teriparatide Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 xexexe....όπως έχουμε πει πάμπολες φορές το diamond is awesome!!!!:D g sensor εχει το διαμαντι για να αλλαζει το orientation της οθονης αυτοματα,ε? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 g sensor εχει το διαμαντι για να αλλαζει το orientation της οθονης αυτοματα,ε? :) Έχει. Επίσης έχουν φτιάξει ενα προγραμματάκι (Gsen) το οποίο κάνει αυτή την δουλειά κ σε άλλες εφαρμογές αυτόματα! Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 ναι αμε εχει, αλλα δεν το κανει σε ολα τα προγραμματα, βεβαια υπαρχει το προγραμμα gsen που βαζεις οτι προγραμμα θελεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriparatide Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 thanks παιδια! τελικα εβγαλε κανεις ακρη με το SAR? ειπα να αρχισω να ασχολουμε και με την υγεια μου.............. αν ειναι οντως 1,33 ειναι καμποσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 thanks παιδια! τελικα εβγαλε κανεις ακρη με το SAR? ειπα να αρχισω να ασχολουμε και με την υγεια μου.............. αν ειναι οντως 1,33 ειναι καμποσο SAR:0.854.Το γράφει η συσκευασία της συσκευής. Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriparatide Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 SAR:0.854.Το γράφει η συσκευασία της συσκευής. thanks φιλε. απλα ρωταω διοτι πολλα σαιτ το δινουν στο 1,33.δε ξερω γιατι και τι αληθευει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 thanks φιλε. απλα ρωταω διοτι πολλα σαιτ το δινουν στο 1,33.δε ξερω γιατι και τι αληθευει :) Oi dyo diaforetikes times pou blepeis exoun na kanoun me ta kainourgia protypa metrisis kai einai dyo diaforetikes times gia to swma kai to kefali antistoixa. Den exeis logo na anisixeis pantws... oi times kinountai se logika plaisia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 ρε παιδια να ρωτησω κατι . υπαρχει περιπτωση να βρουμε τετοιο καπακι για πισω ? αυτο το κινητο υπαρχει σε εμας εδω ? http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=1379 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 ρε παιδια να ρωτησω κατι . υπαρχει περιπτωση να βρουμε τετοιο καπακι για πισω ? αυτο το κινητο υπαρχει σε εμας εδω ? http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=1379 H sygkekrimeni syskevi den erxetai Ellada. Episis exei diaforetikes gwnies kai den tairiazei to kapaki tou sto Diamond. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4b Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Καλημέρα σε όλη την παρέα! Αγορασα πριν μερικές μέρες το Diamond και άρχισα να πειραματίζομαι και εγώ. Έκανα όμως μια μικρή μαμακία. Πιο συγκεκριμένα όταν πρωτοαγοράζεις το Diamond και το ανοίγεις στην πρώτη εκκίνηση δείχνει ένα βιντεάκι που δείχνει κάποιες δυνατότητες του TouchFlo 3d. Αυτό το βιντεάκι από ότι κατάλαβα (αργότερα) είναι αποθηκευμένο μέσα στην internal 4gb μνήμη του μαζί με 2-3 τραγούδια ακόμα. Δυστυχώς έκανα format στην internal χωρίς να ελέγξω τι σβήνω. :cry: Η ερώτηση μου λοιπόν είναι: Μπορεί κάποιος να μου στήλει αυτο το βιντεακί (ας το postάρει εδώ εφόσων επιτρέπεται) και αυτά τα τραγουδάκια? Εν ολίγης ότι έχει η internal μνήμη όταν πρωτοαγοράσεις το Diamond. Θα το εκτιμούσα πάρα πολύ! Ο λόγος που το ζητάω είναι επειδή μου άρεσε το βιντεάκι και θέλω να υπάρχει μέσα και κατα δεύτερον αν θέλω να το πουλήσω να το παραδώσω όπως ακριβώς το είχα αγοράσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον κόπο που κάνατε να το διαβάσετε και θα το εκτιμήσω πάρα πολύ αν μπορέσει κάποιος να μου τα στείλει! Παναγιώτης Edit: Να συμπληρώσω ότι έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο. Συγνώμη προκαταβολικά! Παράθεση Experts.Hosting - Hosting Solutions http://experts.hosting Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Καλημέρα σε όλη την παρέα! Αγορασα πριν μερικές μέρες το Diamond και άρχισα να πειραματίζομαι και εγώ. Έκανα όμως μια μικρή μαμακία. Πιο συγκεκριμένα όταν πρωτοαγοράζεις το Diamond και το ανοίγεις στην πρώτη εκκίνηση δείχνει ένα βιντεάκι που δείχνει κάποιες δυνατότητες του TouchFlo 3d. Αυτό το βιντεάκι από ότι κατάλαβα (αργότερα) είναι αποθηκευμένο μέσα στην internal 4gb μνήμη του μαζί με 2-3 τραγούδια ακόμα. Δυστυχώς έκανα format στην internal χωρίς να ελέγξω τι σβήνω. :cry: Η ερώτηση μου λοιπόν είναι: Μπορεί κάποιος να μου στήλει αυτο το βιντεακί (ας το postάρει εδώ εφόσων επιτρέπεται) και αυτά τα τραγουδάκια? Εν ολίγης ότι έχει η internal μνήμη όταν πρωτοαγοράσεις το Diamond. Θα το εκτιμούσα πάρα πολύ! Ο λόγος που το ζητάω είναι επειδή μου άρεσε το βιντεάκι και θέλω να υπάρχει μέσα και κατα δεύτερον αν θέλω να το πουλήσω να το παραδώσω όπως ακριβώς το είχα αγοράσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον κόπο που κάνατε να το διαβάσετε και θα το εκτιμήσω πάρα πολύ αν μπορέσει κάποιος να μου τα στείλει! Παναγιώτης Edit: Να συμπληρώσω ότι έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο. Συγνώμη προκαταβολικά! Έχω κάνει κι εγώ μια φορά format στην internal storage και μου την επανέφερε όπως ήταν όταν το αγόρασα. Δηλαδή με τον φάκελο My Documents που έχει μέσα τις default pictures και το βιντεάκι που θέλεις. Ίσως θέλει και soft ή hard reset μετά για να τα επαναφέρει αυτά, δεν θυμάμαι ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Η ερώτηση μου λοιπόν είναι: Μπορεί κάποιος να μου στήλει αυτο το βιντεακί (ας το postάρει εδώ εφόσων επιτρέπεται) και αυτά τα τραγουδάκια? Εν ολίγης ότι έχει η internal μνήμη όταν πρωτοαγοράσεις το Diamond. Θα το εκτιμούσα πάρα πολύ! http://rapidshare.com/files/121271047/CONTENT_Internal_storage.rar.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 ε οχι και 2 φορες την ιδια μερα!!!!! :) παντως μετρια χρηση εννοω τηλεφωνο νορμαλ και κανα μειλ και που και που κανα browsing.... :) Λοιπόν θα σου πω με ακρίβεια τι μπορείς να περιμένεις από την μπαταρία. Ας πούμε ότι ξεκινάς το πρωί με foul. Αν το δουλέψεις σαν νορμαλ συσκευή με κανα μισά-ωρο ομιλία, κάποια sms, αναπάντητες κ.λ.π. και εφόσον έχεις απενεργοποιήσει το 3 G, θα φτάσεις μέχρι το βράδυ της επόμενης μέρας. Αν όμως πεις να το δουλέψεις σαν PDA, εννοώ πείραγμα, σερφινγκ,παιχνίδια, πλοήγηση κ.λ.π. δεν φτάνεις καν στο μεσημέρι. Για να κάνεις όλο αυτά χρειάζεται κατα διαστήματα να το βάζεις στο λαπτοπ και να έχεις στο αυτοκίνητο φορτιστή σε περίπτωση που χρησιμοποιήσεις το GPS. Μην φανταστείς ότι με κάποιο άλλο που έχει μεγαλύτερη μπαταρία θα καταφέρεις τίποτα περισσότερο εκτός από καμια ώρα παραπάνω. Εννοώ με την προαναφερθείσα χρήση. Πάρε για παραδειγμα το λαπτοπ σου, πόσο θα αντέξει σε πλήρη λειτουργία? Εγώ έχω βρεί την λύση και με ελάχιστο κόστος. Αγόρασα 2 extra μπαταρίες από το netimes αντί 5 ευρώ η καθε μία. Έχω πάντα μια απ' αυτές στο τσεπάκι του παντελονιού μου και την άλλη στην τσάντα του λαπτοπ. Τις φορτίζω με extra φορτιστή εκτός τηλεφώνου. Είναι καλύτερες από την original αφού ζεστένονται λιγότερο κατα την φόρτιση και κρατάνε 10-20% περισσότερο. Παρ' όλα αυτά στο αυτοκίνητο αν χρησιμοποιήσω gps εννοείται ότι συνδέω τον φορτιστή αυτοκινήτου. Για μένα λοιπόν δεν είναι θέμα μπαταρίας αλλά χρήσης. Αν κάνω την ίδια χρήση και στο Ε51 ΝΟΚΙΑ, που έχει 1050 μπαταρία, δεν κρατά περισσότερο και μην ξεχνάς ότι έχουμε VGA οθόνη που έχει extra κατανάλωση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4b Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Έχω κάνει κι εγώ μια φορά format στην internal storage και μου την επανέφερε όπως ήταν όταν το αγόρασα. Δηλαδή με τον φάκελο My Documents που έχει μέσα τις default pictures και το βιντεάκι που θέλεις. Ίσως θέλει και soft ή hard reset μετά για να τα επαναφέρει αυτά, δεν θυμάμαι ακριβώς. Δυστυχώς εμένα δεν μου τα επανέφερε αυτά. Πραγματικά δεν ξέρω για πιο λόγο. @athanaso77: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είσαι πραγματικά θεός! Παράθεση Experts.Hosting - Hosting Solutions http://experts.hosting Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 γεια σας και παλι μαζι το αγαπημενο μου iphone εχω και παλι στην κατοχη μου ενα diamantaki !!! λοιπον τελικα βρεθηκε τροπος με καποιο player να παιζω αποθηκευμενα flash videos ?? οχι youtube online απλα αποθηκευμενα στην internal memory flash βιντεακια (πχ nikos.flv ) ?????? Επισης εχω αγγλικο diamond την ρομ την ελληνικη του sotos πως την περναμε ??? σορρυ αλλα μαλλον εχω μεινει ακρετα πισω ε ??:D anyway ποιο omnia ρε παιδια αν το δειτε απο κοντα και το επεξεργαστειτε θα δειτε οτι τελικα το diamnod ειναι οντως ΔΙΑΜΑΝΤΙ kai to ομνια apla samsungggggg Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Δυστυχώς εμένα δεν μου τα επανέφερε αυτά. Πραγματικά δεν ξέρω για πιο λόγο. Gia afton akrivws to logo: eprepe na yparxoun stin Internal Storage kai to hard reset den epanaferei stin ergostasiaki tou katastasi kai tin Internal Storage para mono ti main memory. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wizo Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Καλησπέρα, Ενεργοποίησα σήμερα το Vodofone Internet (30MB - 3.5E). Για να αποφύγω μη επιθυμητές χρεώσεις έβαλα και το NoData. Παρατηρώ όμως το εξής, ενώ στο nodata έχω κανονικά τη σύνδεση απενεροποιημένη όταν πάω Settings->Connections->Manage Existing Connections ενώ δεν πατάω σε κανένα από τα connections (και προφανώς δεν αλλάζω και τπτ) με το που ανοίγει το παράθυρο μου γυρνάει την Vodafone Internet σε enabled. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί αυτό? Θέλω ο μοναδικός τρόπος για να κάνω enable/disable ένα connection να είναι από το NoData. Ευχαριστώ. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 γεια σας και παλι μαζι το αγαπημενο μου iphone εχω και παλι στην κατοχη μου ενα diamantaki !!! λοιπον τελικα βρεθηκε τροπος με καποιο player να παιζω αποθηκευμενα flash videos ?? οχι youtube online απλα αποθηκευμενα στην internal memory flash βιντεακια (πχ nikos.flv ) ?????? Επισης εχω αγγλικο diamond την ρομ την ελληνικη του sotos πως την περναμε ??? σορρυ αλλα μαλλον εχω μεινει ακρετα πισω ε ??:D anyway ποιο omnia ρε παιδια αν το δειτε απο κοντα και το επεξεργαστειτε θα δειτε οτι τελικα το diamnod ειναι οντως ΔΙΑΜΑΝΤΙ kai to ομνια apla samsungggggg Core player. Για rom πρεπει να ξεκλειδωσεις την συσκευη (χανεις εγγυηση αν δεν μπορεσεις να την επαναφερεις). http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9568 http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9552 Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frogie147 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 καλησπερα.Διαβαζω καιρο αλλα δεν ετυχε να ποσταρω κατι.Απο σημερα ειμαι κατοχος ενος διαμαντιου απο vodafone..Θελω να βαλω την αυθεντικη rom κτλ.Που μπορω να την κατεβασω.Εχω την εντυπωση οτι η vοda εχει κλειδωμενες καποιες λειτουργιες(θεματα κτλ.).Μπορω να βαλω αγγλικα windows mobile(με την αλλαγη ρομ αλλαζει αυτο;;)Εχω βρει στο νετ διαφορα αλλα ειναι ολα για αγγλικη εκδοση,θα κανω μαλ... αμα προσπαθησω να την βαλω;;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriparatide Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Oi dyo diaforetikes times pou blepeis exoun na kanoun me ta kainourgia protypa metrisis kai einai dyo diaforetikes times gia to swma kai to kefali antistoixa. Den exeis logo na anisixeis pantws... oi times kinountai se logika plaisia. ευχαριστω φιλε! ειχα ανησυχησει λιγο οταν εκανα συγκριση με το ομνια που εχει νομιζω SAR περιπου 0,67.διορθωστε με αν κανω λαθος-δεν ειμαι σιγουρος. το 1,33 στο διαμαντι αντιστοιχει στο κεφαλι η στο σωμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_mperkis Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 γεια σας παιδια εγω ενδιαφερωμαι για το DIAMOND μπορειται να μου πειτε τι γνωμει σας για το διαμαντη ευχαριστω .Και ειχα το LG KS 20 και τωρα εχω το TOUCH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Τι φορτιστή αυτοκινήτου να προτιμήσω? 1000 ή 2000 mA; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 γεια σας παιδια εγω ενδιαφερωμαι για το DIAMOND μπορειται να μου πειτε τι γνωμει σας για το διαμαντη ευχαριστω .Και ειχα το LG KS 20 και τωρα εχω το TOUCH Με ελάχιστο διάβασμα προς τα πίσω θα πάρεις την απάντησή σου. Πόσο ενδιαφέρον θα ήταν για τους υπόλοιπους να διαβάζουν τη γνώμη των άλλων για ακόμα μια φορά για κάτι που έχει χιλιοσυζητηθεί εδώ μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Διαφοροποιείται σε κάτι τρομερά η συσκεύη αν αγοραστεί από την Vodafone; Κάποιος που το αγόρασε από εκεί; Στα 550 βγαίνει αν δεν κάνω λάθος; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Διαφοροποιείται σε κάτι τρομερά η συσκεύη αν αγοραστεί από την Vodafone; Κάποιος που το αγόρασε από εκεί; Στα 550 βγαίνει αν δεν κάνω λάθος; Δεν είμαι σίγουρος εάν έχει το άσπρο-κόκκινο μενού της Vodafone αλλά δεν πρέπει να σε απασχολεί μιας και αλλάζει εύκολα αν θες. Καμία άλλη ουσιαστική διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts