gianpithio Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Εισαι σιγουρος οτι εχεις ονομασει σωστα τα αρχεια? Εαν ναι ανεβασε μας ενα screenshot του φακελου σου για να δουμε εαν εχεις κανει καπου λαθος! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 κατέβασα και το devcertlist για να το τσεκάρω αλλά το imei.txt είναι κενό (0ΚΒ) και δεν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή εύρεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Aναβεσε μας τα αρχεια να τα ελεγξουμε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 hττp://andy.ehandysoft.com/devcert.php (Δεν χρειάζεται εγγραφή) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2886600#post2886600 Παιδιά έχει κάποιο πρόβλημα το site? Μέχρι πριν λίγες μέρες δούλευε κανονικά. Δεν είναι ότι δεν ανοίγει η σελίδα, απλώς εκεί που έχει ένα captcha ως κωδικό/input code που πρέπει να εισάγουμε στο δεύτερο πεδίο (δίπλα από εκείνο του ΙΜΕΙ), μου βγάζει ένα κενό τετράγωνο. Δοκίμασα να απενεργοποιήσω το firewall/antivirus κλπ αλλά δεν έγινε τίποτα ούτε με IE ούτε με Firefox :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Kαλυτερα να ζητησεις πιστοποιητικο απο το opda ειναι το περισσοτερο αξιοπιστο :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Παιδια δεν ξερω αν κανω καλα.. αλλα ειμαι εδω οποιος θελει ετοιμο τον φακελο για την δημιουργια singed εφαρμογων... Οσο για το πως θα κραταω τους διαφορους κωδικους.. πολυ απλο.. θα φτιαξω μια βαση δεδομενων...:lol: :rolleyes: :D Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 (edited) Καλησπέρα σας, προσπαθώ αν κατεβάσω το αρχείο που αναφέρει το http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2362125#post2362125 αλλά τίποτα, μου βγάζει σγάλμα, έχω ήδη κατεβάσει τα αρχείο .cer και .key από το opda. Υπάρχει άλλος τρόπος ή άλλο link? Σ.Σ. Άκυρο, κατέβηκε με τις πολλές προσπάθειες, όλα οκ. Edited January 31, 2010 by raftoput Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 βρε παιδια εχω στα χερια ενα μεταχειρισμένο n95 8g... του περασα το τελευταιο update εκανα την διαδικασια για να παρω τα cer και key ολα καλα μεχρι εδω.... δεν μπορω να βαλω καμια εφαρμογη με τιποτα.... ενω τις υπογραφει κανονικα στο κινητο δεν μπαινουν με τιποτα.... οτι και αν δοκιμασω(ακομη και αλλαγη ημερομηνιας) δεν γινεται τιποτα......το πιστοποιητικό εχει ληξει..... παιζει τιποτα με το imei του κινητου επειδη το ειχε αλλος πριν.....? και αν παιζει κατι τετοιο τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 (edited) Για αρχη δοκιμασε να κατεβασεις τα αρχεια με ενα εναλλακτικο browser. Εαν εχεις τα ιδια προβληματα διαβασε στο 1 ποστ του παροντος εκει που λεει: Πως μπορουμε να ελεγξουμε εαν το αρχειο cer που εχουμε εχει εκδοθει για την συσκευη μας. Edited February 5, 2010 by gianpithio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Για αρχη δοκιμασε να κατεβασεις τα αρχεια με ενα εναλλακτικο browser. Εαν εχεις τα ιδια προβληματα διαβασε στο 1 ποστ του παροντος εκει που λεει: Πως μπορουμε να ελεγξουμε εαν το αρχειο cer που εχουμε εχει εκδοθει για την συσκευη μας. το εκανα και αυτο...βασικα τα εκανα...ολα... δεν μπαινει εφαρμογη με τιποτα...!!!! περιορισμοι πιστοποιητικού μου βγαζει συνεχεια..... αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι το εξης... οταν εκανα την γνωστη διαδικασια απο το κινεζικο σαιτ...οταν τελειωσα δεν περιμενα 12 με 24 ωρες αλλα μου εδωσε τα αρχεια cer και key....με την μια...:confused: επισης οποιον αλλο τροπο και αν δοκιμασα πηρα την απαντηση το ιμει χρησιμοποιείται απο αλλο χρηστη... οποτε σε αυτην την περιπτωση παιδια τι κανουμε....? εχω το κινητο 5 μερες και δεν μπορω να του βαλω ουτε μια εφαρμογη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Δοκιμασε να κανεις μια νεα εγγραφη και ξανα ζητησε τα πιστοποιητικα να δουμε εαν θα τα βγαλει κατευθειαν! Επισης δοκιμασε απο s60certkey και isign.imobile. Eνημερωσε για το αποτελεσμα! Ελπιζω να λυθει το προβλημα.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amfitrith Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Επειδή παλεύω με μια εφαρμογή εδώ και 3-4 μέρες και δεν βγάζω -παρά τους αναλυτικούς οδηγούς, θα μπορούσε κάποιος να κάνει sign αν δεν είναι κόπος; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhmomanhs Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 ΤΟ IMEI MOY EINAI : 355217030029970 αν μπορει καποιος να βοηθισει...... Παράθεση nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Ακολούθησε τις οδηγίες της πρώτης σελίδας. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα πλέον πολύ καιρό τώρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Συμπλήρωσα τα βήματα για αυτή την σελίδα http://andy.ehandysoft.com/devcert.php έχω το certificate και το key.. τώρα τί τα κάνω??? :confused: Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Δες στο 1 ποστ του παροντος εκει που λεει: Οδηγιες υπογραφης των εφαρμογων. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serakis2 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Καλησπερα! Στον οδηγο για sign εφαρμογων(στο κινεζικο σαιτ), πρεπει να δωσω το ΙΜΕΙ του κινητου μου... Ποιοι το θεωρειτε ασφαλες και αν οχι γιατι?? Τι μπορει να συμβει εαν το δωσω?? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Aπολυτος τιποτα καθημερινα παιρνουν χιλιαδες imei δεν θα εχεις κανενα προβλημα ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serakis2 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Μακαρι.... και αν δε δωσω το δικο μου αλλα ενος αλλου τηλεφωνου(της ιδιοκτησιας μου φυσικα) αλλα ιδιο μοντελο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Μακαρι.... και αν δε δωσω το δικο μου αλλα ενος αλλου τηλεφωνου(της ιδιοκτησιας μου φυσικα) αλλα ιδιο μοντελο?? Δεν θα λειτουργεί το πιστοποιητικό στο δικό σου κινητό, γιατί θα είναι μόνο για το κινητό που θα έχει το IMEI που θα έχεις δώσει. Δεν χρειάζεται να φοβάσαι, πολύ χρήστες έχουν δώσει το ΙΜΕΙ τους, όπως σου είπε και ο gianpithio. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serakis2 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Και τι κανουν αυτοι δλδ και δουλευει μετα το πιστοποιητικο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 10, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Και τι κανουν αυτοι δλδ και δουλευει μετα το πιστοποιητικο?? Το κινητό είναι άμεσα συνδεδεμένο με το IMEI. Αν δώσεις άλλο ΙΜΕΙ το πιστοποιητικό δεν θα κάνει για το κινητό που το θέλεις. Απλά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Και τι κανουν αυτοι δλδ και δουλευει μετα το πιστοποιητικο?? Όταν εσύ υπογράψεις μια εφαρμογή με το δικό σου imei τότε αυτό περνάει κατά κάποιο τρόπο και στο αρχείο της εφαρμογής. Όταν πας λοιπον να εγκαταστήσεις την εφαρμογή στην συσκευή σου αυτή διαβάζει το imei που είναι υπογεγραμένη η εφαρμογή και αν δεν έχει το δικό σου δεν θα σου επιτρέψει να την εγκαταστήσεις. Σου είπα χονδρικά πως δουλεύει αλλά μην ανησυχείς όπως είπαν και τα παιδιά δεν υπάρχει κανένας απολύτως φόβος.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 (Κατεβάζουμε το αρχείο DevcertList.rar και αποσυμπιέζουμε τον φάκελο στον υπολογιστή μας π.χ. στο C)καλημερα παιδια.αυτο το αρχειο το κατεβαζω αλλα δεν μου το ανοιγει μετα.(αποσυμπιεζει)ανοιγει στιγμιαια και κλεινει!!!!θελω να δω αν εχω το σωστο πιστοπιοιτικο.ευχαριστω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Μόλις το δοκίμασα.Ανοίγει κανονικά.Κάτι δεν κάνεις σωστά στον υπολογιστή σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts