navi55 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Το 3 ακυρώνει το 2. Άρα είναι 2 οι λόγοι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 To σταθερό (ή τα σταθερά) που έχει ένα σπίτι τα βγάζετε ένα ένα από την πρίζα; Με το κουδούνι του σπιτιού τι γίνεται, κλείνεται τον γενικό; Αν είναι κάποιος να σας ξυπνήσει, δεν την γλυτώνετε αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αν μένεις με γονείς και αδέρφια, δεν υπάρχει πιθανότητα να σε πάρει η κολλητή σου στο σταθερό (επειδή έκλεισες το κινητό) στις 4 το πρωί για να σου πει ότι περνάει το χειρότερο hang over της ζωής της :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Αν μένεις με γονείς και αδέρφια, δεν υπάρχει πιθανότητα να σε πάρει η κολλητή σου στο σταθερό (επειδή έκλεισες το κινητό) στις 4 το πρωί για να σου πει ότι περνάει το χειρότερο hang over της ζωής της :p Τι περνάτε και εσείς οι νέοι! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Μίλησε ο γέρος :p :p ... Μικρός είσαι ακόμα βρε!! :lol: :lol: Πάντως να σε πέρνουν στο κινητό όταν κοιμάσε είναι λίγο εκνευριστικό αλλά εντάξει αν είναι κάτι σημαντικό δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Αν μένεις με γονείς και αδέρφια, δεν υπάρχει πιθανότητα να σε πάρει η κολλητή σου στο σταθερό (επειδή έκλεισες το κινητό) στις 4 το πρωί για να σου πει ότι περνάει το χειρότερο hang over της ζωής της :p Μπορεί όμως η θεία σου να πάρει την μάνα σου για τον ίδιο λόγο. :lol: Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Ο μονος λογος που κλεινω το κινητο ειναι για οικονομια της μπαταριας λογω της μικρης αναμονης.Το Κ750 ομως ειναι μονιμως αναμενο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteveAth Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 δεν κλεινη ποτε Παράθεση http://i218.photobucket.com/albums/cc107/SkapoGr10/Diafora/dHJ.jpg ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΛΥΘΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
personGR Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Πολύ σπάνια, γιατί το βράδυ γίνονται οι ...ωραίες συζυτήσεις :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Πολύ σπάνια, γιατί το βράδυ γίνονται οι ...ωραίες συζυτήσεις :rolleyes: χμμμ εννοεις οοοτι? :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Όλους το μυαλό σας στο πονηρό !!:shifty::shifty::shifty::p Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Πάντα μετά τις 12 με 1 που πέφτουμε για ύπνο, απο εκει και πέρα σε απόσταση, η αδερφή μου που το είχε κοντά της ανοικτό είχε προβλήματα στον ύπνο και όταν τα έκλειναν και το απομάκρυναν ήταν ήσυχη....ποιος ξέρει... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluray13 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 ρε παιδια ισχυει οτι πολλες φορες οταν ενα κινητο ειναια νοιχτο για καιρο χωρις να κλεισιει καθολου κολλαει το λογισμικο???? οσο για εμενα παντα κλειστο το βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Ναι, το κλείνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 ρε παιδια ισχυει οτι πολλες φορες οταν ενα κινητο ειναια νοιχτο για καιρο χωρις να κλεισιει καθολου κολλαει το λογισμικο???? οσο για εμενα παντα κλειστο το βραδυ τα windows mobile το θελουν το restart τους αλλα νομιζω πως και ολα τα καινουργια κινητα.Το SE K750 θυμαμαι πως μετα απο 7-8 μερες χωρις να το σβησω αρχιζε τα κολληματα και χρειαζοταν επανεκκινηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb_papi Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Εγώ το δικό μου δεν το κλείνω το βράδυ αλλά το βάζω σε flight mode για να μπορώ να το έχω στο κομοδίνο μου ενώ κοιμάμαι χωρίς την ακτινοβολία και ανεπιθύμητες κλήσεις βραδιάτικα :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Εγώ το δικό μου δεν το κλείνω το βράδυ αλλά το βάζω σε flight mode για να μπορώ να το έχω στο κομοδίνο μου ενώ κοιμάμαι χωρίς την ακτινοβολία και ανεπιθύμητες κλήσεις βραδιάτικα :p :p Και τότε ποιος ο λόγος να το έχεις ανοικτό;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffocus4 Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Και εγώ το κλείνω κάθε βράδυ. Ο λόγος είναι ο περιορισμός της ακτινοβολίας και ο ήσυχος ύπνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gramtuning Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 και εγω δεν το κλεινω. Παράθεση opel astra f gsi power. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody86 Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Δεν το κλείνω γιατί αν γίνει κάτι κακό (χτύπα ξύλο), θέλω να μπορεί να με βρίσκει όποιος τυχόν με χρειάζεται. Τα μηνύματα βέβαια δεν παίζει να τα ακούσω αν κοιμάμαι αλλά τα τηλέφωνο ναι, οπότε είμαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 ρε παιδια ισχυει οτι πολλες φορες οταν ενα κινητο ειναια νοιχτο για καιρο χωρις να κλεισιει καθολου κολλαει το λογισμικο???? οσο για εμενα παντα κλειστο το βραδυ εγω απο τοτε που πηρα το κινητο,ζητημα ειναι να το εχω κλεισει 5 φορες. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anpetsalis Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 ποτε και δεν ξερω γιατι... συνηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Το κινητο μου δεν το κλεινω ποτε.Αμα δεν θελω να με ενοχλησουν αθορυβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 ρε παιδία,μια απόρια..το πρόβλημα είναι αν μας ενοχλούν..ή αν και ποιά προβλήματα δημιουργεί...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberrobots Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Απο επιστημονικη αποψη το κινητο δεν ειναι επιβλαβες για την υγεια μασ αν απεχει τουλαχιστον 10εκ απο το σωμα μας και κυριως απο τα ευεσθητα σημεια του εχει γινει μια ερευνα και ειχε βρεθει οτι μετα απο αυτη την αποσταση η ακτινοβολια δεν ειναι τοσο εντονη ωστε να μας επηραζει.(ουλαχιστον αυτο ειχα διαβασει!!) Τελος παντων καλο ειναι να το κλεινουμε αλλα αν δεν ειναι εφικτο αυτο ακλο ειναι να το αφηνουμε μακρια μασ το βραδυ πχ σε καποιο αλλο δωματιο του σπιτιου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denom Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Αν έκλεινα το κινητό μου θα ξυπνούσα απόγευμα ... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts