Karthan7 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Μου ηρθε σε email : Ανακάλυψε τη νέα, πρωτοποριακή εφαρμογή i-bank Social Pay για εύκολες και άμεσες πληρωμές μικρών ποσών μεταξύ φίλων. Κατέβασε το τώρα και κέρδισε 500 πόντους go4more! https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.nbg.socialpay Με την εφαρμογή i-bank Social Pay μπορείτε να στείλετε άμεσα χρήματα στους φίλους που έχετε στις επαφές του κινητού σας, χωρίς καν να είστε υποχρεωμένοι να γνωρίζετε τον τραπεζικό τους λογαριασμό! Στείλτε και λάβετε χρήματα άμεσα Βγείτε με τους φίλους σας για καφέ και φαγητό χωρίς μετρητά και ξεχάστε ότι γνωρίζατε μέχρι σήμερα για την πληρωμή του λογαριασμού σας! Το i-bank Social Pay σας προσφέρει τη δυνατότητα να ανταλλάξετε χρήματα με τους φίλους σας, άμεσα και εύκολα! Διαχειριστείτε το λογαριασμό σας Συνδέστε το τραπεζικό σας λογαριασμό στο τηλέφωνό σας και στείλτε χρήματα με μία κίνηση. Η Εθνική Τράπεζα δημιούργησε το i-bank Social Pay και σας προσφέρει ένα πρωτοποριακό μέσο ηλεκτρονικής πληρωμής που υπόσχεται να αλλάξει τις συνήθειές σας και να διευκολύνει την καθημερινή σας ζωή. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Μου ηρθε σε email : Ανακάλυψε τη νέα, πρωτοποριακή εφαρμογή i-bank Social Pay για εύκολες και άμεσες πληρωμές μικρών ποσών μεταξύ φίλων. Κατέβασε το τώρα και κέρδισε 500 πόντους go4more! https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.nbg.socialpay Με την εφαρμογή i-bank Social Pay μπορείτε να στείλετε άμεσα χρήματα στους φίλους που έχετε στις επαφές του κινητού σας, χωρίς καν να είστε υποχρεωμένοι να γνωρίζετε τον τραπεζικό τους λογαριασμό! Στείλτε και λάβετε χρήματα άμεσα Βγείτε με τους φίλους σας για καφέ και φαγητό χωρίς μετρητά και ξεχάστε ότι γνωρίζατε μέχρι σήμερα για την πληρωμή του λογαριασμού σας! Το i-bank Social Pay σας προσφέρει τη δυνατότητα να ανταλλάξετε χρήματα με τους φίλους σας, άμεσα και εύκολα! Διαχειριστείτε το λογαριασμό σας Συνδέστε το τραπεζικό σας λογαριασμό στο τηλέφωνό σας και στείλτε χρήματα με μία κίνηση. Η Εθνική Τράπεζα δημιούργησε το i-bank Social Pay και σας προσφέρει ένα πρωτοποριακό μέσο ηλεκτρονικής πληρωμής που υπόσχεται να αλλάξει τις συνήθειές σας και να διευκολύνει την καθημερινή σας ζωή. Εξαιρετικη εφαρμογή θυμίζει την βιβα πλην όμως πρέπει να βρεις τους κατάλληλους φίλους για να πιεις καφέ. τουλάχιστον οι δικοί μου ΔΕΝ το εχουν απλά! και όσοι με δυσκολία έκανα ιντερνετ μπανκινγ δεν θέλουν να το εξελίξουν παραπέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Θα το κατεβασω μονο για τους 500 ποντους go for more Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Καλησπέρα παιδιά!!!!!!!!!!!!! Χρειάζομαι επιγόντως την βοήθειά σας. Χρησιμοποιώ την visa debit της Πειραιώς. Έχω συνδέσει ένα λογαργιασμό paypal με αυτή την κάρτα. Το θέμα είναι το εξής: έκανα μία αγορά 20Ε για το playstation. Όλα οκ μέχρι εδώ. Μετά επέλεξα ένα πακέτο των 7Ε για το playstation και μου τα αφαίρεσαι από τα 20Ε που είχα βάλει (όπως έπρεπε να γίνει). Η αφαίρεση των 7Ε έγινε όμως και από το υπόλοιπο της χρεωστικής κάρτας. Πως γίνεται να μου τα αφαιρεί από τα 20Ε που είχα υπόλοιπο στο playstation αλλά να μου αφαιρεί και 7Ε από την χρεωστική, σύνολο 14Ε; Σε επικοινωνία μου με την τράπεζα, με ενημέρωσαν ότι οι χρεώσεις από την κάρτα έχουν γίνει, δηλαδή όντως αφαιρέθηκαν τα 7Ε από εκεί. Θα ήθελα να μου πείτε εάν γνωρίζετε για ποιο λόγο μπορεί να έγινε αυτό και τι μπορώ να κάνω. Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Θέλω να διευκρυνήσω το εξής για το παραπάνω: Τα 20Ε που αναφέρω παραπάνω είναι ένας κωδικός που τον βάζεις στο playstation για να πάρεις πίστωση 20Ε για το playstation. Για να γίνει το παραπάνω συνδέεις και έναν λογαργιασμό paypal (το ζητάει). Εγώ αφού το έκανα αυτό επέλεξα ένα πακέτο των 7Ε που το αφαίρεσε και από το υπόλοιπο των 20Ε στο playstation και από το υπόλοιπο της χρεωστικής που είναι συνδεδεμένη με το paypal. Γιατί έγινε αυτό και τι μπορώ να κάνω. Εάν γράφω σε λάθος ενότητα πείτε μου που να ποστάρω αυτό το μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Θα το κατεβασω μονο για τους 500 ποντους go for more Εγω δεν εχω καταλαβει πως εξοφλουνται αυτοι οι ποντοι go for more. Σε αντιθεση με τα bonus της AlphaBank που τα ξερω .... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Εγω δεν εχω καταλαβει πως εξοφλουνται αυτοι οι ποντοι go for more. Σε αντιθεση με τα bonus της AlphaBank που τα ξερω .... Τις προάλλες που πήρα πράγματα από το Public, μου πρότειναν από μόνοι τους να εξαργυρώσουν τους Go4More πόντους που είχα συγκεντρώσει με την Debit Mastercard της Εθνικής και γλύτωσα περίπου 6-7 ευρώ - δεν είχα κάνει ποτέ εξαργύρωση από τότε που ξεκίνησε το πρόγραμμα. Λογικά αν κάνεις αγορά από κατάστημα που εξαργυρώνει πόντους Go4More θα σε ρωτήσουν ή μπορείς να ζητήσεις εσύ εξαργύρωση. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Τις προάλλες που πήρα πράγματα από το Public, μου πρότειναν από μόνοι τους να εξαργυρώσουν τους Go4More πόντους που είχα συγκεντρώσει με την Debit Mastercard της Εθνικής και γλύτωσα περίπου 6-7 ευρώ - δεν είχα κάνει ποτέ εξαργύρωση από τότε που ξεκίνησε το πρόγραμμα. Λογικά αν κάνεις αγορά από κατάστημα που εξαργυρώνει πόντους Go4More θα σε ρωτήσουν ή μπορείς να ζητήσεις εσύ εξαργύρωση. Δηλαδη εξαργυρωση σημενει μετατροπη ποντων σε ευρω. Μηπως ξερεις ποσοι ποντοι αντιστοιχουν σε 1€ εκπτωση; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Δηλαδη εξαργυρωση σημενει μετατροπη ποντων σε ευρω. Μηπως ξερεις ποσοι ποντοι αντιστοιχουν σε 1€ εκπτωση; Για τα Public οι 400 πόντοι είναι €1 αν δεν κάνω λάθος. Δες περισσότερα εδώ. