alfeios Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 6 ώρες πριν, geodimis said: Επειδή δεν τις βλέπω στην εφαρμογή Alba bonus points για αυτό ρώτησα 1 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 3 ώρες πριν, VANGSKG said: Γεια σας,εχω 3 πιστωτικες,μια eurobank masoutis με την οποια παιρνω ποντους κ εξαργυρωνω στα super market masoutis,μια visa alphabank καθως κ μια mastercard της εθνικης.ποια απο τις 2 τελευταιες εχει το καλυτερο προγραμμα επιστροφων αγορων επειδηθελω να κοψω την μια απο αυτες. Εξαρτάται από πού ψωνίζεις. Super market, βενζίνη κτλ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 13 ώρες πριν, boban3 said: Μετά από ποσό διάστημα σου απάντησαν για τον αντιλογισμο? Περίπου 15 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 20 ώρες πριν, elpatronzak said: Περίπου 15 μέρες Οκ thanks...οπότε αναμένω το πολύ μέσα στη βδομάδα τη σχετική απάντηση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 46 minutes ago, boban3 said: Οκ thanks...οπότε αναμένω το πολύ μέσα στη βδομάδα τη σχετική απάντηση. Να διορθώσω ότι δεν μου απάντησαν απλά έγινε ο αντιλογισμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 14 minutes ago, elpatronzak said: Να διορθώσω ότι δεν μου απάντησαν απλά έγινε ο αντιλογισμος Εμένα μου απάντησαν δύο μέρες μετά τον αντιλογισμο Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 53 minutes ago, alfeios said: Εμένα μου απάντησαν δύο μέρες μετά τον αντιλογισμο Εθνική και εσύ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 6 minutes ago, boban3 said: Εθνική και εσύ? Όχι. Alpha bank Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 Ήρθε η κάρτα της άλφα Aegean που γράφω παραπάνω, μέσα στο χαρτί γράφει ότι υπάρχει συνδρομή 80 ευρώ και το πρώτο εξάμηνο είναι δωρεάν, επίσης γράφει ξεκάθαρα ότι αν δεν θέλεις συνδρομή απλά κρατάς την παλιάΤο γράφω αυτό διότι εμένα μου κακοφανηκε στην αρχή, αλλά οκ αν δίνουν επιλογές το θεωρώ καλή επαγγελματική σχέση :)Sent from my UMIDIGI Power 3 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 Ήρθε η κάρτα της άλφα Aegean που γράφω παραπάνω, μέσα στο χαρτί γράφει ότι υπάρχει συνδρομή 80 ευρώ και το πρώτο εξάμηνο είναι δωρεάν, επίσης γράφει ξεκάθαρα ότι αν δεν θέλεις συνδρομή απλά κρατάς την παλιάΤο γράφω αυτό διότι εμένα μου κακοφανηκε στην αρχή, αλλά οκ αν δίνουν επιλογές το θεωρώ καλή επαγγελματική σχέση :)Sent from my UMIDIGI Power 3 using TapatalkΑυτό ήταν και σε μένα.6 μήνες δωρεάν και μετά συνδρομή.Αν δε θέλεις δε την ενεργοποιείς.Τα δώρα που σου δίνει στην αρχή είναι η παγίδα.Κράτησα τη παλιά και ησύχασα από συνδρομές γιατί κάρτα με αντιλογισμο δε θα ξαναβρουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 Αυτό ήταν και σε μένα.6 μήνες δωρεάν και μετά συνδρομή.Αν δε θέλεις δε την ενεργοποιείς.Τα δώρα που σου δίνει στην αρχή είναι η παγίδα.Κράτησα τη παλιά και ησύχασα από συνδρομές γιατί κάρτα με αντιλογισμο δε θα ξαναβρουμεΗ δική μου δεν έχει αντιλογισμο, δεν χρεώνει καν συνδρομήΓια την ακρίβεια της Aegean την έχω μόνο για αγορά εισητηρίων και ενοικίαση αυτοκινήτου και σπάνια την χρησιμοποιώ για κάτι άλλο έχω και άλλες και και χρησιμοποιώ την affinity που την θεωρώ από τις καλύτερεςSent from my UMIDIGI Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς την δωροεπιταγή που βγαίνει με την έκδοση της Toyota Visa; Ισχύει για το ετήσιο service σε εξουσιοδοτημένα ή έχει αστερίσκους για τη χρήση της; Ετοιμάζομαι για το service σε λίγες ημέρες και θέλω να δω τι θα την κάνω. 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 2 ώρες πριν, HEO said: επίσης γράφει ξεκάθαρα ότι αν δεν θέλεις συνδρομή απλά κρατάς την παλιά άντε και κρατάω την "παλιά"....σε έναν χρόνο που λήγει, τι? Πάλι στην νέα δε θα με πάνε ,με συνδρομή? (αναμένω να έρθει και μένα η νέα premium) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 άντε και κρατάω την "παλιά"....σε έναν χρόνο που λήγει, τι? Πάλι στην νέα δε θα με πάνε ,με συνδρομή? (αναμένω να έρθει και μένα η νέα premium)Νομίζω πως όχι, έχω αρκετές κάρτες στην άλφα χωρίς συνδρομή για πάντα και όταν ήρθες νέες (ίδιου τύπου η αντικαταστάσεις π.χ wind visa) οι όροι δεν άλλαξαν ούτε χρεώθηκαν συνδρομέςSent from my UMIDIGI Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 άντε και κρατάω την "παλιά"....σε έναν χρόνο που λήγει, τι? Πάλι στην νέα δε θα με πάνε ,με συνδρομή? (αναμένω να έρθει και μένα η νέα premium)Πριν μέρες μου έστειλαν τη παλιά με νέα λήξη γιατί έληγε το Γενάρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς την δωροεπιταγή που βγαίνει με την έκδοση της Toyota Visa; Ισχύει για το ετήσιο service σε εξουσιοδοτημένα ή έχει αστερίσκους για τη χρήση της; Ετοιμάζομαι για το service σε λίγες ημέρες και θέλω να δω τι θα την κάνω.Την χρησιμοποίησα εγώ κανονικά χωρίς πρόβλημα.Τα 30€ τα αφαιρεί νομίζω από τα αναλώσιμα και όχι από την εργασία.Sent from my iPad using Tapatalk 1 Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 πάντως η νέα Aegean visa premium είναι, ακόμα περισσότερο, tough sell, για όποιον έχει και την MasterCard Platinum, η οποία δίνει ήδη 2 25ευρα έκπτωση για εισιτήρια σε πτήσεις Aegean... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 Μόνο αν σε συμφέρει το 80άρι την κρατάς. Αν δεν πετάς τακτικά δεν υπάρχει λόγος για την ακριβή κάρτα της Aegean. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 5 ώρες πριν, skiace said: Την χρησιμοποίησα εγώ κανονικά χωρίς πρόβλημα. Τα 30€ τα αφαιρεί νομίζω από τα αναλώσιμα και όχι από την εργασία. Sent from my iPad using Tapatalk Σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Ας τα αφαιρέσουν από όπου θέλουν, αρκεί να μειωθεί το σύνολο του λογαριασμού 🙂 Με το που θα πάω στο συνεργείο θα τους αναφέρω ότι έχω τη δωροεπιταγή, για να μη μου κάνουν κόνξες μετά. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. March 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2022 Αγαπητέ πελάτη, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο λογαριασμός σας «Μισθοδοσίας / Σύνταξης» μετονομάζεται σε «Καθημερινός Λογαριασμός Plus». Ο λογαριασμός σας διατηρεί τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργικότητες που είχε καθώς και τη φιλική του ονομασία.Με εκτίμηση, Η ομάδα της EurobankΕν τω μεταξύ στην ιστοσελίδα τους δεν υπάρχει τίποτα με περιγραφή «Καθημερινός Λογαριασμός Plus». Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2022 Μέχρι να δω την ανακοίνωση ήμουν σίγουρος ότι απλά απολύθηκα και δεν το έμαθα χαχαχαχ! Επίσης καταργούνται οι e συναλλαγές, έχουν βγάλει νέα προγράμματα My Advantage Banking. Φαίνεται πως έχουν σκοπό να αρχίσουν να χρεώνουν και υπηρεσίες όπως την προσθήκη λογαριασμών άλλων τραπεζών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2022 Όταν λες καταργούνται οι e συναλλαγές; Τι ακριβώς; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2022 Το πρόγραμμα που σου έδινε με 1,5€ τον μήνα κάποιες δωρεάν πληρωμές λογαριασμών, μεταφορές κλπ. Όσοι το είχαν ήδη ενεργό δεν επηρεάζονται αλλά μπορεί ορισμένοι να εξυπηρετούνται από τα νέα προγράμματα που ίσως βγαίνουν πιο οικονομικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. March 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2022 Είναι όπως τα συνδυαστικά πακέτα κινητής τηλεφωνίας που σου δίνουν ομιλία, SMS & data και διαλέγεις αυτό που σε καλύπτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2022 Χαχαχα κάπως έτσι! Απλά τα μεγαλύτερα προγράμματα δίνουν και έξτρα προνόμια, πχ ένα από αυτά δίνει δωρεάν συνδρομή πιστωτικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts