minast Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Έχω μια πιστωτική University Visa στην Πειραιώς από το 2014 με όριο τα 800 ευρώ. Επειδή πλέον έχει ετήσια συνδρομή, κατάσταση η οποία δεν με ψήνει ιδιαίτερα, θέλω να αιτηθώ για νέο κάρτα. Το δύστυχες στην όλη υπόθεση είναι ότι ήμουν φοιτητής μέχρι τον Μάρτιου του 2020 και πλέον έχω δικά μου ικανοποιητικά εισοδήματα ως μπλοκάκιας(ελεύθερος επαγγελματίας με φορολόγηση μισθωτού, αφού παίρνω σταθερό ποσό κάθε μήνα) Το ποσό είναι πάνω από 1000 ευρώ, οπότε δεν τίθεται κάποιο θέμα αναξιοπιστίας. Προσπάθησα να κάνω αίτηση μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος της Πειραιώς, αλλά απορρίπτεται. Δοκίμασα μέχρι και πιστωτικό όριο 100 ευρώ, δίχως επιτυχία. Προφανώς το σύστημα ελέγχει τις φορολογικές δηλώσεις των προηγούμενων δύο ετών, οι οποίες έχουν μόνο το τεκμαρτό εισόδημα. Υπάρχει περίπτωση αν κάνω αίτηση στο κατάστημα, να αξιολογηθεί διαφορετικά; Θα προσκομίσω και τα τιμολόγια παροχής υπηρεσιών, έχω ήδη και επαγγελματικό λογαριασμό στην τράπεζα. Η εξυπηρέτηση πελατών δεν απάντησε επαρκώς στο παραπάνω ερώτημα. Απλά δε θέλω να χάσω ένα πρωινό στην τράπεζα και να κάνω μια τρύπα στο νερό. Θα έχεις καλύτερη τύχη σε κατάστημα. Κράτα και αντίγραφο της σύμβασής σου και συνεννοήσου ταυτόχρονα για διακοπή της φοιτητικής. Να ξέρεις ότι και οι άλλες υποψήφιες κάρτες θα έχουν συνδρομή, απλά θα είναι δωρεάν τον 1ο χρόνο και τους επόμενους θα είναι δωρεάν από ένα ποσό αγορών και πάνω (~2500-3000€). Ρίξε μια ματιά στις κάρτες για να καταλήξεις και εσύ σε αυτή που προτιμάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Έχω μια πιστωτική University Visa στην Πειραιώς από το 2014 με όριο τα 800 ευρώ. Επειδή πλέον έχει ετήσια συνδρομή, κατάσταση η οποία δεν με ψήνει ιδιαίτερα, θέλω να αιτηθώ για νέο κάρτα. Το δύστυχες στην όλη υπόθεση είναι ότι ήμουν φοιτητής μέχρι τον Μάρτιου του 2020 και πλέον έχω δικά μου ικανοποιητικά εισοδήματα ως μπλοκάκιας(ελεύθερος επαγγελματίας με φορολόγηση μισθωτού, αφού παίρνω σταθερό ποσό κάθε μήνα) Το ποσό είναι πάνω από 1000 ευρώ, οπότε δεν τίθεται κάποιο θέμα αναξιοπιστίας. Προσπάθησα να κάνω αίτηση μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος της Πειραιώς, αλλά απορρίπτεται. Δοκίμασα μέχρι και πιστωτικό όριο 100 ευρώ, δίχως επιτυχία. Προφανώς το σύστημα ελέγχει τις φορολογικές δηλώσεις των προηγούμενων δύο ετών, οι οποίες έχουν μόνο το τεκμαρτό εισόδημα. Υπάρχει περίπτωση αν κάνω αίτηση στο κατάστημα, να αξιολογηθεί διαφορετικά; Θα προσκομίσω και τα τιμολόγια παροχής υπηρεσιών, έχω ήδη και επαγγελματικό λογαριασμό στην τράπεζα. Η εξυπηρέτηση πελατών δεν απάντησε επαρκώς στο παραπάνω ερώτημα. Απλά δε θέλω να χάσω ένα πρωινό στην τράπεζα και να κάνω μια τρύπα στο νερό. Πάρε και τη δήλωση ΦΠΑ που έκανες στο οποίο φαίνεται και τα οικονομικά της σύμβασης. Αν και είναι μόνο ένα τρίμηνο, δε χάνεις κάτι. Κι εγώ πιστεύω ότι θα έχεις καλύτερη τύχη στο κατάστημα, ειδικά αν πληρώνεσαι στην ίδια τράπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Αν ζητήσεις την κάρτα που βγάζουν σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Πίστη, έχει δωρεάν συνδρομή για πάντα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Αν ζητήσεις την κάρτα που βγάζουν σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Πίστη, έχει δωρεάν συνδρομή για πάντα. Πρέπει να έχει ενεργό συμβόλαιο με την Ευρωπαϊκή Πίστη, αλλιώς δεν βγάζουν. Η πιο εύκολη κάρτα να βγει είναι του Βασιλόπουλου που έχει και την μικρότερη συνδρομή και τον δεύτερο χρόνο μπορεί να γίνει και δωρεάν αν η μισθοδοσία είναι στην Πειραιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Πρέπει να έχει ενεργό συμβόλαιο με την Ευρωπαϊκή Πίστη, αλλιώς δεν βγάζουν. Η πιο εύκολη κάρτα να βγει είναι του Βασιλόπουλου που έχει και την μικρότερη συνδρομή και τον δεύτερο χρόνο μπορεί να γίνει και δωρεάν αν η μισθοδοσία είναι στην Πειραιώς. Είσαι σίγουρος για το ενεργό συμβόλαιο; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Είσαι σίγουρος για το ενεργό συμβόλαιο; Είχα ρωτήσει κι εγώ να βγάλω και χωρίς συμβόλαιο δεν σου βγάζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriska Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Ολες οι FinTech.Ειδοποιήσεις μέσω της εφαρμογής.Γιατί δεν το κάνουν και οι Ελληνικές;Αφού εχουν εφαρμογές internet banking.Παρά θέλουν χρήματα για να στέλνουν email και sms. H εθνικη στελνει δωρεαν ειδοποιήσεις αρκει να εχεις εγκατεστημενη την εφαρμογη τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 H εθνικη στελνει δωρεαν ειδοποιήσεις αρκει να εχεις εγκατεστημενη την εφαρμογη τους ...και προφανώς να είαι συνδεδεμένος στο internet. Το επιβεβαιώνω, είναι πολύ πρακτική η προσέγγιση της Εθνικής! Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Μπορώ να κάνω ανάληψη από Bleep κάρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Πιστωτική Eurobank, εκτός από τα προφανή ATM Eurobank, ebanking Eurobank ταμείο κτλ, μπορώ να πληρώσω και από άλλης τράπεζας ebanking ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Μπορείς και από άλλες τράπεζες, μέσα από τις συναλλαγές. Δεν έχω μπροστά μου άλλη τράπεζα, αλλά για να πληρώσεις από την eurobank κάρτα άλλης τράπεζας πας στο Νέα Συναλλαγή > Κάρτες και Δάνεια > Πληρωμη κάρτας άλλης τράπεζας στην Ελλάδα, και ζητάει αριθμό κάρτας, κάτοχο και τράπεζα που εκδόθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Πιστωτική Eurobank, εκτός από τα προφανή ATM Eurobank, ebanking Eurobank ταμείο κτλ, μπορώ να πληρώσω και από άλλης τράπεζας ebanking ; Μπορείς αλλά σε χρεώνει.από εθνικη σε Πειραιώς κάρτα πληρωμή κρατάει 0.93 ευρώ. Ανά συναλλαγή. Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Ναι από όλες τις τράπεζες με την ανάλογη χρέωση μπορείς να πληρωσεις πιστωτική Eurobank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Ευχαριστώ. Κάπου το είχα πετύχει έχετε δίκιο, αλλά δεν το θυμόμουν. 1€ χρέωση παλεύεται. Με κύριο λογαριασμό σε Alpha Bank σε αντίστοιχη περίπτωση πρόσφατα χρεώθηκα 1€ από την Alpha Bank και 4€ !! από την Πειραιώς. Για την μεταφορά 50€ μεταξύ λογαριασμών μου ώστε να πληρωθεί από έναν παλιό λογαριασμό μια πάγια εντολή. Επειδή ήθελα να αποφύγω ΑΤΜ και τράπεζα γενικά. Δυστυχώς έχω δηλωμένο ίδιο κινητό σε όλες τις τράπεζες και δεν μου επιτρέπει καμία το Iris προς λογαριασμό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Το έχεις δοκιμάσει; Με τον ίδιο αριθμό μεταφέρω μέσω iris από Εθνική σε alpha Bank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 (edited) Το έχεις δοκιμάσει; Με τον ίδιο αριθμό μεταφέρω μέσω iris από Εθνική σε alpha Bank 3-4 φορές από Εθνική σε Alpha Bank κιόλας χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης έστω ότι έχεις ενεργοποιήσει Iris, PaF η όπως το λέει κάθε τράπεζα σε όλες τις τράπεζες. Τις 4. Πως επιλέγεις σε ποια από τις υπόλοιπες 3 θες να στείλεις ; Έχω την εντύπωση ότι μόνο η τελευταία ενεργοποίηση μετράει. Edit : άκυρο τώρα είδα ότι στο Iris βάζεις και iban. Νομίζω το είχα δοκιμάσει μόνο από το app παλιότερα και ήταν διαφορετικά. Edited September 28, 2020 by dis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 3-4 φορές από Εθνική σε Alpha Bank κιόλας χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης έστω ότι έχεις ενεργοποιήσει Iris, PaF η όπως το λέει κάθε τράπεζα σε όλες τις τράπεζες. Τις 4. Πως επιλέγεις σε ποια από τις υπόλοιπες 3 θες να στείλεις ; Έχω την εντύπωση ότι μόνο η τελευταία ενεργοποίηση μετράει. Edit : άκυρο τώρα είδα ότι στο Iris βάζεις και iban. Νομίζω το είχα δοκιμάσει μόνο από το app παλιότερα και ήταν διαφορετικά. Επειδή είναι λίγο πονοκέφαλος, εγώ το έλυσα φτιάχνοντας IRIS με το κινητό της γυναίκας μου (σε λογαριασμό της alpha που είναι κοινός μας). Οπότε αν έχεις δεύτερο όνομα κάποιον άλλον, μπορείς να το κάνεις σίγουρα με το κινητό του (αν δεν εινα δηλωμένο αλλού). Κατα καιρούς κάποιο γράφουν εδώ και άλλες μεθόδους, αλλά δε μου χρειάστηκε να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Επειδή είναι λίγο πονοκέφαλος, εγώ το έλυσα φτιάχνοντας IRIS με το κινητό της γυναίκας μου (σε λογαριασμό της alpha που είναι κοινός μας). Οπότε αν έχεις δεύτερο όνομα κάποιον άλλον, μπορείς να το κάνεις σίγουρα με το κινητό του (αν δεν εινα δηλωμένο αλλού). Κατα καιρούς κάποιο γράφουν εδώ και άλλες μεθόδους, αλλά δε μου χρειάστηκε να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Θα δοκιμάσω αύριο τις ώρες που λειτουργεί το Iris. Αν δε δουλέψει θα δω. Και το δεύτερο κινητό μου είχα δοκιμάσει να δηλώσω εκ των υστέρων σε μια από τις τράπεζες αλλά δεν μου το έπαιρνε από το ebanking. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 3-4 φορές από Εθνική σε Alpha Bank κιόλας χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης έστω ότι έχεις ενεργοποιήσει Iris, PaF η όπως το λέει κάθε τράπεζα σε όλες τις τράπεζες. Τις 4. Πως επιλέγεις σε ποια από τις υπόλοιπες 3 θες να στείλεις ; Έχω την εντύπωση ότι μόνο η τελευταία ενεργοποίηση μετράει. Edit : άκυρο τώρα είδα ότι στο Iris βάζεις και iban. Νομίζω το είχα δοκιμάσει μόνο από το app παλιότερα και ήταν διαφορετικά. Η αλήθεια είναι ότι με παιδεψε και εμένα μέχρι να δουλέψει, θυμάμαι ότι στην alpha bank είχα επιλέξει μόνο για πίστωση λογαριασμού και μετά από μερικές προσπάθειες δούλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Η αλήθεια είναι ότι με παιδεψε και εμένα μέχρι να δουλέψει, θυμάμαι ότι στην alpha bank είχα επιλέξει μόνο για πίστωση λογαριασμού και μετά από μερικές προσπάθειες δούλεψε Μόλις είχε ενεργοποιηθεί η υπηρεσία (2 χρόνια πριν ??) θυμάμαι να έχω καταφέρει να στείλω δοκιμαστικά λεφτά σε λογαριασμούς μου. Αργότερα όταν πραγματικά χρειάστηκε έφαγα 3-4 φορές άκυρο και το παράτησα. Θα δοκιμάσω πάλι αύριο γιατί έχει καταντήσει αστείο να μου κρατάνε 5€ για ηλεκτρονική συναλλαγή μεταξύ λογαριασμών μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Και εγώ επειδή δεν ήθελα να δίνω αυτά τα χρήματα σε προμήθειες έκανα τη μεταφορά μέσω atm αλλά τις τελευταίες φορές που χρειάστηκε με iris δεν είχα κανένα θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Μην τα μπερδεύετε άλλο το Iris με iban και άλλο το iris μεσω τηλεφώνου. Μεσω iban ειναι το iris online payment όπου χρεώνεται +1.5 ευρώ επιπλεον του κόστου εμβάσματος και εκτελειτε μόνο εργάσιμες μέρες και ωρες 8-4 Αμεσα Το iris 24/7 μεσω τηλεφώνου ειναι ανέξοδο ( Εκτος απο την αγαπημένη πειραίως προς το παρόν) και εκτελετείτε άμεσα όλη την μέρα και ώρα. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 (edited) Μην τα μπερδεύετε άλλο το Iris με iban και άλλο το iris μεσω τηλεφώνου. Μεσω iban ειναι το iris online payment όπου χρεώνεται +1.5 ευρώ επιπλεον του κόστου εμβάσματος και εκτελειτε μόνο εργάσιμες μέρες και ωρες 8-4 Αμεσα Το iris 24/7 μεσω τηλεφώνου ειναι ανέξοδο ( Εκτος απο την αγαπημένη πειραίως προς το παρόν) και εκτελετείτε άμεσα όλη την μέρα και ώρα. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αχα... Και γίνεται μόνο μέσω των app ; Ξανάedit.... Μόλις έστειλα από το app της Alpha στην Eurobank. Ευτυχώς εκεί που ήθελα. Γιατί για κανένα 5λεπτο μέχρι να ενημερωθεί δεν ήξερα σε ποια τράπεζα θα μου τα στείλει. Μακράν καλύτερο το app της Alpha ΚΑΙ γι αυτή την υπηρεσία και συνολικά. Μόνο σ αυτή όπως είπε κι ένας φίλος πριν μπορείς να επιλέξεις και λογαριασμό πίστωσης, όπου μου ανέφερε ότι έχει επιλέγει λογαριασμός άλλης τράπεζας. Το θέμα παραμένει πως μπορώ να στείλω από την Alpha στους λογαριασμούς μου στην Πειραιώς και Εθνική. Ίσως μόνο με αλλαγή κινητού στις τελευταίες, αλλά προς το παρόν δεν με απασχολεί. Edited September 28, 2020 by dis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cnever Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Πέρα από Visa/Master (πιστωτικές) που νταξ είναι αλλου και καλύπτουν όλο τον πλανήτη, τσεκάρετε και Revolut (για τράπεζα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 χρησιμοποιει κανεις αποστολες με iris προς alpha; εκανα για ενα διαστημα προς εθνικη (απο eurobank), ολα καλα, απο χθες δοκιμασα προς alpha και μου σπαει τα νευρα, καταρχην 500 μπορει να δεχτει; γιατι δεν το επαιρνε και το εκανα 300+200 και το δεχτηκε, τελοσπαντων εκανα 300+200 πριν τις 00:00 κανω κι αλλη μια μετα (αφου αλλαξα στις ρυθμισεις της alpha να δεχεται και στις 3 επιλογες), την δεχτηκε εξαρχης και ενω δεν ερχοταν μηνυμα οτι ολοκληρωθηκε, σημερα το πρωι μου ηρθε οτι απορριφθηκε :wacko: και το καλυτερο απ ολα ειναι οτι δεν σ αφηνει να ξανακανεις γιατι λεει συμπληρωσες το ημερησιο οριο και σε παρενθεση -1000! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts