Jump to content

wizo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by wizo

  1. Αφού έχεις την 2.03 πρέπει να έχεις λογικά και built-in το Slide to Answer της HTC. Γιατί χρησιμοποιείς το S2U2 ?
  2. Εγώ πάντως κάνω υπομονή για αυτό link
  3. To enter είναι το μεσαίο κουμπί (το στρογγυλό)
  4. Την πέρασε κανείς; Στα instructions λέει να βγάλουμε την SIM :wacko: Πάντα το λένε αυτό; (δεν το έχω προσέξει)
  5. Ψάξε στο xda για το Galarm. Έχει ένα ωραίο feature όπου το κάνεις shake για να σταματήσει να χτυπάει.
  6. Δεν το βρίσκω και ιδιαίτερα σοβαρό λόγο (το να παίζει περισσότερα formats) για να αποτελέσει κριτήριο αγοράς. Με το να βάλεις και ένα έξτρα player δεν έγινε κάτι. Τόσα του έχουμε περασμένα πάνω.
  7. ΠΑιδιά έχετε χρησιμοποιήσει αυτό το dialer;;; Το έβαλα αλλά δεν λειτουργει σωστά! Είναι όλα πολύ μικρά. Αν έχετε κάποιο να μου προτείνετε εκτός απο το real black dialer θα το εκτιμούσα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=405727 Το dialer αυτό δεν είναι για το diamond, είναι για τους άλλους που θα ήθελαν να είχαν diamond :p Το λέει και στη σελίδα που δίνεις σαν λινκ ότι ο τύπος δεν θα φτιάξει VGA έκδοση.
  8. Copy paste from HTC site Improved Functions and Fixes 1. When you launch the Camera while the system is working on other programs, the preview screen may become black. 2. When playing a video, sometimes a portion of the video will be cut off a little bit. 3. Fixes Audio playback problem with the speaker. Specific issues: sometimes the music will turn off and on after 10 minutes, or there is a buzzing sound or no sound at all. 4. Fixes the problem of not being able to receive MMS when in standby mode. 5. When launching music via the Music tab on TouchFLO 3D, the sound may intermittently turn off for a second and come back on. link
  9. 1. /My Documents 2. Όχι 3. Δεν ξέρω 4. Τπτ, να χαρείς το καινούργιο σου παιχνίδι
  10. Εμείς με cooked ROM onboard και HardSPL μπορούμε να βάλουμε την official ?
  11. Χρησιμοποίησε το Diamond Tweak. Επιλογή 20.1 (Automatic display)
  12. Πανάλαφρο !!! Καμία σχέση με το S2U2, το πρόγραμμα δεν είναι custom είναι το ίδιο που έχει και το HD
  13. Για όσους δεν το είδαν ακόμα link Answer/Reject μία κλήση κάνοντας slide.
  14. :cool::cool::cool::cool::cool::cool: Πάω να το δοκιμάσω...
  15. Που το διάβασες αυτό???? Το ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι
  16. Καλησπέρα, Ενεργοποίησα σήμερα το Vodofone Internet (30MB - 3.5E). Για να αποφύγω μη επιθυμητές χρεώσεις έβαλα και το NoData. Παρατηρώ όμως το εξής, ενώ στο nodata έχω κανονικά τη σύνδεση απενεροποιημένη όταν πάω Settings->Connections->Manage Existing Connections ενώ δεν πατάω σε κανένα από τα connections (και προφανώς δεν αλλάζω και τπτ) με το που ανοίγει το παράθυρο μου γυρνάει την Vodafone Internet σε enabled. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί αυτό? Θέλω ο μοναδικός τρόπος για να κάνω enable/disable ένα connection να είναι από το NoData. Ευχαριστώ.
  17. :O Τελικά όσο και να το πασπατεύω το μαραφέτι όλο και κάτι καινούργιο θα βρω... Νόμιζα ότι αρκούσε να είναι enabled το key στη registry για να αποθηκεύονται οι συντεταγμένες στις photo. Δεν είχα δει ότι έχει ξεχωριστή επιλογή για GPS Photo. :O:O:O:O:O Thank you
  18. Καλησπέρα, Δοκίμασα να ανοίξω κάποιες φωτό που τράβηξα με το diamond από το Google Earth για να δω πως δουλεύει το όλο θέμα με τις συντεταγμένες στις φωτογραφίες. Το Google Earth όμως μου τις δείχνει σαν να έχουν τραβηχτεί οι φωτό στη μέση του πουθενά. Σε εσάς δουλεύει σωστά;
  19. Είδα στο P3500 ενός συναδέλφου ότι όταν πάει να γράψει κάπου μια λέξη (οπουδήποτε) του βγάζει προτάσεις από καταχωρήσεις που είχε κάνει παλαιότερα. Αυτό πως γίνεται ; Βαριέμαι κάθε φορά που καταχωρώ (σχεδόν) το ίδιο appointment να γράφω τον τίτλο ενώ τον έχω ξαναγράψει πάμπολες φορές.
  20. Το swtos είναι άνθρωπος (Σωτήρης φαντάζομαι). Αυτός που έφτιαξε τη ROM
  21. Ρωτώ και απαντώ μόνος μου :p Γράφω τη λύση σε περίπτωση που παρουσιασθεί σε κάποιον μελλοντικά. Τα κλειδιά βρίσκονται στο HKLM\Software\HTC\Manila\ProgramLauncher Σβήνουμε απο εκεί οτιδήποτε έχει αριθμό μεγαλύτερο του 17 (18+).
  22. Ενώ μέχρι πρότεινος στο programms είχα 18 εικονίδια (όλα κατειλημμένα) τώρα έχω και άλλα 3 στα οποία όμως ενώ κάνω tap στο + και με πάει κανονικά στη λίστα με τα progs για να επιλέξω, μετά την επιλογή δεν κάνει τπτ αssign στο κουμπί αυτό ενώ το κουμπί παραμένει (χωρίς icon βέβαια) και ένα καινούργιο μπαίνει στη λίστα. Τώρα έχω 4 άδεια κουμπιά και εάν πατήσω στο 4o για να βάλω εφαρμογή θα γίνουν 5 τα άδεια. Καμιά ιδέα?
  23. Έστω... Θέλω να κρατήσω μόνο την ελληνική και την αγγλική. Έχοντας μόνο 2 γλώσσες η εναλλαγή θα γίνεται πιο γρήγορα. Κάνα λινκ for the how-to?
  24. Πως μπορούμε να αφαιρέσουμε τις γλώσσες που δεν μας χρειάζονται από τα διάφορα keyboards?
  25. Δλδ λύση δεν έχουμε ε? :O Κάνα work around?
×
×
  • Create New...