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Εγω δεν εχω καταλαβει πως εξοφλουνται αυτοι οι ποντοι go for more. Σε αντιθεση με τα bonus της AlphaBank που τα ξερω .... Οπως γραφει και ο φιλος απο κατω, τα καταστηματα που συνεργαζονται με το go4more συνηθως σε ρωτανε αν θες να κανεις εξαργυρωση ποντους. Προσωπικα σπαταλαω τους ποντους σε καυσιμα/βενζινα. Τις προάλλες που πήρα πράγματα από το Public, μου πρότειναν από μόνοι τους να εξαργυρώσουν τους Go4More πόντους που είχα συγκεντρώσει με την Debit Mastercard της Εθνικής και γλύτωσα περίπου 6-7 ευρώ - δεν είχα κάνει ποτέ εξαργύρωση από τότε που ξεκίνησε το πρόγραμμα. Λογικά αν κάνεις αγορά από κατάστημα που εξαργυρώνει πόντους Go4More θα σε ρωτήσουν ή μπορείς να ζητήσεις εσύ εξαργύρωση. Για να δεις τους ποντους σε αξια πας εδω https://www.nbg.gr/go4more/#/partners επιλεγεις το καταστημα που σε ενδιαφερει και μετα <<Μετακινήστε την μπάρα για να δείτε την αξία των πόντων σας!>> Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 :mad: - πελατης στην Eurobank για χρονια, εχω παρει αμαξι που το ξεχρεωσα, δανειακι που το ξεχρεωσα, ειχα μια πιστωτικη που ζητησα αυξηση οριου κατα 200 ευρω μοναχα ναι καλα διαβασατε απο 100-200 τους ζητουσα οχι τιποτα τρελο Η ιδια και ιδια διαδικαια 3-4 φορες, τρεχα σε υποκαταστημα,περιμενε στη γραμμη να ελευθερωθει υπαλληλος,φερτε χαρτια,ξανα-μανα πειτε τα στοιχεια σας,υπογραψτε και θα σας παρουμε τηλεφωνο, κολοκυθια τουμπανα (!) ποτε δεν με επαιρναν, παντα μετα απο μερες επαιρνα εγω για να μου πουν "Οχι" και το ακρως εκνευριστικο ειναι πως την αλλη μερα με επαιρναν για να κανω ασφαλεια αυτοκινητου σε αυτους και μαλιστα με πιεστικα τηλεφωνηματα (!) εξαλλος μια μερα τους τα εψαλα κανονικα, για 100-200 ευρω ενος ξεφτυλισμενου οριου δεν μου εχετε εμπιστοσυνη αν και βλεπετε πως πληρωνω κανονικα,ουσιαστικα τους λεω σας βολευει που το ξεπερναω για να πληρωνω την επιβαρυνση, μα-μου-σου-του, ασε της λεω αφου μου φερεστε ετσι ασχημα και τοσες φορες οχι μονο δεν θα κανω ασφαλεια σε εσας αλλα θα την καταργησω την καρτα και θα βγαλω απο αλλη τραπεζα. Επισης της λεω το δανειο που εχω αν και τα χαρτια συμπληρωθηκαν στα μεσα του μηνα χωρις να το ξερω μου βαλατε πληρωμη 1η του μηνος με αποτελεσμα παντα μα παντα να μου τρωτε 1-2 ευρω σαν ποινη καθε μηνα αφου δεν ειναι δυνατον 1η του μηνος το πρωϊ να εχω την δοση μεσα, θα την βαλω σε 2-3 μερες οταν πληρωθω.Ποσοι Ελληνες τη σημερον της λεω εχουν απο 29-30 του μηνος χρημα στην τσεπη εκτος των δημοσιων υπαλληλων ? Να ξερετε δεν γινεται αν αλλαξει,ειναι θεμα μηχανογραφισης...μα για την ασφαλεια που λεγαμε θα σας κανουμε εκπτωση...ΟΧΙ της λεω Πλεον για μενα η Eurobank ειναι στην μαυρη λιστα, την εχω σιχαθει τοσα χρονια (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 :mad: - πελατης στην Eurobank για χρονια, εχω παρει αμαξι που το ξεχρεωσα, δανειακι που το ξεχρεωσα, ειχα μια πιστωτικη που ζητησα αυξηση οριου κατα 200 ευρω μοναχα ναι καλα διαβασατε απο 100-200 τους ζητουσα οχι τιποτα τρελο Η ιδια και ιδια διαδικαια 3-4 φορες, τρεχα σε υποκαταστημα,περιμενε στη γραμμη να ελευθερωθει υπαλληλος,φερτε χαρτια,ξανα-μανα πειτε τα στοιχεια σας,υπογραψτε και θα σας παρουμε τηλεφωνο, κολοκυθια τουμπανα (!) ποτε δεν με επαιρναν, παντα μετα απο μερες επαιρνα εγω για να μου πουν "Οχι" και το ακρως εκνευριστικο ειναι πως την αλλη μερα με επαιρναν για να κανω ασφαλεια αυτοκινητου σε αυτους και μαλιστα με πιεστικα τηλεφωνηματα (!) εξαλλος μια μερα τους τα εψαλα κανονικα, για 100-200 ευρω ενος ξεφτυλισμενου οριου δεν μου εχετε εμπιστοσυνη αν και βλεπετε πως πληρωνω κανονικα,ουσιαστικα τους λεω σας βολευει που το ξεπερναω για να πληρωνω την επιβαρυνση, μα-μου-σου-του, ασε της λεω αφου μου φερεστε ετσι ασχημα και τοσες φορες οχι μονο δεν θα κανω ασφαλεια σε εσας αλλα θα την καταργησω την καρτα και θα βγαλω απο αλλη τραπεζα. Επισης της λεω το δανειο που εχω αν και τα χαρτια συμπληρωθηκαν στα μεσα του μηνα χωρις να το ξερω μου βαλατε πληρωμη 1η του μηνος με αποτελεσμα παντα μα παντα να μου τρωτε 1-2 ευρω σαν ποινη καθε μηνα αφου δεν ειναι δυνατον 1η του μηνος το πρωϊ να εχω την δοση μεσα, θα την βαλω σε 2-3 μερες οταν πληρωθω.Ποσοι Ελληνες τη σημερον της λεω εχουν απο 29-30 του μηνος χρημα στην τσεπη εκτος των δημοσιων υπαλληλων ? Να ξερετε δεν γινεται αν αλλαξει,ειναι θεμα μηχανογραφισης...μα για την ασφαλεια που λεγαμε θα σας κανουμε εκπτωση...ΟΧΙ της λεω Πλεον για μενα η Eurobank ειναι στην μαυρη λιστα, την εχω σιχαθει τοσα χρονια (!) Αν ειχες Cosmote ή Vodafone ή wind και δεν ησουν ικανοποοιημενος , τι θα ειχες κανει; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floudas Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Καλησπέρα μια ερώτηση έχω μια κάρτα visa tis eurobang Εχει μέσα λεφτά και από το m.banging. βλέπω κανονικά ότι έχει μέσα χρήματα Τώρα Θέλω να πάρω κάτι από έξω Τι πρέπει να κάνω? Οταν πάω να πάρω κάτι που λέει το PayPal ότι is expired Τελικά μπορούμε να αγοράσουμε από eBay και τέτοια.... ή μπα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Αν ειχες Cosmote ή Vodafone ή wind και δεν ησουν ικανοποοιημενος , τι θα ειχες κανει; :) - θα πηγαινα στην Q, δεν ειναι απλα θεμα ικανοποιησης οπως το θετεις γενικα, ειναι πως ενω ημουν συνεπης πελατης για 100 ευρω οριο μου το επαιζαν τυπολατρες αλλα για να μου τα παρουν απο αλλου ημουν καλος? να σου θυμισω πως στην Εθνικη σου αυξανουν το οριο απο αυτοματα ή με ενα τηλεφωνημα σου δεν εχω επαγγελματικη σχεση με την Εθνικη αλλα αυτο το συνεχες καψονι της Eurobank μου εφερε απεχθεια για αυτην Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Καλησπέρα μια ερώτηση έχω μια κάρτα visa tis eurobang Εχει μέσα λεφτά και από το m.banging. βλέπω κανονικά ότι έχει μέσα χρήματα Τώρα Θέλω να πάρω κάτι από έξω Τι πρέπει να κάνω? Οταν πάω να πάρω κάτι που λέει το PayPal ότι is expired Τελικά μπορούμε να αγοράσουμε από eBay και τέτοια.... ή μπα??? Άμα σου λέει ότι είναι expired, σημαίνει ότι απλά έληξε η κάρτα! Δες μήνα/έτος που γράφει. Αν έχει λήξει, πρέπει να βγάλεις νεα, να αιτηθείς μεταφορά του υπολοίπου της παλιάς στη νέα (γίνεται και μέσω phone banking όχι όμως internet banking) και στη συνέχεια να διαγράψεις τη ληγμένη από το paypal και να συνδέσεις τη νέα. Το αν θα περνάνε οι συναλλαγές του paypal με τη νέα από εκεί και πέρα, είναι άλλο θέμα που έχει αναλυθεί εκτενώς (εξαρτάται από το είδος των συναλλαγών, τη δηλωμένη δραστηριότητα αυτού που πληρώνεις κλπ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 :) - θα πηγαινα στην Q, δεν ειναι απλα θεμα ικανοποιησης οπως το θετεις γενικα, ειναι πως ενω ημουν συνεπης πελατης για 100 ευρω οριο μου το επαιζαν τυπολατρες αλλα για να μου τα παρουν απο αλλου ημουν καλος? να σου θυμισω πως στην Εθνικη σου αυξανουν το οριο απο αυτοματα ή με ενα τηλεφωνημα σου δεν εχω επαγγελματικη σχεση με την Εθνικη αλλα αυτο το συνεχες καψονι της Eurobank μου εφερε απεχθεια για αυτην Το ιδιο λεμε .... Ευκαιρια να γνωρισεις αλλη τραπεζα .... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floudas Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 (edited) Άμα σου λέει ότι είναι expired, σημαίνει ότι απλά έληξε η κάρτα! Δες μήνα/έτος που γράφει. Αν έχει λήξει, πρέπει να βγάλεις νεα, να αιτηθείς μεταφορά του υπολοίπου της παλιάς στη νέα (γίνεται και μέσω phone banking όχι όμως internet banking) και στη συνέχεια να διαγράψεις τη ληγμένη από το paypal και να συνδέσεις τη νέα. Το αν θα περνάνε οι συναλλαγές του paypal με τη νέα από εκεί και πέρα, είναι άλλο θέμα που έχει αναλυθεί εκτενώς (εξαρτάται από το είδος των συναλλαγών, τη δηλωμένη δραστηριότητα αυτού που πληρώνεις κλπ.) Λέει it's denied by the card issuer Βασικά πήρα την τράπεζα τηλ και μου λέει ότι είναι αυτό που κάναν που δ μπορούμε να πάρουμε από έξω πράγματα Και ρωτάω εγώ..... ποια site- κινέζικα μαγαζιά περνάει το PayPal?? Edited January 22, 2016 by Floudas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Λέει it's denied by the card issuer Βασικά πήρα την τράπεζα τηλ και μου λέει ότι είναι αυτό που κάναν που δ μπορούμε να πάρουμε από έξω πράγματα Και ρωτάω εγώ..... ποια site- κινέζικα μαγαζιά περνάει το PayPal?? Κάποιες εκατοντάδες, ίσως χιλιάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Εγώ με AMEX δεν έχω δει κανένα πρόβλημα αποδοχής στο PayPal, σαν να μη υπάρχουν CC. Γίνονται διψήφιος αριθμός συναλλαγών το μήνα. Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Λέει it's denied by the card issuer Βασικά πήρα την τράπεζα τηλ και μου λέει ότι είναι αυτό που κάναν που δ μπορούμε να πάρουμε από έξω πράγματα Και ρωτάω εγώ..... ποια site- κινέζικα μαγαζιά περνάει το PayPal?? Ε άρα δεν έχει λήξει η κάρτα... Το μήνυμα που παίρνεις είναι αυτό που παίρνουμε όλοι τους τελευταίους 7 μήνες όταν προσπαθούμε να αγοράσουμε (από εξωτερικό και μόνο) προϊόντα που δεν επιτρέπονται από την ΠΝΠ των capital controls. Τώρα το έμαθες αυτό; Το Paypal περνάει παντού όπου υπάρχει συνεργασία με αυτό. Τα Ελληνικά χρηματοπιστωτικά μέσα (κάρτες, λογαριασμοί) που έχεις συνδεδεμένα σε αυτό, είναι που απορρίπτονται σε πολλές περιπτώσεις όταν γίνεται απόπειρα χρέωσης από το εξωτερικό. Αν έχεις συνδεδεμένα τα "κατάλληλα" τέτοια μέσα (λογαριασμού στο εξωτερικό ή κάρτες ξένης έκδοσης) περνάνε τα πάντα. Εγώ με AMEX δεν έχω δει κανένα πρόβλημα αποδοχής στο PayPal, σαν να μη υπάρχουν CC. Γίνονται διψήφιος αριθμός συναλλαγών το μήνα. Τι είδους συναλλαγών παίζει ρόλο και με ποιόν όπως έχει ήδη αναφερθεί πολλές φορές. Δεν υπάρχει "πανάκεια". Μπροστά στα μάτια μου, απορρίφθηκε συναλλαγή που προσπάθησε να κάνεις φίλος με ΑΜΕΧ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floudas Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Ε άρα δεν έχει λήξει η κάρτα... Το μήνυμα που παίρνεις είναι αυτό που παίρνουμε όλοι τους τελευταίους 7 μήνες όταν προσπαθούμε να αγοράσουμε (από εξωτερικό και μόνο) προϊόντα που δεν επιτρέπονται από την ΠΝΠ των capital controls. Τώρα το έμαθες αυτό; Το Paypal περνάει παντού όπου υπάρχει συνεργασία με αυτό. Τα Ελληνικά χρηματοπιστωτικά μέσα (κάρτες, λογαριασμοί) που έχεις συνδεδεμένα σε αυτό, είναι που απορρίπτονται σε πολλές περιπτώσεις όταν γίνεται απόπειρα χρέωσης από το εξωτερικό. Αν έχεις συνδεδεμένα τα "κατάλληλα" τέτοια μέσα (λογαριασμού στο εξωτερικό ή κάρτες ξένης έκδοσης) περνάνε τα πάντα. Τι είδους συναλλαγών παίζει ρόλο και με ποιόν όπως έχει ήδη αναφερθεί πολλές φορές. Δεν υπάρχει "πανάκεια". Μπροστά στα μάτια μου, απορρίφθηκε συναλλαγή που προσπάθησε να κάνεις φίλος με ΑΜΕΧ. Aliexpress eBay bestgear banggood Δ μπορώ να πάρω τίποτα Η κοπελιά από την τραπέζα μου είπε ότι εξαρτάται από το πως είναι χαρακτηρισμένο το προϊόν που θες να πάρεις Σκατά Ρε παιδιά έλεος Ενα qi receiver universal kai ena qi wireless charger και μια μπαταρία για lg bl-t14 θέλω Αν μπορεί κάποιος να κάνει καμία ευκολία Η να μου πει από που μπορώ να τα πάρω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Aliexpress eBay bestgear banggood Δ μπορώ να πάρω τίποτα Η κοπελιά από την τραπέζα μου είπε ότι εξαρτάται από το πως είναι χαρακτηρισμένο το προϊόν που θες να πάρεις Σκατά Ρε παιδιά έλεος Ενα qi receiver universal kai ena qi wireless charger και μια μπαταρία για lg bl-t14 θέλω Αν μπορεί κάποιος να κάνει καμία ευκολία Η να μου πει από που μπορώ να τα πάρω??? Αν δοκιμασεις από banggood να πάρεις απευθείας με κάρτα και όχι μέσω paypal, η πληρωμή θα περάσει. Αν θες με paypal κανείς τη γνωστή διαδικασία μέσω request ή send money και περνάς χρήματα στο balance. Από Ali ξέχασε το, μόνο αν βγάλεις ξένη κάρτα όπως revolut. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floudas Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Αν δοκιμασεις από banggood να πάρεις απευθείας με κάρτα και όχι μέσω paypal, η πληρωμή θα περάσει. Αν θες με paypal κανείς τη γνωστή διαδικασία μέσω request ή send money και περνάς χρήματα στο balance. Από Ali ξέχασε το, μόνο αν βγάλεις ξένη κάρτα όπως revolut. Προσπαθώ να βάλω balance στο PayPal και μου λέει try later Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Προσπαθώ να βάλω balance στο PayPal και μου λέει try later Αν πρόκειται για banggood βάλε κάρτα κατευθείαν και άσε το Paypal. Πριν μια ώρα αγόρασα ένα κινητό από εκεί και πέρασε απροβλημάτιστα η Webuy της Πειραιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Πάντως τα Capitals Controls πολλή τα κρατήσαν ειδικά στης ηλεκτρονικές αγόραρες. Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts