Stefa Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Που μπορω επισης να βρω προγραμματα για μετατροπη video καθως και πληροφοριες ρυθμισεων για το diamond ?Για player κανει ο TCPMP οπως και στο omnia ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Για player κανει ο TCPMP οπως και στο omnia ? Ναι o TMCMP είναι πολυ καλός. Δοκίμασε το diamond tweaks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Έχει δοκιμάσει κανείς το Ginius Driver; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Εβαλα το TCPMP και εκανα μια φιλοτιμη προσπαθεια να μετατρεψω ενα video με το Total Video Converter.Θα μπορουσε καποιος να μου πει τι ρυθμιζεις βαζει στο συγκεκριμενο προγραμμα ή γενικοτερα?Γιατι το video σε γρηγορες σκηνες ''εσπαγε''.Δεν ξερω πως αλλιως να σας το εξηγησω. Επισης πως μπορω να αλλαξω το Splash Screen απο τον Opera ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Edit : Τελικα προσπαθησα να περασω θεμα στην 1.93 ρομ αλλα τιποτα δεν εγινε.Αποτυχια. Γιατί επιμένεις στην προηγούμενη και όχι την 2.03; :confused: Που αντιμετώπισες πρόβλημα στην εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Εκτος του οτι φοβαμαι με τις αναβαθμισεις(ειναι κ καινουργιο το τηλεφωνο ακομα) εχω και βιστα στον υπολογιστη που δεν ειναι κ οτι καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Εκτος του οτι φοβαμαι με τις αναβαθμισεις(ειναι κ καινουργιο το τηλεφωνο ακομα) εχω και βιστα στον υπολογιστη που δεν ειναι κ οτι καλυτερο Μην φοβασαι την αναβάθμιση.Ακομα και αν δεν την πετυχεις με την πρωτη για τους χ,ψ λογους, μπορεις να ξαναπροσπαθήσεις.Δεν παθαινει τιποτα το τηλέφωνο. Άλλωστε την official rom θα περασεις ;) Οι οδηγίες είναι πολυ αναλυτικες και απλές. Αξίζει να δοκιμάσεις.Αν δεν άξιζε δεν θα εβγαζε update η htc.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Αντε και κανω αναβαθμιση.Περασα ενα σωρο πραματα μεσα (απο fixes k προγραμματα) και το sprite backup δεν μπορει να δουλεψει σωστα.Δηλαδη το συνδεω για πρωτη φορα , ανοιγει το mobile device center των vista,μετα μου λεει οτι πρεπει να κανει επαννεκινηση το τηλεφωνο,και αφου κανει επανεκκινηση τα βιστα δεν αναγνωριζουν πλεον το τηλεφωνο εκτος και αν κανω αποσυνδεση ή επανεκκινηση.Με λιγα λογια τζιφος δεν προκειται ποτε να κανω backup. Tελικα απο βιστα δεν ειναι ασφαλες αρα πρεπει να περασω παλι τα xp:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 @Stefa το backup σου ειναι αχρηστο οταν αλλαζεις rom, μπορει να μην λειτουργει σωστα η νεα rom αφου κανεις restore. Αναγκαστικα τα περνας ολα απο την αρχη. Μπορεις να κανεις backup/restore μονο τα sms με το pimbackup. Επαφες, ραντεβου, tasks θα περαστουν οταν κανεις παλι συγχρονισμο. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Δεν με ενδιαφερει η ROM.Θα ηθελα καποιος να μου πει τις ρυθμισεις για encoding video (software,bitrate κτλ) γιατι εχασα ολη την μερα κανοντας τεστ για να καταφερει να παιξει σωστα ενα video/ταινια στο κινητο.Ή θα κολλαει το βιντεο ή θα σπαει η εικονα σε γρηγορες σκηνες.Κανενας δεν ξερει ? Δοκιμασα και οτι προγραμμα βιντεο υπαρχει.Πειτε μου αν ξερετε τις ρυθμισεις στο Total Video Converter Μηπως το κινητο θελει τιποτα video drivers ??:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 καλησπερα.σημερα ειδα στο htc e-club οτι εχει βγει η rom 2.03.401.3 και θα ηθελα να ρωτησω αν εχει ουσιαστικες διαφορες σε σχεση με την 2.03.401.2 που εχω εγω στην συσκευη.την εχει δοκιμασει κανεις???και εντυπωσεις θα ηθελα. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Εάν δεν βαριέσαι τη διαδικασία του στησίματος από την αρχή... πιστεύω ότι πάντα αξίζει να κάνεις την αναβάθμιση σε αυτές τις περιπτώσεις ακόμα και εάν δεν πρόκειται να δεις αισθητή διαφορά ανάμεσα στις δυο ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Εάν δεν βαριέσαι τη διαδικασία του στησίματος από την αρχή... πιστεύω ότι πάντα αξίζει να κάνεις την αναβάθμιση σε αυτές τις περιπτώσεις ακόμα και εάν δεν πρόκειται να δεις αισθητή διαφορά ανάμεσα στις δυο ROM. η αληθεια ειναι οτι αυτο βαριεμαι πιο πολυ...το στησιμο ξανα της συσκευης. και αυτη την στιγμη την εχω φερει ακριβως στα μετρα μου:) αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα την κανω την αναβαθμηση. σε ευχαριστω για την απαντηση σου καλη ανασταση και καλο πασχα σε ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 καλησπερα.σημερα ειδα στο htc e-club οτι εχει βγει η rom 2.03.401.3 και θα ηθελα να ρωτησω αν εχει ουσιαστικες διαφορες σε σχεση με την 2.03.401.2 που εχω εγω στην συσκευη.την εχει δοκιμασει κανεις???και εντυπωσεις θα ηθελα. ευχαριστω Χμμ. Εμένα μου βγάζει αυτή που φοράω ήδη. :wacko: Το 456 είναι το language id για WWE. Το 401 που έχεις εσύ, να υποθέσω είναι για Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Χμμ. Εμένα μου βγάζει αυτή που φοράω ήδη. :wacko: Το 456 είναι το language id για WWE. Το 401 που έχεις εσύ, να υποθέσω είναι για Ελλάδα; Και το 401 είναι WWE και αυτό έχει να κάνει με τη γλώσσα. 456 είναι της Ανατολικής Ευρώπης 401 το καθαρό Ευρωπαϊκό και 405 το αγγλικό region code. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 Χριστος ανεστη! υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξουμε τη λειτουργια των κουμπιων που βρισκονται στο καντραν.δηλαδη το κουμπι με το βελακι και με το σπιτακι, οπως γινεται με τα softkeys Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 Χρόνια πολλά!! Χριστός Ανέστη!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει το κινητό..!! :p Σκέφτομαι για αλλαγή, και έρχεται η επιδότηση.. είναι και κάπως καλή η τιμή του, οπότε το σκέφτομαι σοβαρά ως λύση.. Επίσης θα ήθελα να μάθω αν η διάρκεια της μπαταρίας είναι "κανονική".. δηλαδή να μην τελειώνει μέσα σε μια μέρα, καθώς αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα όπως πχ με τα μηνύματα ή τπτ άλλο που λύνετε με χρήση κάποιου update.. Το κινητό θα είναι από την voda... παίζει κάποιο ρόλο αυτο ή όχι? ΥΓ. κάρτα μνήμης δέχεται ή όχι? Ευχαριστώ!! Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 Χρόνια πολλά!! Χριστός Ανέστη!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει το κινητό..!! :p Σκέφτομαι για αλλαγή, και έρχεται η επιδότηση.. είναι και κάπως καλή η τιμή του, οπότε το σκέφτομαι σοβαρά ως λύση.. Επίσης θα ήθελα να μάθω αν η διάρκεια της μπαταρίας είναι "κανονική".. δηλαδή να μην τελειώνει μέσα σε μια μέρα, καθώς αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα όπως πχ με τα μηνύματα ή τπτ άλλο που λύνετε με χρήση κάποιου update.. Το κινητό θα είναι από την voda... παίζει κάποιο ρόλο αυτο ή όχι? ΥΓ. κάρτα μνήμης δέχεται ή όχι? Ευχαριστώ!! Χριστος Ανέστη! Κατα τη γνώμη μου αξίζει.Η μπαταρία μου κρατάει 1,5 μερες με κανονική χρήση (δηλαδή με λιγο wifi κλπ) αλλα υπάρχει στο εμπόριο και μεγαλύτερη μπαταρία.Προσωπικά δεν μου έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα. Όσο για updates καλύτερα να απαντήσει κάποιος που έχει vodafone συσκευή γιατι δεν γνωρίζω τι γίνεται με τις rom της vodafone.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskobo Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 Χρονια Πολλα Χριστος Ανεστη. Ποια custom rom ειναι καλη για την βαλω? το βασικοτερο προβλημα μου ειναι η μπαταρια δεν κραταει αλλα θελω και εφαρμογες και ωραιο περιβαλον. Ποια λετε να βαλω? Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell μόνο ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 Χριστος ανεστη! υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξουμε τη λειτουργια των κουμπιων που βρισκονται στο καντραν.δηλαδη το κουμπι με το βελακι και με το σπιτακι, οπως γινεται με τα softkeys http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=2485292#post2485292 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 Αν κατάλαβα καλά δεν ζητάει πρόγραμμα που αλλάζει την λειτουργία των soft keys αλλά για τα κουμπιά όπως home, Back, απάντηση/απόρριψη κλήσεις. Δηλαδή αυτά που δεν είναι touch (κατά κάποιο τρόπο είναι αλλά τέλος πάντων). Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 Χρόνια πολλά!! Χριστός Ανέστη!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει το κινητό..!! :p Σκέφτομαι για αλλαγή, και έρχεται η επιδότηση.. είναι και κάπως καλή η τιμή του, οπότε το σκέφτομαι σοβαρά ως λύση.. Επίσης θα ήθελα να μάθω αν η διάρκεια της μπαταρίας είναι "κανονική".. δηλαδή να μην τελειώνει μέσα σε μια μέρα, καθώς αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα όπως πχ με τα μηνύματα ή τπτ άλλο που λύνετε με χρήση κάποιου update.. Το κινητό θα είναι από την voda... παίζει κάποιο ρόλο αυτο ή όχι? ΥΓ. κάρτα μνήμης δέχεται ή όχι? Ευχαριστώ!! το κινητο αξιζει τα λεφτα του αλλα θα πρεπει να ξερεις οτι αγοραζεις ενα υπολογιστη παλαμης με οτι αυτο συνεπαγεται.δηλαδη αν δεν περασεις αρκετες ωρες μπροστα σε ενα υπολογιστη και με τη βοηθεια του φορουμ ενδεχομενως,για να του περασεις αρκετα προγραμματα θα ειναι χειροτερο απο ενα κινητο της σειρας.σκεψου οτι μπορει να κανει τα παντα αρκει να εχει το καταλληλο προγραμμα.λειτουργιες που σε αλλα κινητα θεωρουνται αυτονοητες εδω χρειαζονται το καταλληλο προγραμμα.εν τελλει ομως μπορεις να το κανεις σουπερ.η μπαταρια του θεωρω οτι ειναι το μεγαλο του μειονεκτημα.εμενα χωις υπερβολικη χρηση και με αρκετη οικονομια οσο αφορα φωτισμο, bluetooth,wifi,δεν μου κραταει πανω απο 24 ωρες και το κινητο το εχω περιπου 4 μηνες, βεβαια μπορεις να αγορασεις μεγαλυτερη. οσον αφορα τη vodafone τωρα.εχω και εγω συνδεση με τη vodafone αλλα το κινητο το αγορασα απο το πλαισιο.τα κινητα που δινει το πλαισιο ειναι της ace hellas δηλαδη της επισημης αντιπροσωπιας και ετσι μπορεις να περνεις αναβαθμισεις απο το επισημο σαιτ της εταιριας, με τα κινητα της vodafone δε γινεται αυτο.θα προτεινα να το αγορασεις απο το πλαισιο,αν και θα ειναι γυρω στα 20 ευρω πιο ακριβα.αν τελικα καταληξεις να το αγορασεις απο το πλαισιο να πρεσεχεις να μην ειναι vodafone live,για ολους τους παραπανω λογους. καρτα μνημης δε δεχεται αλλα εχει 4GB εσωτερικη μνημη Αν κατάλαβα καλά δεν ζητάει πρόγραμμα που αλλάζει την λειτουργία των soft keys αλλά για τα κουμπιά όπως home, Back, απάντηση/απόρριψη κλήσεις. Δηλαδή αυτά που δεν είναι touch (κατά κάποιο τρόπο είναι αλλά τέλος πάντων). σωστα,ξερεις πως μπορω; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 η συσκευη σιγουρα αξιζει τα λεφτα της,και αν σκεφτεις οτι μπορεις να βρεις μια μεταχειρησμενη σε πολυ ενδιαφερων τιμη την κανει ακομα πιο σημαντικη. λοιπον εγω σε κατι αλλο θα σταθω. ειπα χθες οτι το e-club εχει βγαλει μια καινουργια rom την 2.03.401.3 την οποια και περασα σημερα. δειαφορες με την 2.03.401.2 δεν εχω βρει ακομα...αλλα αυτη η rom εμενα προσωπικα μου δινει την εντυπωση οτι δεν θα βγαλει η htc 6.5 για το diamond... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 Εννοείται πως θα υπάρξει αναβάθμιση της συσκευής σε WM 6.5, όπως είχε γίνει και με το Artemis από 5 σε 6. Από τη στιγμή που η συσκευή έχει την επεξεργαστική ισχύ να τα σηκώσει, τότε θα τα προσφέρουν. Αναβάθμιση όμως σε WM 7, δε θα μας δώσουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 11 may τα mobile 6.5 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts