isolove Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Αν εχεις σταματησει απο τον αυγουστο και ησουν και ανασφαλιστος, ξεχνα το Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Πριν πολλα χρονια δουλεψα ανασφαλιστος ενα χρονο σε ενα ρεστωραντ μπαρ(1994-95) Στο τελος της σαιζον ειχα να περνω 200.000 δραχμες υπολοιπο απο μεροκαματα. Δωσαμε 3 φορες ραντεβου οπου δεν μου εδωσε τιποτα. Στραφικα στο υπουργειο εργασιας οπου εκανα καταγγελια. Εγινε δικαστηριο οπου χρειαστικα μονο εναν μαρτυρα. Η αποφαση βγηκε το 2001/02 καταδικαστικη.Εμπλεξα ομως με λαμογια δικαστικους επιμελητες οπου τους εδινε χαρτζιλικακι και καλα δεν την βρηκαν. Βρηκα ομως στο τελος τον γατο δικηγορο και πληρωθικα. Η αποφαση λοιπον ελεγε ΝΑ ΑΠΟΖΙΜΙΩΘΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ,ΑΔΕΙΕΣ,ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΤΛ. Το τελικο ποσο εφτασε στις 5.500 ευρω(1.874.000 δραχμες). Η δε αποφαση ελεγε οτι αν δεν πληρωθω,θα γινοτανε προσωποκρατηση!!!!!! Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 http://www.economist.com/content/global_debt_clock Ειναι ενα ρολόι που δείχνει σε πραγματικό χρόνο το παγκόσμιο χρέος και λειτουργεί στην ιστοσελίδα του Economist... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Α πολύ καλή ιδέα. Και έλεγα γιατί δεν είχαν ψηφιοποιήσει ακόμα την κατάθλιψη. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Αρκετα ενδιαφερον! Δειχνει οτι δεν ειμαστε οι μονοι! ;D ΥΓ: Σε ολα τα forum εσυ το ιδιο θεμα ανοιγεις? :p Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Α πολύ καλή ιδέα. Και έλεγα γιατί δεν είχαν ψηφιοποιήσει ακόμα την κατάθλιψη. χεχε πολυ καλο comment :lol::lol: απιστευτη παντως η πορεια απο το 1999 εως σημερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 χεχε πολυ καλο comment :lol::lol: απιστευτη παντως η πορεια απο το 1999 εως σημερα!!! Μας καταστρεψανε οι Ολυμπιακοι! (Και μια κυβερν... γκουχ γκουχ) Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Τα λογιστικά νούμερα είναι πως τα γράφει και πως τα ερμηνεύει κανείς.:X Τα πραγματικά στοιχεία μετράνε που δυστυχώς λίγοι (και ακόμα χειρότερα οι πολιτικοί) τα ξέρουν, και όχι οι πολλοί "κοινοί" θνητοί που πρέπει να κάνουν το κουμάντο στην τσέπη τους για το μέλλον. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2011 Από το πλήθος των προτάσεων που υποβληθήκαν για την ανάλυση των αρχικών Δ.Ν.Τ. στην Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Ξάνθης για τις ΘρακικέςΛαογραφικές Εορτές, η οργανωτική επιτροπή στη συνεδρίαση της 11ης Οκτωβρίου επέλεξε την πρόταση η οποία ανήκει στον ΙορδάνηΚαγιά και ερμηνεύει το Δ.Ν.Τ. ως"Διεθνή Νομισματική Τρέλα", το οποίο και αποτελεί το θέμα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2011. http://www.carnivalx.gr/ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ :cool: Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Για να μην αρχίσει ο καθένας να ανοίγει θέμα για Καρναβάλι στην Ξάνθη, το Μοσχάτο, την Άνω Κάτω Ραχούλα, το θέμα μετονομάζεται σε Καρναβάλι εν Ελλάδι. Συζητήσεις και ανακοινώσεις αναφορικά με τα καρναβαλίστικα δρώμενα σε όλη τη χώρα πλην της Πάτρας - για το καρναβάλι της οποίας υπάρχει ειδικό θέμα - θα γίνονται εδώ. Ευχαριστώ και συνεχίζουμε. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Καταρχήν να ζητήσω προκαταβολικα την κατανόηση των διαχειριστών για το συγκεκριμένο ποστ, αλλά μετά από ψάξιμο κατέληξα ότι σε αυτήν την ενότητα θα ταίριαζε καλύτερα. Αν παρόλα αυτά, θεωρήσετε ότι πρέπει να μεταφερθεί αλλού λόγω συνάφειας, ή ακόμη και για να τύχει μεγαλύτερης επισκεψιμότητας, στη διάθεσή σας. Επί του θέματος τώρα: Με αφορμή την ολοένα αυξανόμενη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, μέχρι την οριστική εξίσωσή του με αυτό της κίνησης που θα πραγματοποιηθεί από ό,τι ακούγεται φέτος το Φθινώπορο, αναλογιζόμενος δε ότι ένας μισθός των 1000€ πλέον δεν θα επαρκεί για να γεμίσεις τη δεξαμενή σου (1000lt x 1,3€/lt = 1300/γέμισμα), σκέφτηκα να οργανώσω ένα κίνημα διαμαρτυρίας, που χωρίς να βλάψει άλλες κοινωνικές ομάδες, θα διαμαρτυρηθεί στέλνοντας μήνυμα στους διοικούντες ότι οι κάτοικοι των κρύων νομών της χώρας μας δυσκολεύονται ήδη να ανταπεξέλθουν στο δυσβάσταχτο έξοδο της θέρμανσης τον χειμώνα, πόσο μάλλον μετά την εξίσωση της τιμής του με αυτή του πετρελαίου κίνησης. Όπως όλοι γνωρίζουμε, τον Μάρτιο θα καταθέσουμε τις δηλώσεις εισοδήματος, μέσα στις οποίες πρέπει να επισυνάψουμε αποδείξεις αγορών και παροχής υπηρεσιών συγκεκριμένου ύψους, προκειμένου να εξασφαλίσουμε το ατομικό αφορολόγητο ποσό των 12000€. Ενδεικτικά αναφέρω ότι φορολογούμενος με ετήσιο εισόδημα 15000€ θα πρέπει να προσκομίσει αποδείξεις 2100€, για να εξασφαλίσει το αφορολόγητο των 12000€. Όμως στους κρύους νομούς της χώρας και σύμφωνα με τον πρόχειρο υπολογισμό που παρέθεσα παραπάνω,ήδη με δύο γεμίσμαστα της δεξαμενής, ο φορολογούμενος ξεπερνάει το απαιτούμενο όριο αποδείξεων. Σκέφτηκα λοιπόν να χρησιμοποιήσουμε όλοι εμείς οι πληττόμενοι, στις φορολογικές μας δηλώσεις φέτος, πρωτίστως αποδείξεις πετρελαίου για την εξασφάλιση του αφορολόγητου και συμπληρωματικά, αν αυτό είναι απαραίτητο, αποδείξεις από super market, εμπορικά καταστημάτα ή παροχής υπηρεσιών. Ας περάσουμε το μήνυμα ότι εμείς στους κρύους νομούς της χώρας, έχουμε τόσο αυξημένα έξοδα θέρμανσης, που μόνο με τις αποδείξεις του πετρελαίου εξασφαλίζουμε το αφορολόγητο όριο. Ας περάσουμε το μήνυμα ότι δεν μπορούμε να πληρώνουμε χρυσό τον μαύρο χρυσό! Σε πρώτη φάση δηλαδή με ενδιαφέρει να δούμε πόσοι είμαστε, οπότε μια απλή εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή είναι αρκετή.Σε δεύτερη φάση να διαδώσουμε με όποιο μέσο μπορούμε (sms, forums, facebook, συζητήσεις), σε γνωστούς και φίλους τον τρόπο διαμαρτυρίας μας, ώστε να συμμετέχουν όσοι νιώθουν ότι πλήττονται, όσοι νώθουν εγκλωβισμένοι. Σε επόμενη φάση να διερευνήσουμε προτάσεις για ενδεχόμενους άλλους συμποληρωματικούς τρόπους διαμαρτυρίας. Τέλος να εφαρμόσουμε το σχέδιό μας. ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ για την εξασφάλιση του αφορολόγητου.Φυσικά μια μίνι συζήτηση με το λογιστή μας, δε βλάπτει ποτέ. Και εγώ όμως παραμένω στη διάθεση όλων για κάθε περαιτέρω διευκρίνηση ή πληροφορία, όπως επίσης το topic παραμένει διαθέσιμο για άλλες προτάσεις και ενέργειες στις οποίες θα μπορούσαμε συμπληρωματικά να καταφύγουμε. Ευχαριστώ όλους όσους μπήκαν στον κόπο έστω να διαβάσουν μόνο το μήνυμα αυτό, όσους μπήκαν στη διαδικασία να θέσουν εαυτόν στη θέση τη δική μου, όσους έστω σκέφτηκαν να συμμετάσχουν, ακόμη κι αν τελικά δεν το κάνουν. Περιμένω λοιπόν με αγωνία τις σκέψεις σας, τη συμμετοχή σας, τη σύμπραξή σας, ακόμη και την εναντίωσή σας... ΥΓ: Για τους πιτσιρικάδες που ακόμη δεν υποβάλλουν φορολογική δήλωση, αν βέβαια είχαν την υπομονή να διαβάσουν τα ανωτέρω, μεταδώστε τη σκέψη και την ιδέα μας στους γονείς σας, στους μεγαλύτερους αδελφούς σας, στα ξαδέλφια σας, σε οποιονδήποτε γνωρίζετε που υποβάλλει φορολογική δήλωση και ενδιαφέρεται να διαμαρτυρηθεί για την τερατώδη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης. Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Πως αυτη η πράξη θα είναι τρόπος διαμαρτυρίας? Θα πει ας πουμε ο υπουργος.. "για να δουμε πως εξασφάλισαν το αφορολογητο? α! μόνο απο το πετρέλαιο"? Αυτά εξάλλου νομιζω δεν τα βλέπει μονο ο υπάλληλος που θα αναλάβει την δήλωση μας? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Δεν θα πει "για να δούμε πως εξασφάλισαν το αφορολόγητο". Θα δει όμως έναν που θα έχει μόνο δύο αποδείξεις πετρελαίου ενώ όλοι θα έχουν φακέλους γεμάτους. Θα δει και δέυτερο που αντί για πακέτο, θα προσκομίσει μόνο 2 αποδείξεις, θα δει και τρίτον, κοκ. Θα κινήσει πιστεύω το ενδιαφέρον. Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 δεν προκειτε ποτε να κατσει να δει τις αποδειξεις που θα παραδωσουμε. αν κατσουν και τις ψαξουν ειναι δουλεια πανω απο 1 χρονο να ασχολουνται με αυτο το θεμα. οποτε καταλαβαινεις οτι κανενας και ειδικοτερα οι υπουργοι δεν θα ασχοληθουν καν. παρολαυτα συμφωνο μαζι σου οτι ειναι απαραδεκτο. εμεις καιμε το καλοριφερ πανω απο 10 ωρες την ημερα και τις πολυ παγωμενες μερες φτανεις και τις 13 ωρες. οποτε τα εξοδα θα ειναι τεραστια και τα λιτρα που αναφερεις ειναι πολυ λιγα για τις βορειες περιοχες. βεβαια ειπαν οτι εδω θα ειναι πιο φθηνα αλλα και παλι ποσο πιο φθηνα να ειναι . απο 1,3 αντε να ειναι 1,1 που χλωμο το κοβω παλι. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 ... οποτε καταλαβαινεις οτι κανενας και ειδικοτερα οι υπουργοι δεν θα ασχοληθουν καν... Φυσικά οι Υπουργοί δε θα ασχοληθούν. Υπάρχουν τα επιτελεία, οι επιτροπές και οι αρμόδιες Υπηρεσίες. Αυτές όμως λογοδοτούν στους Υπουργούς. ... παρολαυτα συμφωνο μαζι σου οτι ειναι απαραδεκτο. εμεις καιμε το καλοριφερ πανω απο 10 ωρες την ημερα και τις πολυ παγωμενες μερες φτανεις και τις 13 ωρες. οποτε τα εξοδα θα ειναι τεραστια και τα λιτρα που αναφερεις ειναι πολυ λιγα για τις βορειες περιοχες... Μια από τα ίδια και εμείς, το καίμε πολύ παραπάνω από όσο ανέφερα στο παράδειγμα. Το παράδειγμα είναι ενδεικτικό και πάλι αρκεί για να καλύψει το αφορολόγητο. Αυτό ήθελα να τονίσω και όποιος είναι από κρύες περιοχές θα καταλάβει. Εμείς πέρισυ καίγαμε καλοριφέρ και τον Μάιο, πρωί βράδυ για να "σπάει" το κρύο. Και ξεκινάμε από Σεπτέμβρη. 9 από τους 12 μήνες δηλαδή! ...βεβαια ειπαν οτι εδω θα ειναι πιο φθηνα αλλα και παλι ποσο πιο φθηνα να ειναι . απο 1,3 αντε να ειναι 1,1 που χλωμο το κοβω παλι. Ειδική μεταχείριση πρέπει να επιδιώξουμε και ακόμη περισσότερο. Ό,τι καταφέρουμε καλό θα είναι. Αν δεν καταφέρουμε κάτι, τουλάχιστον θα έχουμε προσπαθήσει. Να μην παραδοθούμε αμαχητί. Τουλάχιστον δε θα πούμε αύριο-μεθαύριο, ότι κάτι μπορούσαμε να κυνηγήσουμε αλλά αδρανήσαμε. Καλύτερα να ηττηθείς σε μια μάχη, παρά να το βάλεις στα πόδια. Άλλωστε αυτό διδάσκει και η ιστορία του πάλαι ποτέ ένδοξου λαού μας. Η μεγαλύτερη ατίμωση στην αρχαιότητα, ήταν το να είσαι ρίψασπις... Τέλος, αν έχετε να προτείνετε κάποιο καλύτερο τρόπο, γιαυτό άνοιξα το thread αυτό. Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 θα ταν προτιμοτερο να οργανωσεις κατι ωστε να σταματησουν να ψηφιζουν λαμογια αλλα γινετε? η τιμη της βενζινης+πετρελαιου συμφερει το κρατος γιατι παιρνει φπα και φορους καυσιμων.ειναι αυτο που λεγεται εμμεσος φορος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Χθες τυχαία έκανα μια συζήτηση για το πρόγραμμα εξοικονόμηση κατ' οίκον και ενημερώθηκα για τα βιοκαύσιμα και τους αντίσοιχους λέβητες. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν "Να η μεγάλη μας ευκαιρία". Η ευκαιρία να μποϋκοτάρουμε το πετρέλαιο και μάλιστα με 30% επιδότηση και 4ετές άτοκο δάνειο αποπληρωμής. Με κατανάλωση 6€/ώρα για 100 τετραγωνικά μέτρα χώρου στους 22 βαθμούς κελσίου. Και ας κρατήσουν το πετρέλαιο να το χαίρονται. Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Χθες τυχαία έκανα μια συζήτηση για το πρόγραμμα εξοικονόμηση κατ' οίκον και ενημερώθηκα για τα βιοκαύσιμα και τους αντίσοιχους λέβητες. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν "Να η μεγάλη μας ευκαιρία". Η ευκαιρία να μποϋκοτάρουμε το πετρέλαιο και μάλιστα με 30% επιδότηση και 4ετές άτοκο δάνειο αποπληρωμής. Με κατανάλωση 6€/ώρα για 100 τετραγωνικά μέτρα χώρου στους 22 βαθμούς κελσίου. Και ας κρατήσουν το πετρέλαιο να το χαίρονται. Έχεις κανένα link για περισσότερες λεπτομέριες για αυτά που λες να το κοιτάξω και εγώ για την πολυκατοικία που μένουμε ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Έχεις κανένα link για περισσότερες λεπτομέριες για αυτά που λες να το κοιτάξω και εγώ για την πολυκατοικία που μένουμε ; Ευχαριστώ Πληροφορίες για το θέμα του προγράμματος εξοικονόμηση κατ' οίκον, μπορείς να βρεις εδώ http://exoikonomisi.ypeka.gr/. Πληροφορίες για τις εναλλακτικές λύσεις με βιοκαύσιμο, επειδή υπάρχουν πολλές λύσεις, σχεδόν για κάθε ανάγκη, καλύτερα να μιλήσεις με κάποιον ειδικό. Αν θέλεις όμως γενικές πληροφορίες, ρώτα και αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι, εδώ είμαι. Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos1111 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Μπορείτε να μου πείτα ενδιαφέροντα θέματα για την έκθεση για την εισαγωγή στην Βουλή των Εφήβων γιατί δεν ξέρω για τι να γράψω!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Μπορείτε να μου πείτα ενδιαφέροντα θέματα για την έκθεση για την εισαγωγή στην Βουλή των Εφήβων γιατί δεν ξέρω για τι να γράψω!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! καλημερα σου, προκαταβολικα σου ευχομαι καλη επιτυχια. Ειμαι φοιτητης και ειχα παει στην Βουλη Εφηβων το 2002-2003 πρωτη φορα από το νομό μου. σαν μοναδικη συμβουλη γραψε κατι τελειως αυθεντικο που σε προβληματίζει, σκεφτεσαι κτλ. πολλοι καταφευγουν σε φιλολόγους κτλ για να τους γραψουν κείμενο. και μερικα από αυτα τα κείμενα επιλεγονται κιολας. εγω , τότε ειχα γραψει για την δυσκολία επιλογής κατεύθυνσης και επαγγέλματος στην Β και Γ Λυκείου. αυτό σκεφτόμουν και ένιωθα, αυτό ανεπτυξαα με απλά λόγια. τωρα, θα ήταν καλη εποχή να ακουστει μια νεανική γνωμη σχετικα με την οικονομική κρίση, ή την απαξίωση που δείχνουμε προς το πολιτικό συστημα. όπως και να έχει, οταν με το καλο ετοιμάσεις να στείλεις το τετράδιο με το κείμενο σου, βγάλε το καμιά φωτοτυπία (να το έχεις ενθύμιο αμα σε επιλεξουν). Γενικα, ήταν φοβερη εμπειρια εκεινο το 4ημερο στην Αθήνα, και ακόμα έχω επαφη με μερικα παιδιά που γνωρισα τότε. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Μπορείτε να μου πείτα ενδιαφέροντα θέματα για την έκθεση για την εισαγωγή στην Βουλή των Εφήβων γιατί δεν ξέρω για τι να γράψω!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Καλή επιτυχία σου εύχομαι φίλε. Είχα γράψει κι εγώ πρόπερυσι για την βουλή των Εφήβων. Βασικά κάτσε και σκέψου μια σειρά θεμάτων που σε εκφράζουν, έμπερικλείουν κάτι το ουσιαστικό και πάνω στα οποία μπορείς να γράψεις πράγματα. Εγώ π.χ. είχα γράψει για την αδήριτη ανάγκη επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα, γνωστών και ως Ελγινείων, τα οποία σύλησε πριν από 199 χρόνια ο λόρδος Έλγιν. Και καλή επιτυχία! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesf Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Κάνω έρευνα αγοράς για καθαριστή αέρα, ιονιστή στο διαδίκτυο και έπεσα πάνω σ΄αυτό το post. Η συσκευή που αναφέρεις πιο πάνω δεν είναι καθαριστής αέρα (air purifier), αλλά air washer. Έχει μεγάλη διαφορά. Εάν κάποιος θέλει να εξαλείψει τα τοξικά χημικά που υπάρχουν στον αέρα από τον καπνό, πχ. τσιγάρου και όχι απλά να καταπολεμήσει τη μυρωδιά, χρειάζεται κάτι πιο εξελιγμένο, μια συσκευή που θα έχει περισσότερες τεχνολογίες - στάδια καθαρισμού του αέρα. Ψάχνοντας βρήκα αυτό το site που έχει ορισμένες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον καπνό του τσιγάρου http://www.globalhealingcenter.com/tobacco-smoke-in-air.html Προτείνει επίσης και κάποιους καθαριστές αέρα, ιονιστές http://www.globalhealingcenter.com/air-purification Στην Ελλάδα τους βρήκα εδώ http://www.sanihellas.gr/Products/air_treatment/ionizers/HeavenFresh/HeavenFresh_ionizers_gr.html Σκέφτομαι να πάρω τον HF380 που είναι για 60 τετραγωνικά μέτρα και κοστίζει περίπου 400€ με το ΦΠΑ και τα φίλτρα του δεν είναι ακριβά. Θα ενημερώσω για τις εντυπώσεις μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosira Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Όποιος ξέρει ας με βοηθήσει παρακαλώ γιατί έχω φρικάρει . είχα νοικιάσει το μαγαζί μου σε κινέζο για 2,5 χρόνια και πριν ένα μήνα έφυγε μόνος του και θέλησα να το ανοίξω εγώ. φώναξα ηλεκτρολόγο για τσεκ και πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου και βρήκε το κουτί της δεης παραβιασμένο και ψυλλιάζομαι ότι ο κινέζος δεν πήγε ποτέ στην ΔΕΗ να δώσει εγγύηση και ο μετρητής έγραφε για 2,5 χρονια!ο κινέζος μάλλον ούτε το τεβε πλήρωνε γιατί βρήκα κλειστό φάκελο του τεβε με το όνομα του. ποιον θα κυνηγήσει η ΔΕΗ τον ιδιοκτήτη η τον νοικάρη? Όποιος ξέρει ας με βοηθήσει παρακαλώ γιατί έχω φρικάρει . είχα νοικιάσει το μαγαζί μου σε κινέζο για 2,5 χρόνια και πριν ένα μήνα έφυγε μόνος του και θέλησα να το ανοίξω εγώ. φώναξα ηλεκτρολόγο για τσεκ και πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου και βρήκε το κουτί της δεης παραβιασμένο και ψυλλιάζομαι ότι ο κινέζος δεν πήγε ποτέ στην ΔΕΗ να δώσει εγγύηση και ο μετρητής έγραφε για 2,5 χρονια!ο κινέζος μάλλον ούτε το τεβε πλήρωνε γιατί βρήκα κλειστό φάκελο του τεβε με το όνομα του. ποιον θα κυνηγήσει η ΔΕΗ τον ιδιοκτήτη η τον νοικάρη? Έχει συμβεί το ίδιο σε κάποιον από εσάς? Ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rest in peace Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Όποιος ξέρει ας με βοηθήσει παρακαλώ γιατί έχω φρικάρει . είχα νοικιάσει το μαγαζί μου σε κινέζο για 2,5 χρόνια και πριν ένα μήνα έφυγε μόνος του και θέλησα να το ανοίξω εγώ. φώναξα ηλεκτρολόγο για τσεκ και πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου και βρήκε το κουτί της δεης παραβιασμένο και ψυλλιάζομαι ότι ο κινέζος δεν πήγε ποτέ στην ΔΕΗ να δώσει εγγύηση και ο μετρητής έγραφε για 2,5 χρονια!ο κινέζος μάλλον ούτε το τεβε πλήρωνε γιατί βρήκα κλειστό φάκελο του τεβε με το όνομα του. ποιον θα κυνηγήσει η ΔΕΗ τον ιδιοκτήτη η τον νοικάρη? Όποιος ξέρει ας με βοηθήσει παρακαλώ γιατί έχω φρικάρει . είχα νοικιάσει το μαγαζί μου σε κινέζο για 2,5 χρόνια και πριν ένα μήνα έφυγε μόνος του και θέλησα να το ανοίξω εγώ. φώναξα ηλεκτρολόγο για τσεκ και πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου και βρήκε το κουτί της δεης παραβιασμένο και ψυλλιάζομαι ότι ο κινέζος δεν πήγε ποτέ στην ΔΕΗ να δώσει εγγύηση και ο μετρητής έγραφε για 2,5 χρονια!ο κινέζος μάλλον ούτε το τεβε πλήρωνε γιατί βρήκα κλειστό φάκελο του τεβε με το όνομα του. ποιον θα κυνηγήσει η ΔΕΗ τον ιδιοκτήτη η τον νοικάρη? Έχει συμβεί το ίδιο σε κάποιον από εσάς? Ευχαριστώ για την βοήθεια Οταν λες παραβιασμένο, εννοεις οτι λειπει η σφραγίδα? Στην πολυκατοικία μου κανενα ρολόι δεν εχει σφραγιδα, δεν λέει κάτι αυτο. Ζήτα απο την δεη αντίγραφο λογαριασμου για το συγκ ρολοι. Αν έχεις συμβόλαιο με τον κινεζο ισως να μην εχεις προβλημα, αρκει να μην την εχει κοπανησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Επιδη ειναι κινέζος πάντως και μας το λες δεν νομίζω να σου απαντήσουν περισσοτερα ατομα.:confused: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts