miky7 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 @eleley στην συσκευή δεν εγκαθιστά τόσα, δεν θυμάμαι όμως πόσα αλλά όχι πάνω από 5Mb (το είχα γράψει σε παλιότερο post). Επίσης μετά την εγκατάσταση κάνε το παρακάτω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2595604#post2595604 Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 @eleley στην συσκευή δεν εγκαθιστά τόσα, δεν θυμάμαι όμως πόσα αλλά όχι πάνω από 5Mb (το είχα γράψει σε παλιότερο post). Επίσης μετά την εγκατάσταση κάνε το παρακάτω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2595604#post2595604 Σ' ευχαριστώ Miky! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 @eleley στην συσκευή δεν εγκαθιστά τόσα, δεν θυμάμαι όμως πόσα αλλά όχι πάνω από 5Mb (το είχα γράψει σε παλιότερο post). Μα το .cab που του έστειλα είναι μόνο γύρω στα 3MB και αυτό είναι αρκετό για να έχει το net CF v3.5. Δεν χρειάζεται να βάλει το .msi που βρίσκει στο site της Microsoft. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 παιδια σκεφτομαι να παω το HTC diamond απο expansys. αν το παρω απο το expansys η εγγυηση με καλυπτει? η εκδοση ειναι αγγλικη (και φυσικα την προτιμαω) αλλα θα μπορω να βαλω πληκτρολογιο που θα γραφω ελληνικα επαφες και μηνυματα? σας ευχαριστω Η Εγγύηση θα ισχύει κανονικά στην Ελλάδα σε όλα τα θέματα hardware και όσον αφορά τα πληκτρολόγια... http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9234 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 @athanaso77 τι να σε κάνω που μέχρι να βρω το post για την αλλαγή στην registry είχες απαντήσει. Κι εγώ το cabακι έχω στο κινητό περασμένο απλά δεν θυμάμαι που το είχα βρει. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 @athanaso77 τι να σε κάνω που μέχρι να βρω το post για την αλλαγή στην registry είχες απαντήσει. Κι εγώ το cabακι έχω στο κινητό περασμένο απλά δεν θυμάμαι που το είχα βρει. Οκ, όχι τίποτα άλλο... αλλά να μην μπερδέψουμε τον άνθρωπο! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 eho to radio 1.00.25.16 uparhei kapio kalutero?eho dei ehoun vgei pio kainouria..simioteon tha to valo me tin nea greek full version rom tou swto... Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Είμαι και εγώ ένας από τους πολλούς παθόντες του Γερμανού, στο οποίο όμως χ..στικα γιατί πέρασα την γνήσια Αγγλική της HTC και έχω αυτό που θέλω, τώρα εάν πάθει κάτι το κινητό και δεν το φτιάχνουν θα τους κανονίσω δεόντως. Από και μετά το κινητό του γουστάρω, πριν είχα το ΜΙΟ Α501. Σας ευχαριστώ όλους εσάς που βοηθάτε να κάνουμε τα κινητά μας φιλικότερα ως προς τα εμάς. Egw sti thesi sou tha epidiwka antikatastasi kai mono. Ypoxreountai na tin kanoun. τελικά τι κάνουν αλλάζουν οθόνη ή συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Η Εγγύηση θα ισχύει κανονικά στην Ελλάδα σε όλα τα θέματα hardware και όσον αφορά τα πληκτρολόγια... http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9234 οκ φιλε. σε ευχαριστω πολυ το παραγγειλα. διοτι ειδα το touch HD και ειναι πολυ μεγαλο για τα δικα μου δεδομενα και το HTC PRO πολυ ακριβο και χοντρο σε σχεση με το diamond. πηρα και το car kit διοτι εμενα με ενδιαφερει το destinator Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Εναλλακτικα , αντι για active sync ποιο μπορουμε να χρησιμοπιησουμε? Εχω προβλημα με το outlook και δεν το κανει εγκατασταση... Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 και στην κύπρο η ace hellas είναι αντιπρόσοπος έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Όχι .... Είναι η MT technoline. Κάτι έτσι Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Εναλλακτικα , αντι για active sync ποιο μπορουμε να χρησιμοπιησουμε? Εχω προβλημα με το outlook και δεν το κανει εγκατασταση... Δεν υπάρχουν εναλλακτικές. Στα Windows XP το ActiveSync και στα Windows Vista το Windows Mobile Device Center. Το πρόβλημά σου όμως δεν είναι αυτό αλλά το PC σου που δεν μπορεί να εγκατασταθεί το Outlook του Microsoft Office. Έχεις δοκιμάσει διάφορες εκδόσεις; Υπάρχει και μία μέσα στο CD που συνοδεύει τη συσκευή. τελικά τι κάνουν αλλάζουν οθόνη ή συσκευή? Εντός 7 ημερών και με χρήση του τηλεφώνου λιγότερη της 1 ώρας στο σύνολο σου αλλάζουν συσκευή. Σε κάθε άλλη περίπτωση σου αλλάζουν το εκάστοτε προβληματικό ανταλλακτικό. οκ φιλε. σε ευχαριστω πολυ το παραγγειλα. διοτι ειδα το touch HD και ειναι πολυ μεγαλο για τα δικα μου δεδομενα και το HTC PRO πολυ ακριβο και χοντρο σε σχεση με το diamond. πηρα και το car kit διοτι εμενα με ενδιαφερει το destinator Καλορίζικο και καλές γιορτές! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Το πρόβλημά σου όμως δεν είναι αυτό αλλά το PC σου που δεν μπορεί να εγκατασταθεί το Outlook του Microsoft Office. Έχεις δοκιμάσει διάφορες εκδόσεις; Υπάρχει και μία μέσα στο CD που συνοδεύει τη συσκευή. Κι εγώ είχα πρόβλημα με διάφορες εκδόσεις του Outlook και μόνο αυτή στο CD δούλεψε σωστά. Δυστυχώς είναι trial έκδοση.. Μιχάλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Τελικά είχε δίκιο ο Athanaso για το gyrator. Μάλλον κουραστικό είναι. Και δημιουργεί και πρόβλημα στον media player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Θα μου ξαναδώσει κάποιος το .cab για το answer keys disabler, παρακαλώ; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Έλα πάρε πάρε Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Θα μου ξαναδώσει κάποιος το .cab για το answer keys disabler, παρακαλώ; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=425650 @firiel: Έχεις παλιά έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Έλα πάρε πάρε Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Ευχαριστώ!!! Συνιστώ την πιο καινούργια έκδοση. Δες το link που έδωσα ακριβώς από πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Ευχαριστώ Athanaso. Έγκατέστησα την v0.5.1 στη συσκευή. Μετά τι κάνω; Δεν θα έπρεπε να λειτουργήσει κατευθείαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Δεν θα έπρεπε να λειτουργήσει κατευθείαν; Μετά από ένα soft reset... ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Πάντως σαν εναλλακτική δες και αυτό το dialer http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=464286 Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Μετά από ένα soft reset... ναι. Και πάλι δεν "παίζει"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivan2000 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Το TouchFlo πως το θέτουμε εκτος λειτουργίας? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ.... Ο IVAN! ΕΦΥΓΕ ΣΤΙΣ 8-8-2006 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts