Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλοι όσοι ετοιμάζεστε να αγοράσετε το diamond υπάρχει κάτι που ίσως σας κάνει να το ξανασκεφτείτε:http://www.modaco.com/content/pocket-pc-professional-news/272214/introducing-the-htc-touch-hd/

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όλοι όσοι ετοιμάζεστε να αγοράσετε το diamond υπάρχει κάτι που ίσως σας κάνει να το ξανασκεφτείτε:http://www.modaco.com/content/pocket-pc-professional-news/272214/introducing-the-htc-touch-hd/

Τιμή όμως?????

مفاجأة

Τιμή όμως?????

Άγνωστη προς το παρόν. Πιστεύω ότι στο πολύ προσεχές μέλλον θα γίνει γνωστή.

• Administrators
αγορασα το κινητο απο τσεχια και δεν ξερω πως να το γυρισω σε αγγλικα μπορει καποιοσ να μου πει ποσ το κανω?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=416211

Modpic.gif

• Administrators

Θα έλεγα καλύτερα αυτό να το πεις στο thread του Omnia μιας και αυτός είναι ο βασικός ανταγωνιστής του. To Diamond με το μέγεθός του παίζει σε άλλη κατηγορία.

Modpic.gif

Θα έλεγα καλύτερα αυτό να το πεις στο thread του Omnia μιας και αυτός είναι ο βασικός ανταγωνιστής του. To Diamond με το μέγεθός του παίζει σε άλλη κατηγορία.

Από την άλλη είναι όμως και τα δύο HTC...

• Administrators
Από την άλλη είναι όμως και τα δύο HTC...

Ένας λόγος παραπάνω για να απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό.

Modpic.gif

Ποιοι απο εδώ χρησιμοποιούν Cooked Roms?

Μήπως μπορείτε να μας πείτε

ποια χρησιμοποιείτε,

γιατί καταλήξατε σε αυτήν,

αν χρησιμοποιείτε το touchflo (ή τι άλλο χρησιμοποιείτε),

καθώς και πως σας φαίνεται συγκριτικά με την μαμά ROM;

Thanks =)

Μήπως μπορείτε να μας πείτε

ποια χρησιμοποιείτε,

γιατί καταλήξατε σε αυτήν,

αν χρησιμοποιείτε το touchflo (ή τι άλλο χρησιμοποιείτε),

καθώς και πως σας φαίνεται συγκριτικά με την μαμά ROM;

Thanks =)

Panosha Shine On 1.7 full!!!

Κατεληξα σε αυτην γιατι θελω ταχυτητα,ελευθερη μνημη και αξιοπιστια.

Εννοειτε οτι χρησιμοποιω το TF3D γιατι πολυ απλα με βολευει πολυ,λογο του οτι δεν χρειαζομαι καθολου το πενακι.Επισης,με 12 Tab εχω οτι χρειαζομαι,γρηγορα και ευκολα.Σε σχεση με την μαμα, ειναι Type r χωρις Kpro....:lol:

Μερα με την νυχτα δηλαδη!

Μπορώ να συνδέσω το Diamond με το PC μέσω WiFi? Το PC έχει ασύρματη κάρτα δικτύου onboard. Έχω ψάξει στο Google αλλά δεν βρήκα κάτι.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Το κινητο που κ που κολλαει η αργει... τι γινεται;

Κανεις κανενα soft reset?Απο ελευθερη μνημη πως παει?

• Administrators
Κανεις κανενα soft reset?Απο ελευθερη μνημη πως παει?

Δύσκολο το βλέπω να έχει έλλειψη σε RAM. Μάλλον είναι φορτωμένο με πολλά από τα οποία ευθύνονται για αυτά τα ψιλοκολλήματα.

Modpic.gif

Panosha Shine On 1.7 full!!!

Κατεληξα σε αυτην γιατι θελω ταχυτητα,ελευθερη μνημη και αξιοπιστια.

Εννοειτε οτι χρησιμοποιω το TF3D γιατι πολυ απλα με βολευει πολυ,λογο του οτι δεν χρειαζομαι καθολου το πενακι.Επισης,με 12 Tab εχω οτι χρειαζομαι,γρηγορα και ευκολα.Σε σχεση με την μαμα, ειναι Type r χωρις Kpro....:lol:

Μερα με την νυχτα δηλαδη!

Την ίδια κι εγώ. Με κάλυψε απόλυτα ο Ηλίας.

• Administrators

Οι cooked ROMs είναι μια ενδιαφέρουσα αλλά ιδιαίτερη ιστορία. Πρέπει μα διαλέξεις ανάμεσα σε μια πληθώρα επιλογών που να ταιριάζει στις δικές σου απαιτήσεις. Εάν θα είναι λιτή ή πλούσια από εφαρμογές, τι tweaking έχει γίνει στην ταχύτητα και την απόκριση, και άλλα πολλά. Και όλα αυτά με τη λογική ότι κατά κάποιο τρόπο γίνεσαι beta tester έμμεσα ή άμεσα για να βοηθήσεις να γίνει ακόμα καλύτερη. Εν ολίγοις... μόνο εάν δοκιμάσεις θα βγάλεις άκρη. Του Panosha σίγουρα είναι από τις καλύτερες επιλογές και κατά τη δική μου γνώμη.

Modpic.gif

Γειά σε όλους,

Έχω και εγώ το HTC Touch Diamond και έχω προμηθευτεί σήμερα από την WIND μία κάρτα 2inONE ώστε να έχω ένα συμβόλαιο και ένα καρτοκινητό σε μία κάρτα στο ίδιο κινητό. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ μπορώ να ενεργοποιήσω το κινητό με το πρώτο νούμερο... όταν θέλω να πάω από τα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ στο WIND ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ όταν κάνω κλικ στο εικονίδιο δεν με βάζει μέσα στο WIND ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Να αναφέρω ότι η κάρτα που παρέλαβα σήμερα έχει ακόμη το λογότυπο της TIM επάνω διότι το κατάστημα δεν είχε κάρτες με λογότυπο WIND.

Έχει κάνει κανείς άλλος με HTC Touch Diamond και κάρτα 2inONE από WIND; Του δούλεψε;

Ευχαριστω πολύ...

Καλησπερα,

σε αλλα κινητα (Ν95) υπαρχουν προγραμματα (Handy Safe, κα) οπου μπορεις να φυλαξεις/προφυλαξεις κωδικους, αριθμους καρτων και αλλα ευαισθητα δεδομενα.

Για το διαμαντι υπαρχει κατι αντιστοιχο ?

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Μπορώ να συνδέσω το Diamond με το PC μέσω WiFi? Το PC έχει ασύρματη κάρτα δικτύου onboard. Έχω ψάξει στο Google αλλά δεν βρήκα κάτι.

αν εννοείς να μπορείς να δεις αρχεία - λογικά μπορείς

activesync όμως όχι - παλιά γινόταν αλλά το έκοψε η microsoft "για λόγους ασφαλείας", μπορείς μόνο με bluetooth (μέσα στην ασφάλεια) ή wifi με exchange server

---

NLS

ilogic.gr

• Administrators
Καλησπερα,

σε αλλα κινητα (Ν95) υπαρχουν προγραμματα (Handy Safe, κα) οπου μπορεις να φυλαξεις/προφυλαξεις κωδικους, αριθμους καρτων και αλλα ευαισθητα δεδομενα.

Για το διαμαντι υπαρχει κατι αντιστοιχο ?

SPB Wallet

Modpic.gif

Γιάννη γιατί διαφορετικό κοινό?

Σίγουρα οι προδιαγραφές του πλησιάζουν στο ΟΜΝΙΑ, αλλά ποιός δεν θα ήθελε ένα diamond με 3,5 αρα οθόνη.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά, μια απορία: Ο καιρός ενημερώνετε μέσω της WIND Plus Non Stop; Γιατι σε εμένα δεν φαίνεται να δουλευει...

Οχι, ας ελπίσουμε οτι κατι θα βγεί για να κάνει ενημέρωση μεσο proxy.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg