JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Μπορώ να κάνω ιντερνετικα e-banking στις Τράπεζες ή πρέπει να πάω από κει. Οχι δεν χρειαζεται να πας στο καταστημα μπορεις και απο το ιντερνετ να κανεις εγραφη . Νομιζω οτι πρεπει ολες οι τραπεζες να σου παρεχουνε internet banking δωρεαν απο το σπιτι σου να κανεις την εγραφη εφοσον εχεις χρεωστικη καρτα. Για τραπεζα πειραιως δες εδω https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/trapezikes-ypiresies/e-banking/ilektronika-kanalia-eksypiretisis/eggrafi-winbank-web-banking Για εθνικη τραπεζα δες εδω https://microsites.nbg.gr/mobilebanking/index_CO.html Για alpha bank δες εδω https://www.alpha.gr/el/idiotes/myalpha/ergaleia/upostiriksi-eggrafi-online Για eurobank δες εδω https://www.eurobank.gr/el/retail/ilektroniki-trapeziki/e-banking/genikes-plirofories/pos-apoktate-online-kodikous-sundesis?gclid=CjwKCAjwv4_1BRAhEiwAtMDLskfpWijWWy35kR1tkkFhPRGdRKjzI5N78LdEFx7ZEx_fFgdg8XGTFRoC-KIQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 ξέρει κανείς πως λειτουργεί ο winbank direct λογαριασμός; έλαβα ένα έμβασμα μέσα και κλειδώθηκαν τα λεφτά αυτόματα για 3 μήνες... τι εννοεις κλειδωθηκαν για 3 μηνες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 τι εννοεις κλειδωθηκαν για 3 μηνες; έγιναν προθεσμιακή για 3 μήνες! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Εξαρτάται την τράπεζα. Η Citibank πχ σου δέσμευε όλες τις δόσεις από το διαθέσιμο. Η Alpha σου δεσμεύει μόνο τη δόση. Με τα πιστωτικά όρια που έδινε βέβαια η Citibank ειδικά σε κάτι Diners Club κάρτες αλλά και γενικά δεν ήταν πρόβλημα. :lol: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 έγιναν προθεσμιακή για 3 μήνες! Αν δεν θέλεις να συμβαίνει αυτό , θα πρέπει να το αλλάξεις από το e-banking της Πειραιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Αν δεν θέλεις να συμβαίνει αυτό , θα πρέπει να το αλλάξεις από το e-banking της Πειραιώς. δεν το είχα προσέξει! έκανα μερικά δοκιμαστικά εμβάσματα δεν παρατήρησα κάτι αλλά μόλις ήρθαν τα χρήματα που περίμενα αυτά δεσμεύτηκαν.... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 ξέρει κανείς πως λειτουργεί ο winbank direct λογαριασμός; έλαβα ένα έμβασμα μέσα και κλειδώθηκαν τα λεφτά αυτόματα για 3 μήνες... O direct είναι προθεσμιακός λογαριασμός. Μπορείς εάν θέλεις να χαμηλώσεις το επόμενο διάστημα δέσμευσης σε έναν μήνα. Δεν θυμάμαι εάν έχει κάποιο πέναλτι εάν θελήσεις να σπάσεις την προθεσμιακή νωρίτερα από την ημερομηνία λήξης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 O direct είναι προθεσμιακός λογαριασμός. Μπορείς εάν θέλεις να χαμηλώσεις το επόμενο διάστημα δέσμευσης σε έναν μήνα. Δεν θυμάμαι εάν έχει κάποιο πέναλτι εάν θελήσεις να σπάσεις την προθεσμιακή νωρίτερα από την ημερομηνία λήξης. πήρα τηλέφωνο σήμερα και θεωρητικά μπορείς να τα αποδεσμεύσεις αλλά πρέπει να πας σε κατάστημα. επίσης αν κατάλαβα καλά μπορείς να θέσεις μέσω ebanking το όριο υπολοίπου μετά από το οποίο θες να μετατρέπεται σε προθεσμιακή. πρέπει να ήταν το 3000 και όταν μετέφερα λεφτά στον direct προκειμένου να πληρώσω το υπόλοιπο πιστωτικής κάρτας αυτά δεσμεύτηκαν αυτόματα σε προθεσμιακή. Θα μπω μέσα και θα το ορίσω πχ 100,000 ώστε να μην δεσμεύονται. αλλά όλες αυτές οι δοκιμές με τα εμβάσματα κοστίζουν.... δεν σηκώνει άλλο λάθος! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 αν πας τωρα σε τραπεζα παρε μαζι σου νερο, τροφη και καπελο. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 αν πας τωρα σε τραπεζα παρε μαζι σου νερο, τροφη και καπελο. μπα δε πατάω εκεί μέσα...απλά θα κάνω και νέο έμβασμα...ή το κλασικό μεταφορά με ανάληψη-κατάθεση από ΑΤΜ Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baladoros Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Χρόνια πολλά. Αγόρασα χθες μια tv με κάρτα efg visa μέσω της πλατφόρμας της alpha bank. Ήταν η πρώτη μου αγορά. Μέχρι τώρα δεν φαίνεται η χρέωση στο e-banking. Αυτό γίνεται λίγο πριν την παράδοση, όταν κόβεται η απόδειξη? Σας ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλησπέρα Μήπως αυτό εξαρτάται από το εκάστοτε κατάστημα? Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Καλησπέρα και καλό μήνα. Η έκδοση νέας χρεωστικής κάρτας στο όνομα συνδικαιουχου λογαριασμού στην Πειραιώς, χρεώνεται και πόσο; Δεν έχει εκδοθεί καμία κάρτα χρεωστική σε αυτόν τον λογαριασμό, από κανέναν εκ των δύο συνδικαιουχων να σημειωθεί. Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Καλησπέρα και καλό μήνα. Η έκδοση νέας χρεωστικής κάρτας στο όνομα συνδικαιουχου λογαριασμού στην Πειραιώς, χρεώνεται και πόσο; Δεν έχει εκδοθεί καμία κάρτα χρεωστική σε αυτόν τον λογαριασμό, από κανέναν εκ των δύο συνδικαιουχων να σημειωθεί. Mi 9 Lite via Tapatalk Δωρεάν η αρχική έκδοση, τα χαράτσια ξεκινούν στην ανανέωση. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Ευχαριστώ πολύ Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Ούτε σύνταξη δεν ξέρουν... Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Άντε σύντομα και πρωθυπουργός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Δεν έχει εκδοθεί καμία κάρτα χρεωστική σε αυτόν τον λογαριασμό, από κανέναν εκ των δύο συνδικαιουχων να σημειωθεί. Οι τραπεζικές κάρτες έχουν αντιστοιχία με πρόσωπα και όχι με λογαριασμούς. Δεν υπάρχει δηλαδή "δεν έχει εκδοθεί κάρτα σε αυτόν τον λογαριασμό". Αν έχετε κάρτα στην τράπεζα συνδέετε όποτε θέλετε σε αυτήν ως επιπλέον λογαριασμό και αυτόν που συζητάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 (edited) Οι τραπεζικές κάρτες έχουν αντιστοιχία με πρόσωπα και όχι με λογαριασμούς. Δεν υπάρχει δηλαδή "δεν έχει εκδοθεί κάρτα σε αυτόν τον λογαριασμό". Αν έχετε κάρτα στην τράπεζα συνδέετε όποτε θέλετε σε αυτήν ως επιπλέον λογαριασμό και αυτόν που συζητάμε.Δεν κατάλαβες, δεν θέλω να συνδέσω την υπάρχουσα κάρτα μου και σε αυτόν τον λογαριασμό, το ξέρω ότι γίνεται αυτό, έως 4 λογαριασμούς μπορώ να συνδέσω σε κάθε κάρτα (στην Πειραιώς τουλάχιστον αυτός ο κανόνας ισχύει). Εγώ θέλω να εκδώσω νέα χρεωστική κάρτα για έναν άλλο λογαριασμό, για να την δώσω στο παιδί μου (είμαστε και οι δύο συνδικαιουχοι σε αυτόν τον λογαριασμό). Το παιδί είναι ανήλικο, η κάρτα στο όνομα μου θα πρέπει να εκδοθεί όμως, σωστά;; Mi 9 Lite via Tapatalk Edited May 2, 2020 by topmar Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Δεν κατάλαβες, δεν θέλω να συνδέσω την υπάρχουσα κάρτα μου και σε αυτόν τον λογαριασμό, το ξέρω ότι γίνεται αυτό, έως 4 λογαριασμούς μπορώ να συνδέσω σε κάθε κάρτα (στην Πειραιώς τουλάχιστον αυτός ο κανόνας ισχύει). Εγώ θέλω να εκδώσω νέα χρεωστική κάρτα για έναν άλλο λογαριασμό, για να την δώσω στο παιδί μου (είμαστε και οι δύο συνδικαιουχοι σε αυτόν τον λογαριασμό). Το παιδί είναι ανήλικο, η κάρτα στο όνομα μου θα πρέπει να εκδοθεί όμως, σωστά;; Mi 9 Lite via Tapatalk Είχα ρωτήσει παλιότερα και δεν άφησαν να εκδοθεί άλλη χρεωστική κάρτα με το ίδιο όνομα στην Πειραιώς. Λέγανε συνδέστε τον δεύτερο λογαριασμό πάνω στην κάρτα και μα και μου . Χρεωστική με όνομα ανήλικου δεν βγαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Ειναι ενδιαφέρον ότι ανήλικο τέκνο είναι συνδικαιούχος σε τραπεζικο λογαριασμό, κάτι που σημαίνει ότι είναι δηλωμένο ως φυσική οντότητα σε τραπεζικό ίδρυμα, δεν είμαι σίγουρος για το κατά πόσο αυτό είναι νομιμο. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Είναι νόμιμο. Κάρτα σε ανήλικο δεν βγαίνει, αλλά η Πειραιώς και η eurobank μπορούν να εκδόσουν προπληρωμενη στο όνομα του ανηλίκου (14+ ετών). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Είναι νόμιμο. Κάρτα σε ανήλικο δεν βγαίνει, αλλά η Πειραιώς και η eurobank μπορούν να εκδόσουν προπληρωμενη στο όνομα του ανηλίκου (14+ ετών). Το γνωρίζω ότι από το 2019 τέτοια προϊόντα έχουν κυκλοφορίσει (τουλάχιστον από το 2019). Το νόμιμο είναι ενδιαφέρον (μιλάω για στοιχεία ταυτοποίησης σε σχέση με το ότι μιλάμε για ανήλικο, τι τηρείται στα συστήματα κλπ). Αλλά αυτό είναι θέμα για συζήτηση σε νομικό επίπεδο και ας πούμε ότι σκεφττόμουν out loud :P Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Νομιμότητατο είναι, εφόσον ανοίχτηκε με φυσική παρουσία παιδιού που είχε ήδη και εκδοθείσα ταυτότητα (12 ετών) με συνδικαιουχο το γονέα της ως ενήλικα. Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Ειναι ενδιαφέρον ότι ανήλικο τέκνο είναι συνδικαιούχος σε τραπεζικο λογαριασμό, κάτι που σημαίνει ότι είναι δηλωμένο ως φυσική οντότητα σε τραπεζικό ίδρυμα, δεν είμαι σίγουρος για το κατά πόσο αυτό είναι νομιμο. Από πολύ παλιά υπήρχαν τραπεζικοί λογαριασμοί ταμιευτηρίου που άνοιγαν οι γονείς βρεφών υπέρ των παιδιών τους αμέσως μετά τη γέννηση. Με ειδικούς όρους (ό,τι έμπαινε μάλλον δεν έβγαινε μέχρι την ενηλικίωση). Δεν ξέρω αν μιλάμε για τέτοιο καθεστώς βέβαια εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Είχα ρωτήσει παλιότερα και δεν άφησαν να εκδοθεί άλλη χρεωστική κάρτα με το ίδιο όνομα στην Πειραιώς. Λέγανε συνδέστε τον δεύτερο λογαριασμό πάνω στην κάρτα και μα και μου . Χρεωστική με όνομα ανήλικου δεν βγαίνει.Υπάρχουν δύο χρεωστικές κάρτες στην Πειραιώς MasterCard και visa. Αν έχεις δύο λογαριασμούς στην τράπεζα μπορείς να αιτηθεις να πάρεις μια master για τον έναν και μια visa για τον άλλο. Το έχω κάνει Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts