Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Εμένα πάλι η Yes της Eurobank, μου ειπαν απο το καταστημα οτι ΔΕΝ την εγκρινανε και να μη περιμενω και μετα απο ΕΝΑ ΜΗΝΑ ηρθε σπιτι η καρτα...

Δεν υπεγραψες τους ορους της συμβασης ;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Δεν υπεγραψες τους ορους της συμβασης ;

Υπέγραψα τα πάντα. Αλλά μου λένε απορρίφθηκε για άγνωστο λόγο. Και μετά ήρθε η κάρτα

Εμένα από 22/10 είναι εγκεκριμμενη σε αναμονή σύμφωνα με το site της alphabank. Και έστειλα τα δικαιολογητικά στις 25/10. Λογικά θέλω να πιστεύω ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχω νεότερα.

Σχετικά με το πρόγραμμμα Bonus της Alpha.

Σύνολο πόντων το βλέπεις με πολλούς τρόπους (ebanking, εφαρμογή κτλ).

Αναλυτικά πότε συλλέχθηκαν, με ποια συναλλαγή κτλ υπάρχει τρόπος να μαθαίνεις ;

Δεν υπάρχει τρόπος να μαθαίνεις αναλυτικά πόσους πόντους πήρες ανά συναλλαγή (εκτός από το χαρτάκι του pos στις συνεργαζομενες επιχειρήσεις) πάρα μόνο τπ σύνολό τους.

Δεν υπάρχει τρόπος να μαθαίνεις αναλυτικά πόσους πόντους πήρες ανά συναλλαγή (εκτός από το χαρτάκι του pos στις συνεργαζομενες επιχειρήσεις) πάρα μόνο τπ σύνολό τους.

Ευχαριστώ.

Πριν κάνα 15ημερο έβαλα να πληρώνετε με πάγια εντολή και αυτόματη εξαργύρωση 1500 πόντων ο λογαριασμός του σταθερού vodafone, σήμερα έγινε η συναλλαγή αλλά δεν αφαιρέθηκαν οι πόντοι και πληρώθηκε όλο το ποσό κανονικά!

Γιατί συνέβη αυτό?

Και τον προηγούμενο μήνα αντιμετώπισα το ίδιο θέμα μ'αυτην τη κάρτα(πιστωτική alpha bonus Visa)αλλα σε τερματικό pos μέσα σε υποκατάστημα της Vodafone.

Με άλλη κάρτα(χρεωστική alpha) προχθές έκανα κανονικά εξαργύρωση σε vodafone κινητής!

Μήπως πρέπει να μιλήσω με alpha Bank?

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://oikonomikorevma.gr/oikiakoi-pelates/… , eurobank επιστροφη 3% σε λογαριασμους elpedison μονο για τους οικιακους εως 500 ευρω. και 50ευρω εκπτωση στο 1 λογαριασμο , και αλλα 50 ευρω για πληρωμη λογαριασμων με επιστροφη καρτα της eurobank εως 31/11.

Μου κάνει εντύπωση πάντως που ακόμα και σήμερα 06/11, η κατάσταση την κάρτας μου στο alpha web δείχνει εγκεκριμμένη σε αναμονή και όχι σε επεξεργασία με αίτηση από 22/10...

Μου κάνει εντύπωση πάντως που ακόμα και σήμερα 06/11, η κατάσταση την κάρτας μου στο alpha web δείχνει εγκεκριμμένη σε αναμονή και όχι σε επεξεργασία με αίτηση από 22/10...

Και μένα. Με ημερομηνία αίτησης 15/10.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και μένα. Με ημερομηνία αίτησης 15/10.

Στην αίτηση για πιστωτική γτ ζητάνε στοιχεία εργασίας; διεύθυνση τηλέφωνο κτλ..περνούν στην δουλειά και ρωτάνε διάφορα;; έχετε εμπειρία;

Νομίζω ότι έχει αναφερθεί εδώ-μέσα από κάποιον ότι τον κάλεσαν στο τηλέφωνο εργασίας που είχε δηλώσει και τον ζήτησαν (δε γνωρίζω τον λόγο)

Στην αίτηση για πιστωτική γτ ζητάνε στοιχεία εργασίας; διεύθυνση τηλέφωνο κτλ..περνούν στην δουλειά και ρωτάνε διάφορα;; έχετε εμπειρία;

Και αιτηση ανοιγματος λογαριασμου να κανεις, θα ζητησουν στοιχεια εργασιας σου. Ειναι συνηθες. Δεν χρειαζεται να καλεσουν για να εξακριβωσουν τιποτα αφου ετσι κι αλλιως θα ζητησουν στα δικαιολογητικα και τις αναλογες βεβαιωσεις. Καποιος ισχυριστηκε πως τον καλεσαν στη δουλεια και τον ζητησαν στο τηλεφωνο, αλλα πιθανον απλα να τον αναζητησαν για καποιο λογο ή πιθανον να υπηρχε ιδιαιτερος λογος. Δεν νομιζω πως ειναι συνηθες και δεν μου εχει τυχει ποτε.

Μόλις με πήραν τηλέφωνο από την Πειραιώς για να με ενημερώσουν ότι μπορούν να μου εκδώσουν όποια πιστωτική κάρτα θέλω (έτσι είπαν), χωρίς συνδρομή για τον 1ο χρόνο και με δυνατότητα αντιλογισμού για τα επόμενα χρόνια, ανάλογα με τη χρήση. Δεν ρώτησα πληροφορίες για πιστωτικό όριο.

Όχι μόνο δεν έχω μισθοδοσία στην Πειραιώς, αλλά δεν έχω επικαιροποιήσει τα στοιχεία μου εδώ και χρόνια, με αποτέλεσμα να φαίνομαι ελεύθερος επαγγελματίας (ενώ είμαι μισθωτός). Έχω κάποιες καταθέσεις, αλλά σχετικά χαμηλές και σταθερές εδώ και χρόνια.

Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για πιστωτική, αλλά δεν ξέρω αν είναι κάποια που να συμφέρει ιδιαίτερα (π.χ. για συλλογή Yellows) - καμία πρόταση?

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Στην Πειραιώς νομίζω ότι η μόνη κάρτα που συμφέρει είναι των στρατιωτικών που δίνει 3% επιστροφή σε όλα, αν μπορείς να βγάλεις αυτή καλώς, διαφορετικά δε βλέπω το λόγο να ταλαιπωρηθείς αν δε θέλεις κάρτα.
مفاجأة

Η δική μου (αίτηση 15/10) γυρισε σημερα απο "εγκεκριμμένη σε αναμονή" σε "σε επεξεργασία"

Ειναι θετικό αυτο ;

Ούτε αρνητικό ούτε θετικό θα έλεγα ότι είναι, απλώς σημαίνει ότι σε αυτή τη φάση εξετάζουν τα έγγραφα που τους απέστειλες. Το σίγουρο πάντως είναι ότι έχει μπει στην τελική ευθεία η αίτησή σου, οπότε λογικά θα έχεις πολύ σύντομα την οριστική απάντηση της τράπεζας. Edited by pluss

Εγω παντως που εκανα online αιτηση για 2η πιστωτικη (yes) στη eurobank σε λιγοτερο απο μια βδομαδα ηρθε κουριερ να παρει τα χαρτια και εχει ηδη εγκριθει γιατι τη βλεπω στο ebanking. Εχει και οριο 2000€. Τωρα περιμενω να με ειδοποιησουν να την παραλαβω

Η δική μου (αίτηση 15/10) γυρισε σημερα απο "εγκεκριμμένη σε αναμονή" σε "σε επεξεργασία"

Ειναι θετικό αυτο ;

Κοντά 1 μήνας για μια πιστωτική κάρτα; Απο το κακο στο χειροτερο πάει ο τραπεζικος κλάδος.

Κοντά 1 μήνας για μια πιστωτική κάρτα; Απο το κακο στο χειροτερο πάει ο τραπεζικος κλάδος.

Ναι πράγματι.

15/10 ηλεκτρονική αίτηση

23/10 μου τηλεφώνησαν ότι έχει προεγκριθει.

25/10 έστειλαν τα δικαιολογητικά για υπογραφή

27/10 υπογράφηκαν τα δικαιολογητικά και έφυγαν από εδώ

07/11 η μεταβολή από εγκεκριμενη σε αναμονή έγινε σε επεξεργασία

Εμένα πάντως η alpha σε αίτηση από κατάστημα τον Αύγουστο έκανε μόνο 3 ημέρες για να την εγκρίνει, εγώ ειχα δοκιμάσει να κάνω ηλεκτρονικά την αίτηση αλλά έβγαζε κάποιο σφάλμα και αποτι φαίνεται καλύτερα που πήγα από το κατάστημα.

Πειραιως αιτηση για πιστωτική απο Web Banking σε λιγοτερο απο 1 εβδομαδα (Μεσολάβησε Σ/Κ) την είχα στα χέρια μου.Γιατί τόσο καθυστέρηση η Alpha?Εγω θα εκανα πολλα παραπονα στην θέση σας.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

η εθνικη δινει προσφορα 6,9% για 6 μηνες που ειναι το επιτοκιο και για τον πρωτο ετος δωρεαν συνδρομη. δειτε στο παρακατω link

https://www.nbg.gr/greek/news/Documents/cards-promotion-program.pdf

επισης στις χρεωστικες καρτες εχει βγαλει οτι 600 τυχεροι κερδιζουνε 100 ευρω ο καθενας δειτε εδω https://www.nbg.gr/greek/retail/cards/Documents/Promo-debit-mc_10_2018.pdf

επισης μπορει καποιο να αποκτησει δωρεαν συλλεκτικο του Μαραθωνιου της Αθηνας το ibank payband Απόκτησέ το στο:

i-bank store Πλατεία Συντάγματος (5-10/11)

περίπτερο Εθνικής Τράπεζας στην

ERGO MARATHON EXPO (8-10/11)

δωρεάν, χωρίς χρέωση συνδρομής έκδοσης, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με προϋπόθεση τη φόρτισή του με τουλάχιστον €5 για τις αγορές σου.

δειτε εδω https://www.nbg.gr/payband/marathon/index.html

Καλησπερα σε ολους. Γνωριζει κανεις η φοιτητικη πειραιως με εγγυητη ( θελει να βγαλει η κοπελα ) τι οριο εχει; Φτανει δλδ τα 1500 ας πουμε; Τους παιρνω τηλ αλλα δεν το σηκωνουν
I am a man who walks alone..

Καλησπερα σε ολους. Γνωριζει κανεις η φοιτητικη πειραιως με εγγυητη ( θελει να βγαλει η κοπελα ) τι οριο εχει; Φτανει δλδ τα 1500 ας πουμε; Τους παιρνω τηλ αλλα δεν το σηκωνουν

500 ευρώ πρεπει να είναι έχει αναφερθεί προηγουμένως.