dennis99 Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Έχει κανείς πρόβλημα με το winbank mobile app? Πατάω Είσοδος και με πετάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Παιδιά, για πιστωτική εθνικής πόσες μέρες λέτε να κάνει να έρθει? Περιμένει ηδη κανενα 10μερο ο αδερφός μου Απλό ταχυδρομείο με ΕΛΤΑ καλό φθινόπωρο. Λες κι έρχεται από Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 (edited) Πέρυσι που ενηλικιώθηκε ο γιος μου έκανε λογαριασμούς σε Πειραιώς - Alpha όπου του έδωσαν χρεωστικές . Στο πορτοφόλι έχει τις χρεωστικές συν μία τρίτη (Revolut) , πήγε πριν στην Alpha και διαπίστωσε πως η κάρτα δεν λειτουργεί , η υπάλληλος του είπε πιθανόν απομαγνητίστηκε ίσως από την κάρτα της revolut που της είχε μαζί ! και να δηλώσει απώλεια για να του εκδώσουν άλλη με κόστος 5 ευρώ !! Δηλαδή εγγύηση δεν υπάρχει ; Στον ενδέκατο μήνα και μάλιστα οι άλλες να λειτουργούν κανονικά ; Υπάρχει τρόπος να πιέσει ώστε να γίνει δωρεάν η αντικατάσταση ; Δεν τίθεται ζήτημα απομαγνητισμού εφόσον δεν χρησιμοποιείται πλέον η μαγνητική ταινία της κάρτας! Απλά μας έχει μείνει η φράση από την δεκαετία του '90. Το λογικό είναι να μιλάμε για φθορά ή καταστροφή στο chip της κάρτας ή στο κύκλωμα ανέπαφων συναλλαγών (επαγωγικού μαγνητικού πεδίου). "Αποτσιπαρίστηκε" θα έπρεπε να λέγαμε σήμερα! Καμία κάρτα δεν εκπέμπει κανένα σήμα οπότε δεν μπορεί να επηρεάσει τις γειτονικές κάρτες σε ένα πορτοφόλι. Εκτός από την έκδοση νέας κάρτας από το άλλο σχήμα (Visa/Mastercard) το οποίο πρότειναν ορθώς, εγώ θα πρότεινα να κάνει χρήση NFC από Android smartphone (Wallet) ή Apple Pay και να μην χρησιμοποιεί την φυσική κάρτα. Έχει δοκιμάσει χρήση της κάρτας σε ATM ή σε POS; Με εισαγωγή της κάρτας στο slot ή ανέπαφα/επαγωγικά [Near Field Communication (NFC)]? Ενδεχομένως να έχει πρόβλημα μόνο στον καρτοαναγνώστη των ATM και να λειτουργεί απρόσκοπτα σε POS εμπόρων. Edited July 8, 2021 by GraveDigger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Με χρεωσαν 6€ για κάρτα ενός χρόνου επειδή λέει απομαγνητιστηκε. Δεν μου έδωσε άλλη επιλογή ο τύπος στην γιουρομπανκ. Η κάνω ακύρωση στο κατάστημα η μιλάω με europhone και τους λέω έκδοση νέας χρεωστικης. Μάλιστα μου είπε να μην την βάζω κοντά στο κινητό μου για να μην απομαγνητιζεται. Οι τύποι είναι απαράδεκτοι!!! Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Έχει κανείς πρόβλημα με το winbank mobile app? Πατάω Είσοδος και με πετάει Σε εμένα έμπαινε κανονικά στην εφαρμογή και κολλούσε αμέσως μετά. Το διόρθωσαν αργότερα μέσα στην ήμερα. Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν οι "ειδήμονες" γράφουν ιστορία και μετά απαιτούν και λογοκρισία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 Δεν υπάρχει υποχρεωτική ασφάλιση κάρτας. Ζητάς να σου δείξουν γραπτώς που αναφέρεται κανονισμός για υποχρεωτική ασφάλιση κάρτας. Βρίσκουν και τα κάνουν... Νωρίτερα πέρασα από την Εθνική για να υπογράψω την αίτηση για την πιστωτική Toyota Visa και όταν τους ζήτησα να μην με χρεώσουν για ασφαλίσεις ή άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κάρτα μου επιβεβαίωσαν ότι η ασφάλιση της κάρτας είναι προαιρετική. Τους εξήσα απλά ότι αν ήταν να πληρώνω €28 το χρόνο για μια πιστωτική δεν θα έκανα καν την αίτηση. Ήθελα την πιστωτική μόνο με την προϋπόθεση ότι δεν θα έχει καμία πάγια χρέωση. Αρκετά βγάζουν από κάθε συναλλαγή που θα κάνω, δεν χρειάζεται να βγάζουν κι άλλα. Οι όροι βέβαια της ασφάλισης δεν είναι άσχημοι και έχουν πολλές καλύψεις (οπότε μπορεί κάποιος να κάνει απόσβεση αν τύχει το παραμικρό από αυτά), αλλά προσωπικά δεν την ήθελα. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 Νωρίτερα πέρασα από την Εθνική για να υπογράψω την αίτηση για την πιστωτική Toyota Visa και όταν τους ζήτησα να μην με χρεώσουν για ασφαλίσεις ή άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κάρτα μου επιβεβαίωσαν ότι η ασφάλιση της κάρτας είναι προαιρετική. Τους εξήσα απλά ότι αν ήταν να πληρώνω €28 το χρόνο για μια πιστωτική δεν θα έκανα καν την αίτηση. Ήθελα την πιστωτική μόνο με την προϋπόθεση ότι δεν θα έχει καμία πάγια χρέωση. Αρκετά βγάζουν από κάθε συναλλαγή που θα κάνω, δεν χρειάζεται να βγάζουν κι άλλα. Οι όροι βέβαια της ασφάλισης δεν είναι άσχημοι και έχουν πολλές καλύψεις (οπότε μπορεί κάποιος να κάνει απόσβεση αν τύχει το παραμικρό από αυτά), αλλά προσωπικά δεν την ήθελα. Η ασφάλιση είναι για ένα χρόνο μετά αν θες την συνεχίζεις. Πάντως μ αυτά και μ αυτά πήγα στην διευθύντρια για να μην την κάνω γιατί η υπάλληλος επέμεινε. Αν πας ταξίδια έχει καλές παροχές να την κάνεις, όπως και ένα καλό που έχει προς το παρόν δεν έχει έξοδα και προμήθεια για συνάλλαγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 Με χρεωσαν 6€ για κάρτα ενός χρόνου επειδή λέει απομαγνητιστηκε. Δεν μου έδωσε άλλη επιλογή ο τύπος στην γιουρομπανκ. Η κάνω ακύρωση στο κατάστημα η μιλάω με europhone και τους λέω έκδοση νέας χρεωστικης. Μάλιστα μου είπε να μην την βάζω κοντά στο κινητό μου για να μην απομαγνητιζεται. Οι τύποι είναι απαράδεκτοι!!! Τι να την κάνεις την φυσική κάρτα; Βάζεις το Android mobile app και κάνεις NFC συναλλαγές από το κινητό σε POS και αναλήψεις σε ATM της τράπεζας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς αν η Alpha Bank έχει χρεωστική/πιστωτική με το πρόγραμμα bonus χωρις συνδρομή; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 Τι να την κάνεις την φυσική κάρτα; Βάζεις το Android mobile app και κάνεις NFC συναλλαγές από το κινητό σε POS και αναλήψεις σε ATM της τράπεζας. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αλλά στην περιοχή που είμαι δεν έχουν ατμ με nfc. Θα πρέπει να ταξιδέψω καμία ώρα για να βρω δυστυχώς. Στο μόνο που εξυπηρετούμαι είναι ένα παλιό του ταχυδρομικου ταμιευτηριου που στεγάζεται στο τοπικό ταχυδρομείο. Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 Καλημέρα στην παρέα, απορία, πως βγάζουμε την πάγια εντολή πληρωμής κάποιας εταιρείας από πιστωτική eurobank; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 Η πάγια εντολή είναι ρυθμισμένη από τη μεριά της τράπεζας ή από τη μεριά της εταιρίας; Αν είναι ρυθμισμένη από τη μεριά της τράπεζας, θα πρέπει να τη βλέπεις στο e-banking > στην ενότητα «Η καθημερινότητά μου» > κάτω από τον τελευταίο λογαριασμό «Πάγιες εντολές». Αν την έχεις ρυθμίσει από την εταιρία, θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους για να τη σταματήσουν ή να καλέσεις την εξυπηρέτηση της Eurobank, μήπως μπορούν να την αποκλείσουν (να μην επιτρέπεται η χρέωση δηλαδή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 Ok ευχαριστώ, από την εταιρεία είναι, θα μιλήσω με την εξυπηρέτηση να δω τι γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 Γενικά έχω παρατηρήσει ότι τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί η "ποιότητα" των καρτών. Δυο κάρτες (eurobank και πειραιώς) που για χρόνια ήταν μια χαρά, στις αντικαταστάσεις τους (2019 και οι δυο) η μια λύγισε και η άλλη έσπασε μέσα σε 2-3 μήνες. Χωρίς αλλαγή στον τρόπο που τους συμπεριφέρομαι, πάντα στην ίδια θήκη.. Συμφωνω για eurobank που βγηκε το 2019.Ξεθωριασαν τα στοιχεία της στους 3 μηνες και εχει στραβωσει κιόλας.Και είναι πάντα σε θηκη και ποτέ σε ήλιο.Αλλες κάρτες ,monese & wise ,που χρησιμοποιούνται συνέχεια είναι σαν καινουργιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς αν η Alpha Bank έχει χρεωστική/πιστωτική με το πρόγραμμα bonus χωρις συνδρομή; Ευχαριστώ χρεωστικη δεν υπάρχει, πιστωτικη υπό ορους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 χρεωστικη δεν υπάρχει, πιστωτικη υπό ορους Ευχαριστώ. Είναι κάποια συγκεκριμένη για να το ψάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2021 Ευχαριστώ. Είναι κάποια συγκεκριμένη για να το ψάξω; δεν είναι κάποια συγκεκριμένη, είναι όλες υπό προϋποθέσεις όπως σου ειπα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. July 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2021 Έχει κάποιος γνώμη/εμπειρία από δάνειο σε Eurobank? Μιλάω για μικρό σχετικά ποσό (3-4k€) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. July 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2021 Έχει κάποιος γνώμη/εμπειρία από δάνειο σε Eurobank? Μιλάω για μικρό σχετικά ποσό (3-4k€) Με ένα καλό εκκαθαριστικό και μια σταθερή δουλειά είναι εύκολο. Μπορείς και μέσω του e-banking από το e-loan να δοκιμάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2021 Έχει κάποιος γνώμη/εμπειρία από δάνειο σε Eurobank? Μιλάω για μικρό σχετικά ποσό (3-4k€) Με ατομικό εκκαθαριστικό 13Κ μου έδωσαν αμέσως δάνειο για αυτοκίνητο 12Κ χωρίς εγγυητή. Οπότε πιστεύω εύκολα θα βγει ένα με 3-4Κ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2021 Με ένα καλό εκκαθαριστικό και μια σταθερή δουλειά είναι εύκολο. Μπορείς και μέσω του e-banking από το e-loan να δοκιμάσεις.Με ατομικό εκκαθαριστικό 13Κ μου έδωσαν αμέσως δάνειο για αυτοκίνητο 12Κ χωρίς εγγυητή. Οπότε πιστεύω εύκολα θα βγει ένα με 3-4ΚΜε τι επιτόκιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2021 Το Fast loan μέσω του e-banking της Eurobank έχει κυμαινόμενο επιτόκιο 14,3% και χρεώνεσαι 70€ έξοδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. July 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2021 Το Fast loan μέσω του e-banking της Eurobank έχει κυμαινόμενο επιτόκιο 14,3% και χρεώνεσαι 70€ έξοδα. Τα οποία έξοδα τα πληρώνεις στην εκταμίευση του δανείου. Η αίτηση και η απάντηση τους είναι δωρεάν και μετά επιλέγεις αν αποδεχτείς το δάνειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. July 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2021 Εχει ζητησει κανεις αυξηση οριου πιστωτικης ενω εχετε συνδεσει το ebanking με το ταξις να τραβαει τα οικονομικα στοιχεια κτλ; σε περνουν παλι τηλεφωο ή γινεται αυτοματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2021 Η διαδικασία επικαιροποίησης στοιχείων στο e-banking με το gov KYC γίνεται μια φορά (όταν πατάς εσυ το κουμπί) και όχι συνέχεια. Δηλαδή αν στο μέλλον αλλάξουν τα στοιχεία σου, θα πρέπει να επαναλάβεις τη διαδικασία για να ενημερωθούν. Επίσης η διαδικασία επικαιροποίησης είναι άσχετη με τον πιστωτικό έλεγχο που κάνουν, άρα ναι θα σε καλέσουν για επιβεβαίωση όπως γινόταν μέχρι σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts