Jump to content

sYn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    409
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sYn

  • Ημ. Γέννησης 24/11/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

sYn's Achievements

  1. sYn

    Poco X3 NFC

    Μια από τα ίδια και σε μένα. Τέρμα κάτω η ένταση και ακούγεται πολύ δυνατά στο δωμάτιο..
  2. Το γράφει κιόλας: Global Beta Stable Rom. Αν όλα πάνε καλά θα εμφανιστεί σε όλους μας σε λίγες μέρες..
  3. Και ξαναγράφω: δε πρόκειται να το ενεργοποιήσουν. Όσον αφορά τις OTA αναβαθμίσεις, είναι απλό: βάζεις ROM από τα παιδιά της ελληνικής κοινότητας.
  4. Δεν πρόκειται να το ενεργοποιήσει. Η σειρά είναι η εξής μετά το ξεκλείδωμα bootloader, εγκατάσταση TWRP και root με Magisk. Κατεβάζεις από το playstore το BuildProp Editor. Του δίνεις δυνατότητα πρόσβασης διαχειριστή (αίτημα υπερχρήστη) όταν στο ζητήσει. Πατάς το μολύβι πάνω δεξιά (επεξεργασία) και κατεβαίνεις εκεί που αναφέρει "# ADDITIONAL_BUILD_PROPERTIES". Κάτω από αυτό προσθέτεις τις εξής γραμμές: persist.camera.HAL3.enabled=1 persist.camera.eis.enable=1 persist.camera.is_mode=4 persist.camera.stats.test=5 persist.vendor.camera.HAL3.enabled=1 persist.vendor.camera.eis.enable=1 persist.vendor.camera.is_mode=4 persist.vendor.camera.stats.test=5 Μετά πατάς την δισκέτα για αποθήκευση. Έπειτα πατάς τις τρεις κάθετες γραμμές και επιλέγεις Properties. Πας στην καρτέλα Permissions και αλλάζεις τον αριθμό από 600 σε 644 (τικ R στο Group και Others). Πατάς Apply, πας πίσω και πατάς αποθήκευση και επιλέγεις αποθήκευση και έξοδος. Κάνε επανεκκίνηση. Πριν εγκαταστήσεις τη GCAM, κατέβασε από το playstore το Manual Camera Compatibility Test και βεβαιώσου ότι έχει ενεργοποιηθεί. Πηγή
  5. Ξεκλειδώνεις bootloader, TWRP, Magisk, επεξεργασία το build.prop για να προσθέσεις κάποιες γραμμές για ενεργοποίηση Camera2api και ψάχνεις να βρεις μια συμβατή έκδοση gcam που να δουλεύει ικανοποιητικά. Αυτός ο τρόπος δε πρόκειται να αλλάξει μιας και η XIAOMI δε πρόκειται να ενεργοποιήσει σε αυτή τη συσκευή camera2api..
  6. Πιάσαμε 2 μήνες για αναβάθμιση..
  7. Τι παίζει με τις ενημερώσεις; Καιρό έχουμε να δούμε..
  8. Πως σας φαίνεται η πλοήγηση με τους Google maps; Σε σχέση με το Here WeGo που χρησιμοποιώ μου φαίνεται να κολλάει ορισμένες φορές.
  9. Ευχαριστώ για ακόμα μια κλήρωση!
  10. Σε σχέση με το HTC 10 που έχω και έχει και αυτό τα θεματάκια με την ένταση, είναι χαμηλά.
×
×
  • Create New...