ωστόσο διατηρείται η χρέωση χωρίς ελάχιστο χρόνο κλήσης. http://www.wind.com.gr/TopMenu/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B1/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%A4%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%A7%CF%81%CE%B5%CF%8E%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-Q-Card.aspx Σε ευχαριστω πολυ! Ειναι διπλασια η χρεωση του sms αρα με βλεπω για φορητοτητα! Ερωτηση αν κανω φορητοτητα τα χρηματα στην καρτα της wind τα χανω?( Το πιο πιθανο ειναι ναι αλλα δεν ξερω επειδη ουσιαστικα ειναι η ιδια εταιρεια αν μεταφερονται) Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 (edited) Σε ευχαριστω πολυ! Ειναι διπλασια η χρεωση του sms αρα με βλεπω για φορητοτητα! Ερωτηση αν κανω φορητοτητα τα χρηματα στην καρτα της wind τα χανω?( Το πιο πιθανο ειναι ναι αλλα δεν ξερω επειδη ουσιαστικα ειναι η ιδια εταιρεια αν μεταφερονται) Δεν μεταφέρονται δυστυχώς. Θα μπορούσες θεωρητικά να τα μεταφέρεις αν είχες f2g σε καρτοκινητό wind f2g (όχι νέα καρτοκινητή) μέσω της υπηρεσίας sharing, αλλά και η υπηρεσία αυτή δεν λειτουργεί εδώ και 20 μέρες περίπου, και γίνεται από πολλούς λόγος για ενδεχόμενη σιωπηρή της κατάργηση. Edited July 19, 2010 by hostis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Με προσεκτική ανάγνωση της σχετικής ανακοίνωσης γίνεται αντιληπτό ότι οι αυξήσεις αφορούν όλα τα πακέτα ανεξαιρέτως και έχουν ως εξής για το διαθέσιμο πακέτο f2g η τιμή εξερχόμενου sms διαμορφώνεται σε 0,10 ευρώ για την νέα καρτοκινητή, ΜΟΜΑD, wind international, AB καρτοκινητή και όλα τα μη διαθέσιμα εμπορικά πακέτα (f2gΧ και λοιπά) σε 0,12 ευρώ Ανακοινώθηκαν αυξήσεις και για την Qcard, ωστόσο διατηρείται η χρέωση χωρίς ελάχιστο χρόνο κλήσης. http://www.wind.com.gr/TopMenu/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B1/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%A4%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%A7%CF%81%CE%B5%CF%8E%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-Q-Card.aspx Έχεις δίκιο. Δεν το είχα κοιτάξει καλά. :XΠάντως η μόνη αύξηση στη Q είναι το μήνυμα από τα 4 στα 5 λεπτά. Αύξηση στις χρεώσεις κλήσεων δεν έχει. Κα το 0,21/λεπτό ομιλίας είναι πολύ καλό σε σχέση με το 0,37 του F2G, 0,4 της καρτ. Wnd και των αντιστοίχων τιμών των αλλων εταιριών. Και η χρέωση από το 1ο δευτερόλεπτο είναι πολύ καλή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts