Jump to content

ivan2000

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About ivan2000

  • Ημ. Γέννησης 19/01/1974

ivan2000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Είχα και το 3g & το 3gs.... από πλοήγηση και τα δύο πάσχουν..... οπότε μπορώ με σιγουριά να πω ότι είναι θέμα hardware. Mε το HTC που είχα ήμουν πολύ ευχαριστημένος σε θέμα gps. Αλλά δεν με νοιάζει... I'm in love with my iphone....! ΥΓ. Το πρόβλημα ίσως λυθεί με το Tom Tom, που απ'οτι κατάλαβα στην βάση του αυτοκινήτου θα έχει ενίσχυση του GPS receiver.
  2. να ρωτησω κάτι για το alarm.... μπορώ να βάλω όποιν ήχο θέλω ή μονο αυτούς που έχει στην λίστα? έχω βάλει κάποια mp3 & wav... αλλά δεν μου τα δείχνει σαν επιλογές για να τα διαλέξω στην λίστα.
  3. Το TouchFlo πως το θέτουμε εκτος λειτουργίας?
  4. Εδώ και 2 μέρες δεν μπρορεί το MSN να κάνει sign-in. Ενώ δούλευε κανονικά. Το wi-fi λειτουργεί κανονικά, o browser το ίδιο και όλα τα update (weather κτλ). Μόνο το MSN δεν δουλεύει. Μου βγάζει το ακόλυθο μήνυμα: "Υπάρχει πρόβλημα με την σύνδεση. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε περιοχή με καλή λήψη σήματος και δοκιμάστε ξανά" Αυτό βέβαια δεν ισχύει γιατί όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά. Τα τελευταία προγράματα που έβαλα: spb keyboard gyrator S2U2
  5. Τι ενννοεις "δεν στελνει το sms?"Κανονικα θα'πρεπε οταν εχεις ενα μηνυμα,στο tf3d,να πατησεις δεξια στο μενου-απαντηση.Αν εχεις "ανοιξει" το μηνυμα,εχεις την επιλογη απο το δεξι πληκτρο μενου-απαντηση-απαντηση η' απο το αριστερο πληκτρο Απαντηση. Όταν κάνω δημιουργία sms, το στέλνει κανονικά.
  6. Ναι, καλά μέχρι εδώ... πατάω απάντηση, γράφω το μήνυμα, πατάω "αποστολη" και μου λέει ότι το μήνυμα δεν μπορεί να σταλεί. Αυτό μου το κάνει μόνο όταν κάνω "απάντηση"
  7. Oταν σε κάποιο SMS πατάω απάντηση για να μην ψάχνω το νούμερο από κατάλογο, δεν στέλνει το sms. Είναι από κάποια ρυθμηση?
  8. Tι είναι το vitonotes? κάνει καταγραφή συνομιλίας? που μπορούμε να το βρούμε?
  9. Εμένα με ενδιαφέρουν μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ακόμα και σε αυτούς τους χάρτες είναι καλύτερο το Destinator?
  10. Μέχρι τώρα είχα το Navi Mate. Το Destinator και το I-Go δεν τα ξέρω καθόλου. Ποιό από τα δύο είναι καλύτερο? Φυσικά ο καθένας έχει την προσωπική του γνώμη αλλά θα ήθελα να την ακούσω. Ευχαριστώ!
  11. Ξέρει κάποιος αν υπάρχει BlueTooth Hands Free και να έχει και αναγνώρηση κλήσεων? Υπάρχει κάποιο συμβατό από άλλη εταιρεία?
  12. Τώρα πήρα το P3300 με navimate και όλοι μου λέν ότι έκανα χαζομάρα γιατι το Destinator είναι πολύ καλύτερο. 1) Μπορώ να έχω εγκατεστιμένα και τα δύο (navimate & destinator)? 2) Γενικότερα που έχει κανένα link με p...ams, cr...k
×
×
  • Create New...