sv2evs Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Δες εδώ, γιατί είναι πολλά τα λεφτά για καρτοσύνδεση Έχει τις ίδιες παροχές, αλλά 10 GB περισσότερα και μισό+ κόστος Μιλάμε για double play και κινητό...και μου φαίνεται και εμένα ότι αυτό το ποσό δεν θα το δώσουν με τίποτα σε αριθμό που 'παίρνει' και dp.:confused: Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Μιλάμε για double play και κινητό...και μου φαίνεται και εμένα ότι αυτό το ποσό δεν θα το δώσουν με τίποτα σε αριθμό που 'παίρνει' και dp.:confused: Μα μόνο η καρτοσύνδεση λέει Μόνο η καρτοσύνδεση 33,50 Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Μα μόνο η καρτοσύνδεση λέει 11 ευρώ το πήρε η γυναίκα μου...πως το προσφέρουν σε 3πλάσια τιμή ; :confused: Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAN0l0 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 11 ευρώ το πήρε η γυναίκα μου...πως το προσφέρουν σε 3πλάσια τιμή ; :confused: Η κανονική του τιμή είναι τόσο. Όσοι το παίρνουν φτηνό είναι ειδική προσφορά. Δεν δίνεται σε όλους. Αν δεις το συμβόλαιο που έχεις και εσένα λογικά 30 κάτι λέει αλλά έχει και μια έκπτωση 60κατι% (σε εμένα έτσι τουλάχιστον είναι). Ακόμα και τα data που γράφει το συμβόλαιο είναι 1giga. Τα υπόλοιπα μπαίνουν ως δώρο και δεν φαίνονται στο συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Πάντως είναι οι τιμές απαράδεκτες για τις παροχές που δίνουν. Σκέτη κοροϊδία. Η Ελλάδα είναι το παραπαίδι της Ευρώπης και δεν ισχύει τίποτα λογικό εδώ. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAN0l0 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Έτσι ακριβώς. Και που να δεις που με πήραν την Παρασκευή από cosmote για να μου προτείνουν καρτοσυνδεση με 10€ Τα λεπτά ομιλίας ήταν πάνω κάτω τα ίδια (δεν θυμάμαι ακριβώς) μπορεί και να είχε και μηνύματα (πάλι δεν θυμάμαι) και το τέλος μου λέει το θεϊκό και 100mb κάθε μήνα. Έβαλα τα γέλια δεν άντεξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galopoula Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Καλησπερα!Υπαρχει μηπως καποιο τηλεφωνο απο τος πωλητες με διαφορες προσφορες που σας εκαναν πιο πανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 (edited) Eιχα dp στην wind και q κινητο,μετα απο τηλεφωνο μου κανανε προσφορα dp ως ειχε,εως 24,απερ.σταθερα,180 κινητα(23.5 ευρω) και καρτοσυνδεση 1000 προς w/q,600 προς ολους, 100sms,2gb ιντερνετ ολα μαζι στα 30 ευρω,εννοειται το εκανα,μια ερωτηση,αν δεν καταναλωσης καποια απο τα παραπανω τα υπολοιπα μεταφερονται στον επομενο μηνα η τα χανεις? και τι παιζει με την καρτοσυνδεση? Edited December 4, 2018 by paptas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Καλησπέρα. Τηλεφωνικά μου κάνανε τη παρακάτω πρόταση. Επειδή δεν κατέχω καθόλου από καρτοσύνδεση. Αξίζει? Τώρα είμαι Q. 12€ το μήνα 11GB Internet 1000' wind/Q 600 σε όλους 100 SMS σε όλους 8€ υπόλοιπο στη κάρτα. 24 μήνες. Και μία κάμερα τύπου go pro... Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο ή κατάστημα για τη συγκεκριμένη προσφορά γιατί με ενδιαφέρει και εμένα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. December 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2018 Eιχα dp στην wind και q κινητο,μετα απο τηλεφωνο μου κανανε προσφορα dp ως ειχε,εως 24,απερ.σταθερα,180 κινητα(23.5 ευρω) και καρτοσυνδεση 1000 προς w/q,600 προς ολους, 100sms,2gb ιντερνετ ολα μαζι στα 30 ευρω,εννοειται το εκανα,μια ερωτηση,αν δεν καταναλωσης καποια απο τα παραπανω τα υπολοιπα μεταφερονται στον επομενο μηνα η τα χανεις? και τι παιζει με την καρτοσυνδεση? Δεν μεταφέρονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 (edited) Γνωρίζει κανείς αν εφαρμόζεται χρέωση (και πόσο είναι αυτή) για τη μετατροπή καρτοσυμβολαίου σε καρτοκινητό (Q); Edited March 2, 2019 by user_one Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manasta Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Καλημέρα! Χθες με πήραν από συνεργαζόμενη εταιρεία της Wind και μου έκαναν τη γνωστή προσφορά, 12 ευρώ τελική τιμή με 1000 λεπτά προς wind/q, 600 λεπτά προς όλους, 100 sms, 3.5 GB συν μια action camera δώρο. Δέχθηκα και περιμένω courier την Τετάρτη. Αυτό που δεν σκεφτηκα να ρωτήσω είναι τι γίνεται μετά τα δύο χρόνια; Γυρνάω απλά στο f2g?; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Αυτό που δεν σκεφτηκα να ρωτήσω είναι τι γίνεται μετά τα δύο χρόνια; Γυρνάω απλά στο f2g?; Θα πληρώνεις κανονικά την τιμή που θα υπάρχει τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Καλημέρα! Χθες με πήραν από συνεργαζόμενη εταιρεία της Wind και μου έκαναν τη γνωστή προσφορά, 12 ευρώ τελική τιμή με 1000 λεπτά προς wind/q, 600 λεπτά προς όλους, 100 sms, 3.5 GB συν μια action camera δώρο. Δέχθηκα και περιμένω courier την Τετάρτη. Αυτό που δεν σκεφτηκα να ρωτήσω είναι τι γίνεται μετά τα δύο χρόνια; Γυρνάω απλά στο f2g?;Η θα κρατήσεις το καρτοσυμβολαιο η θα το γυρίσεις σε κάρτα πάλι. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 (edited) Με τα σημερινά δεδομένα, αυτό το "Γυρνάω απλά στο f2g" στοιχίζει 30€.. Edited March 9, 2019 by user_one Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 φεύγεις τότε πάς σε άλλη εταιρία και δε πληρώνεις το 30αρι Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Άμα βρεις κάρτα sim.. :ninja: Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Καλησπέρα παίδες μια ερώτηση. Ειχα ανέκαθεν καρτοκινητο στη wind. Σκέφτομαι να κάνω ένα καρτοσυμβολαιο από αυτά στα 20πλας ευρώ με τα πολλά giga. 1)αυτα τα συμβόλαια είναι σαν συνδέσεις ας πούμε πιθανόν διετιας η ενός έτους? 2)αυτα τα 20πλας ευρώ που θα δίνω θα μπαινουν και στην κάρτα? Δηλ μετά θα μπορώ να αγοράσω πχ λεπτά ομιλίας από αλλά προγράμματα της Wind η τα πληρώνω παίρνω μόνο ότι δίνουν και αν θέλω επιπλέον Πρπει να βάλω δεκαρικα έξτρα για να αγοράσω κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 (edited) Καλησπέρα παίδες μια ερώτηση. Ειχα ανέκαθεν καρτοκινητο στη wind. Σκέφτομαι να κάνω ένα καρτοσυμβολαιο από αυτά στα 20πλας ευρώ με τα πολλά giga. 1)αυτα τα συμβόλαια είναι σαν συνδέσεις ας πούμε πιθανόν διετιας η ενός έτους? 2)αυτα τα 20πλας ευρώ που θα δίνω θα μπαινουν και στην κάρτα? Δηλ μετά θα μπορώ να αγοράσω πχ λεπτά ομιλίας από αλλά προγράμματα της Wind η τα πληρώνω παίρνω μόνο ότι δίνουν και αν θέλω επιπλέον Πρπει να βάλω δεκαρικα έξτρα για να αγοράσω κατι 1) Ναι ειναι σαν συνδεση απλα το ποσο ειναι σταθερό εκτος και επιλεξεις εσυ καποιο εξτρα πακετο :rolleyes: εμενα ειναι για 24 μηνες . 2) Στο δικο μου που μου βαζουν μεσα 8 ευρω και τους πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι αυτα ειναι Bonus δεν μπορεις να αγορασεις κατι ειναι μονο αν τελειώσουν αυτα που μου δινουν free να συνεχίσει να καταναλώνει απο αυτά Καλησπέρα εχω το γνωστό πακετο με τα 3,5 Giga 600 προς ολους 1000 wind 100 sms προς ολους 8 ευρω μεσα με 12 ευρω τον μηνα , θελω να ρωτήσω αν ξερετε αν ολα αυτα ισχύουν και για το εξωτερικό όπως πριν που ειχα καρτο κινητό ..... Ευχαριστώ. Καλησπέρα εχω το γνωστό πακετο με τα 3,5 Giga 600 προς ολους 1000 wind 100 sms προς ολους 8 ευρω μεσα με 12 ευρω τον μηνα , θελω να ρωτήσω αν ξερετε αν ολα αυτα ισχύουν και για το εξωτερικό όπως πριν που ειχα καρτο κινητό ..... Ευχαριστώ. Καλημερα μπορουν να χρησιμοποιηθούν κανονικα σε χωρες της Ευρώπης αλλα πρεπει να παμε να ενεργοποιήσουμε την επιλογή για περιαγωγή στις ρυθμίσεις μεσα απο το MyWind. Edited April 1, 2019 by XP130TD συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manasta Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Καλησπέρα εχω το γνωστό πακετο με τα 3,5 Giga 600 προς ολους 1000 wind 100 sms προς ολους 8 ευρω μεσα με 12 ευρω τον μηνα , θελω να ρωτήσω αν ξερετε αν ολα αυτα ισχύουν και για το εξωτερικό όπως πριν που ειχα καρτο κινητό ..... Ευχαριστώ. Καλημερα μπορουν να χρησιμοποιηθούν κανονικα σε χωρες της Ευρώπης αλλα πρεπει να παμε να ενεργοποιήσουμε την επιλογή για περιαγωγή στις ρυθμίσεις μεσα απο το MyWind. Δεν βρίσκω τέτοια επιλογή στο MyWind. Που ακριβώς είναι; Αντίθετα στο faq λέει ότι για ενεργοποίηση της περιαγωγής πρέπει να καλέσεις στο 1260 με χρέωση 0,25 ευρώ ανά κλήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vis Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Ταξίδεψα πρόσφατα με αντίστοιχο πακέτο , δεν ήταν ενεργοποιημένο το roaming , ευτυχώς ενεργοποιήθηκε τηλεφωνικά (thanks to viber). Απλά στο roaming δεν σου αναγνωρίζει τα λεπτά προς wind κινητά και σου καταναλώνει από τα λεπτά προς όλους. Παράθεση αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Αυτό είναι δεδομένο σε ολα τα προγράμματα. Μόνο τα Προς όλους Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Επειδη δεν το βρισκω, αυτο το προγραμμα σε αυτη τη τιμη που το βρισκουμε; Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TasosN1986 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 καλησπερα παιδια! με εκαναν κ εμενα την προσφορα 600 ολους 1000 wind/q 100sms κ 3.5 gb με 15.5 ευρω και 8 ευρω στην καρτα! με αυτα τα 8 ευρω μπορω να ενεργοποιω πακετα οπως πχ το data night 10gb με 5 ευρω??? αυτοι λενε οτι γινεται εγω δεν το πιστευω! Παράθεση NOKIA: 3110--3330--5210--5100--7610--3220--n73 music edition--n95--n95 8gb--2680 slide--3120 classic--c6--lumua 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 καλησπερα παιδια! με εκαναν κ εμενα την προσφορα 600 ολους 1000 wind/q 100sms κ 3.5 gb με 15.5 ευρω και 8 ευρω στην καρτα! με αυτα τα 8 ευρω μπορω να ενεργοποιω πακετα οπως πχ το data night 10gb με 5 ευρω??? αυτοι λενε οτι γινεται εγω δεν το πιστευω! όχι δεν ενεργοποιείς πακέτα...χρεώνεσαι εξτρά...να τους πεις να μην λένε κάτι που δεν ισχύει.;) Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts